Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

o zaman body revulation a başlayayım.indirmiştim onu. dizlerim geçti baya bir ama yinede ufak ağrılarım var. movenius iyi diyorsa başlarım arkadaş

aslında kolay gelir doğru söylüyorsun bende body revulationa başlayacağım.dizlere çok yüklenme yokmuş

Herkese Merhaba,
bende bugün başlamaya karar verdim programa ama ancak 10 dk yapabildim yavaş yavaş çoğaltıcam inşallah level 1 27 dk mı yani ilk 10 gün 27 dk mı yapıyoruz?

an itibariyle 2. level bitmiştir. ( gerçek anlamda da bitti mi bilemiyorum ama??) ver elini level 3..

henüz yapmayanlar hadi bakalım şerafettin gülenkalp yarın 3/1 günü...

an itibariyle 2. level bitmiştir. ( gerçek anlamda da bitti mi bilemiyorum ama??) ver elini level 3..

henüz yapmayanlar hadi bakalım şerafettin gülenkalp yarın 3/1 günü...

Merak etme tatlım şu an yapıyorum belimden ter akıyor
Dostlarım bana ŞERO der, sende öyle de

kolay gelsin o zaman 'şero' cum. Bunu söylediğin iyi oldu, ben de kaç zamandır sana soracak oluyor ve unutuyordum..

Neyi söylediğim iyi oldu ? Dostlarımın bana şero dediğini mi ?
Şerafettin deyince tek başına bambaşka hisler uyandırıyo bana ya kedi de yada şero
bi paket en sevdiğim haylayf bana bakıyor ben ona bakıyorum yemeden nasıl durayım ben o güzelim bisküviyi

haylayf hala var mı yaff..
Çocukluğumda efsaneydi o..
Madem o kadar içli bakıyo sana at bi tane ağzına üzme onu da kendini de.
Sportmen kızsın sen bişi yapmaz o kaacık haylayf

hemde aynı pakette satıyolar mavi yıldızlı yıldızlı A101 den alıyorum dışarıda varmı bilmem vardır elbet

Neyi söylediğim iyi oldu ? Dostlarımın bana şero dediğini mi ?
Şerafettin deyince tek başına bambaşka hisler uyandırıyo bana ya kedi de yada şero

evet canım, sana kısaca ne diyebileceğimi soracak olup sonra unutuyordum, şerafettin mi desem, kötükedi mi desem, kötükedişerafettin mi desem bilemiyordum.. biraz da tuhaf geliyordu hepsi de o yüzden nasıl hitap edeyim diye soracaktım ki, sen önce davrandın şerocum..

hemde aynı pakette satıyolar mavi yıldızlı yıldızlı A101 den alıyorum dışarıda varmı bilmem vardır elbet
Oy oy yerim ben onu. Paketi de cok ciksti onun :)...
Eee yedin mi ustu toz sekerli yavluyu :))

Canim ya ne dersen de sorun olmazdi. Kotu kedi bir karikatür karakteri. :) ama şero en güzeli bence :)
Neys canlarım' ben level 2 yi bitirdim :)
Tebrikleri alalım :)
yada geç bitirdigim için dovebilirsiniz de :):))

yedim valla kurtcuklandım durdum yiyene kadar sonrada amannnnn ye gitsin dedim yedim

Herkeslere günaydın :))

Canim ya ne dersen de sorun olmazdi. Kotu kedi bir karikatür karakteri. :) ama şero en güzeli bence :)

Neys canlarım' ben level 2 yi bitirdim :)
Tebrikleri alalım :)
yada geç bitirdigim için dovebilirsiniz de :):))

dayağı hakettik mi biz yaa.. yok yok haketmedik, telafi edicez, level 3 te hiç fire vermeyecez, diyeti de bozmayacaz bu on gün, cezamız bu olacak...

yedim valla kurtcuklandım durdum yiyene kadar sonrada amannnnn ye gitsin dedim yedim

afiyet olsun ama yaramasın, yarayamaz da zaten senin gibi body revolution (doğru yazabildim mi bilemiyorum) yapan bir çıtıra :))

Son düzenleme:
Ohh afiyet olsun yaramasin :))

evet değil mi ?
Bence de dayağı değil tebrik hak ettik
Ben şimdi diyeceğim kievet hiç fire vermeyecegiz diyette süpergidecek' ama Bilemiyorum ki.
En iyisi "en iyisini Yapmaya Çalışacağım"
böylesi daha iyi".)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…