- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.141
selam kızlar valla cok hareketlenmiş burası..
ben kaytarmaya başlıyorum yaa bir yapıp bir yapmamaya başladım.
eşim yurtdısına cıktı cocukla oynayacagım diye vakit geciyo sonra da yataga hemen..
pufff
2/9 tamamdır bakın bakalım değişiklik varmı sizce. beyazlı fotolar ilk günden siyahlı olanlar 2/6 dan Eki Görüntüle 505876 Eki Görüntüle 505877 Eki Görüntüle 505878 Eki Görüntüle 505879 Eki Görüntüle 505880 Eki Görüntüle 505881
az da olsa fark görmenize çok çok çok sevindim. şimdi jili ve insanity'yi birlikte yapıyorum bakalım artık o zaman da sağlam bir fark olmazsa. şişmanlıcam :)
canım ya, sen de 6w6p belimi ağrıtıyor demiştin diye hatırlıyorum öyle miydi? Benim de dünden beri rahatsız eden bi ağrım var. Shred dizlerimi acıtmıştı ama zorlamadan devam etmiştim. Bunda da öyle yapsam mı? Fikir ver nolur
hızır gibi yetiştin valla, çok sağolasınbelinde bi sorun varmı senin? bende bel fıtığı başlangıcı var ondan dolayı twist tarzı hareketlerde belim acıyor onlara dikkat edebilirsin öne adımda dambıl yanlara doğru gidiyor ya onu daha hafif yapabilirsin birde ben en son karın hareketinden sonra ayakları tümden uzatamadım beginner gibi yaptım kıvrık çünkü belime binen yük çok artıyodu orda bu hareketlerde daha dikkatli ol geçer ağrısı. Benim daha sonra geçmişti ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?