Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Günaydın,
Elifhavva paylaştığın yazı için teşekkürler.Daha önce okumuştum ben bunu.Çok faydalı bir yazı, neyseki ben bu konuda epey bilinçlendim, önemli olan doğrulara uyabilmek.
Yalnız çalışan insanların sabah aç karna spor yapması özellikle de benim gibi apartmanda oturan,komşulara ses gitmesi sorunu olan ve evden erken çıkan insanlar için imlansız.
Ben 17.00 gibi iş yerinde imkanlarım elvermediğinden tam anlamı ile bir akşam yemeği olmasa da bişiler atıştırıyorum.Eve gidince hemen spora sonra içim ezilirse bişiler atıştırıyorum spor sonrası.
Bunun bir adet haşlanmış yumurta olması protein bakımından zengin olması sebebi ile ideal ama her zaman öyle olmayadabiliyor.
Saat 21.30 gibi birşey yemekte istemiyorum aslında, yarım saat sonra yatacağımdan dolayı ama akşam ögünüm tatmin edici olmayınca mecburen yiyoruz.

Evde protein tozum var ve akşamları spor sonrası alıyordum.Doğru olanı spordan hemen sonra almak ama benim gece geç saatlere kalmam sebebi ile 140 kcal civarındaki bu protein ögününü öğle saatlerine kaydırma kararı aldım, kilo veremememe sebep oluyordu.

bu sabah itibarı ile 65,4 den 64,9 a indiğimi görüyorum.Yine de iyi sanırım,haftada 500 gr.
Almaktan iyidir değil mi :26:

bende hafta sonu sabahları hafta içi akşam yapmayı planlıyorum :)

Ben hep akşamları yapıyorum belki sabah yapanlar gibi maximum fayda alamam ama hiç yoktan iyidir.
Toparladım epey bu kesin

benim sevdiğim iki hatun extreme shed and shred programında varmış. merak ettim bu programıda güzel hareketler var

[video=youtube;as44OnSyXQQ]http://www.youtube.com/watch?v=as44OnSyXQQ[/video]

Bu programda çok güzelmiş...
Jillian ne kaaa ince ve uzun göründü gözüme yaa çok güzelleşmiş.
30 ds de epey ortadoğulu kadın tarzı iri kalça ve bacaklıydı

Son düzenleme:

ne demek yani sen 500 gramı küçümsüyomusun yoksa?? burada kilo alan arkadaşlar var, teessüf ederiz yani (

Ben de geçen başladığımda sabahları yapıyordum ve gün boyu acayip enerjik oluyordum. Daha sonra egzersiz için en uygun zamanın akşamüstü olduğunu öğrendim çok üzüldüm, bana ters geliyo tam yemek telaşı falan, ama sonra durumu kabullendim işten gelir gelmez yemek öncesi yapmaya başladım, şimdi de bu mu yanlışmış...şu uzmanlar artık bir karar versinler canım aaaa..

Son düzenleme:
ayrıca ilk yaptığımda değişim süperdi. çok kısa sürede acayip sonuç almıştım, şimdi çok daha geriden gidiyorum.. onun da mı etkisi vardı yoksa yaa. tamam,sıcaktı,ramazandı falan da akşam yapmanın da olumsuz etkisi mi var?

benim dusuncem sudur sporu birakmamak icin senin icin ne zaman uyguysa o zaman yapmalisin
aksamlari is cikisi zordur
dedigin gibi sabahlari yapinca daha enerjik oluyorsan sabahlari yapmalisin...
bende sabah yapiyorum
Jillian bir yerde 9da kahvalti yapip 10.30-12 arasi kadar spor yaptigini yazmisti...
sonra 13de oglen yemegini yedigini...

bu arada w2-1 tamam
bileklerim cok zayif oldugu icin baya zorladi beni
cardio sanki daha hafif... cok nefes nefese kalmadim

Şu an yapıyorum da hiç istemiyorum ya.. =\ Onun için düşündüğüm +3ü yapmayacağım. Soğutmayım kendimi spordan.. Haftasonu dinleneceğim bakalım olursa hafta başında ya da sonraki hafta Ripped'e başlayabilirim. Ya da 8 Munite hareketlerini düşünüyürum.. '',

yoga var kickbox var killerabs var varda var hepisini yapicem inş beraber yaparız nolcak

beraber yaparız baby de benim killer abs'ten dirseklerim yara oldu bu akşam nasıl yapçam bilmiyorum. Mouse'u tutmak için masada cebbeleştim bütün gün :/

bu arada sabah sporu, akşam sporu vs konuları için ben de bişiler demek isityorum. Uzmanların da bilmediği ve bir türlü hem fikir olamadığı, spor saatleri dışında da bir sürü şey var. Akşam yapmak bence sadece ekstra yorucu oluyor, çünkü günün yorgunluğu biniyor insanın üstüne ve bu yüzden performansı düşebiliyor. Yoksa ha sabah saatlerinde o kadar kalori yakmışsın, ha akşam ne fark eder ki? sonuçta beden aynı beden, hareketler aynı hareket değil mi? Benim mesela sabah yapmam mümkün değil. Ve ben gece geç saatlerde yapabiliyorum. Akşam 11'i 25 geçe başladım yapmaya. Yatsam daha mı iyiydi yani. Bence saati ne olursa olsun, hiç yapmamaktan iyidir

