- 21 Ekim 2012
- 359
- 67
- 118
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.141
Pıfft özel gün arası.. Ben Leslie ile 5 mil videosunu çalışmayı düşünüyorum bu arada, siz özel günlerde ne yapıyorsunuz?
canım senin yorumunu okumadan evvel de 2. levele geçmeye karar vermiştim.işten gelir gelmez yaptım.. iyiki de yapmışım çok kolay olmadı ama severek yaptım acayip terledim birinci levele göre, yorgunluğum hala çıkmadı yani yine birlikteyiz :)) diz ağrım da oldukça hafifledi..
-----------------
alışmıştır o yeni haline, ondandır canım :)).
Valla Level 3'e başlayınca başka ek hareket yapmak isteyeceğini sanmıyorum.. ^^ Hanı yanı sıra ardından falan yapamazsın akşamları falan yapıyorsun ama sabahta yapıyorsan belki.. =) Kaç gündür Slim & Six Pack bile yapmıyorum ben..
Bende bölgesel düşündüm ama Ripped'i önerdi movenius.. diyordum ki movenius zaten söylemiş.. ^^
Evet süründürüyor biraz..Kaç kaldı senin şimdi?
-hiç yapasım yok ama yapacağım.. -_-
Bu level 2 nasıl bir şeydir kardeşim..
Bittiğinde başım felaket dönüyordu ve yerde yattım kaldım. Level 1 e göre çok yoruyor ve ben bunu 10 günden fazla tutmaya karar verdim. Çünkü çok duraklayarak yapıyorum fazla etkisi olmuyordur tahminim. Mahvetti beni
Ben Level 3'ü daha çok sevdim. Sanırım polimetrik egzersizler içerdiğinden. bir gün insanity fast and furious bir gün 30 day shred Level 3 olarak gidicem bundan sonra. Sabahları da LEslie hanımla yürüyoruz :)
Pıfft özel gün arası.. Ben Leslie ile 5 mil videosunu çalışmayı düşünüyorum bu arada, siz özel günlerde ne yapıyorsunuz?
slm arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için tşk etmek isterim.Ve sonrasında da yardımınızı rica edicim,Jillian michaels programlarının belli bir sırası var muhakkak fakat ben o sıralamayı bulamadım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim. Anladığım kadarıyla
1. Jillian Michaels 30 day shred level 1-2-3
2. Jillian Michaels Ripped level 1-2-3
ya sonrası?
onu bulamıyorum,tşkler
Veee her bir ''level'' da 10 gün sürmeli?
Mahzencim valla çok sevindim.Yeniden birlikteyiz.İnan bana 20 dk lık programı bitirmem 45 dk yı buluyor.GEberiyorum resmen.Dinleniyorum aralarda jillian hanım kusura bakmasın ben onun kadar fit değilim.Soluğum kesiliyor kalp krizi geçircem sanıyorum
Babam o halime alıştığından değildir.Ben kendimi bildim bileli tombuldum ve bu kilolar hemen hemen benim son 20 yıldır indiğim en düşük kilolardı ( 59-60 tan bahsediyorum şu aralar 64-65 civarı olmalıyım)
Babam o yüzden istemiyordu zayıf olmamı, gözlerine hastaymışım gibi geliyordu.İtiraz etmediğine göre onun istediği şekilde semirmişim
Missguard dün sen demiştin sanırım.Level 2 de karın agrıları oluyor diye.Dün yok demiştim ama sanırım hareketleri ilk gün düzgün yapamamışım.Bugün agrıları hissetmeye başladım ama rahatsız değilim.Bu egzersizlerin işe yaradığını gösteriyor bence
Ama level 2 level 1 e göre resmen süründürüyor.Kardiyoları tamamlayamıyorum bazen patt kendimi yere atıyorum leşimi çıkartıyor
Karnım indi yalnız o gebeşlik azaldı iyi gidiyorum sanırım.Memleketten gelince bıraktım zararlı şeyleri.Tatlı olarak sadece kuru incir ve elma filan yiyorum.Yanında da süt yogurt yemem lazım dün yemedim acıktırdı.Aklınızda olsun kızlar tatlı birşey yada meyve gibi doğalda olsa şeker içeren birşey yiyip içince ardından süt yada yoğurt yiyin.Süt ürünleri kan şekerinizin aniden artıp insülin salgılanarak kan şekerinizin yeniden düşmesine ve aniden acıkmanıza mani olur.
