- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.401
Merhaba arkadaşlar aldım ölçülerimi.. Ama bana göre hiç iç açıcı değil.. Direncinizi kırmak istemiyorum ki herkes farklı sonuçlar alıyor zaten bir çok arkadaş olumlu sonuç almış. ^^ Onları gördüğüm için bana neden etki etmedi diye düşündüm zaten.
2.level başından bu yana.. (ölçülerimi 2.levelde alabildim anca..)
Bel: 3cm (bu iyi ama bak^^)
Göbek: 1cm
Basen: 1cm
(Kalçada hareket yok.. )
Baldırlar: 2'şer cm..
Daha iyi sonuç alanları gördüğüm için bana iyi gelmedi 1cm önemli değil yani benim vermek istediğim 5-10cm arasında ölçüler var.. Ama devam edeceğim Ripped'e.. 30DS'den sonra Ripped yapanlarda iyi sonuç almış bakalım onda nasıl olacak.. ^^
selam guzeller nasilsiniz..
Kimseye kotu ornek olmak istemem ama 2 gun yapmadim zaten 2.leveli bitirmistim 2/11 yaptim devami gelmedi yarin da misafirim var insAllah pazartesi 3.levele baslarim..hem spor yok hem yemegi abarttim cok moralim bozuk,
Bozma canım moralini, belki yanlış almışsındır, belki regl öncesi olduğundan, yada başka bir nedenle ödem vardır.. hem 1 cm de fena değil, hiç yoktan iyidir yani, yılmak yok inatla spora devam..
yalnız değilsin canım mrk etme, ben de regl öncesiyim acayip iştahım açık, size kötü örnek olmayayım diye detaya girmek istemiyorum ama acayip yedim.. şimdi de hiç yapasım yok, yorgunum çok, dizim de ağrıyor zaten..(
Şerafettin huuu, beni duyuyon mu? duymadığına göre sen de yapmıyorsun, ne dersin bugün dinlensek mi acaba??
En hafifi 2 kg ediyor o zaman..2kg lik alayım ben o halde.. Bir bakayım da ağırlığına gidince de. xD
O ellerindekiler o kadar ağır görünmüyor ya..
Hmm anladım.. Benimde etrafımda pek spor mağzası yok onun için dedim. Bir tane var bakayım oraya olmazsa öyle biraz tuzlulardan alacağım. ^^"
-Bugün mola günü yarında yatacğaım sonra başlayacağım Ripped'e.. Kahvaltıyı geç yaptım 1 saat sonra falan alırım ölçüyü..
Jillianin ellindekiler yanilmiyorsam 1.5 kgluk
ama yabanci formdaki kizlarin kullandiklari 3-5-.. kgluk olanlar
yanlis yazmisim orayi
bazi kizlar pet siselerin iclerini tasla kumla vs doldurarakda agir olmasini sagliyorlardi..
olculerini ac karnina alsan daha dogru olur
sabah wcden sonra tartilmayi onerdikleri icin bence o zaman olcu almak en guzeli..
bu arada az önce önerdiğiniz matı aldım, yani sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek.. 21 liraydı yaklaşık 18 tl de bonusum varmış bana 3 kusur liraya mal oldu, keşke daha önce alsaymışım.ayakkabı olarak da bez bi spor ayakkabım vardı, onu yıkayıp içerde giymeyi düşünüyorum ne dersiniz, masraf çıkarmak istemiyorum da :))
Kızlar size bomba gibi haberlerim vaar. İncelmişim hemde 1 kilo aldığım halde!
Bel: 3 cm
Göbek deliği üstü: 6cm
Göbek deliği altı: 4cm
Kalça: 2cm
Tek bacak: 1cm
Bacaktan az gitmiş ama umrumda değil baksanıza.. ben bile böylesini beklemiyordum.
Bacaktan az gitmiş ama umrumda değil baksanıza.. ben bile böylesini beklemiyordum.
bu arada az önce önerdiğiniz matı aldım, yani sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek.. 21 liraydı yaklaşık 18 tl de bonusum varmış bana 3 kusur liraya mal oldu, keşke daha önce alsaymışım.ayakkabı olarak da bez bi spor ayakkabım vardı, onu yıkayıp içerde giymeyi düşünüyorum ne dersiniz, masraf çıkarmak istemiyorum da :))
sonuc supermis!!
level 2nin sonunda aldigin sonuclar boyleyse level 3de bakalim neler degisecek
motive edici gercekten!
Super..super..super
Tebrikler :))
Darisi basima cok istiyorum ben de....
Bak ben dedim herkes daha iyi sonuc alıyor diye.. Hadi bakalım 3. Level deki degisimi bekliyorum,
Bende çoğunlukla akşamları yapıyordum.
Ama malisef sonuç artı
2 gündür sabahları kahvaltı yapmadan sadece bir bardak az yağlı süt içiyorum yarım saat sonrası başlıyorum.
Level2 ye geçtiğimde regim çok yakındı, bugün 8/2 yi yapacağım birazdan (aclığa dayanamadım kahvaltı yaptım 1.5saat geçmesini bekliyorum)
bilmiyorum regim tam bitince eksiyi görecekmiyim ama sabahları yapmaya baslayınca ne yalan söylim daha rahat yapıyorum hareketleri daha aktifim sanki
Ama akşamlarıda boş durmuyorum 8 dakikalık karın egzersizleri yapıyorum
benimde uzmanların söylediklerinden epey kafam karısıyor.
Ama sabah farkını kendim birebir yaşadığımdan bana daha doğru geliyor
Tchiboda da spor sütyeni var ben iki rengini de almıştım ama benimkiler tek onunla rahat durmuyorlar bir de balenli takıyorum ben onun altına tam toparlıyorEn hafifi 2 kg ediyor o zaman..2kg lik alayım ben o halde.. Bir bakayım da ağırlığına gidince de. xD
O ellerindekiler o kadar ağır görünmüyor ya..
