- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.361
bende hafta sonu sabahları hafta içi akşam yapmayı planlıyorum :)
benim sevdiğim iki hatun extreme shed and shred programında varmış. merak ettim bu programıda güzel hareketler var
[video=youtube;as44OnSyXQQ]http://www.youtube.com/watch?v=as44OnSyXQQ[/video]
aman kusur kalma bunu da yapbi de yoga melt down'ı var. ona da bak, arada kaynar, atlar yapmasın falan olmaz yanii
Günaydın,
Elifhavva paylaştığın yazı için teşekkürler.Daha önce okumuştum ben bunu.Çok faydalı bir yazı, neyseki ben bu konuda epey bilinçlendim, önemli olan doğrulara uyabilmek.
Yalnız çalışan insanların sabah aç karna spor yapması özellikle de benim gibi apartmanda oturan,komşulara ses gitmesi sorunu olan ve evden erken çıkan insanlar için imlansız.
Ben 17.00 gibi iş yerinde imkanlarım elvermediğinden tam anlamı ile bir akşam yemeği olmasa da bişiler atıştırıyorum.Eve gidince hemen spora sonra içim ezilirse bişiler atıştırıyorum spor sonrası.
Bunun bir adet haşlanmış yumurta olması protein bakımından zengin olması sebebi ile ideal ama her zaman öyle olmayadabiliyor.
Saat 21.30 gibi birşey yemekte istemiyorum aslında, yarım saat sonra yatacağımdan dolayı ama akşam ögünüm tatmin edici olmayınca mecburen yiyoruz.
Evde protein tozum var ve akşamları spor sonrası alıyordum.Doğru olanı spordan hemen sonra almak ama benim gece geç saatlere kalmam sebebi ile 140 kcal civarındaki bu protein ögününü öğle saatlerine kaydırma kararı aldım, kilo veremememe sebep oluyordu.
bu sabah itibarı ile 65,4 den 64,9 a indiğimi görüyorum.Yine de iyi sanırım,haftada 500 gr.
Almaktan iyidir değil mi :26:
Ben hep akşamları yapıyorum belki sabah yapanlar gibi maximum fayda alamam ama hiç yoktan iyidir.
Toparladım epey bu kesin
yoga var kickbox var killerabs var varda var hepisini yapicem inşberaber yaparız nolcak
beraber yaparız baby de benim killer abs'ten dirseklerim yara oldubu akşam nasıl yapçam bilmiyorum. Mouse'u tutmak için masada cebbeleştim bütün gün :/
Yeni spora geçmeden birşeyler sorayım dedim. Hazırlıklı olayım. Ayakkabı alacağım. Dumble düşünüyorum kaç kg alayım? Mat i kesin alayim mı? Bir de sütten soracağım ya. Ben normal balenli telli sutyenim ile yapıyorum. Zıpliyoruz falan sarkmasını istemiyorum. Nasıl bir sütyen almalıyım?
+ ya Ripped e baktım da 2. Videoları sağdaki hatunun karnı ne oyle kasları var ama cok kötü duruyor ya.. @-@ bildigin Six Pack yapmış.
Yeni spora geçmeden birşeyler sorayım dedim. Hazırlıklı olayım. Ayakkabı alacağım. Dumble düşünüyorum kaç kg alayım? Mat i kesin alayim mı? Bir de sütten soracağım ya. Ben normal balenli telli sutyenim ile yapıyorum. Zıpliyoruz falan sarkmasını istemiyorum. Nasıl bir sütyen almalıyım?
+ ya Ripped e baktım da 2. Videoları sağdaki hatunun karnı ne oyle kasları var ama cok kötü duruyor ya.. @-@ bildigin Six Pack yapmış.
ne demek yani sen 500 gramı küçümsüyomusun yoksa?? burada kilo alan arkadaşlar var, teessüf ederiz yani(
Ben de geçen başladığımda sabahları yapıyordum ve gün boyu acayip enerjik oluyordum. Daha sonra egzersiz için en uygun zamanın akşamüstü olduğunu öğrendim çok üzüldüm, bana ters geliyo tam yemek telaşı falan, ama sonra durumu kabullendim işten gelir gelmez yemek öncesi yapmaya başladım, şimdi de bu mu yanlışmış...şu uzmanlar artık bir karar versinler canım aaaa..
Tebrikler missguard.Darısı başımıza3/10 ve 30DS bitmiştir.. ^^ Hadi bakalım az mola ve sonra spora devam.. da.. yarın ölçüleri alayım bir sonuç yine sıfır çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.. =/
Cardio yaparken ayakkabıları giyip sonra çıkarıyormusun nasıl oluyor ki o?ben mat almadan önce ayakkabıyla yapıyodum şuan cardio dışında ayakkabı kullanmıyorum çünkü ses yapıyor ve matım baya kalın zıpladığımda falan yumuşacık çok rahat oluyor. ağırlıklara gelince ben 1 kg almıştım hala onları kullanıyorum body revolutionda sürekli değişik ağırlıklar kullanıyolar kolları yeterince çalıştırıyor daha fazlasını istemediğim icin 1 kg bana yeterli geliyor. sütyen olayına gelince bişey diyemiyorumminicik göğüslerim olduğu icin sarkamıyolar
o hırladığı hatunu diosun dimiçok itici o kadın ya
Mat ve ayakkabı edindim bence çok avatajı varvalla ben de matsız, ayakkabısız yapıyorum hala, açıkçası evde ayakkabı giymek de tuhaf geliyor sanırım pek alasım da yok ama.. mat alsak mı bilmiyorum matın avantajları ne ola ki??
duyuyooooooooooooooooBu arada 2/9 yaptım bugün biraz daha iyiyidim. bakalım kaldı son 1 gün, eğer şerafettincim aksatmazza.. (aksatmasını umuyorum :)) Beni duymuyodur umarım..
ellerim mattan kayıyo benimvalla mat ile çoğu hareket daha rahat oluyor söyliyeyim. elleriniz üzerinde yapılan hareketlerde eller matın üzerindeyken hareket daha rahat oluyor eller yumuşak zeminde olduğu için acımıyor. burpees hareketini bile mat üzerinde çok rahat yaptığımı gördüm. sporu hayatınızın bi parçası haline getirecekseniz bence kalın bir mat şart. 4mm falan değil 10 mm kullanıyorum ben kesinlikle tavsiye ederim.
Ben bikaç gün yaptım çok etkili ama çook zor valla dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?