Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

body revolutionda haftada 2 gün sadece cardio videosu yapıyoruz :) diğer günlerde aralarda hafif cardiolar var yani beni artık pek etkilemiyor o cardiyolar onlarıda matın üstünde yapıyorum.

hhmm anlıyoreeeee..
yani bizimkindeki gibi bi cardio bi strenght bi abs derken egzersiz manyaa haline gelmiyorsunuz.
neyse o..
gerçi o daha fena durmadan cardio owww...

ayakkabı işini tekrar değerlendirelim o zaman

valla bugün yapıyosan yarın kesin yaparsın demektir napalım artık..

hışırdamayan nasıl oluyor sen kaça almıştın? bir tane inceledim 30mm diyo ama yorumlarda ince diye yazanlar olmuş.movenius 10mm den memnumum demişti, kafam karıştı yav

Son düzenleme:

Zıplama hareketleri falan olunca ayaklarım acıyor ya birini kesin almam lazım. Olmazsa mat alayim kalınından. Dediğin gibi el üzerinde yapılanlar halı üstünde olmuyor. Hafif minder gibi birşey buldum level 3 te onu kullandım. Hep yerde çünkü.
Ağırlıkları da gidip bir bakayım bakalım kaç kg rahat olursa onu alayim. ^^

Hmm sutyene Bir bakayım ben. :/

He ya bugün baktım da 1. Video da senin kara kiz var 2 de o kadın geldi. Gördüm karın kaslarını falan ama söyle bir sınav pozisyonuna gelince cok kötü göründü kasları.. '#'

Ripped'de iki agirlik kullaniyor Jillian biri hafif digeri agir
ikinci haftayadim hala hafiflerle calisiyorlar
ben ayakkabiyla yapiyorum, bir yerde okumustum ziplarken dizleri koruyormus...
ve ayakkabiyla bazi hareketler daha zor oluyor sinavda vs daha cok zorlaniyorsun...
ben spor sutyeni kullaniyorum, sarkmamasi icin sanirim en dogrusu bu..
evet o bayanin kaslari baya sis.. kim bilir ne kadar calisti onlar icin, erkekteki kaslar gibi...

Hmm.. Kaçar kiloluklar biliyor musun?
Ben iki tane alamam da artık ağır alıp evdeki su şişelerini hafif olanın yerine kullanırım.
Ayakkabı iyi olur ya.. Zaten genelde de terliksiz falan gezmememiz gerekiyor aslında taban için zararlı topuk dikeni falan ondan oluyor.. Ağırlık biniyor üstüne ki biz hoplayıp zıplıyoruz daha çok yükleniyoruz.. Hem bazı hareketlerde ihtiyaç oluyor gibi ya denge sağlamak için..
Zor olan yerde kullanmayız ne yapalım.. ^^
Spor sütyeni olarak mı satılıyor? Nereden alabiliriz? Adidas vs.. mi almalıyız?

Güzel olmamış ama ya o hiç ertmeden direk şişirmiş bi de heralde.. Genelde fazla ağır çalışan insanlar kiloyu direk kasa çeviriyor kilo-görünüş olduğu gibi kalıyor ama yağ kas oluyor sadece..

benimkide bunun aynısı çok rahat. hepsiburadada daha uygun fiyatlıları var 20 liraya almıştım ben 2 ay önce filan

Bunun aynısı mı iyi bu o zaman bundan bakayım ben.. ^^

izledim week 3 ve 4u yine en hafifini kullandilar hep
nette biraz arastirdim 5,8,10 lbs kullandiklarini yazmislar (smiley eklemesini bilmiyorum ama buraya bir tane gozlerini kocaman acmis giderdi sanirim)
5 lbs: 2,27 kg
8 lbs: 3,63 kg
10 lbs: 4,54 kg
benim 1 ve 2ser kiloluklarim var ve cogu zaman 1i kullaniyorum..
spor sutyeni sanirim evet o sekilde satiliyor
ben yurtdisinda yasadigim icin bilemeyecegim
ama illa marka olmasina gerek yok bence...
adidaslar baya tuzlu

w2/2 tamam
yabanci formda kizlarin 3-4-5 kiloluklarla yaptiklarini okuduktan sonra bende 2ser kiloluklarla tamamladim bugun
omuzlarim hala yanmaya devam ediyor...

Son düzenleme:

En hafifi 2 kg ediyor o zaman.. 2kg lik alayım ben o halde.. Bir bakayım da ağırlığına gidince de. xD
O ellerindekiler o kadar ağır görünmüyor ya..

Hmm anladım.. Benimde etrafımda pek spor mağzası yok onun için dedim. Bir tane var bakayım oraya olmazsa öyle biraz tuzlulardan alacağım. ^^"

-Bugün mola günü yarında yatacğaım sonra başlayacağım Ripped'e.. Kahvaltıyı geç yaptım 1 saat sonra falan alırım ölçüyü..

Son düzenleme:

Geçen gün bende 4 kat çıktım bir yere ve yanımda arkadaşım nefes nefese kalırken ben geldiğimizi bile anlamadım.. Halbuki oraya ilk gittiğimde daha kaç kat var diye bakıyordum.. ne günlerdi

Bu arada kızlar.. Beni biri azarlayıp kendime getirsin.. 2 gün ara verdim üstümde acayip bir yorgunluk vardı ama şimdi kalkıp yapıcam. Hatta akşamda Jillian'ın yogasını yapıcam.. Nasıl vicdan azabı çekiyorum bir bilseniz.

Eeee missguardcım ölçü aldın mı merakla bekliyoruz :82:

Bu arada hele şükür 2/8 yapmış bulunmaktayım..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aldım ölçülerimi.. Ama bana göre hiç iç açıcı değil.. Direncinizi kırmak istemiyorum ki herkes farklı sonuçlar alıyor zaten bir çok arkadaş olumlu sonuç almış. ^^ Onları gördüğüm için bana neden etki etmedi diye düşündüm zaten.

2.level başından bu yana.. (ölçülerimi 2.levelde alabildim anca..)
Bel: 3cm (bu iyi ama bak^^)
Göbek: 1cm
Basen: 1cm
(Kalçada hareket yok.. )
Baldırlar: 2'şer cm..

Daha iyi sonuç alanları gördüğüm için bana iyi gelmedi 1cm önemli değil yani benim vermek istediğim 5-10cm arasında ölçüler var.. Ama devam edeceğim Ripped'e.. 30DS'den sonra Ripped yapanlarda iyi sonuç almış bakalım onda nasıl olacak.. ^^

Son düzenleme:
selam guzeller nasilsiniz..
Kimseye kotu ornek olmak istemem ama 2 gun yapmadim zaten 2.leveli bitirmistim 2/11 yaptim devami gelmedi yarin da misafirim var insAllah pazartesi 3.levele baslarim..hem spor yok hem yemegi abarttim cok moralim bozuk,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…