- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.061
Sesimi duyan yokmuu
en etkili olanı 30 days onu öneririm ztn 30 days btirince ripped hçbişe gbi geliyor.bn tekrar 30 days'e başlayanlardanımKızlar incelmede rippedmı daha etkili yoksa 30 day shredmı
Kendi kendimi nazarladım. 8 gunde kilo vermeden 3-4 cm incelmiştim heryerden.. ama 2 gundur ankaraya gittim. hem ucak sisliği hem yapmamak mahvetti. Eşim de yok simdi kızımı uyutup artık kacta yapabilirsem yapacagım..
Ben sabah 6:10 gibi servise binince mecburen aksam yapanlardanım..
Ama 30 days shred super bişi..
Az zamanda cok ve buyuk işler basarıyor yani
Merhaba arkadaslar,
Uyesi oldugum bir yabanci forumdaki basari oykulerini okuyup resimlere bakarken pek cok kiside ise yaramis bu egzersiz programina rastladim. The biggest loser yarismasindan tanidigim Jillian Michaels'a ait. Daha once nasil karsilasmadim hayret ettim acikcasi.
Kilo vermeyi pek cok kisi gibi ben de istiyorum fakat hepimizin bildigi gibi tartidaki rakamdan daha onemli seyler de var. Mesela nasil gorundugumuz. Spor yaptikca vucut sikilasiyor ve inceliyor bu bilinen bir gercek fakat bu egzersiz programini uygulayan kisilerin once-sonra resimleri gercekten cok dikkatimi cekti. Sizlerle de paylasmak istedim.
30 gun arayla cekilmis resimlerin arasinda inanilmaz bir fark var, isin en ilginc yani ise sadece 2 lbs vermis olmasi. Yani 1 kilo'dan daha az vermesine ragmen inanilmaz bir degisim var.
EKLEME: Bazi arkadaslar indirmede sorun yasamislar ben nasil indirdigimi screenshot alarak uzerilerine yazarak aciklamaya calistim umarim yazilar anlasilir buyuklukte cikar
KIZLAR BU DA JILLIAN'IN ORNEK BESLENME PROGRAMI
turkceye cevirmedim zaten pek turk mutfagina uygun seyler yok. yalniz soyle soyleyebilirim:
kahvalti: 400 cal
ogle: 400 cal
aksam: 400 cal
ve de gun icinde 1 ara ogun: 200 cal
egzersizle birlikte bu sekilde beslenirseniz ayda 8 kiloya kadar verebilirsiniz diyor Jillian (tabi baslangic kilosu etkili, ne kadar cok kilo o kadar hizli kilo kaybi bunu zaten biliyoruz)
8 günde 3-4 cm çok iyi yaa... Siz bütün hareketleri eksiksiz mi yaptınız(ben bu konuda baya kötüyümde) Bir de diyet falan yaptınız mı?
Merhaba ilk iki gun ogrenme asamamdı ama bitirdim hepsini dogru olmasa da. Sonra şınavlar onlar gibi olamasa da devam ettim. bogazımı tutmayı beceremediğim icin 8gun yani incelme başladıgında gidip akupunktur taktırdım ama hala gayet istahlıyım. yani kilo vermem icin bogazımı tutmam lazım. ama cok guzel sıkılastım arkadaslarım da bilmeden sordular kilo mu verdin diye..
Tartıda gram fark olmasa da pantalonum bol geldi bile ve sıkılasıyorum..
darısı basına
allahım allahım, bi an sana geliyorum sandım. bitirdim ama ben de bittim. ellerim hala titriyo. herbiyerimden ter akıyo.
Kayra bırak rippedi direkt level 2'den başla
allahım allahım, bi an sana geliyorum sandım. bitirdim ama ben de bittim. ellerim hala titriyo. herbiyerimden ter akıyo.
Kayra bırak rippedi direkt level 2'den başla
rippedı bıraktım insanıty yapıyorum canım...........ama 2.leveli movenius cok anlattı deneyeceğim....
ah canım ciğerim sen bana gel:))) gel ben senin terini kurularımanam ne bu kayra kayra kıskandım...kayradan önce jelesec vardı unutma
moveniusum günaydın,
ben uzun esnedim akşam, heryerim iyibi tek alt bacak hafif ağrıyo. Senin alt bacaklar tutulmuşmuydu?
hayır benim aksine popom, üst bacaklarım acımıştı hatta diz ve belim arasında biçok yer acıyodu. bu arada body revolution indirdim 90 gün sürüyo galiba tam inceleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?