- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.161
göbek dışında bence sırttada değişim var yandan olan fotolarda nasıl belli oluyor bakksana :)
kayranın dediği gibi herkeste dğeişim farklı oluyor ogltkn in göbeği nasıl inmişti shred ile ama bende öyle bariz fark 6w6p ile oldu shred ile olmadı herkesin vücuduna göre değiişiyor gerçekten
bu arada ripped level 1/5 bitmiştir
KIZLAR pufflamaya devam edecegim. jillian ile birinci level ile başardığım incelme kiloya yansımamış hiç.
jİLLLİAN ın 8.gunu akupunktura başlamıştım ama bir hafta sonra vermeyi gectim bir de 100 gram almışım...jillian ile kendimi zayıfladım sandım ama baskul niye boyle yaptı.. tamam diyeti duzgun yapmıyorum ama son aylardaki en hafif yemeklerimi yedim..
gitsin artık bu gobek, yaglar, kilo vs..
Canımsın, önemli olan senin hissettiğin.
Ve emin ol, yağ yakıp kas yapmışsındır; tartı o yüzden aynı hatta artı gösterir.
Ben diyetisyene gidiyorum, spor da yapıyorum. Acayip inceldiğim haftalar oluyor, bir çıkıyorum tartıya, 500 gr almışım. Ama 1,5 kilo yağ yakmışım ve 1 kilo kas yapmışım ya da su tutmuşum(ki spor hem kas yaptırıyor hem de su tutturuyor başta)
Sen tartıya bakma özetle...Uzun vadede anlamlı olur tartı ancak. Kısa vadede hissettiğindir. Yolundan vazgeçme...
albümüme koydum foto, 1buçuk ay öncesi ve bugünün fotosu kızlar.
Harikasiiiinnn caniiim ya, mukemmel sonuc almissin
albümüme koydum foto, 1buçuk ay öncesi ve bugünün fotosu kızlar.
mervegün bende bakabilirmiyim acaba fotolarınaben de bakmak istiyorum ama daha once kimsenin albumunu gormedigim icin nasıl bakılacagını bilmiyorum..
teşekkürler canımmm :) darısı isteyen herkese, jilliandan Allah razı olsun
bende görmek istiyorum bendejilyene başladım ama sabah tartıda 300.gr bile vermemiştim...biliyorum daha çoooook erken 3 günde olsaydı herkes manken olurdu
fotograflara bakmak için mervegünün adına tıklayıp profilini açmanız gerekiyor orada hemen sol altta görebilirsiniz.
ekledim canım seni bakabilirsin10 gün sonra değişimi gör sen kendinde... bu arada ben ilk başta sıkılaşmama rağmen hiç kilo vermemiştim, bu iki foto arasında da bi kaç kilo fark var. kilodan ziyade sıkılaştığın için en başta çok kilo vermiyosun. ben yeni yeni yediklerimi kısmaya başladım. inşallah bundan sonra kilo vermeye başlarım doğru düzgün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?