- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.101
başlamak değil devam etmek önemli.... acıdı ağrıdı bugün işim var diye mazeretiniz cok olursa cabuk bırakırsınız.. haftad 1 gün dinlenin diğer günler gecenin yarısı bile olsa yapın...
başlamak değil devam etmek önemli.... acıdı ağrıdı bugün işim var diye mazeretiniz cok olursa cabuk bırakırsınız.. haftad 1 gün dinlenin diğer günler gecenin yarısı bile olsa yapın...
Ben bu dinlenme işini 10 günde 1'e bıraktım bu arada... Her level arası 1 gün... Umarım sakata gelmeyiz.
birşey sormak istiyoruumm.. şu 6w6p, kaç videodan oluşuyor.. ben de sadece iki video var, acaba eksik mi indirmişim, yoksa herbir videoyu 3er hafta mı yapıyoruz.. nasıl alacak kii?
şu 30 days e başladım bu arada tekrardan, inanmayacaksınız ama bir damla terlemiyom bile, bende üstüne 6w6p yapıyorum.. tişörtümde azcık bi ıslaklık oluyo işte.. acaba sıcaklardan mı terliyodum ki ben daha önce ya, yoksa şimdi işe mi yaramıyor, siz terliyor musunuzz? ben daha önce yarım saat koşuyordum sonra shared yapıyordum, şimdi koşamıyorum çocuk uyanmasın diye, malum artık büyüdü sese karşı daha duyarlı.. acaba ondan mı terlemiyorum.. bu shared bu sefer bana pek yaramayacak sanırım.. neyse,inşallah 6w6p ile beraber bişiler olur..
Ben bu dinlenme işini 10 günde 1'e bıraktım bu arada... Her level arası 1 gün... Umarım sakata gelmeyiz.
benim vücut dayanamıyorum sinyalleri veriyor. sabah 8 de uyanıyorum (ki uzun zamandır çabalamama rağmen erken kalkmayı başaramıyorum) sonra kahvaltı spor ders akşam yemeği tekrar ders gece 2 ye kadar. Sıcaktanmı vücut dayanamıyormu anlamadım sürekli ateş basıyormuş gibi ellerim kollarım cayır cayır yanıyor
benim vücut dayanamıyorum sinyalleri veriyor. sabah 8 de uyanıyorum (ki uzun zamandır çabalamama rağmen erken kalkmayı başaramıyorum) sonra kahvaltı spor ders akşam yemeği tekrar ders gece 2 ye kadar. Sıcaktanmı vücut dayanamıyormu anlamadım sürekli ateş basıyormuş gibi ellerim kollarım cayır cayır yanıyor
yorma kendini .... sağlıklı beslen bağışıklık sitemini cökertme diyet falan diye
Selam kızlar.
Ben de geldim aranıza.Bugün 1/1 ile başladık...Çok kolay olmadı ama çok da zor olmadı diyebilirim.
Bir şey danışmak istiyorum yalnız:
Ben Callanetics yapıyorum bir süredir ve gerçekten çok da etkili buluyorum. Bırakamam yani Callan'ı artık:)
Ama bu program da güzel ve bana uygun görünüyor; levellar var, 30 günlük olması güzel, yarım saat sürmesi hoş ve cardio içermesi ideal...
Bu iki sporu nasıl götürmeliyim?
Her gün ikisini de yapmak biraz fazla olur diye korkuyorum; hem yoruculuk açısından hem de sonra vücudum alışırsa ve yapamadığım zaman olursa kötü etkilenirim diye korkuyorum...Bir gün biri, diğer gün biri şeklinde gitsem?
Yorum yapabilecek var mı?
şu 30 days e başladım bu arada tekrardan, inanmayacaksınız ama bir damla terlemiyom bile, bende üstüne 6w6p yapıyorum.. tişörtümde azcık bi ıslaklık oluyo işte.. acaba sıcaklardan mı terliyodum ki ben daha önce ya, yoksa şimdi işe mi yaramıyor, siz terliyor musunuzz? ben daha önce yarım saat koşuyordum sonra shared yapıyordum, şimdi koşamıyorum çocuk uyanmasın diye, malum artık büyüdü sese karşı daha duyarlı.. acaba ondan mı terlemiyorum.. bu shared bu sefer bana pek yaramayacak sanırım.. neyse,inşallah 6w6p ile beraber bişiler olur..
inanırmısın diyet falan yapamıyorum yediklerime dikkat edemiyorum. evde değilim şuan. kuzenimle uşakta onun öğrenci evindeyim akşama kadar yalnızım ve ders çalışırken sürekli bi abur cubur yeme durumundayım. Pharmaton vitamin kullanıyorum ama oda 15 günde anca etki ediyormuş. 6w6p level 2 sonunda başladı bu aşırı yorgunluk tükenmişlik hissi bende. valla bilmiyorum şu sınavı atlatayım ilk işim doktora gitmek olucak çok savsakladım doktor işini.
mesela size kolay gelen ripped (ki banada zor gelmedi) ama deli gibi terletiyor beni bacaklarım bile şıpır şıpır giydiğim kapri ıslanıyor üstümü hiç söylemiyorum bile sıksam ter akıcak o derece :/
ben sadece 6w6p ile sucuk gibi oluyorum. Ama akşamları ve camlar kapalı iken (klimasız odada) yapıyorum. Hatta, giydiğim dizaltı taytın diz kısmının bile terden ıslanıyor.
Bence hem bahar yorgunluğu, hem de 6 saatlik uyku seni zorluyor. Daha uzun uyumaya çalışsan, en azından 8 saat. Bu arada sen ne sınavına hazırlanıyosun?
bu arada ben akşam 21/3'ü bitirdim..
geriye kaldı 18 :))
pişşt moveniusum, aynı anda denkgeldik, günaydın :) erkencisin sende?
ben bugün 11 00 sularında yapamaya başlayacağım jilyeni bana dua edin sonuna kadar yapabileyim
bu 2 deneme bu arada
ben bugün 11 00 sularında yapamaya başlayacağım jilyeni bana dua edin sonuna kadar yapabileyim
bu 2 deneme bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?