- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.161
ben 2/1 yaptım canım ama bnim ağrım level 1 de başlamıştı. benim sol dizimde sanırım var bir yamukluk çünkü hiçbişey yapmadığımda bile ağrırdı. bir ara ortopediye gittim, şöyle bi muayene etti, eklemi sağ sola biryerlere çevirdi, sonra (şaşkın bir halde) ne zaman ağrıyor diye sordu. Ben de yürürkeeenn dedim. egzersiz verdi ve yapmadım. ara ara yoklar beni..
ağrıdan beri , 2 gün ara verdim, sporu bırakmadım ama zorlamamaya çalışıyorum..
30ds bitice ripped in 30 a başlycam ama bulamadım sen de varsa verir misin? week 1 çok önceden indirmişim ama sonrası yok..
ripped in 30 videolarını buradan indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Ripped in 30 (Repost) Free Downloads - Flmsdown
canim yururken agriyorsa gitmelisin ortopediye, bi dogru duzgun baktir dizine
squatlarda (yani egilirken) dizin parmak ucunu gecmemesine dikkat ediyorsun degil mi?
çok teşekkür ederim canım, ben sende vardır diye tahmin etmiştim ama sanırım yokmuş,benim için aramış, taramışsın sağolasın..gecmiste bu linki buldum
bir cok kisi burdan indirmis
umarim isine yarar
herkese merhaba..bilgi paylasiminda bulunan herkese tesekkurler..benim bugun 2/5 gunum degisimleri hissetmiyorum cunku bogazimi tutamiyorum mart ayindan bu yana 62-63 kilom hic veremiyorum gunde iki ogun yapmaya calisiyorum nerde hata yapiyorum biri bana soylesin emziriyorum da emeklerimin sonucu koca bir sifir olursa cok cok uzulecegim..
canım hatan iki öğün yapıyor olman olmasın, az az sık sık yemeyi dene istersen bir de..
Hehhe bitek sen öyle değilsinBenimde başımı döndürüyor onlar.Bir de durmayın demiyormu deli kadın.Ölüyoruz yahu ..
Bide hani şu şınav pozisyonunda dizlerini geri çekip indiriyorsun ya off o dizlerimi mahvediyor nasıl zorlanıyorum anlatamam.
Bugün neden ara vermen gerekiyor ki :44:
Dogru soyluyorsun boyle beslenerek 6 aydir bir yere varamadim yarindan itibaren beslenmemi degistiriyorum bakalim nasil olacak
link istiyorum kızlarrr nası indirebilirim bide tam olarak anlayamadım 1. leveli 10 gun yapıcam biri 5 dk yapın demiş falan karıstı bende hersey
Bugün Level 2 - 3 bitti yine çok yoruldum ara vere vere yaptım.
gülenkalp son kardiyo da bende çok fena oluyorum.Bi süre nefesim normale dönsün diye yere uzanıyorum.cigerlerim patlicak gibi oluyodu.
Bu arada gerçekten kilo almışım. 63.5 idim iki bucuk ay önce şimdi 65 civarıyım.
Ama midem filan daha düzleşti spora ve diyete başlayalı.Demek ki tartılmayı bırakmamak lazım nasılsa kilo almıyorum sanıyorsun ama sinsice geri geliyorlar
Demoralize olmadım ama spora ve dikkat etmeye devam.
İyi geceler
Bu arada kızlar bende kilo almışım..Boğaza dikkat etmeyince kilo değişmiyor.. Benimde aynı hatta aldım bile..
Önemli olan görünüş ya sıkılaştırsında..
Ben bugün de yapamayacağım rahatsızım kafam ağrıyor. =(
Tam geri sayıma girdim diyordum araya birşeyler girdi hep ne güzel 5 günüm kalacaktı..T.T
O hareketin ilk setini yapıyorum sonra 2. kez yapılacağında yok işte orda pilim bitiyor. Durmamak mümkün değil anacım natali bile ne biçim ter atıyor o öyleyse biz ne yapalım :) 6günde bir ara veriyorumda ben o yüzden dedim canım. Ama 2 gündür doğru yaptığımı hissedemiyorum vicdan azabı çekiyorum valla.
Benim sana tavsiyem sabah kahvaltı yap
aradan 2,5 3 saat sonra meyvdir yada yoğurttur öyle bir şey ye
sonra yine 2,5 3 saat sonra öğle yemeği ye
2,5 saat sonra mesala sadece yoğurt ye yada ayran iç yada sadece salata
akşamda hafif şekilde yemeğini ye
Belli bir saatten sonra bir şey yeme. bol bolda su iç günde 2 bardak yeşil çay iç.
Boğaza dikkat etmeyince kilo değişmiyor.. Benimde aynı hatta aldım bile..
Önemli olan görünüş ya sıkılaştırsında..
