Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Geç olduğu için annem yapma komşular rahatsız olur dediği için yapmayacağım bugün.. =/ Neyse bakalım yarın erken yapacağız.. ^^

Ben Level 3'ü daha çok sevdim. Sanırım polimetrik egzersizler içerdiğinden. bir gün insanity fast and furious bir gün 30 day shred Level 3 olarak gidicem bundan sonra. Sabahları da LEslie hanımla yürüyoruz :)

slm arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için tşk etmek isterim.Ve sonrasında da yardımınızı rica edicim,Jillian michaels programlarının belli bir sırası var muhakkak fakat ben o sıralamayı bulamadım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim. Anladığım kadarıyla
1. Jillian Michaels 30 day shred level 1-2-3
2. Jillian Michaels Ripped level 1-2-3
ya sonrası?
onu bulamıyorum,tşkler

Mahzencim valla çok sevindim.Yeniden birlikteyiz.İnan bana 20 dk lık programı bitirmem 45 dk yı buluyor.GEberiyorum resmen.Dinleniyorum aralarda jillian hanım kusura bakmasın ben onun kadar fit değilim.Soluğum kesiliyor kalp krizi geçircem sanıyorum

Babam o halime alıştığından değildir.Ben kendimi bildim bileli tombuldum ve bu kilolar hemen hemen benim son 20 yıldır indiğim en düşük kilolardı ( 59-60 tan bahsediyorum şu aralar 64-65 civarı olmalıyım )
Babam o yüzden istemiyordu zayıf olmamı, gözlerine hastaymışım gibi geliyordu.İtiraz etmediğine göre onun istediği şekilde semirmişim

Missguard dün sen demiştin sanırım.Level 2 de karın agrıları oluyor diye.Dün yok demiştim ama sanırım hareketleri ilk gün düzgün yapamamışım.Bugün agrıları hissetmeye başladım ama rahatsız değilim.Bu egzersizlerin işe yaradığını gösteriyor bence
Ama level 2 level 1 e göre resmen süründürüyor.Kardiyoları tamamlayamıyorum bazen patt kendimi yere atıyorum leşimi çıkartıyor
Karnım indi yalnız o gebeşlik azaldı iyi gidiyorum sanırım.Memleketten gelince bıraktım zararlı şeyleri.Tatlı olarak sadece kuru incir ve elma filan yiyorum.Yanında da süt yogurt yemem lazım dün yemedim acıktırdı.Aklınızda olsun kızlar tatlı birşey yada meyve gibi doğalda olsa şeker içeren birşey yiyip içince ardından süt yada yoğurt yiyin.Süt ürünleri kan şekerinizin aniden artıp insülin salgılanarak kan şekerinizin yeniden düşmesine ve aniden acıkmanıza mani olur.

Aynen gülenkalp.Dün akşam yine lanetler okuyarak yaptım Jillianı. hehhehe
Ben Level 3'ü daha çok sevdim. Sanırım polimetrik egzersizler içerdiğinden. bir gün insanity fast and furious bir gün 30 day shred Level 3 olarak gidicem bundan sonra. Sabahları da LEslie hanımla yürüyoruz :)

Ooo maşallah. Tüm günü egzersizlerle doldurmuşsun.Çok çabuk sonuç alırsın..
Pıfft özel gün arası.. Ben Leslie ile 5 mil videosunu çalışmayı düşünüyorum bu arada, siz özel günlerde ne yapıyorsunuz?

Özel günlerimde bende özel bişi yapmıyorum.Hatta programa başladığımdan 3 gün sonra özel günüm geldi aynen devam ettim.Regl öncesi stresime spor çok iyi geldi.Tavsiye ederim.

Sanırım revolution geliyor. Movenius üstad daha iyi bilir
Veee her bir ''level'' da 10 gün sürmeli?

Shred de 10 gün rippedde 1 hafta sanırım :44:

Son düzenleme:
az once ripped in 30'in w1/2 sini yaptim
cok zorlandim yine, ara verip devam ettim
yapabildigim yerlerde ilerlemis olani yaptim
ripped'de haftada 5-6 kere yapilmasini ve bir gun dinlenmeyi onermis Jillian

Bende sadece ben öyle kötü oluyorum zannediyordum. Özellikle kardiyolar benim başımı felaket döndürdü. Bugün normalde ara vermem grekiyor ama versem mi vermesem mi bilemedim. Doğru düzgün yapamadım 2 gündür level 2'yi. LEvel 1 daha mı güzeldi ne :)

Hehhe bitek sen öyle değilsin Benimde başımı döndürüyor onlar.Bir de durmayın demiyormu deli kadın.Ölüyoruz yahu ..
Bide hani şu şınav pozisyonunda dizlerini geri çekip indiriyorsun ya off o dizlerimi mahvediyor nasıl zorlanıyorum anlatamam.