Hmm anladım.. Benimde etrafımda pek spor mağzası yok onun için dedim. Bir tane var bakayım oraya olmazsa öyle biraz tuzlulardan alacağım. ^^"
-Bugün mola günü yarında yatacğaım sonra başlayacağım Ripped'e.. Kahvaltıyı geç yaptım 1 saat sonra falan alırım ölçüyü..
Geçen gün bende 4 kat çıktım bir yere ve yanımda arkadaşım nefes nefese kalırken ben geldiğimizi bile anlamadım.. Halbuki oraya ilk gittiğimde daha kaç kat var diye bakıyordum.. ne günlerdi
Bu arada kızlar.. Beni biri azarlayıp kendime getirsin.. 2 gün ara verdim üstümde acayip bir yorgunluk vardı ama şimdi kalkıp yapıcam. Hatta akşamda Jillian'ın yogasını yapıcam.. Nasıl vicdan azabı çekiyorum bir bilseniz.
Merhaba arkadaşlar aldım ölçülerimi.. Ama bana göre hiç iç açıcı değil.. Direncinizi kırmak istemiyorum ki herkes farklı sonuçlar alıyor zaten bir çok arkadaş olumlu sonuç almış. ^^ Onları gördüğüm için bana neden etki etmedi diye düşündüm zaten.
2.level başından bu yana.. (ölçülerimi 2.levelde alabildim anca..)
Bel: 3cm (bu iyi ama bak^^)
Göbek: 1cm
Basen: 1cm
(Kalçada hareket yok.. )
Baldırlar: 2'şer cm..
Daha iyi sonuç alanları gördüğüm için bana iyi gelmedi 1cm önemli değil yani benim vermek istediğim 5-10cm arasında ölçüler var.. Ama devam edeceğim Ripped'e.. 30DS'den sonra Ripped yapanlarda iyi sonuç almış bakalım onda nasıl olacak.. ^^
selam guzeller nasilsiniz..
Kimseye kotu ornek olmak istemem ama 2 gun yapmadim zaten 2.leveli bitirmistim 2/11 yaptim devami gelmedi yarin da misafirim var insAllah pazartesi 3.levele baslarim..hem spor yok hem yemegi abarttim cok moralim bozuk,
Bozma canım moralini, belki yanlış almışsındır, belki regl öncesi olduğundan, yada başka bir nedenle ödem vardır.. hem 1 cm de fena değil, hiç yoktan iyidir yani, yılmak yok inatla spora devam..
yalnız değilsin canım mrk etme, ben de regl öncesiyim acayip iştahım açık, size kötü örnek olmayayım diye detaya girmek istemiyorum ama acayip yedim.. şimdi de hiç yapasım yok, yorgunum çok, dizim de ağrıyor zaten..(
Şerafettin huuu, beni duyuyon mu? duymadığına göre sen de yapmıyorsun, ne dersin bugün dinlensek mi acaba??
Bence o ayakkabı olmaz, kalın tabanlı olmalı. ben carrefourdan eski sezonlardan kalma uygun fiyatlı adidas almıştım. şimdilik o bez olanla idare et sonra kalın tabanlı olanları edinirsin.bu arada az önce önerdiğiniz matı aldım, yani sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek.. 21 liraydı yaklaşık 18 tl de bonusum varmış bana 3 kusur liraya mal oldu, keşke daha önce alsaymışım.ayakkabı olarak da bez bi spor ayakkabım vardı, onu yıkayıp içerde giymeyi düşünüyorum ne dersiniz, masraf çıkarmak istemiyorum da :))
converse sporlar olmaz canım onlar spor için yapılmış ayakkabılar değil. tabanları düz ve darbe emici özellikleri yok.Hayirli olsun. Bez ayakkabı ne kadar olur bilemem.. Yumusak taban ve yanlarının olması..bu genelde kalın spor ayakkabılarında oluyor ama Converse tarzı sporlar olur mü ki.. :\
Bak ben dedim herkes daha iyi sonuc alıyor diye.. Hadi bakalım 3. Level deki degisimi bekliyorum,
Hoşgeldin canım.kızlar merhaba,
geçen haftadan beri topici takip ediyorum, egzersizleri incelerken denk geldi ve hoşuma gitti
sıkıntı olmazda bugün başlamayı düşünüyorum
ölçülerimide yazayım en son toplam farka hep birlikte bakarız
göğüs:91
bel(göbek deliği üstü):70
bel(göbek deliği altı):91
kalça:101
bacak:57
boy:1,70
kilo:62
bakalım nasıl olacak? hadi hayırlısı
Yüzüm yoktu mahzen aynı senin gibi yedimde yedim reglime bir kaç gün kaldı.herkese günaydın, kimsecikler yok, şerafettinim naptın uğramadın 2 gündür buralara.. ben utanarak söylüyorum 2 gün yapamadım, hem de hömini gırtlak yedim.. çok üzgünüm telafi etmeye hazırım..
Kızlar günaydın..
Bu aralar uykuma yenik düşer oldum. daha level 2yi bitiremedim. Özel günümede bir kaç gün kaldı sinirsek oldum bir şey yapasımda gelmiyor.. Ama yalnız olmadığımıda gördüm. Toparlanalım kızlar.. Kışın zayıflamayı yada formda kalmayı başarırsak yazın çok rahat edicez..
Haydi azimli hatunlar.. Neler başardık burdan sonra pes etmek yavaşlamak yok.. Her şeyi önce kendimiz için yapıyoruz.. Bakımlı kadın güzel kadındır her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?