- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.861
movenius, sen daha fazla verme, çirkin olursun, yakışmaz
engüzel maritsayla ben olcam
ay elim kırılaydı da koymayaydım o fotoyuaslında hile var o fotoda bronzum ya o yüzden daha ince görünüyorum dermişimmmm
canım benim, sen tam gaz devam et. Revolutionu bitiren ilk türk sen olacaksın, ben bundan eminim, ve gurur duyuyorum seninle ve sana bişi diyim mi, keşke çoluk çocuk olmadan ben de spora başlamış olsaydım, sen bu konuda çok şanslısın. Benim 35'te aklım başıma geldi. O biyerlerimden dökülen terlerin beni bu kadar mutlu ettiğini çok önceden keşfedebilseydim keşke :)
boyum 167 üst taraf alttan bi beden ince sayılır o gün sırf merakımdan koton 36 beden pantolon denedimbacaklar girdi gayet rahat ama totomdan fermuar kapanmadı göğüslerim kücük benim belimde dümdüz değil oyuntulu olunca olduğundan ince görünüyor sanırım.
"Revolution'ı bitiren ilk Türk" dedin ya gülmekten öldüm yaaa
Gerçekten Movenious bu sen olabilirsin
Heheh buna bende çok güldüm.
Ne dersiniz .. 2. ci 3. cü de biz olabilr miyiz ki?
kkşero, öncelikle nickin bana eski müdürümü hatırlatıyor. Hem adı şeroydu, hemde bin ona kısaca "kötü kedi şerafettin" derdik
valla benim olmayacağım kesin...ben çoluklu çocuklu kadınım bana 90 günlük program psikolojikman ağır geliyor. Yapamam diyorum, daha baştan kestirip atıyorumAma sende ve egrotik ve kartal ve diğer yeni başlayanlarda bu azmi görüyorum. Bak maritsada görmüyorum mesela çünkü hatun zaten taş. 90 gün kendini ne diye kassın ki dimi ama
moveniusum, son anda farkettim yazmışsın..
evet bana hala 90 gün uzun geliyor. Başlarım yapamam, yapamadığım için o psikolojinin altında ezilirim ben kendimi biliyorum. 6w6p'i tamamlicam diye kendimi yırttığım günler daha dün gibi aklımda. Bana ripped çook iyi geldi. Hele ki sırtıma. Anlamadan bitiyor, ben şahsen şu an rippedimle çok mutuluyum. Sana da revolutionun ile tartıda 60kg görmeyi diliyorum :))
hehe eski müdürünün adını şero olması çok değişik bir tesadüf..Ama ben kötü değilim kiii
ben çocuklu değilim ama 36 yaşında bi çocuğum var sayılır ve bende otuzbeşe merdiven dayamış bulunuyorum.
iki çocukla siz zaman bulabiliyorsanız bende bulabilirim sanıyorum ( her ne kadar çalışıyor olsam da )
Maritsa konusunda sana katılıyorum fotosunu görsek eminim çoğumuz onu dövmek isteriz ( fit olduu için)
Şimdi siz bir sonraki programlardan bahsediyorsunuz ya ben daha 30 days shred fasıla bir yaprak birini henüz tamamlamış bir tıfıl olarak kıskançlıklarımı arzediyorum
ama bekleyin geliyorum
O zaman kızlar size güveniyorum ve diyet olayını bugün sonlandırıyorum .
Kalori hesaplamaları ile az ve sık dengeli şekilde beslenme çalışacağım artık.
----
Doğru söylüyorsunbir an gaza geldim işte.
Jilli ek olarak kesin call yapayım o zaman ,bir de sopa çevirme ve twist yeterli şimdilik .
ya işte 30 ds e başlayan arkadaşlara o yüzden kiloyu baz almayın diyorum ben 30 ds sonunda hiç kilo vermemiştim belki 1 kiloydu verdiğim ama beni görenler çok kilo verdiğimi sanıyodu.
