Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

jelesecim,
hadi başarılar sana. Burda hepimiz yaptık, sen niye yapamayısın? Bizden ne farkın var ! Hadi göreyim seni !!!

moveniusum, hareket bu bu arada...googleda bulamayınca videodan copy paste yaptım Ne azimliyim yaww

Eklentiler

• $jillian.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 42
vallahi yaptım hemde kaytarmadan....soğumadan koşu bantında biraz yürüyeyim bari ,yazık dura dura paslandı ...yazarım sonra öptüm hepinizi

ripped level1/4 bitti. ter ter terrr wuhuuu gün içinde en enerjik olduğum vakit işte bu spor sonrası

ogltkn evet gösterdiğin hareket ve sonrasında hiç durmadan dizi çekiyosun ya karna orada dizim uyuşuyodu acıdan sona doğru

Ben de callen yapmaya çabalıyorum onu da tv den dvd ile izlemem gerekiyordu hareketler çok iyi ama canım sıkılıyordu yine de. Ben de hareketlerin resmini çektim onları yaparken tv izliyorum daha eğlenceli oluyor.

Bu Jillian nasıl? Callen le karşılaştırma şansınız oldu mu? Benim problemim popomun biraz kalkması, bacaklarımın ve arka kolların sıkılaşması.

ikisini de karşılaştırdım ama callan bana çok sıkıcı geldi içim bayıldı bir süre sonra. jili daha tempolu ve daha eğlenceli bence. ve jilide de kalçanız toparlanır özellikle 2. levelde kalçaya göre hareketler var.

Teşekkür ederim, peki ne zamandır yapıyorsunuz? Değişikliği görecek kadar oldu mu başlayalı?

ben şuanda 2 levelin 8. gününü bitirmiş durumdayım. başladığım günü foto çekmiştim geçen gün yine çektim sanki hafiften bir incelme var.

ama geçmiş sayfalardaki paylaşımlara bakarsan gerçekten çok incelenlerde var.

sen de fotonu eklesen ya ? yapmak isteyenlere hem motivasyon da olmuş olur

dualarımız seninle :))) spordan kaytarma konusunda ün yaptın bu topicte daha başlamadan
çok mersi canım; ha ha hay ben tüm topiclerde ünlüyümdür
evet ya bugün daha kolay yaptım...önceden deneyim kazanmışım hareketlere çok sagol tavsiyeni dikkate alacağım

koşu bandına jiliden önce çıkarsan daha faydalı olur. jili zaten çok yoruyor. hem ısınma olur jili öncesi.
tamam arkadaşım öylede denerim

çok mersi canım; ha ha hay ben tüm topiclerde ünlüyümdür

evet ya bugün daha kolay yaptım...önceden deneyim kazanmışım hareketlere çok sagol tavsiyeni dikkate alacağım

pek de mütavazi gördüm seni. Bütün topiklerde ünlüymüş :))

Devam et arkadaşım, inan sen yaptım deyince ben senin adına iki kat mutlu oluyorum. Sakın yılma. Bugün mutlaka fotoğraflarını cek. Sonra karşılaştıracağız ve bazan motivasyonunun düştüğü zamanlarda açıp kendi fotoğrafını karşılaştırıp kendi kendini motive edeceksin.

çevremdekiler hep söyler çooooook mütavazi olduğumu

yok anam yok yılmam sen dedin ya yağlarım azaldı ona göre indirim yapın dersin baycana şimşekler çaktı tamam akşam benimkine poz veririm çeker

bu arada iş arasında kaytarıp, jilianımı yaptım :)
6w6p level 2 - 21/4 tamamdır

ekllicemde beyim görürse diye tırsıyorum :)) hahaha

benimki ilk zamanlar "yaa foruma foto ekleme" diyodu, şimdi kendi kendimi kıyaslamak için fotoğrafımı çekmesini istediğimde "foruma mı eklicen ona göre yüzünü kadraja sokmayayım" diyo :)))

iyiymiş bu :) zamanla alışır diyorsun. ya zaten niyetim buraya yüklemekti. ondan yüzümü almadan çektim ama arkadaki yatak dağınık ayıp olmasın sonra :) demeyin ne dağınık kızmış bu.

iyiymiş bu :) zamanla alışır diyorsun. ya zaten niyetim buraya yüklemekti. ondan yüzümü almadan çektim ama arkadaki yatak dağınık ayıp olmasın sonra :) demeyin ne dağınık kızmış bu.

kuzum, biz senin g*tüne göbeeene bakçaz, yatak matak görmez gözümüz :))
sen ekle, rahat ol..benim tüm fotolar tuvalette çekildi mesala

ooooo iyiymiş ben beyaz tenliyim hemen pancar oluyorum bırak işyerinde yapmayı dışarı çıkmadan öncede yapamıyorum

bende öyle oldu yaw...yapınca klima altında oturdum biraz kendime gelmek için ama yetmedi,sonra odama çıktım mecburen..Allahtan odamda tek başımayım, yüz normale gelen kadar da gelen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…