Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

günaydın herkese kızlaar
dün akşam zorda olsa 1/1'i yapabildim, ne kadar hamlamışım meğerse cardiolarda mahvoldum
ilk önce 15dk kadar yaptım sonra "yeter daha fazla yapamayacam"dedim, eşim benle dalga geçince hemen tırtladın biliyodum vazgeçeceğini diye hırslandım
1 saat kadar sonra tekrar başladım çook zorlansamda bitirdim
kollarım ve bacaklarımın ön kısımlarında sızlamalar var şimdiden, hele sabah oğlumu anneme götürürken baya bi zorlandım ama fit bir vücut için değer

Günaydın herkese.. Kızlar nasılsınız ne var ne yok...

Güzelce kahvaltımı yaptım bugün dışarlarda işim var. sporu anca akşam yapıcam. Bu arada hala 2/9 u yapamadım desem :26:

Güzelce kahvaltımı yaptım bugün dışarlarda işim var. sporu anca akşam yapıcam. Bu arada hala 2/9 u yapamadım desem :26:
olmadı ama şimdi bu... Napalım artık, şerocum ve ben kaldık sanırım bugün 3.level yapacak..

acaba hepsini bitirip incelen var mı eski mesajlara baktım var ama son zamanlarda yapanlar yok mu?
Bir kac sayfa geride sonuc aldigimi yazan bir arkadas vardi aslinda

Aaa olmadi buu(
Neyse dert etme telefi edersin artik

olmadı ama şimdi bu... Napalım artık, şerocum ve ben kaldık sanırım bugün 3.level yapacak..

Bas basayiz :)

Bugün göz doktoruna gidicem diye işten erken çıktım ama bi baktım tam hastanenin önünde..
Randevuyu 3 aralıka vermişler.
Haydaa boşa gitti dedim tüm gün.
Ofise de dönemem bir daha gidemem gebzeye bende pzara filan gittim eve geldim yemek yedik vs.
İyi oldu sanki birazda, gerçi baş ağrısı konusunda bişiler yapmam da lazımdı...
Neyse napalım sağlık olsun..
Belki cumartesi baktırabilirim göz için....

Bugün level 3-1 yapacağız mahzencim naptın hazır mısın ?
Ben karnitinimi alayım bu arada yemekten iki saat sonra olması gerekiyo ya hem o zaman da geçmiş olur
Spor işi bitsin saçımı boyucam mutfakta da bi sürü iş var.

Şu anda level 3 - 1 yapıyorum.
Allahım ne zor..
Bu arada levelin 8. i gününde filan ben tam anlamı ile yapabiliyor oluyorum leveli..
Size de öyle oluyor mu?

Dizlerimi çok zorlamak istemiyorum squatlar filan bu levelde gerçekten zor.Dinlene dinlene yapıyorum 1 saati buluyor ama devam edersem zaten dizlerimin bağı çözülüyor kala kalıyorum hareketleri de tam yapamıyorum. işte böyle.
Şimdi level 3 ü bitirmek üzereyim haydi bakalım mahzencim seni de görelim

ben dünki bisküvinin acısınıı bugün çıkarttım :) bi 6-7 km kadar yürüdüm.tabi body revolution da var. sabah nesfit yedim elmayla, öğlende ananem aşure yapmış onu yedim az sonrada ızgara balık yicem :d midem kazınıyormu ne

bugun 3/2 gunum
Allah'iim ne zor bisey bu zaten tam anlamiyla yapamiyorum sarisin kizi takip ediyorum bugun dambil kullanmadim fazla kollarim kaslandigini farkettim hic lazim degil..ben bu leveli 20gun falan yaparim herhalde

ben de işten gelir gelmez yaptım canım ama o mu beni yaptı ben mi onu bilemiyorum :)) çok zorlandım, anita gibi bile yapamadım çoğu hareketleri ama kardiyolar çok zorlamadı sanki... en çok ta süpermen de zorlandım sanki bide mekikte. valla ben zaten mekik özürlüydüm anitanın yarısı kadar bile yapamadım, napacaz bilemeyom :))

bugun 3/2 gunum
Allah'iim ne zor bisey bu zaten tam anlamiyla yapamiyorum sarisin kizi takip ediyorum bugun dambil kullanmadim fazla kollarim kaslandigini farkettim hic lazim degil..ben bu leveli 20gun falan yaparim herhalde

aynen öyle ben de uzatırım diye düşünüyorum, şero aksatırsa tabi ama ben bundan sonra 30 ds yi tekrar mı yapsam diyorum.. rippede geçebileceğimi sanmıyorum (

bu arada matım geldi ama kutlayamadım bile, keşke dün gelmiş olsaydı, matlı daha rahat yapmanın keyfine de varamadım.. allahım bu level biter mi???

spordan sonra yemekte oğlum bir tabak yahniyi mutfak halısına boca etti, benim sinirler öyle bir zıpladı ki ne yapacağımı bilemedim. bağırmamak için kendimi zor frenledim, çocuğumzaten benim o halimi görünce çok korktu, özür diledi falan.. kızamadım da.. bi güzel dökülenleri topladım, sofrayı topladım, mutfağı süpürdüm, sabunlu su ile halıyı temizledim derken tezgahta duran 1 tabak aşure beni tahrik etti. Zaten regl öncesisin, gerginsin, bir sürü spor yaptın aşure de mi yemeyeceksin dedi, ben de ona hak verdim ve bi güzel yedim. akşama kadar dikkat et, akşam olunca heba et, allahım sen bize yardım et, bu kaçamaklar bir son bulsun..

bu arada ben sporu akşam yemeğinden önce yapıyorum, sonrasında maşallah öyle çok yiyorum ki. ben de sporu sabah yapmaya karar verdim tabi uygulayabilirsem, en azından spordan sonra çok yesem bile sabah yediğimi gün içinde yakarım ama akşam yediğim bana kalıyoo..

merhabalar... uzun zamandır forumda sessiz sessiz dolaşıyordum. artık bir ses vereyim dedim... ben de sizlerden heveslenip başladım spora... iki sene önce yapmıştım sporu en son... hamile kalınca ara verdim... bir daha da yapmak nasip olmadı.. evet tembelim bugün 1. level 2. günüm... öldüm öldüm dirildim... nasıl biter ki 30 gün....

