- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.821
30 Days Shred'a başladık bu bitsin bakalım arkasından Ripped in 30 düşünüyorum..Her hafta farklı video olduğu için daha eğlencelidir.. Ondan sonra Body Revolution mı yapayım?
-Siz ayakkabı ile mi yapıyorsunuz sporları?-
+Ablama gelince bir mezura buldum ve aldım ölçülerimi iyi ki almışım değişiklikler olmuş ama eskisine göre çok azalma olmamış artmış gibi bazıları..Çok olduydu önceden alalı -geçen kış gibi-.. Aldığım ölçümle devam edeceğim bakalım. Boğazı da tutmam lazım.. T.T
Bir de çalışan hanımlar programları ne zaman yapabiliyorsunuz ? Ben akşam düşünüyorum
Ben ben akşamları yapmayı düşünüyorum .
Yarından itibaren de 5 günde 5 kilo diyetini uygulayacağım.
ogltkncigim ripped yap dedi ama ben asıl videosunu bulamadımvakit kaybetmemek için sizlerle 30 days shred başlıyorum .
30 Days Shred'a başladık bu bitsin bakalım arkasından Ripped in 30 düşünüyorum..Her hafta farklı video olduğu için daha eğlencelidir.. Ondan sonra Body Revolution mı yapayım?
-Siz ayakkabı ile mi yapıyorsunuz sporları?-
+Ablama gelince bir mezura buldum ve aldım ölçülerimi iyi ki almışım değişiklikler olmuş ama eskisine göre çok azalma olmamış artmış gibi bazıları..Çok olduydu önceden alalı -geçen kış gibi-.. Aldığım ölçümle devam edeceğim bakalım. Boğazı da tutmam lazım.. T.T
canım benim sorunlu bölgem göbek bölgem ama heryerim sorunlu aslına bakarsan.dediğim sadece bitane aysuncum.killer buns and thighs bacak ve basen bölgesi için bi vidyo. ama tamamen ham olunca gerçekten de işkence. bu yüzden level bir ile başlicam sonra buna geçeriz.
seninsorunlu bölge neresi?
Bu arada ben yazmadım :)
Yaş 27 .
Boy :165
Kilo :57-58İlk kez bu kadar kilo aldım .
Başka sorusu olan :)
senin kilolu halin benim ideal kilom
ben kemikliyim biraz 60 olduğumda çok zayıf görünüyorum..
inşallah vericem başlıyoruz hep birlikte
Ins verecegiz ben de cok inaniyorum.
Level 1 de 1 bitti benim.
Gece yatmadan once call pm yapacagim :)
evet canım bende bugün level1 1 yaptım..
ben call yapamıyorum canım bana o çok zor geliyo
bisiklet var evde belki onunla destek yaparm bi kaç gün bunu yapayımda..
off kilo vermeyi çok istiyorum
özel bir diyette yapıyormusunuz..
Yaş 27 .
senin kilolu halin benim ideal kilom
ben kemikliyim biraz 60 olduğumda çok zayıf görünüyorum..
inşallah vericem başlıyoruz hep birlikte
Yaş 27 .
İlk gün için normal :) zamanla alışacaksın .
Ben de dün callen pm de gece yatmadan önce yaptım .50 tane sopa çevirme hareketi ve 100 tane de twist.
Fakat bundan sonra calleni p.m ve a.m şekilde yapmayacağım :/ pek etkili olmuyor bu şekilde yapınca.
5 günde 5 kilo diyetine de başladım :) hadi hayırlısı .
callan teyze çok sıkıcı ya valla seni tebrik ediyorum
Bu arada beş günde beş kilo yağdan vermen mümkün değildir. şok diyetlerden uzak durmanı tavsiye ederim. kilo versen bile bunun büyük kısmın eriyen kasların olur buda seni sarkıtır.
zaten kilo fazlan yok ve spora başlamışsın böyle bir diyete gerek yok bence. yine de sen bilirsin.
geçmişte 12-17 kilo vermiş birinin tecrübelerini paylaşıyorum seninle. karar senin..
Ya evet sorma :) a.m ve p.m normal calldan milyon kat daha sıkıcınormal calldaki hareketleri artık ezberledim ,hızlı hızlı yapıyorum ,bitiriyor kısa sürede aslında .
İnan 1-2 kilo beni kurtarmaz .55-54 olduğumda da kimse zayıfladın demiyorduŞu anda herkes n'oldu sana şekilde tepkiler veriyor bu çok can sıkıcı .
O diyeti önceden yapmışlığım var .5 kilo tabii ki verdirmiyor ama garanti 2-3 kilo gidiyor .
Sağlıksız olduğunu düşündüğüm için ,vitamin desteği almayı düşündüm .B12,çinko ,demir vesarire...
Sen geçmişte hangi diyeti uygulamıştın
Egzersizlere ek olarak bunu da ekledim kızlar .
[video=youtube;iQgLd1fmre4]http://www.youtube.com/watch?v=iQgLd1fmre4&playnext=1&list=PLC5A6AE7FBEB16B9B&feature=results_video[/video]
Bayram sonrası şenlenmiş burası :))
Herkese merhaba...
Şimdi 2/4 ü bitirdim...
Çocuğu okula göndereyim gelirim tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?