- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.181
Öyle öğlen yemek yok deme işte. öğün atlamadan ye. arada yersen metabolizma hızlanır ondan söylüyorum.. Ufaklığıda öp bu arada
Öyle tabii şekerimBizde yıllar sonra hepbirlikte toplanıp Kadınlar kulübü- 30 day shred egzersiz programı çıkartırız
amaan Allahım nasılda gaza geliyorum şunları okuyunca :) Bugün daha yapmadım sporumu önce dersimi çalışayım dedim sporu yapınca iptal olacağımı bildiğimdenSen ne zamandır spor yapıyorsun?
Öyle öğlen yemek yok deme işte. öğün atlamadan ye. arada yersen metabolizma hızlanır ondan söylüyorum.. Ufaklığıda öp bu arada
Öyle tabii şekerimBizde yıllar sonra hepbirlikte toplanıp Kadınlar kulübü- 30 day shred egzersiz programı çıkartırız
amaan Allahım nasılda gaza geliyorum şunları okuyunca :) Bugün daha yapmadım sporumu önce dersimi çalışayım dedim sporu yapınca iptal olacağımı bildiğimdenSen ne zamandır spor yapıyorsun?
ben neredeyse 1 yıldır spor yapıyorum nivea body , bodyrock, callanetics, leslie vs vs en son jillian :) artık jilliandan şaşmam zaten hiçbirinide jillianı yaptığım kaadar düzenli yapamadım 5 aydır aralıksız jillian devam :)
o da seni opuyormus
zaten o kadar ilerleyebilirsen spor bi parçan oluyo şu an bende öyle mesela.
Bende sizln gibi dinlenerek yapıyodum özellikle 6w6p acayip zorlamıştı level 2 işkence gibiydi yapıyodum ama o kadar çok dinleniyodumki işe yaramaz diyodum ama yarıyor şuan body revolutionda 30 dk hiç durmadan cardio yapabiliyorum hala deli gibi terliyorum terlemek zevk veriyohele senin geien söylediğin hareket varya şınav pozisyonunda ayaklar koşuyo gibi karna çekiyosun sırayla o hareketi tıkanmaktan yapamıyodum şuan gayet rahatım o hareket 6w6p yaparken insanın posasını çıkartıyo acıdan zevk alıyosunuz bi süre sonra
eski sayfalara baktim ne guzel degisimler olmus oyle iradelerine hayran kaldim..darisi bizim basimiza.. Bir de ne diyecem videolari indirmek zor mu ki ben youtube tan indiriyorum adres cubugundaki youtube yazisinin onune ss yazarak tiklarsaniz direk indirme sayfasi aciliyor istediginiz formati basiyorsunuz iste bitti
yeni başlayanların klasik sonucu tartıda ağır gelmeler başladı desenizehepsi normal biçoğumuzda oldu azmedip bırakmazsanız tartılar eksileride gösterecek merak etmeyin
Ya şimdi nerden indiriyoruz levellar falan nasıl yapıyoruz bir günde mi hepsi anlayamadım biri yardımcı olsa
Videoları Vimeo ya da Youtube'dan bulabilirsin. İndirmeyi de oralardan yapabilirsin..
Egzersiz 30 gün sürüyor her leveli 10 gün yapıyoruz. ^^
youtube dan indirebilirsin canım, her level 10 dün yapılıyor. başta kendini zorlama her hareket yetişecem diye.. çok kötü tutuluyo insan çünkü.Ya şimdi nerden indiriyoruz levellar falan nasıl yapıyoruz bir günde mi hepsi anlayamadım biri yardımcı olsa
sevgili arkadaşlar acaba sizlerin kaç kg lık dambıllarla çalıştıgınızı öğrenebilir miyim? jillian michaels ve ekibinin elindekiler 1 er kg lık mı sizce? ben ikişer olduklarını düşünüyorum da
Çok soru sordum amaşimdi level1 27 dklık bir video 10 gün boyunca her gün bunu yapıp sonra2ye mı geçeceğim
A tamam tamam anladım her şeyi ben pazartesi başlıyorum o zaman okulla biraz zor olacak ama bakalım bide şu kol kası olayı korkuttu benı kızların kolları hep kaslı ben zaten basket oynadığımdan kollarım yeterince kaslı daha fazlasıda olursa çirkin durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?