3/10 ve 30DS bitmiştir.. ^^ Hadi bakalım az mola ve sonra spora devam.. da.. yarın ölçüleri alayım bir sonuç yine sıfır çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.. =/

beraber yaparız baby de benim killer abs'ten dirseklerim yara oldu bu akşam nasıl yapçam bilmiyorum. Mouse'u tutmak için masada cebbeleştim bütün gün :/

mat yokmuydu şeker sende? ben sırf o dirsek hareketleri yüzünden aldım matı. battaniye falan katlayıp koy dirseklerin altına matı almadan önce ben öyle yapıyodum

Yeni spora geçmeden birşeyler sorayım dedim. Hazırlıklı olayım. Ayakkabı alacağım. Dumble düşünüyorum kaç kg alayım? Mat i kesin alayim mı? Bir de sütten soracağım ya. Ben normal balenli telli sutyenim ile yapıyorum. Zıpliyoruz falan sarkmasını istemiyorum. Nasıl bir sütyen almalıyım?

+ ya Ripped e baktım da 2. Videoları sağdaki hatunun karnı ne oyle kasları var ama cok kötü duruyor ya.. @-@ bildigin Six Pack yapmış.

Son düzenleme:

ben mat almadan önce ayakkabıyla yapıyodum şuan cardio dışında ayakkabı kullanmıyorum çünkü ses yapıyor ve matım baya kalın zıpladığımda falan yumuşacık çok rahat oluyor. ağırlıklara gelince ben 1 kg almıştım hala onları kullanıyorum body revolutionda sürekli değişik ağırlıklar kullanıyolar kolları yeterince çalıştırıyor daha fazlasını istemediğim icin 1 kg bana yeterli geliyor. sütyen olayına gelince bişey diyemiyorum minicik göğüslerim olduğu icin sarkamıyolar

o hırladığı hatunu diosun dimi çok itici o kadın ya

valla ben de matsız, ayakkabısız yapıyorum hala, açıkçası evde ayakkabı giymek de tuhaf geliyor sanırım pek alasım da yok ama.. mat alsak mı bilmiyorum matın avantajları ne ola ki??

Son düzenleme:
Bu arada 2/9 yaptım bugün biraz daha iyiyidim. bakalım kaldı son 1 gün, eğer şerafettincim aksatmazza.. (aksatmasını umuyorum :)) Beni duymuyodur umarım..

valla mat ile çoğu hareket daha rahat oluyor söyliyeyim. elleriniz üzerinde yapılan hareketlerde eller matın üzerindeyken hareket daha rahat oluyor eller yumuşak zeminde olduğu için acımıyor. burpees hareketini bile mat üzerinde çok rahat yaptığımı gördüm. sporu hayatınızın bi parçası haline getirecekseniz bence kalın bir mat şart. 4mm falan değil 10 mm kullanıyorum ben kesinlikle tavsiye ederim.

benim niyetim de sporu hayatımın bir parçası yapmak inşallah canım, o zaman edinsem iyi olacak, ayakkabı sen de kullanmıyorsun sanırım sıkıntı olmaz ayakkabı giymesem, matlara şöyle baktım da plates minderi diye satılanlar var bunlar da olur mu? bi de bir alış veriş sitesinde plates çorabı gördüm o ne olaki? biz jillian da ayakkabı yerine giysek olur mu??

Son düzenleme:

Canımcım ben bu kiloları son iki ayda aldım(
63 idim.dolayısı ile sevinemiyorum pek
Ne zaman 62 leri görürüm anca sevinirim diyorum kendi kendime ama haksızlık etmiim dimi.
Hemde reglime bir hafta varken.,
Darısı başına..

3/10 ve 30DS bitmiştir.. ^^ Hadi bakalım az mola ve sonra spora devam.. da.. yarın ölçüleri alayım bir sonuç yine sıfır çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.. =/
Tebrikler missguard.Darısı başımıza
Cardio yaparken ayakkabıları giyip sonra çıkarıyormusun nasıl oluyor ki o?
Bende iki kglukta var zorlayan hareketlerde bir diğerlerinde iki kg kullanıyorum.
madonna gibii kollarım olacak abooo

valla ben de matsız, ayakkabısız yapıyorum hala, açıkçası evde ayakkabı giymek de tuhaf geliyor sanırım pek alasım da yok ama.. mat alsak mı bilmiyorum matın avantajları ne ola ki??
Mat ve ayakkabı edindim bence çok avatajı var
karın hareketlerinde omurgam acıyo yerin sertliği ile mat buna yastık oluyo.Ayakkabı al bence ben ev iş yaparken bile giyiyorum bazen çok rahat oluyo spor ayakkabı..
Bu arada 2/9 yaptım bugün biraz daha iyiyidim. bakalım kaldı son 1 gün, eğer şerafettincim aksatmazza.. (aksatmasını umuyorum :)) Beni duymuyodur umarım..
duyuyoooooooooooooooo
ve şu an level 2/9 u yapıyoooooooooooooo
ellerim mattan kayıyo benim
benimki de kalın ama hışırdıyanlardan digerleri pahalı idi epey:26:

mahzencim pilates için olanları ince gelir bence kalınlardan al netteki sitelerde kampanyalar var takip edebilirsin tatlım
movenius doru diyo devamlı spor yapacaz sonucta boşa değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…