Ben bugün de yapamayacağım rahatsızım kafam ağrıyor. =(
Tam geri sayıma girdim diyordum araya birşeyler girdi hep ne güzel 5 günüm kalacaktı..T.T
Bende öyle yapayım bari. Faydası olmayacak diye birde Jillian ablamız hadi hadi durmak yok deyince onlara yetişmeye çalışıyorum onlardan önce pes ediyorum.
amaan onlar bana uysun Nasılsa DVD kumandası benim elimde
Bu arada kızlar bende kilo almışım..
karnım daha düz bacaklarım ve kalçalarım daha iyi durumda ama demekki kaslanmışız. Kas yağdan ağır basarmış zaten.
Yanii moral bozmak yok aynen devaam
yeni başlayanların klasik sonucu tartıda ağır gelmeler başladı desenizehepsi normal biçoğumuzda oldu azmedip bırakmazsanız tartılar eksileride gösterecek merak etmeyin
Spora başladığım ilk on gün çok feci iştahım açılmıştı durmadan canım tatlı çekiyordu.Normalde o kadar tatlı düşkünü biri değilimdir.
Zaten kilo almıştım buda bana kilo olarak gelmiş sanırım oysaki canımız çıkıyo ter içinde kalıyoruz gidip tatlı yiyince tüm emeklerimiz heba oluyordu.
Neyseki bu hafta dikkat etmeye başladım, uzun zamandır tartılmadığım için bilmiyorum ama göbegim filan biraz daha toparlandı.Artık tartıdan da kendimi kontrol edeceğim
Aynen öylee.Kumanda elinde, bende bilgisayardan yapıyorum space tuşuna basıp bi kaç dakika nefesleniyorum sık sık. 27 dk lık program 45-50 dk yı buluyor ama olsun.Ara vererek yapsakta sonuçta nabzımız hızlanıyor terliyoruz yağ yakıyoruz her halükarda.Biz Jillian, Natalie ve Anita gibi değiliz onlar yıllardır spor yapıyorlardır biz ise bi kaç haftadır dimi
Ben bide çok yedim başlarda movenius.Kendime hakim olamadım sanırım bedenin adapte olması sırasında böyle şeyler normal.
Daha önce bodyrock denemiştim yine kilo almaya başlamıştım iştah artmıştı o zaman daha hafiftim ama önce kilo vereyim sonra spora başlarım demiştim onu da yapamadım
Sanırım bodyrock ile başlamak iyi bir fikir değil önce Jillian ve sair hafif programlar ile kondisyonu artırıp diğer programlara geçmeli.
30 days shred' den sonra ripped'i programa alıyorum sonra da 6w6p dediğinizi sonra revolution sonra da artık belki insanitiy ve bodyrock.
Aşama aşama geçmeliyiz
Öyle öğlen yemek yok deme işte. öğün atlamadan ye. arada yersen metabolizma hızlanır ondan söylüyorum.. Ufaklığıda öp bu aradaAynen oyle yapmayi dusunuyorum bugun oglusumla cok gec kalktik artik oglen yemek yok bir de yesil cayima tarcin attim pek sevmesem de
Spora başladığım ilk on gün çok feci iştahım açılmıştı durmadan canım tatlı çekiyordu.Normalde o kadar tatlı düşkünü biri değilimdir.
Zaten kilo almıştım buda bana kilo olarak gelmiş sanırım oysaki canımız çıkıyo ter içinde kalıyoruz gidip tatlı yiyince tüm emeklerimiz heba oluyordu.
Neyseki bu hafta dikkat etmeye başladım, uzun zamandır tartılmadığım için bilmiyorum ama göbegim filan biraz daha toparlandı.Artık tartıdan da kendimi kontrol edeceğim
Aynen öylee.Kumanda elinde, bende bilgisayardan yapıyorum space tuşuna basıp bi kaç dakika nefesleniyorum sık sık. 27 dk lık program 45-50 dk yı buluyor ama olsun.Ara vererek yapsakta sonuçta nabzımız hızlanıyor terliyoruz yağ yakıyoruz her halükarda.Biz Jillian, Natalie ve Anita gibi değiliz onlar yıllardır spor yapıyorlardır biz ise bi kaç haftadır dimi
zaten o kadar ilerleyebilirsen spor bi parçan oluyo şu an bende öyle mesela.
Bende sizln gibi dinlenerek yapıyodum özellikle 6w6p acayip zorlamıştı level 2 işkence gibiydi yapıyodum ama o kadar çok dinleniyodumki işe yaramaz diyodum ama yarıyor şuan body revolutionda 30 dk hiç durmadan cardio yapabiliyorum hala deli gibi terliyorum terlemek zevk veriyohele senin geien söylediğin hareket varya şınav pozisyonunda ayaklar koşuyo gibi karna çekiyosun sırayla o hareketi tıkanmaktan yapamıyodum şuan gayet rahatım o hareket 6w6p yaparken insanın posasını çıkartıyo acıdan zevk alıyosunuz bi süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?