Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben neredeyse 1 yıldır spor yapıyorum nivea body , bodyrock, callanetics, leslie vs vs en son jillian :) artık jilliandan şaşmam zaten hiçbirinide jillianı yaptığım kaadar düzenli yapamadım 5 aydır aralıksız jillian devam :)

bugun 2/6 yaptim cok zorlanmiyorum ilk gunku gibi ama yine de terliyorum
bacaklarim ve kalcam agriyor karin icin 8 min abs yapiyorum degisme var mi bilmiyorum
2 leveli bir bitireyim sonra olculerimi tekrardan alacagim
google da aratinca cikan oncesi ve sonrasi fotolari yalan gibi bu kadar kisa surede bu kadar degisim olmazmis
ilk basladigimda hayaller etmistim kendimi 20 gun sonra duz bir karin tas gibi kalca :)))
3 ogun yaptim bugun bebisim artik eskisi gibi emmiyor daha sIkI diyet yapabilirim ammma
zamanimin erdeyse tamami mutfakta gectigi icin bu ccooook zor benim icin

o da seni opuyormus

Aslında bakarsan bende 1 yıldır bir yapıp bir bırakıyorum. senin saydıklarından sadece bodyrock yapmadım diğerlerini sırayla gezdim. Ama 5 ay Jillian harikaymış. Tebrik ederim
o da seni opuyormus

Niyetim o kadar ilerleyebilmek ve sporu hayatımın bir parçası haline getirebilmek.
Ben ara vererek yapıyorum ama mahzen bir ara mükemmelleşmeden bi sonraki levele geçmek istemiyorum demişti neyseki oda ikna oldu şimdi hep beraber ara vere vere de olsa programımızı yapıyoruz.
evet daha 17 gün oldu ama inan şu kadar kısa zamanda bile ben değişim hissediyorum.Karın kaslarım midemi topluyor böle otururken yayılmıyor eskisi gibi göbeğim.Tabi daha işin çok başındayız.
Ben asıl sonuçları 2. ayın sonunda görebileceğimize inanıyorum ve sabırla devam ediyorum. Sen de bize çok büyük motivasyon kaynağısın arada uğramayı ihmal etme olur mu ?

Evet gülenkalp haklı ben de bu konuya değinecektim ama atlamışım.Günde altı kez az ve sık yemelisin ve tembel metabolizma hızlanmalı apelsin.
Motora benzin koymazsan çalışır mı ?
Neden olmasın belki evet bizde bi program geliştirirz ev hanımlarına yönelik. kk 30 günlük incelme programı gibi bi ismi olur bizim milletimize hitap eder
Movenius iyi ki var valla iyi gaza getiriyor bizi sporu önceliğe al canım hem ne güzel ögrencisin sanırım bizim gibi çalışan değilsin valla dün akşam bi yandan yemek yaptım bi yandan sporumu yaptım mutfaga gidip geliyorum arada sonra gelip zıplıyorum antrede.Komikti halim

aslinda cok haklisiniz kizlar ben ilk dogumdan sonra ara ogunu atlamadan ve leslie ile 15 kilo civari zayiflamistim ama sonra yine dogum yine kilolar tabii ki..yazin bu forumda karatay diyetiyle tanistim ve neden olmasin diye kendi capimda uygulamaya calistim ve sonucta bana gore degilmis gormus oldum..ben de ayni sizin gibi jilliana devam diyorum hamilelik disinda hep leslie ile yurudum slim in de yapmisligim var artik leslie kesmiyor beni :) terlemiyorum iyi ki burayla tanismisim cok memnunum

ben de bu şekilde indiriyorum artık,prati oluyor ama youtube da olmayan programlar da var onu nasıl indirecem bilemiyorum..

yeni başlayanların klasik sonucu tartıda ağır gelmeler başladı desenize hepsi normal biçoğumuzda oldu azmedip bırakmazsanız tartılar eksileride gösterecek merak etmeyin

ben de geçen haftayla aynı kilodayım spora ve diyete rağmen, kaslarımız gelişiyor sanırım o yüzden, biran önce eksiyi görseydik iyiydi...

Uf ya bir gün de birşey çıkmasa.. <_<
Bugun de yapamayacağım. Tam kalktım yapmaya başladım sag bacağımın üst tarafında ağrı oldu yapamıyorum..
3 gündür yapsaydım 4 tane kalmis olacaktı. T_T

Selam kızlar

Şu an level 2 - 4 ü yapıyorum.
soluk arasında size bi merhaba diyeyim dedim.
Şimdi kaçtım, soğumayayım. görüşürüz

Merhaba kızlar, ben de kilo verme azmindeyim ve beslenmeme dikkat edip, spor yaparak zayıflamak istiyorum. KK'den Leslie'yi öğrendim ve indirdim, onu yapıyorum ama Jillian da ilgimi çekti. Ben de deneyeceğim. Sizler de faydasını görmüşsünüz anladığım kadarıyla. Ben de yaptıktan sonra izlenimlerimi paylaşmak isterim sizlerle. Bir de ben basen ve bacaklarımda incelme olmasını istiyorum ama sanırım onun için pilates tarzı bir spor ilave etmek lazım. Leslie ve Jillian biraz daha kardiyo gibi. Hepimize iyi sporlar:)

sevgili arkadaşlar acaba sizlerin kaç kg lık dambıllarla çalıştıgınızı öğrenebilir miyim? jillian michaels ve ekibinin elindekiler 1 er kg lık mı sizce? ben ikişer olduklarını düşünüyorum da

A tamam tamam anladım her şeyi ben pazartesi başlıyorum o zaman okulla biraz zor olacak ama bakalım bide şu kol kası olayı korkuttu benı kızların kolları hep kaslı ben zaten basket oynadığımdan kollarım yeterince kaslı daha fazlasıda olursa çirkin durur

Ya şimdi nerden indiriyoruz levellar falan nasıl yapıyoruz bir günde mi hepsi anlayamadım biri yardımcı olsa
youtube dan indirebilirsin canım, her level 10 dün yapılıyor. başta kendini zorlama her hareket yetişecem diye.. çok kötü tutuluyo insan çünkü.

bir kg diye biliyorum, ben 1 kilo kullanıyorum..

Çok soru sordum ama şimdi level1 27 dklık bir video 10 gün boyunca her gün bunu yapıp sonra2ye mı geçeceğim

evet canım aynen

kolların kaslanmasın istiyosan dambıl kullanmayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…