- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.381
Cardio yaparken ayakkabıları giyip sonra çıkarıyormusun nasıl oluyor ki o?
body revolutionda haftada 2 gün sadece cardio videosu yapıyoruz :) diğer günlerde aralarda hafif cardiolar var yani beni artık pek etkilemiyor o cardiyolar onlarıda matın üstünde yapıyorum.
ben mat almadan önce ayakkabıyla yapıyodum şuan cardio dışında ayakkabı kullanmıyorum çünkü ses yapıyor ve matım baya kalın zıpladığımda falan yumuşacık çok rahat oluyor. ağırlıklara gelince ben 1 kg almıştım hala onları kullanıyorum body revolutionda sürekli değişik ağırlıklar kullanıyolar kolları yeterince çalıştırıyor daha fazlasını istemediğim icin 1 kg bana yeterli geliyor. sütyen olayına gelince bişey diyemiyorumminicik göğüslerim olduğu icin sarkamıyolar
o hırladığı hatunu diosun dimiçok itici o kadın ya
valla mat ile çoğu hareket daha rahat oluyor söyliyeyim. elleriniz üzerinde yapılan hareketlerde eller matın üzerindeyken hareket daha rahat oluyor eller yumuşak zeminde olduğu için acımıyor. burpees hareketini bile mat üzerinde çok rahat yaptığımı gördüm. sporu hayatınızın bi parçası haline getirecekseniz bence kalın bir mat şart. 4mm falan değil 10 mm kullanıyorum ben kesinlikle tavsiye ederim.
Yeni spora geçmeden birşeyler sorayım dedim. Hazırlıklı olayım. Ayakkabı alacağım. Dumble düşünüyorum kaç kg alayım? Mat i kesin alayim mı? Bir de sütten soracağım ya. Ben normal balenli telli sutyenim ile yapıyorum. Zıpliyoruz falan sarkmasını istemiyorum. Nasıl bir sütyen almalıyım?
+ ya Ripped e baktım da 2. Videoları sağdaki hatunun karnı ne oyle kasları var ama cok kötü duruyor ya.. @-@ bildigin Six Pack yapmış.
Ripped'de iki agirlik kullaniyor Jillian biri hafif digeri agir
ikinci haftayadim hala hafiflerle calisiyorlar
ben ayakkabiyla yapiyorum, bir yerde okumustum ziplarken dizleri koruyormus...
ve ayakkabiyla bazi hareketler daha zor oluyor sinavda vs daha cok zorlaniyorsun...
ben spor sutyeni kullaniyorum, sarkmamasi icin sanirim en dogrusu bu..
evet o bayanin kaslari baya sis.. kim bilir ne kadar calisti onlar icin, erkekteki kaslar gibi...
benimkide bunun aynısı çok rahat. hepsiburadada daha uygun fiyatlıları var 20 liraya almıştım ben 2 ay önce filan
evet aynısı burdan almıştım ben :)
Ravel Özel Sırt Askılı Taşınabilir Nbr Foam Pilates - Egzersiz Minderi & Yoga Mat - Rv F10 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
yalnız üzerinde ayakkabıyla hareket edemiyorsunuz süngerimsi yapı parçalanabiliyor. 2 aydır ayakkabısız kullanıyorum rahat ettim.
Hmm.. Kaçar kiloluklar biliyor musun?
Ben iki tane alamam da artık ağır alıp evdeki su şişelerini hafif olanın yerine kullanırım.
Ayakkabı iyi olur ya.. Zaten genelde de terliksiz falan gezmememiz gerekiyor aslında taban için zararlı topuk dikeni falan ondan oluyor.. Ağırlık biniyor üstüne ki biz hoplayıp zıplıyoruz daha çok yükleniyoruz.. Hem bazı hareketlerde ihtiyaç oluyor gibi ya denge sağlamak için..
Zor olan yerde kullanmayız ne yapalım.. ^^
Spor sütyeni olarak mı satılıyor? Nereden alabiliriz? Adidas vs.. mi almalıyız?
Güzel olmamış ama ya o hiç ertmeden direk şişirmiş bi de heralde.. Genelde fazla ağır çalışan insanlar kiloyu direk kasa çeviriyor kilo-görünüş olduğu gibi kalıyor ama yağ kas oluyor sadece..
