Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bende geçen yıl 76 dan 59 a düşmüştüm ama accık geri geldi.
belli bi seviyeden sonra kilo verilmiyor sporsuz.

Benim de niyetim böyle.
Önce 30 days shred sonra ripped. sonra da revolution sanırım.insanity ( delilik ) adından dolayı beni korkutuyor açıkçası ama form tuttukça belki onuda yaparım bi başlayayım da

Bir de çalışan hanımlar programları ne zaman yapabiliyorsunuz ? Ben akşam düşünüyorum

Ben ben akşamları yapmayı düşünüyorum .
Yarından itibaren de 5 günde 5 kilo diyetini uygulayacağım.

ogltkncigim ripped yap dedi ama ben asıl videosunu bulamadım vakit kaybetmemek için sizlerle 30 days shred başlıyorum .

haydi bakalım
aysun
kedi
maritsa
ilk günümüz bugün

Bu arada ben yazmadım :)
Yaş 27 .
Boy :165
Kilo :57-58 İlk kez bu kadar kilo aldım .

Başka sorusu olan :)

Son düzenleme:

canım ben spor ayakkabı kullanmıyorum,2.levelde iki gün giydim sonra vazgeçtim,çıplak ayak iyiyim :)

dediğim sadece bitane aysuncum.killer buns and thighs bacak ve basen bölgesi için bi vidyo. ama tamamen ham olunca gerçekten de işkence. bu yüzden level bir ile başlicam sonra buna geçeriz.
seninsorunlu bölge neresi?
canım benim sorunlu bölgem göbek bölgem ama heryerim sorunlu aslına bakarsan..

Yaş 27 .

senin kilolu halin benim ideal kilom
ben kemikliyim biraz 60 olduğumda çok zayıf görünüyorum..
inşallah vericem başlıyoruz hep birlikte

Ins verecegiz ben de cok inaniyorum.
Level 1 de 1 bitti benim.
Gece yatmadan once call pm yapacagim :)

evet canım bende bugün level1 1 yaptım..
ben call yapamıyorum canım bana o çok zor geliyo
bisiklet var evde belki onunla destek yaparm bi kaç gün bunu yapayımda..
off kilo vermeyi çok istiyorum
özel bir diyette yapıyormusunuz..

Sahiden mi canim .Call aslinda zor degil sadece biraz sıkıcı iste .
Ben bugunden patateslerimi hasladim .
Yarina sadece patates yiyecegim .

Evet aynen..

2/1 tamamlanmıştır.. Insanity'den beri -onu da en fazla 1 hafta yaptıydım xD- kardiyo ağırlıklı çalışmadığımdan zorladı bu beni.. Demekki şimdi Insanity yapsam herkesin korktuğu kadar olayına gireceğim.. Bir de geç vakitte yaptım o da etkili olabilir.. Bakalım yarın daha erken yapmayı düşünüyorum.. ^^ Ve 2. levelin sonuç gösterecek gibi geliyor.

Günaydın kızlar,

akşam eve 20,30 da gelebildim. akşam yemeği sofra toplama derken 21,30 civarı müsait olabildim ki benim yatma vaktim 22,00 - 22,30 filan.

neyse yine de yılmadım bugün başlamam lazım dedim fotoları çektirdim eşime ölçülerimi de aldım ve başladım
1/1 level 30 days shred with jillian michaels başlamış ve bitmiştir.
Ben ikişer kg luk dambıl kullandım gerçekten de çok zorladı ama olsun ne kadar zorlanırsam o kadar çabuk sonuç alırım diyorum.
bide o zıplamalar beni öldürdü çok hamlamışım ara verip biraz nefesimi düzenledim zaman zaman yoksa ölecek gibiydim.
ilk gün normal değil mi ? neyse aynen devam. otuz günü bitirdiğimde o değişimi görmek için can atıyorum.

özel bir diyet yapamıyorum çünkü regl öncesi iştahımı kontrolde zorlanıyorum. evvela spora alıştırayım kendimi sonrası kolay diyorum.

