- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.841
Bende neredeyse yetiştim size 2/1 bitti dün bu gün 2/2 olacak..
Aslında aynı zamanlarda başlamışız ama ben temizlik süresince 3 gün yapmamıştım.. =/
2.level daha etkili geldi bana..Sanki bu levelde fark göreceğiz gibi..
O zaman kızlar size güveniyorum ve diyet olayını bugün sonlandırıyorum .
Kalori hesaplamaları ile az ve sık dengeli şekilde beslenme çalışacağım artık.
Kas ya ölçümü yapan cihazlar ,doğru bir sonuç veriyor mu ki .150 cm boyunda 39 yağ oranın fazla demesi çok ilginç geldi .
Onun yağ oranı fazlaysa ben kendimi atayım bir yerden .Şaka bir yana nerden ölçürebiliriz onu ?
dün hastalıktan 1 gram birşey yiyemedim uzun zamandır hasta olmamıştım resmen süründüm ve dünkü programı yapamadım dolayısıyla pazar günkü dinlenme günüm salı olmuş oldu bugünde çok halim var diyemem ama programı aksatmak istemiyorum.. heleki eskisi gibi sallanmayan kollarım ve beliren kaslardan sonra hiç bırakmamhaftaya foto çekeyim 1 ay sonunda nasıl bi değişim olmuş bakalım :)
Bence de yerinde bir karar...Bizlere göre kilon çok ideal...Evet bu kilo sana fazla geliyor olabilir ama spor ve dengeli beslenme ile kısa sürede halledersin..
İlk sayfalarda Jillian la 16 günde çok iyi sonuç alanlar var...Senin de bu program sonrasında sıkılaşacağından eminim...Belki hiç kilo vermesen bile en az 4-5 kilo vermiş gibi görünebilirsin...
Kas-yağ oranını ölçen cihazlar bazı diyetisyenlerde ya da fitness merkezlerinde oluyor...Bulunduğun şehirde ki en bilinen bir spor merkezine gidersen sana yardımcı olacaklardır...Kilonun azlığı yağ oranının az olacağı anlamına gelmiyor inan...Ben de geçen sene ölçtürmüştüm ve %36 yağ vardı vücudumdaHalen de öyle ne yazık ki kilo veremedim henüz...Olması gereken oran ise yanlış hatırlamıyorsam %12-20 arasıydı sanırım...Max. %25 olabilir sanırım..
Neyse sana kolay gelsin
dün hastalıktan 1 gram birşey yiyemedim uzun zamandır hasta olmamıştım resmen süründüm ve dünkü programı yapamadım dolayısıyla pazar günkü dinlenme günüm salı olmuş oldu bugünde çok halim var diyemem ama programı aksatmak istemiyorum.. heleki eskisi gibi sallanmayan kollarım ve beliren kaslardan sonra hiç bırakmamhaftaya foto çekeyim 1 ay sonunda nasıl bi değişim olmuş bakalım :)
O zaman kızlar size güveniyorum ve diyet olayını bugün sonlandırıyorum .
Kalori hesaplamaları ile az ve sık dengeli şekilde beslenme çalışacağım artık.
Kas ya ölçümü yapan cihazlar ,doğru bir sonuç veriyor mu ki .150 cm boyunda 39 yağ oranın fazla demesi çok ilginç geldi .
Onun yağ oranı fazlaysa ben kendimi atayım bir yerden .Şaka bir yana nerden ölçürebiliriz onu ?
bende yazın 30 day shred yapmıştım peşindende killer buns.
o zamanlar en çok okuduğum topic burasıydı.seni o zamandan beri biliyorum. uzun zaman oldu sporu bırakmayıp devam ettiğin için tebrik ederim.
benim fazla bir kilom yoktu sıkılaştım yetti bana ama spor yapmanın mutluluğu bir başka.zayıfl olduğum kalde yinede devam etmek istiyorum.insan çok enerjik ve pozitif hissediyor.
bu arada fotoların kaçıncı sayfada çok merak ettim.taş gibi olmuşsundur eminim
maritsacım,
msj kutun dolu canım
bu arada hem jillian, hem callan hem de winsor yapma bence...
ilk zamanlar altından kalksan bile, bir iki hafta içinde yorucu gelmeye başlayabilir ve hepsini bırakmak isteyebilirsin. Bence shred ile, hadi bilemedin + call ile devam et
Bacaklar ve basen için Mari Winsor Pilates Buns & Thigh yapabiliriz aslında :44: ne dersiniz ?
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh | PopScreen
fotolarım sadece profilimde var sayfaya koymayı düşünmüyorum çünkü hap çöp markaları fotoları izinsiz alıpp kendilerininmiş gibi reklam şekline dönüştürebiliyolar o yüzden sadece arkadaşım olan kişiler görebiliyor fotolarımı. gerçi bariz bi değişim fotom yok benim ama olsun :))))
değişimi gördükçe insan bırakmayı düşünmüyor zaten. düşüünsene 36 beden olup olmadığımı sordular 67 kilo ile 36 beden gösterebilirmiyim hayal et :d gerçi 38 bedenim
Sildim canım :)
Doğru söylüyorsunbir an gaza geldim işte.
Jilli ek olarak kesin call yapayım o zaman ,bir de sopa çevirme ve twist yeterli şimdilik .
fotolarım sadece profilimde var sayfaya koymayı düşünmüyorum çünkü hap çöp markaları fotoları izinsiz alıpp kendilerininmiş gibi reklam şekline dönüştürebiliyolar o yüzden sadece arkadaşım olan kişiler görebiliyor fotolarımı. gerçi bariz bi değişim fotom yok benim ama olsun :))))
değişimi gördükçe insan bırakmayı düşünmüyor zaten. düşüünsene 36 beden olup olmadığımı sordular 67 kilo ile 36 beden gösterebilirmiyim hayal et :d gerçi 38 bedenim
bende killer buns yaptım devamını getiremedim. bacaklarınızı inceltti mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?