Aynen gülenkalp.Dün akşam yine lanetler okuyarak yaptım Jillianı. hehhehe
Bende sadece ben öyle kötü oluyorum zannediyordum. Özellikle kardiyolar benim başımı felaket döndürdü. Bugün normalde ara vermem grekiyor ama versem mi vermesem mi bilemedim. Doğru düzgün yapamadım 2 gündür level 2'yi. LEvel 1 daha mı güzeldi ne :)
Mahzencim valla çok sevindim.Yeniden birlikteyiz.İnan bana 20 dk lık programı bitirmem 45 dk yı buluyor.GEberiyorum resmen.Dinleniyorum aralarda jillian hanım kusura bakmasın ben onun kadar fit değilim.Soluğum kesiliyor kalp krizi geçircem sanıyorum
Babam o halime alıştığından değildir.Ben kendimi bildim bileli tombuldum ve bu kilolar hemen hemen benim son 20 yıldır indiğim en düşük kilolardı ( 59-60 tan bahsediyorum şu aralar 64-65 civarı olmalıyım)
Babam o yüzden istemiyordu zayıf olmamı, gözlerine hastaymışım gibi geliyordu.İtiraz etmediğine göre onun istediği şekilde semirmişim
Missguard dün sen demiştin sanırım.Level 2 de karın agrıları oluyor diye.Dün yok demiştim ama sanırım hareketleri ilk gün düzgün yapamamışım.Bugün agrıları hissetmeye başladım ama rahatsız değilim.Bu egzersizlerin işe yaradığını gösteriyor bence
Ama level 2 level 1 e göre resmen süründürüyor.Kardiyoları tamamlayamıyorum bazen patt kendimi yere atıyorum leşimi çıkartıyor
Karnım indi yalnız o gebeşlik azaldı iyi gidiyorum sanırım.Memleketten gelince bıraktım zararlı şeyleri.Tatlı olarak sadece kuru incir ve elma filan yiyorum.Yanında da süt yogurt yemem lazım dün yemedim acıktırdı.Aklınızda olsun kızlar tatlı birşey yada meyve gibi doğalda olsa şeker içeren birşey yiyip içince ardından süt yada yoğurt yiyin.Süt ürünleri kan şekerinizin aniden artıp insülin salgılanarak kan şekerinizin yeniden düşmesine ve aniden acıkmanıza mani olur.
Aynen gülenkalp.Dün akşam yine lanetler okuyarak yaptım Jillianı. hehhehe
Ooo maşallah.Tüm günü egzersizlerle doldurmuşsun.Çok çabuk sonuç alırsın..
Özel günlerimde bende özel bişi yapmıyorum.Hatta programa başladığımdan 3 gün sonra özel günüm geldi aynen devam ettim.Regl öncesi stresime spor çok iyi geldi.Tavsiye ederim.
Sanırım revolution geliyor. Movenius üstad daha iyi bilir
Shred de 10 gün rippedde 1 hafta sanırım :44:
slm arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız için tşk etmek isterim.Ve sonrasında da yardımınızı rica edicim,Jillian michaels programlarının belli bir sırası var muhakkak fakat ben o sıralamayı bulamadım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim. Anladığım kadarıyla
1. Jillian Michaels 30 day shred level 1-2-3
2. Jillian Michaels Ripped level 1-2-3
ya sonrası?
onu bulamıyorum,tşkler
slm arkadaşlar
geçmiş sayfalarda indirme linki var mı acaba siz nereden indirdiniz?
yardımcı olursanız sevinirim.
Aslında bir sırası yok ama zorluk derecesi var. Onun icin su sekilde yapmayı öneriliyor..
İlk olarak 3 keceksen olusan 30 Day Shred.. Her leveli 10ar gün yapıyoruz. Ardından Ripped in 6 yapıyoruz. Onun 4 videosu var her hafta birisi yapıyorsun. Devamı icin de bölgesel yönele bilirsin karın problemin varsa 6 Week 6 Pack ya da Killer ABS var. 6w6p nin 2 leveli var. 2sini de üçer hafta yapıyorsun. Alt vucut bölgende problem varsa Killer Buns and Things var. Ardindan Body RevoLution geliyor. O kesinlikle son yapılacak bir spor. Ağır cardio içeriyor. İnsanity nin hafifletilmesi diyelim. O da 2 ay yani 60 gün sürüyor. Ayrı bir calışma programı var onun.
Merhaba.. Vimeo ya da Youtube dan bulabilirsin videoları..
valla sonrasında ne yapacağınız size kalmış jillianda birsürü program var
6 Week Six-Pack
Killer Buns & Thighs
No More Trouble Zones
Yoga Meltdown
Banish Fat, Boost Metabolism
Kickbox FastFix
Extreme Shed & Shred
Killer Abs
Shred-It With Weights
Body Revolution
araştırıp hangi bölgeleri çalıştırıyo sizin hangi bölgelerde sorununuz var ona seçmek lazım.
birde şunu söylicem boğazı tutmadan bi noktadan sonra hiçbişey olmuyor kilo fazlayken yiyerekte kilo verebiliyosunuz ama belli bi aşamaya gelince artık ciddi manada yediklerinize dikkat etmeniz lazım.
bi düzeltme yapayım body revolution 3 ay sürüyor
az once ripped in 30'in w1/2 sini yaptim
cok zorlandim yine, ara verip devam ettim
yapabildigim yerlerde ilerlemis olani yaptim
ripped'de haftada 5-6 kere yapilmasini ve bir gun dinlenmeyi onermis Jillian
Tanemcim dizin nasıl oldu merak ettim, beni soracak olursan geçmedi ama oldukça hafifledi, makul seviyede çok şükür..
gecti cok sukur canim cunku bir sure ara vermek zorunda kaldim
level 1de hic sancim olmamisti
ve ben ara ara level 1i cok yaptim (toplam 30-40i gecmistir kesin)
level 2ye ne zaman gecis yaptiysam agrim oldu...
l2-2de kaldim bu kez
ptesi ripped in 30e basladim ve hafif dizimi yine hisseder gibiyim
bugun yapabildim w1/2i
sen hangi leveldesin?
level 1de diz agrin varmi?
bu arada simit bolgesinin ripped in 30 week 1deki kadar calistigini hatirlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?