Ben de spor yap aksam ne bulursam yiyenlerdenim ne yapiim az once elma yedim gece olmus 1 ben mutfakta dolaniyorum :)

İyi akşamlar fit görünüme aday hatunlar
Bugün komsularım beni Aşure bombardımanına tuttular resmen bayılırım bi oturusta 3 kase yedim
Arada ufaklıkların ağzına birer kaşık koydum zorladım ettim yemediler fazla:18:
O kadarda uğrastım siz yiyin ben yemim diye

Sonuç ne 3 kaşe Aşüre
Aşürenin verdiği ağırlıkla ( midem tatlıyı görünce bayram yerine savas ilan etti malum aylardır şeker nedir bilmeden yaşadı) Sporumuda yapamadım
Ama buraya yazıyorum şimdik kendimi zorlayıp level 3 e adım atacağım inş

Naptım ben böylee

bugün herkeste aşure patlaması yaşanmış anlaşılan yılda 1 kere yiyoruz ya olsun o kadar diyerekten iç rahatlatma çabaları var hepimizde

Aşüre kızgınlıktan üstüne bir kase daha gelir umuduyla öğle çocukları okula bırakınca 1.5 saat tempolu yürüyüş yapmıstım.
Jillianı da biraz evvel bitirdim ama hala rahat dilim:2: benim acil 4 kilo vermem lazımm:2::2:

arkadaşlar ben hareketleri yaparken nefesim kesiliyo gözüm kararıyo gibi oluyo yeni başladığımdan mıdır acaba yoksa başka bi sebebi var mıdır???

merhaba kizlar, ben de jillian a baslamak istiyorum bugun nasipse,
eve gidince indiricem bilgisayarima.
haydi bakalim ins bu sefer kilo verebilirim.

aslinda daha once vermistim ama dikkat etmedigim icin hep geri aldim
sizlere bakip motive olmak istiyorum ins.

Ben 2 gündür yapamadım.. -_- Yarında yapamayacağım büyük ihtimalle.. Bakalım sonraki gün başlayabilecekmiyim..

ahaha alemsin mahzen.
ama aynen bende senin gibi oldum, sırtım filan çok ağrıdı sonradan.
elimden geldiğince ben natalie ye uymaya çalışıyorum ama makas mekiği diyebiiriz sanırım o harekette artık pes ettim.
içimden bildiim bütün küfürleri etmişimdir her halde :26::26:
Merak etme şero haftasonu gelince muhakkak su koyveriyo. koyvermicem dese bile dayanamıyo yine koyverebiliyo. sen de o aralarda extralar yapabilirsin.
hayır yeniden yapma 30 ds yi beraber gidelim yaaaaaaaaa
yada sen bilirsin canım,başka programlar da yapsak biz burada birbirimize arkadaş oluruz nasılsa.
Bende kalça basen sorunu çok acaba dedim rippedden önce buns and tighs mı yapsam jillianın.
neyse karar vermeye daha çok var.

evet allahım bu level biter mi ya:26:
ama geçen eşim bana selülitlerin azaldı dedi moral vermek için mi ( ki bunu çok sık yapmaz ) yoksa harbiden öyle mi bilemedim.
bence harbiden öyle, çünkü bende bişiler hissediyorum olumlu anlamda.
o lömbüş karnım kısmen toparlandı ama kardiyolarda ben zıplıyom göbegim ayrı zıplıyo bööööööööööööööööööööööö

regl öncesi sinir harbi ve tatlı krizleri kadınların ortak sorunu. bence çok dert etme ye ama akşama bırakma.
oğluna da kıyamam ne korktu canım kim bilir.
bilerek dökmedi ya miniş.
kaç yaşındaydı?
Bence de yapabilirsen sabah yap ama ben mecbururm akşama..
Dün akşam da yedi gibi bitti programım yarım tost bi kase salata ile akşamı kapadım ama bi bardakta kola içtim napim spordan sonra canım istedi gzlı gazlı.
oysaki kolayı bırakmıştım tümüyle ben

Selamlar iyi ki ses verdin.
hoşgeldin.
Kolay gelsin..

bugün herkeste aşure patlaması yaşanmış anlaşılan yılda 1 kere yiyoruz ya olsun o kadar diyerekten iç rahatlatma çabaları var hepimizde
ben dün aşure yemedim ama başka zararlı şeyler yedim her günki gibi.
yine de olumlu şeyler oluyor demek ki boğazıma tam dikkat etsem neler olacak.
aşureyi de sevmem ama güzel yapan olursa yerim cumartesi eve biri getirmiş ee affetmedim zaten regle bi kaç gün var

arkadaşlar ben hareketleri yaparken nefesim kesiliyo gözüm kararıyo gibi oluyo yeni başladığımdan mıdır acaba yoksa başka bi sebebi var mıdır???
Aralarda soluklanmayı dene çok zorlama kendini,bize de oluyo emin ol.

Hoşgeldin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…