Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ya kizlar ben ise baslaydim ustune regl oldum derken 3gumdur yapamadim yogun hissediyorum
Kendimi kizim is regl uyku ufff bahane yaratmamaliyim ama hakkaten halim kalmiyor

Bugün 1. günümdü. Of o da neydi öyle!!! Yarınki ağrıları düşünemiyorum. Nasıl terledim görmeliydiniz. Resmen vücudumda yağmur yağdı. Kalp krizi geçirebilirdim. Ciiddiyim. Bu yüzden bi kaç hareketi yapamadım. :/ Arada da dinlendim.

Beni çok zorladı. Umarım pes etmem.

Kendi kendimi nazarladım. 8 gunde kilo vermeden 3-4 cm incelmiştim heryerden.. ama 2 gundur ankaraya gittim. hem ucak sisliği hem yapmamak mahvetti. Eşim de yok simdi kızımı uyutup artık kacta yapabilirsem yapacagım..
Ben sabah 6:10 gibi servise binince mecburen aksam yapanlardanım..
Ama 30 days shred super bişi..
Az zamanda cok ve buyuk işler basarıyor yani

Son düzenleme:

8 günde 3-4 cm çok iyi yaa... Siz bütün hareketleri eksiksiz mi yaptınız(ben bu konuda baya kötüyümde ) Bir de diyet falan yaptınız mı?

süpermış cok gusel toplamıs

8 günde 3-4 cm çok iyi yaa... Siz bütün hareketleri eksiksiz mi yaptınız(ben bu konuda baya kötüyümde ) Bir de diyet falan yaptınız mı?

Merhaba ilk iki gun ogrenme asamamdı ama bitirdim hepsini dogru olmasa da. Sonra şınavlar onlar gibi olamasa da devam ettim. bogazımı tutmayı beceremediğim icin 8gun yani incelme başladıgında gidip akupunktur taktırdım ama hala gayet istahlıyım. yani kilo vermem icin bogazımı tutmam lazım. ama cok guzel sıkılastım arkadaslarım da bilmeden sordular kilo mu verdin diye..
Tartıda gram fark olmasa da pantalonum bol geldi bile ve sıkılasıyorum..
darısı basına

Bir de gögüslerde değişiklik gören oldu mu? Monalisanın yanlış hatırlamıyorsam 3 cm fark olmuştu.

Gögüslerim küçülsün simit bölgem yok olsun bana yeter!!!

ooov süpermiş!!! Teşekkürler. :)

allah allah ya bir tek bende değişiklik yok galiba az önce 2/8 bitti benim pantolonlarım hala aynı. üstelik diyette yapıyorum. üstelik jili öncesi 45-50 dk koşu bandında yürüyorum. nerde yanlış yapıyorum ki.başladıgım günü foto çektim , bitirince koycam hepsini bakalım fark olacak mı?

allahım allahım, bi an sana geliyorum sandım. bitirdim ama ben de bittim. ellerim hala titriyo. herbiyerimden ter akıyo.

Kayra bırak rippedi direkt level 2'den başla

allahım allahım, bi an sana geliyorum sandım. bitirdim ama ben de bittim. ellerim hala titriyo. herbiyerimden ter akıyo.

Kayra bırak rippedi direkt level 2'den başla

ah canım ciğerim sen bana gel:))) gel ben senin terini kurularım anam ne bu kayra kayra kıskandım...kayradan önce jelesec vardı unutma

rippedı bıraktım insanıty yapıyorum canım...........ama 2.leveli movenius cok anlattı deneyeceğim....

sabah insanity'de okudum. hadi hayırlısı. Önden, arkadan, yandan, boydan mutlaka foto çek. Bitince karşılaştırırız. Gerçi 2. günden ekmişsin ama Neyse geçerli sebeplerin varmış okudum Elbiseni kaç beden aldın bu arada ? Ben videoları izlemeye başladıkça tırstım, sanırım yapamam

ah canım ciğerim sen bana gel:))) gel ben senin terini kurularım anam ne bu kayra kayra kıskandım...kayradan önce jelesec vardı unutma

ha haa kıskanç kuzu, öperim ben seni. Akşamki terimi görsen, kurularım falan demezdin bence. "Hemen banyoya gir" deme ihtimalin çok daha yüksekti
sen naaptın? büyük dana indirdimi insanity'i?

ben o kadar esnememe rağmen yine tutuldum :)) herkes kolay dedi bu ripped için evet yaparken 1 hareket dışında zorlanmadım ama bacaklarım acıyooooooooo

moveniusum günaydın,

ben uzun esnedim akşam, heryerim iyi bi tek alt bacak hafif ağrıyo. Senin alt bacaklar tutulmuşmuydu?

hayır benim aksine popom, üst bacaklarım acımıştı hatta diz ve belim arasında biçok yer acıyodu. bu arada body revolution indirdim 90 gün sürüyo galiba tam inceleyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…