Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Evet millet görüyor çok inceldin falan diyorda.. Şöyle aynaya bakınca da insan fark istiyor.. Özellikle motivasyon için.. Neyse şurada kalmış zaten 8 günüm bugnden sonra 7. Zaten istediğim sonuç olmadığı için ki biliyorum hemen öyle 1 ayda fıstık gibi olunamıyor onun için devam edeceğiz bakalım.. Ripped'den sonra sonuca göre bölgesel çalışacağım.^^

Peki arada mola versek mi iyi ki vermesek mi? 30Day'den sonra Ripped için ara molası.. ?

---

Tartı işi öyle ya ona bakma bende lavoboya gidip-gitmeme arasında en az 1 kilo değiştiriyor.

Son düzenleme:

2-3 gün ara verebilirsin ben vermiştim. zaten ilk level kolay gibi gelicek ama sonra o kadarda kolay gelmiyor

bence bu kadar fark olmasının sebebi dogum sonrası regl olusum simdi 2.olcam bekliyorum valla heran olabilirim
bugünde yaptım sporumu
o resimlere bende bakıyorum da bazı 15 günlük fln olanlar cok incelme ver bilmiyorum ama etki ettiği kesin

Selam kızlar nasılsınız.

Ben geldim annemlerden döndüm.

4 günlük aradan sonra pazartesi level 1-10 dan yeniden başladım ve level 1 bitti.
Dün akşam level 2 ye başladım ve öldüm öldümmmmmmmmm :26::26:
Çok zorladı özellikle de kardiyolar.Gerçi ben level1 de de zorlanıyordum ama level 2 daha zor.
Her ne kadar jillian mola yok ara vermek yok desede sonuçta bende insanım yani
Arada soluk alman için mola veriyorum, ama eminim yine de işe yarıyordu workoutlarım.
Yaparken bin birtürlü lanet okuyorum ama bittiğinde çok iyi hissediyorum kendimi...

Aynada bi fark göremiyorum ama göbeğim sanki daha toparlandı gibi.Yine yağ var ama kaslar kendini geri çekiyo sanki.Ne bileyim anlatamadım galiba tuhaf bişi

Level 2'de bacaklardan çok alt karın kasları çalışıyor orası ağrıyor sende de öyle mi oldu? :)

Level 1'de alt bacağım ağrıdıydı, Level 2 de alt karın şimdi 3'te de üst bacak kasılıyor.. :)

ölçüleri merakla bekliyorum

2.level süresince sadece 1cm fark oldu ama bakalım belki 3. level sonunda birşeyler olur.. ^^

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım.. ben de 2. levele geçmek için sabırsızlanıyorum ama geçince napacam bilmiyorum, daha 1 de bile zorlanıyorum o yüzden bugün 1/14 yapacam. bacaklarım falan baya toplandı ama sanırım göbek 2. levelde daha iyi olucak. geçen sefer de levelleri 15 gün yaptım 2. level bitti araya bayram girdi bırakmıştım. kilom aynı olmasına rağmen 2. level sonunda göbeğim şuankinden çok daha iyiydi. o yüzden biran önce geçmek istiyorum 2'ye...

Akşam programım bittiğinde bacaklarımın kasıldığını hissediyordum.Sanki dizlerimin bağı çözülür gibiydi.Sabah kalktığımda da kalça ve üst bacakta hafif ağrı oldu.Bende karın kasları ağrısı olmadı maalesef bacak oldu ama benim derdim zaten bacak ve kalça.Umarım onlara etki eder.

Level 3'e başladığımda jillian'ın killer buns and thighs diye bir bacak ve kalça egzersiz programı var. Onu da mı yapsam?
Belki 30 days bitince ripped'ten evvel bunu yapabilirim.Sorunlu bölgelerime hitap eden bi program çünkü.

hem level 3 hem buns and thighs yapamazsın söyliyeyim :))) level 3 süründürecek zaten bitirirsen yapabilirsin ama aynı zamanda ikisi mahfeder.
zaten buns and thighs baya zor bi program. ben istiyodum ama bazı hareketler bel fıtığımı hortlatacak cinsten o yüzden gözüm yememişti

bu arada bende şimdi cardio 2 yi bitirdim birazdan dışarı çıkıcam ev merkeze uzak arabaya binmek yerine yürüyorum bu aralar 5-6 km kadar :) insan harekete alışınca jillian bile yetmiyor :)))

Son düzenleme:

Hoşbulduk tatlım.
Ben durmaksızın mükemmel yapmıyordum level 1 i ama yine de level 2 ye geçtim.
Bir ay bile yapsam mükemmel olarak yapamicam gibi geliyordu bir de sıkılmak istemiyordum
Zaten on gün denmiş on günden fazla sürecek diye birşey yok ben senin yerinde olsam level 2 ye geçerdim.
Kondisyon zaten zamanla oturacak birşey aceleye getirmeye gerek yok en az altı ay sürecek tam oturtmamız değil mi?

