- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.461
olmadı ama şimdi bu... Napalım artık, şerocum ve ben kaldık sanırım bugün 3.level yapacak..Günaydın herkese.. Kızlar nasılsınız ne var ne yok...
Güzelce kahvaltımı yaptım bugün dışarlarda işim var. sporu anca akşam yapıcam. Bu arada hala 2/9 u yapamadım desem :26:
Bir kac sayfa geride sonuc aldigimi yazan bir arkadas vardi aslindaacaba hepsini bitirip incelen var mı eski mesajlara baktım var ama son zamanlarda yapanlar yok mu?
Aaa olmadi buuGünaydın herkese.. Kızlar nasılsınız ne var ne yok...
Güzelce kahvaltımı yaptım bugün dışarlarda işim var. sporu anca akşam yapıcam. Bu arada hala 2/9 u yapamadım desem :26:
olmadı ama şimdi bu... Napalım artık, şerocum ve ben kaldık sanırım bugün 3.level yapacak..
Bugün level 3-1 yapacağız mahzencim naptın hazır mısın ?
Ben karnitinimi alayım bu arada yemekten iki saat sonra olması gerekiyo ya hem o zaman da geçmiş olur
Spor işi bitsin saçımı boyucam mutfakta da bi sürü iş var.
bugun 3/2 gunum
Allah'iim ne zor bisey bu zaten tam anlamiyla yapamiyorum sarisin kizi takip ediyorum bugun dambil kullanmadim fazla kollarim kaslandigini farkettim hic lazim degil..ben bu leveli 20gun falan yaparim herhalde
bu arada ben sporu akşam yemeğinden önce yapıyorum, sonrasında maşallah öyle çok yiyorum ki. ben de sporu sabah yapmaya karar verdim tabi uygulayabilirsem, en azından spordan sonra çok yesem bile sabah yediğimi gün içinde yakarım ama akşam yediğim bana kalıyoo..
ben de işten gelir gelmez yaptım canım ama o mu beni yaptı ben mi onu bilemiyorum :)) çok zorlandım, anita gibi bile yapamadım çoğu hareketleri ama kardiyolar çok zorlamadı sanki... en çok ta süpermen de zorlandım sanki bide mekikte. valla ben zaten mekik özürlüydüm anitanın yarısı kadar bile yapamadım, napacaz bilemeyom :))
aynen öyle ben de uzatırım diye düşünüyorum, şero aksatırsa tabi ama ben bundan sonra 30 ds yi tekrar mı yapsam diyorum.. rippede geçebileceğimi sanmıyorum(
bu arada matım geldi ama kutlayamadım bile, keşke dün gelmiş olsaydı, matlı daha rahat yapmanın keyfine de varamadım.. allahım bu level biter mi???
spordan sonra yemekte oğlum bir tabak yahniyi mutfak halısına boca etti, benim sinirler öyle bir zıpladı ki ne yapacağımı bilemedim. bağırmamak için kendimi zor frenledim, çocuğumzaten benim o halimi görünce çok korktu, özür diledi falan.. kızamadım da.. bi güzel dökülenleri topladım, sofrayı topladım, mutfağı süpürdüm, sabunlu su ile halıyı temizledim derken tezgahta duran 1 tabak aşure beni tahrik etti. Zaten regl öncesisin, gerginsin, bir sürü spor yaptın aşure de mi yemeyeceksin dedi, ben de ona hak verdim ve bi güzel yedim. akşama kadar dikkat et, akşam olunca heba et, allahım sen bize yardım et, bu kaçamaklar bir son bulsun..
Bence de yapabilirsen sabah yap ama ben mecbururm akşama..bu arada ben sporu akşam yemeğinden önce yapıyorum, sonrasında maşallah öyle çok yiyorum ki. ben de sporu sabah yapmaya karar verdim tabi uygulayabilirsem, en azından spordan sonra çok yesem bile sabah yediğimi gün içinde yakarım ama akşam yediğim bana kalıyoo..
Selamlar iyi ki ses verdin.merhabalar... uzun zamandır forumda sessiz sessiz dolaşıyordum. artık bir ses vereyim dedim... ben de sizlerden heveslenip başladım spora... iki sene önce yapmıştım sporu en son... hamile kalınca ara verdim... bir daha da yapmak nasip olmadı.. evet tembelimbugün 1. level 2. günüm... öldüm öldüm dirildim... nasıl biter ki 30 gün....
ben dün aşure yemedim ama başka zararlı şeyler yedim her günki gibi.bugün herkeste aşure patlaması yaşanmış anlaşılanyılda 1 kere yiyoruz ya olsun o kadar diyerekten iç rahatlatma çabaları var hepimizde
Aralarda soluklanmayı dene çok zorlama kendini,bize de oluyo emin ol.arkadaşlar ben hareketleri yaparken nefesim kesiliyo gözüm kararıyo gibi oluyo yeni başladığımdan mıdır acaba yoksa başka bi sebebi var mıdır???
merhaba kizlar, ben de jillian a baslamak istiyorum bugun nasipse,
eve gidince indiricem bilgisayarima.
haydi bakalim ins bu sefer kilo verebilirim.
aslinda daha once vermistim ama dikkat etmedigim icin hep geri aldim
sizlere bakip motive olmak istiyorum ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?