Yaş 27 .

senin kilolu halin benim de normal kilom. hemn 57 kiloda ne var ki? 2 kg versen tamam

Son düzenleme:
İlk gün için normal :) zamanla alışacaksın .

Ben de dün callen pm de gece yatmadan önce yaptım .50 tane sopa çevirme hareketi ve 100 tane de twist.
Fakat bundan sonra calleni p.m ve a.m şekilde yapmayacağım :/ pek etkili olmuyor bu şekilde yapınca.

5 günde 5 kilo diyetine de başladım :) hadi hayırlısı .

Son düzenleme:

callan teyze çok sıkıcı ya valla seni tebrik ediyorum
Bu arada beş günde beş kilo yağdan vermen mümkün değildir. şok diyetlerden uzak durmanı tavsiye ederim. kilo versen bile bunun büyük kısmın eriyen kasların olur buda seni sarkıtır.
zaten kilo fazlan yok ve spora başlamışsın böyle bir diyete gerek yok bence. yine de sen bilirsin.
geçmişte 12-17 kilo vermiş birinin tecrübelerini paylaşıyorum seninle. karar senin..

Ya evet sorma :) a.m ve p.m normal calldan milyon kat daha sıkıcı normal calldaki hareketleri artık ezberledim ,hızlı hızlı yapıyorum ,bitiriyor kısa sürede aslında .

İnan 1-2 kilo beni kurtarmaz .55-54 olduğumda da kimse zayıfladın demiyordu Şu anda herkes n'oldu sana şekilde tepkiler veriyor bu çok can sıkıcı .

O diyeti önceden yapmışlığım var .5 kilo tabii ki verdirmiyor ama garanti 2-3 kilo gidiyor .
Sağlıksız olduğunu düşündüğüm için ,vitamin desteği almayı düşündüm .B12,çinko ,demir vesarire...

Sen geçmişte hangi diyeti uygulamıştın

Egzersizlere ek olarak bunu da ekledim kızlar .

[video=youtube;iQgLd1fmre4]http://www.youtube.com/watch?v=iQgLd1fmre4&playnext=1&list=PLC5A6AE7FBEB16B9B&feature=results_video[/video]

Son düzenleme:
O şekilde bir diyet yapma bence onun yerine az yemeye bak bir kaç şeyi de kesebilirsin tabii ki. Spor da yaptığın için 3 kilo bile versen daha fazla vermiş gibi görünürsün. Ek sporlarla da kendini çok fazla zorlama bence.. 30 Day Shred'n yanı sıra Call yapıyorsan diğerlerine de pek gerek yok bence ikisi yeterli.. Belki sopa çevirme de yapabilirsin ama..

Ne yazık ki vitamin desteği alman kasları eritmene mani olmayacak dedim ya yine de sen bilirsin.
ben geçmişte az ve sık yiyerek dengeli beslenme + hafif sporla çok agır kilo verdim ve büyük kısmı da geri gelmedi. yavaş verilen kilo kalıcı oluyor.
57 kiloda kilolu oluyorsan bedenindeki yağ oranı yüksek demektir bunun için diyet yerine bol bol spor yapıp kaslanmalı ve yağlardan kurtulmalısn demektir. 59 kilo iken bile bende göbek yoktu mesela. gayet inceydim kendime göre.
sende böyle yapabilirsin mümkünse bir yaü kas ölçümü yapabiirsin. inan bu mümkün. bizim ofiste 150 cm boyunda 39 kg olan arkadaşıma doktor yag oranın fazla demişti düşün

Bayram sonrası şenlenmiş burası :))
Herkese merhaba...

Şimdi 2/4 ü bitirdim...

Çocuğu okula göndereyim gelirim tekrar...

Bende neredeyse yetiştim size 2/1 bitti dün bu gün 2/2 olacak..
Aslında aynı zamanlarda başlamışız ama ben temizlik süresince 3 gün yapmamıştım.. =/
2.level daha etkili geldi bana.. Sanki bu levelde fark göreceğiz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…