revolution diye takıntı yaptığımda hiç kimse destek vermemişti burda ama hepinizi ikna edicemzaten şurda 5 gün sonra 1. ay bitmiş oluyor ogltkn 90 gün çok uzun demiştin bana hatırlatırım sana bu sefer sana kol kası fotosu koyucam 3 ay sonunda sarkıkta kalmicak inş
36 bedene girdim ama totomdan fermuarı kapanmadı onuda belirteyimtotom annaneme çekmiş birazcık geniştir saolsun :)))
30 ds 74 kg 73 bitişi
6w6p 73kg 69,5 bitişi burda ramazanın etkisi çok hiçbişi yiyememiştim iftarda
ripped 69,5 kg 68 bitişi
revolution 68 kg ---inş 60 olsun bitişide
Sen zaten 165 boy 57 kilo değil misin? Fizik yapını tam bilmiyorum ama senin ideal kilon zaten 55 civarı.. Yani öyle özel bir diyete falan girme hiç kendini yıpratma. Ve spor içinde bu geçerli bende bazen gaza gelip bi kaç şeyi birden deniyorum ama olmuyor ya en fazla bir eklenti yap.. ^^
Benim yarım yamalak yaptığım sporlar ve sadece verdiğim 3-4 kilo ile herkes 10 kilo verdim sanıyorlardı ki beden ölçümde de düşüş olmuştu. Yani kilo bence de önemli değil çokta takmayın. Vücut için incelikte çok önemli değil sıkı olmak yeterli.
Bende istiyorum resim.. *-* Motive de olmak lazım..
Ben 30 D.S den sonra Ripped I.D düşünüyorum. Yok 6w6p mi yapayım?
Revolution'a bir baayım ben diğerlerinden sıra gelirse başlarım belki 90 gün bana da fazla geliyor ama 1 ayda bile etkisini gösterebilir bakalım bi..
Bende hep akşam yapıyorum sporu sorun olur mu ki? Yani işe yaramaz falan..? Gerçi spordan sonra 2-4 saat yine yatmıyorum ama..
Selam kızlar,
Yemeğimi yaptım eşimi bekliyorum..
Onu doyurup jillianımı yapazayim canlarım..
Maritsa ve aysun yaptı amanınn ben eksik kalmiim dimi
Bu arada bende sporumu gece yapıyorum duş alıp hopp yatak. Başka çarem yok ertesi gün iş oluyor ve gayette işe yarıyordu geçen sene. Geç olmasının bir sakıncası var mı ki? :44:
merhaba kzlarr..
işten geldim yemek dinlenme derken ancak oturabildim..
birazdanda level1 2 yapacağm..
dün ilk kez yaptım yaparken aaaaa ne kolaymış dedim ama biraz dinlenince dizlerim tutmuyo gibi oldu
bugünde üst bacağım baya acıyo ama yapacağım birazdan.
sizler nasılsınız nasıl gidiyor.:13::13:.
yaa ne olur eskilerden yapan arkadaşlarım fotolarınızı görme imkanımız yokmuuu çok meraktayım ben..
Selam kızlar,
Yemeğimi yaptım eşimi bekliyorum..
Onu doyurup jillianımı yapazayim canlarım..
Maritsa ve aysun yaptı amanınn ben eksik kalmiim dimi
Bu arada bende sporumu gece yapıyorum duş alıp hopp yatak. Başka çarem yok ertesi gün iş oluyor ve gayette işe yarıyordu geçen sene. Geç olmasının bir sakıncası var mı ki? :44:
Bende sanmam..ben bi sakıncası olduğunu sanmıyorum canım..
ya ben bugün bittim baldırlarım yürürken beni çok zorluyo dizlerim titriyo pert oldum sanırım
yarına kadar geçer inşallah..
Evet insan spor esnasında yakmadığı enerjinin iki üç katını sair zamanlarda yakarmış spor yapınca.Kaslar titreşmeye devam edermiş.Bunu ntv de bir belgeselde izlemiştim çok hoşuma gitmişti bu bilimsel bulgu.Çünkü adamın birini test ediyolar spor esnasında atıyorum 20 kalori yakıyorsa ertesi günki o spor saatine kadar 60-90 kalori yakıyormuşöyle yapınca gece uyurkende çalışıyormuş kaslar bence sakıncası olmaz ama o enerjiyle uykun kaçmıyormu yau
arkadaşlık isteği gönderdim sana, kabul edersen albümüme bakarsın. Jillian öncesi, 14. gün ve 6w6p ortalarında çekilmiş fotolarım var.
ben hep gece yaptım. gündüz yaptığım çok çok enderdir. kilo verdim, sıkılaştım, olumsuz bi yanını da görmedim
sadece günün yorgunluğu da çöktüğü için, gündüzleri yaparken çok daha enerjik olunuyor. Gece yapmanın tek dezavantajı ekstra yorgun olmak bence.
maritsam,
senin sadece şekillenmeye ihtiyacın var. O da kusursuz bi vücut için. Yoksa şuan bi çoğumuzun istediği vücuttasın
Evet 57-58 civariyim ama biraz yapisal birsey galiba .ben su an zayif gorunmuyorumnormalin biraz ustunde gibiyim.
Bu diyet olayini sayenizde biraktim zaten arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?