- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.441
hayırlı uğurlu olsun canım benim
eminim benim gibi tam gaz devam edeceksin
yine haftabaşı hareketliliği yaşanıyor gördüğüm kadarıyla :d yeni gelenler hoşgeldiniz.
missdance bence sen insanity sonrası body revolution ile başlayabilirsin. dize aşırı yoğunlaşan hareketler yok olsaydı ben yapamazdım
yine haftabaşı hareketliliği yaşanıyor gördüğüm kadarıyla :d yeni gelenler hoşgeldiniz.
missdance bence sen insanity sonrası body revolution ile başlayabilirsin. dize aşırı yoğunlaşan hareketler yok olsaydı ben yapamazdım
Hosgeldin.. ^^ İnsanity yapmış biri olarak 30DS basit gelmez mı sana?
Gerçi dizlerin simdi nasıl bilmiyorum ama..
---------
İnsallah bugün Ripped e başlıyorum. Ama hiçbirşeyi alamadım ayakkabı mat vs.. Yine aynı devam edeceğim.
Herkese Merhaba,
bende bugün başlamaya karar verdim programa ama ancak 10 dk yapabildimyavaş yavaş çoğaltıcam inşallah level 1 27 dk mı yani ilk 10 gün 27 dk mı yapıyoruz?
linki atabilicek varmıı
an itibariyle 2. level bitmiştir. ( gerçek anlamda da bitti mi bilemiyorum ama??) ver elini level 3..
henüz yapmayanlar hadi bakalım şerafettin gülenkalp yarın 3/1 günü...
Merak etme tatlım şu an yapıyorum belimden ter akıyor
Dostlarım bana ŞERO der, sende öyle de
kolay gelsin o zaman 'şero' cum. Bunu söylediğin iyi oldu, ben de kaç zamandır sana soracak oluyor ve unutuyordum..
bi paket en sevdiğim haylayf bana bakıyor ben ona bakıyorum yemeden nasıl durayım ben o güzelim bisküviyi
Neyi söylediğim iyi oldu ? Dostlarımın bana şero dediğini mi ?
Şerafettin deyince tek başına bambaşka hisler uyandırıyo bana ya kedi de yada şero
haylayf hala var mı yaff..
Çocukluğumda efsaneydi o..
Madem o kadar içli bakıyo sana at bi tane ağzına üzme onu da kendini de.
Sportmen kızsın sen bişi yapmaz o kaacık haylayf
Neyi söylediğim iyi oldu ? Dostlarımın bana şero dediğini mi ?
Şerafettin deyince tek başına bambaşka hisler uyandırıyo bana ya kedi de yada şero
Oy oy yerim ben onu. Paketi de cok ciksti onun :)...hemde aynı pakette satıyolar mavi yıldızlı yıldızlı A101 den alıyorum dışarıda varmı bilmem vardır elbet
Canim ya ne dersen de sorun olmazdi. Kotu kedi bir karikatür karakteri. :) ama şero en güzeli bence :)evet canım, sana kısaca ne diyebileceğimi soracak olup sonra unutuyordum, şerafettin mi desem, kötükedi mi desem, kötükedişerafettin mi desem bilemiyordum.. biraz da tuhaf geliyordu hepsi de o yüzden nasıl hitap edeyim diye soracaktım ki, sen önce davrandın şerocum..
Oy oy yerim ben onu. Paketi de cok ciksti onun :)...
Eee yedin mi ustu toz sekerli yavluyu :))
Canim ya ne dersen de sorun olmazdi. Kotu kedi bir karikatür karakteri. :) ama şero en güzeli bence :)
Neys canlarım' ben level 2 yi bitirdim :)
Tebrikleri alalım :)
yada geç bitirdigim için dovebilirsiniz de :):))
Canim ya ne dersen de sorun olmazdi. Kotu kedi bir karikatür karakteri. :) ama şero en güzeli bence :)
Neys canlarım' ben level 2 yi bitirdim :)
Tebrikleri alalım :)
yada geç bitirdigim için dovebilirsiniz de :):))
yedim vallakurtcuklandım durdum yiyene kadar sonrada amannnnn ye gitsin dedim yedim
Ohh afiyet olsun yaramasin :))yedim vallakurtcuklandım durdum yiyene kadar sonrada amannnnn ye gitsin dedim yedim
evet değil mi ?Herkeslere günaydın
dayağı hakettik mi biz yaa.. yok yok haketmedik, telafi edicez, level 3 te hiç fire vermeyecez, diyeti de bozmayacaz bu on gün, cezamız bu olacak...
afiyet olsun ama yaramasın, yarayamaz da zaten senin gibi body revolution (doğru yazabildim mi bilemiyorum) yapan bir çıtıra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?