- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.841
Bende bakmıştım bunlara bakalım hangisi aklıma eserse birde Slim & Six Pack - YouTube bu var direk göbeğe endeksli hoşuma gitmedi değil :)
sana içten içe gıcık oluyorum biliyorsun değil mi?sen den ne kaaddddar önce başlayıp da bitiremedim ya şu 6w6p, ne diimm
evet ben tiffany nin ayakta kıvırtmalı videosunu yapıyorum, yanlarını çalıştırıyor ardından da slim six pack. sonra bacak hareketleri vs :) göbek iyi çalışıyor ama gerçekten
selam merak ettiğim bazı seyler okadar cok yazmıssınızki okumaya zaman yok belkide yazılmıştır ama tekrar cevaplarsanız sevinirim bende jillian a baslıyorum ek ürün neler gerekli sanırım dumbell lazım kaç kiloluk olmalı peki?
baska bişey gerekmi plates lastiği gibi bişeyle r?
sunuda merak ettim 1-2-3 sırasıyla yapılacak dimi peki er bir level 10 ar gunmu yapılacak ?
son soru beslenme değişikliği yapıcam elbette ama jillian derki 30 gunde 10 kilo verilir peki özel bir beslenme programımı yoksa sedece azaltma dikkat etme ile mi?
tesekkür ederim cevaplar için
sadece dambıll gerekli 1 er kiloluk... hepsiburada .com da 4 tl
leveller 10 ar gün
30 günde 10 kilo verilir ama sıkı bir diyetle.... mesela ekmek-makarna-pirinc pilavı-pataes ve kızartmadan uzak durarak..
rica ederim... inşallah sende cabuk kacmazsın.. coğu kişi işk 4 günde yok oldu cünkü........
tesekkür ederim :) bırakmaya pek niyetim yok :) verilecek kilo cok ama ilk hedef 10 kg diyorum:)
eveeeet bende sabah başlıyorum artık... ramazan-bayram regl tatili hepsi bitti...... bırakınca başlamak zor oluyor ama vicdan azabı öldürecek beni.... bide sanki eski halime döndüm gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?