Bunun aynısı mı iyi bu o zaman bundan bakayım ben.. ^^
Günaydın,
Elifhavva paylaştığın yazı için teşekkürler.Daha önce okumuştum ben bunu.Çok faydalı bir yazı, neyseki ben bu konuda epey bilinçlendim, önemli olan doğrulara uyabilmek.
Yalnız çalışan insanların sabah aç karna spor yapması özellikle de benim gibi apartmanda oturan,komşulara ses gitmesi sorunu olan ve evden erken çıkan insanlar için imlansız.
Ben 17.00 gibi iş yerinde imkanlarım elvermediğinden tam anlamı ile bir akşam yemeği olmasa da bişiler atıştırıyorum.Eve gidince hemen spora sonra içim ezilirse bişiler atıştırıyorum spor sonrası.
Bunun bir adet haşlanmış yumurta olması protein bakımından zengin olması sebebi ile ideal ama her zaman öyle olmayadabiliyor.
Saat 21.30 gibi birşey yemekte istemiyorum aslında, yarım saat sonra yatacağımdan dolayı ama akşam ögünüm tatmin edici olmayınca mecburen yiyoruz.
Evde protein tozum var ve akşamları spor sonrası alıyordum.Doğru olanı spordan hemen sonra almak ama benim gece geç saatlere kalmam sebebi ile 140 kcal civarındaki bu protein ögününü öğle saatlerine kaydırma kararı aldım, kilo veremememe sebep oluyordu.
bu sabah itibarı ile 65,4 den 64,9 a indiğimi görüyorum.Yine de iyi sanırım,haftada 500 gr.
Almaktan iyidir değil mi :26:
Bende çoğunlukla akşamları yapıyordum.
Ama malisef sonuç artı
2 gündür sabahları kahvaltı yapmadan sadece bir bardak az yağlı süt içiyorum yarım saat sonrası başlıyorum.
Level2 ye geçtiğimde regim çok yakındı, bugün 8/2 yi yapacağım birazdan (aclığa dayanamadım kahvaltı yaptım 1.5saat geçmesini bekliyorum)
bilmiyorum regim tam bitince eksiyi görecekmiyim ama sabahları yapmaya baslayınca ne yalan söylim daha rahat yapıyorum hareketleri daha aktifim sanki
Ama akşamlarıda boş durmuyorum 8 dakikalık karın egzersizleri yapıyorum
benimde uzmanların söylediklerinden epey kafam karısıyor.
Ama sabah farkını kendim birebir yaşadığımdan bana daha doğru geliyor
izledim week 3 ve 4u yine en hafifini kullandilar hep
nette biraz arastirdim 5,8,10 lbs kullandiklarini yazmislar (smiley eklemesini bilmiyorum ama buraya bir tane gozlerini kocaman acmis giderdi sanirim)
5 lbs: 2,27 kg
8 lbs: 3,63 kg
10 lbs: 4,54 kg
benim 1 ve 2ser kiloluklarim var ve cogu zaman 1i kullaniyorum..
spor sutyeni sanirim evet o sekilde satiliyor
ben yurtdisinda yasadigim icin bilemeyecegim
ama illa marka olmasina gerek yok bence...
adidaslar baya tuzlu
Aaaaaaaaaa inanmıyorum !
Ben bugün ne kadar rahat yapıyorum diyordum inan bana.Şu an yarısındayım.
Ben çatı katında yaşıyorum ve apartmanda asansör yok.Hop hop çıktım merdivenleri bu his bile, bu güç bile insanı çook motive ediyor
En hafifi 2 kg ediyor o zaman..2kg lik alayım ben o halde.. Bir bakayım da ağırlığına gidince de. xD
O ellerindekiler o kadar ağır görünmüyor ya..
Hmm anladım.. Benimde etrafımda pek spor mağzası yok onun için dedim. Bir tane var bakayım oraya olmazsa öyle biraz tuzlulardan alacağım. ^^"
-Bugün mola günü yarında yatacğaım sonra başlayacağım Ripped'e.. Kahvaltıyı geç yaptım 1 saat sonra falan alırım ölçüyü..
Maalesef maç sırasında sakatlandığım için ara vermek zorundayımPazartesi en baştan başlarım belki Çok üzüldüm ya bi hevesle gidiyodum ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?