Allahtan level 1 deki ağrılarımı çekmiyorum şükürler olsun.
Neydi o öyle sünnet çocuu gibi puhahhaha

Level3 'ü bilmiyorum ya belki ikisini de yaparım diyorum car car konuşmakla olmuyor zaten movenius, konuştuğuma bakma öyle .
Buns and thighs programını bir kaç gün yapmıştım bir ara ama dayanamadım bıraktım.Kasık bölgelerimin agrısından öldürmüştü beni gözünün yememesini anlıyorum.

Ama bir ara yapmak istiyorum ya gerçekten etkili bir program.Sence ne zaman yapayım? Ripped kaç gün sürüyor ? Ripped'ten sonra revolutiondan önce mi yapsam napsam

Bu arada sporu yaparken " off ben manyak mıyım yan gelip yatmak varken işte gel koştur koştur spor yap aklın yok senin vs" tarzı düşünceler geçiyor aklımdan ama bitirince hele de sair zamanlarda ne kadar kuvvetlendiğimi - mesela dairem 5. katta merdivenleri çok kolay çıkabiliyorum- ağır poşetleri taşımak daha da kolaylaştı - bu tür şeyler de çok motive ediyor.

Allahın izni ile sizin de desteğinizle çok byük manim çıkmazsa spora devam

ripped 1 ay sürüyor 4 level var her hafta değişiyor levellar :) bence ripped bitirdikten sonra bölgesel sorunun varsa o yönde ilerleyebilirsin göbekse killer abs ve 6w6p bacaklar ve kalca için buns and thighs :) body revolution heryeri çalştırıyor 2. ayda kolları mahfediyor kolları sarkan arkadaşlar varsa 5. videosu dehşet triceps çalıştırıyor

Shredi bitirmeme 20 gün var 1 ayda ripped 1,5 aylık programım hazır
Ben aslında kalçamdan memnunun benim kalça yanlarım kötü bogum bogum onları şekillendirmek istiyorum bir de üst bacaklarım kalın.
Ripped'dan sonra killer buns ve 6w6p yapabilirim
Bu arada ripped ve 6w6p ne tür bi program hiç bilmiyorum bir inceleyeyim bakalım

Bu arada pazartesiden beri dikkat ediyorum yediklerime.
Karbonhidratı kesmedim ama ekmeği makarnayı pirinci kestim.Yulaf çorbası yapıyorum ve kaliteli karbo almaya çalışıyorum.Sporda yapıyoruz karboyu tamamen kesemem.
Ve protein agırlıklı besleniyorum .. tam Dukan değil ama dukanik bir beslenme şekli...
Kilo vermem ve incelmem lazım eşim bile geçen gıdılanmışsın dedi sinir oldum...
Eskiden memlekete gittiğimde babam çok zayıflamışsın çirkin olmuşsun diyordu şimdi bişi demedi demek ki kilolanmışım... ı ıııh olmadı bu

kızlar bu jilian çok hoşuma gitti :) ama bir şey sormak istiyorum bu level olayı naısl oluyor her leveli bir hafta mı yapıyorsunuz gün mü bir kere mi onu öğrenemedim :)
bir de videoları youtubedan indirmeyi düşünüyorum ama siz nasıl indirdiniz?

bende youtube'dan indirdim videolarını.
2.günümdü bugün level 1'i beğendim aslında şınav bölümü hariç :18:
benimde problemim basenlerimle.
umarım iyi gelir bu. kas istemiyorum incelmek istiyorum

canım senin yorumunu okumadan evvel de 2. levele geçmeye karar vermiştim.işten gelir gelmez yaptım.. iyiki de yapmışım çok kolay olmadı ama severek yaptım acayip terledim birinci levele göre, yorgunluğum hala çıkmadı yani yine birlikteyiz :)) diz ağrım da oldukça hafifledi..

açıklama için tşk. bende göbek va basen sorunu var ama göbek devasa, yani killer abs ve 6w6pack yapıcam demekki..

alışmıştır o yeni haline, ondandır canım :))

ben youtubedan indirdim. youtube downloader diye programım var, onunla indirdim.
her leveli 10 gün yapıyorsun canım.

Valla Level 3'e başlayınca başka ek hareket yapmak isteyeceğini sanmıyorum.. ^^ Hanı yanı sıra ardından falan yapamazsın akşamları falan yapıyorsun ama sabahta yapıyorsan belki.. =) Kaç gündür Slim & Six Pack bile yapmıyorum ben..

Bende bölgesel düşündüm ama Ripped'i önerdi movenius.. diyordum ki movenius zaten söylemiş.. ^^

Evet süründürüyor biraz.. Kaç kaldı senin şimdi?

-hiç yapasım yok ama yapacağım.. -_-

Son düzenleme:
Bu level 2 nasıl bir şeydir kardeşim..

Bittiğinde başım felaket dönüyordu ve yerde yattım kaldım. Level 1 e göre çok yoruyor ve ben bunu 10 günden fazla tutmaya karar verdim. Çünkü çok duraklayarak yapıyorum fazla etkisi olmuyordur tahminim. Mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…