Bugün neden ara vermen gerekiyor ki :44:

cevaplarınız için çok tşk ediyorum.Peki o zaman söz sizde Üstad Movenius

Aslında bir sırası yok ama zorluk derecesi var. Onun icin su sekilde yapmayı öneriliyor..
İlk olarak 3 keceksen olusan 30 Day Shred.. Her leveli 10ar gün yapıyoruz. Ardından Ripped in 6 yapıyoruz. Onun 4 videosu var her hafta birisi yapıyorsun. Devamı icin de bölgesel yönele bilirsin karın problemin varsa 6 Week 6 Pack ya da Killer ABS var. 6w6p nin 2 leveli var. 2sini de üçer hafta yapıyorsun. Alt vucut bölgende problem varsa Killer Buns and Things var. Ardindan Body RevoLution geliyor. O kesinlikle son yapılacak bir spor. Ağır cardio içeriyor. İnsanity nin hafifletilmesi diyelim. O da 2 ay yani 60 gün sürüyor. Ayrı bir calışma programı var onun.

slm arkadaşlar
geçmiş sayfalarda indirme linki var mı acaba siz nereden indirdiniz?
yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba.. Vimeo ya da Youtube dan bulabilirsin videoları..

Son düzenleme:

çoooook tşkler çok incesin ,dilerim dilediğin incelikte ilerlersin

valla sonrasında ne yapacağınız size kalmış jillianda birsürü program var

6 Week Six-Pack
Killer Buns & Thighs
No More Trouble Zones
Yoga Meltdown
Banish Fat, Boost Metabolism
Kickbox FastFix
Extreme Shed & Shred
Killer Abs
Shred-It With Weights
Body Revolution

araştırıp hangi bölgeleri çalıştırıyo sizin hangi bölgelerde sorununuz var ona seçmek lazım.

birde şunu söylicem boğazı tutmadan bi noktadan sonra hiçbişey olmuyor kilo fazlayken yiyerekte kilo verebiliyosunuz ama belli bi aşamaya gelince artık ciddi manada yediklerinize dikkat etmeniz lazım.

bi düzeltme yapayım body revolution 3 ay sürüyor

Son düzenleme:

Teşekkürler Üstad :)

az once ripped in 30'in w1/2 sini yaptim
cok zorlandim yine, ara verip devam ettim
yapabildigim yerlerde ilerlemis olani yaptim
ripped'de haftada 5-6 kere yapilmasini ve bir gun dinlenmeyi onermis Jillian

Tanemcim dizin nasıl oldu merak ettim, beni soracak olursan geçmedi ama oldukça hafifledi, makul seviyede çok şükür..

Tanemcim dizin nasıl oldu merak ettim, beni soracak olursan geçmedi ama oldukça hafifledi, makul seviyede çok şükür..

gecti cok sukur canim cunku bir sure ara vermek zorunda kaldim
level 1de hic sancim olmamisti
ve ben ara ara level 1i cok yaptim (toplam 30-40i gecmistir kesin)
level 2ye ne zaman gecis yaptiysam agrim oldu...
l2-2de kaldim bu kez
ptesi ripped in 30e basladim ve hafif dizimi yine hisseder gibiyim
bugun yapabildim w1/2i
sen hangi leveldesin?
level 1de diz agrin varmi?

bu arada simit bolgesinin ripped in 30 week 1deki kadar calistigini hatirlamiyorum..

Son düzenleme:

ben 2/1 yaptım canım ama bnim ağrım level 1 de başlamıştı. benim sol dizimde sanırım var bir yamukluk çünkü hiçbişey yapmadığımda bile ağrırdı. bir ara ortopediye gittim, şöyle bi muayene etti, eklemi sağ sola biryerlere çevirdi, sonra (şaşkın bir halde) ne zaman ağrıyor diye sordu. Ben de yürürkeeenn dedim. egzersiz verdi ve yapmadım. ara ara yoklar beni..
ağrıdan beri , 2 gün ara verdim, sporu bırakmadım ama zorlamamaya çalışıyorum..

30ds bitice ripped in 30 a başlycam ama bulamadım sen de varsa verir misin? week 1 çok önceden indirmişim ama sonrası yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…