- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.801
o zaman hepimiz 52 kiloya  düşelim  
 yaa o kadar  hayal gibi geliyo ki uzunca  bi süredir 50 lere  düşmedim,,,  süper  olur başarabilirsem...  şimdi bi kilo cetveli  hazırlayayım hemen kendime, bildirim  filan yapalım mı diğer  gruplardaki  gibi,  yapmak  isteyenlerle yapalım  mı öyle  bişey  ne dersiniz???  yeni  bi topic  de açabilliriz bilemedim  şimdiiii
 yaa o kadar  hayal gibi geliyo ki uzunca  bi süredir 50 lere  düşmedim,,,  süper  olur başarabilirsem...  şimdi bi kilo cetveli  hazırlayayım hemen kendime, bildirim  filan yapalım mı diğer  gruplardaki  gibi,  yapmak  isteyenlerle yapalım  mı öyle  bişey  ne dersiniz???  yeni  bi topic  de açabilliriz bilemedim  şimdiiii

olsun  olsun iki  güne toparlarsın tekrar
 olsun  olsun iki  güne toparlarsın tekrar 
 bugün de yapamadım o kadar halsizim ki birazdan yapıcam hemen ama yarın hem öğlen hem de akşam yapmayı düşünüyorum artık bitiriyim shredi de rippedı iple çekiyorum :)
 bugün de yapamadım o kadar halsizim ki birazdan yapıcam hemen ama yarın hem öğlen hem de akşam yapmayı düşünüyorum artık bitiriyim shredi de rippedı iple çekiyorum :) bu arada bugün 38 beden pantolon giydim her şey normal beli birazcık bol hatta ama gel gelelim o toto, arka bacaklarım fırlayacak gibi yumuk yumuk, 40 nı deniyorum o da bol geliyor, kaç tane pantolon denedim hepsinde aynı
 bu arada bugün 38 beden pantolon giydim her şey normal beli birazcık bol hatta ama gel gelelim o toto, arka bacaklarım fırlayacak gibi yumuk yumuk, 40 nı deniyorum o da bol geliyor, kaç tane pantolon denedim hepsinde aynı  yapım böyle deyip kabullenmek istemiyorum rippedle beraber ek bir şeyler ekleyeceğim o bölgeler için....
 yapım böyle deyip kabullenmek istemiyorum rippedle beraber ek bir şeyler ekleyeceğim o bölgeler için....

bu arada level3/1 tamamlanmıştır
 bu arada level3/1 tamamlanmıştır