- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.121
kahrolsun KPSS :)))
bence yaparsın :) bir aç gün içinde alışıyorsun zaten ezberliyorsun hareketleri. ben bazen tvnin yanına pcyi koyuyorum bir yandan tvde birşeyler izliyorum bir yandan sporumu yapıyorum o zaman hemencecik geçiyor zaman tavsiye ederim.
vallahi yaptım hemde kaytarmadan....soğumadan koşu bantında biraz yürüyeyim bari ,yazık dura dura paslandı ...yazarım sonra öptüm hepinizi
Ben de callen yapmaya çabalıyorum onu da tv den dvd ile izlemem gerekiyordu hareketler çok iyi ama canım sıkılıyordu yine de. Ben de hareketlerin resmini çektim onları yaparken tv izliyorum daha eğlenceli oluyor.
Bu Jillian nasıl? Callen le karşılaştırma şansınız oldu mu? Benim problemim popomun biraz kalkması, bacaklarımın ve arka kolların sıkılaşması.
ikisini de karşılaştırdım ama callan bana çok sıkıcı geldi içim bayıldı bir süre sonra. jili daha tempolu ve daha eğlenceli bence. ve jilide de kalçanız toparlanır özellikle 2. levelde kalçaya göre hareketler var.
ben şuanda 2 levelin 8. gününü bitirmiş durumdayım. başladığım günü foto çekmiştim geçen gün yine çektim sanki hafiften bir incelme var.
ama geçmiş sayfalardaki paylaşımlara bakarsan gerçekten çok incelenlerde var.
çok mersi canım; ha ha haydualarımız seninle :))) spordan kaytarma konusunda ün yaptın bu topicte daha başlamadan
evet ya bugün daha kolay yaptım...önceden deneyim kazanmışım hareketlere çok sagol tavsiyeni dikkate alacağımbence yaparsın :) bir aç gün içinde alışıyorsun zaten ezberliyorsun hareketleri. ben bazen tvnin yanına pcyi koyuyorum bir yandan tvde birşeyler izliyorum bir yandan sporumu yapıyorum o zaman hemencecik geçiyor zaman tavsiye ederim.
jelesecim,
hadi başarılar sana. Burda hepimiz yaptık, sen niye yapamayısın? Bizden ne farkın var ! Hadi göreyim seni !!!
canım ciğerim sen iyiki varsın hep gaz hep destek
moveniusum, hareket bu bu arada...googleda bulamayınca videodan copy paste yaptımNe azimliyim yaww
tamam arkadaşım öylede denerimkoşu bandına jiliden önce çıkarsan daha faydalı olur. jili zaten çok yoruyor. hem ısınma olur jili öncesi.
çok mersi canım; ha ha hayben tüm topiclerde ünlüyümdür
evet ya bugün daha kolay yaptım...önceden deneyim kazanmışım hareketlere çok sagol tavsiyeni dikkate alacağım
pek de mütavazi gördüm seni. Bütün topiklerde ünlüymüş :))
Devam et arkadaşım, inan sen yaptım deyince ben senin adına iki kat mutlu oluyorum. Sakın yılma. Bugün mutlaka fotoğraflarını cek. Sonra karşılaştıracağız ve bazan motivasyonunun düştüğü zamanlarda açıp kendi fotoğrafını karşılaştırıp kendi kendini motive edeceksin.
ekllicemde beyim görürse diye tırsıyorum :)) hahaha
ekllicemde beyim görürse diye tırsıyorum :)) hahaha
bu arada iş arasında kaytarıp, jilianımı yaptım :)
6w6p level 2 - 21/4 tamamdır
iyiymiş bu :) zamanla alışır diyorsun. ya zaten niyetim buraya yüklemekti. ondan yüzümü almadan çektim ama arkadaki yatak dağınık ayıp olmasın sonra :) demeyin ne dağınık kızmış bu.
ooooo iyiymiş ben beyaz tenliyim hemen pancar oluyorum bırak işyerinde yapmayı dışarı çıkmadan öncede yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?