Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

selam kızlar

dün akşam işten eve gidince hemen 1/2'yi yaptım, ilk güne göre birazcık daha iyiydim, ama şuanda bacaklarım tutmuyor

hoşgeldin aramıza :)

a bende de kalça basen ayrıca da göbek sorunu var yapalım senle onu ama ripped den önce mi sonra mı yapsak?

Benim de eşim ilk başladığım zamanlarda çok azaldığını söylemişti, bende boy aynası yok göeremiyordum, öyle diyince çok sevindim, sonra da ben sordum durdum, nasıl azalmış mı diye sonra pek fark göremedi.. ama ilk başlarda ciddi bir fark vardı bende..

oğlum sekiz yaşında ama hala oldukça sakar :)) ama yazık yavrum çok mahcup oldu...

Bu arada sabah kalkamadım bakalım kısmet yarına akşam daha hakkını vermeye çalışacağım..

Son düzenleme:
mahzen77, kötükedişerafettin çok teşekkürler... bugün 1/3. günü de bitirdim... zıplama hareketleri çok yoruyor beni... yer hareketlerinde dinleniyorum resmen :) zamanla alışırım inşaallah...

mahzen77, kötükedişerafettin çok teşekkürler... bugün 1/3. günü de bitirdim... zıplama hareketleri çok yoruyor beni... yer hareketlerinde dinleniyorum resmen :) zamanla alışırım inşaallah...

bende aynıyım, mekik çekerken dinlenebiliyorum.
bu akşam 1/3 yapcam bende beraber başlamışız beraber bitirelim bari lina_k :124: :122:

mahzen77, kötükedişerafettin ; kızlar sizin vücudunuz alıştımı bu ağrılara, yada ne kadar sürede alıştınız?

Bence rippedden sonra yapalım.
Zira söylediğim program öyle böyle değil harbi zor ve bacak ve kalçaları feci çalıştırıyor.
ek olarak göbek bende de var, işin komiği eskden yoktu bi ara kilo verdim epey 59 a kadar inmiştim sonra geri aldım hep göbee geldi o kglar.
yaştan sanırım.
Yerim ben o oğlunu.Maşallah
Bizde daha bişi yok çocuk mocuk.
Neyse zamanı gelince olur inşallah.
Programını da akşama yaparsın artık, beraber yaparız dicem ama ben eve geldiğimde sen bitirmiş olursun.
Sen memursun sanırım değil mi? Öğretmen?

Tabi zamanla alışırsın.
İlk bir hafta çok zor geçecek ama biz neden buradayız ki? Sana ve birbirimize destek vermek için.
Sık dişini alışacaksın :)
Cardioları hala ara vermeden yapamıyorum ben, kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyo dizlerimin bağı çözülüyo.
Nefeslene nefeslene yap bence boşver jillianı o söyler öyle, 20 dk spor diyorsak durmayın 20 dk da bitsin filan der sanki biz yılların sporcusuyuz onun gibi töbe töbe

bende aynıyım, mekik çekerken dinlenebiliyorum.
bu akşam 1/3 yapcam bende beraber başlamışız beraber bitirelim bari lina_k :124: :122:

valla süper olur.. destek oluruz birbirimize... ben sabah yapıyorum çocuğu okula yolladıktan sonra. eşime söylemedim. çünkü geçen hafta boyunca bel ve sırt tutukluğundan yattım hep, duysa baya kızar... gizli gizli yapıyorum. bakalım sonuç farkedilecek mi???

benim malesef sabah yapma şansım olmuyo, bebekten dolayı zaten çoğunlukla uykusuz kalıyorum sabah 1dk bile fazla uyusam kardır diyorum o yüzden akşam işten gelince yapıyorum
benim eşimde kızıyo bana yapıyorum diye ama istediği kadar kızsın benim biraz daha fit olmam lazım

kötükedişerafettin,zaten baktım çok zorlanıyorum arada bekliyorum.. ben nefes nefese yapıyorum hareketleri o bayanlarda hiç bir yorgunluk belirtisi yok... hele o arkadaki bayan sürekli sırıtıyo benle dalga geçiyomuş gibi... zor zahmet 3. güünü de bitirdim... umarım hepsini yapabilirim...

Kotukedi... off çok uzun.
Şero de şero
O arkadaki dediğin esmer kız değil mi? Natalie ..Evet çok gıcık paso sırıtıyo.
Bacaklarda usein bolt'unkinden farklı değil çok kaba bi kadın için yahu.
Valla kıskandığımdan demiyorum böle...:)
Bence sarışın olanın karınkasları haric fizigi çok düzgün..

Son düzenleme:
ahhaha kendi eski günleriml hatırladım. Hiç terlemiyolar yorulmuyolar diye söylenirdim. Belki 30 ds yapsam şuan bende hiç zorlanmam. O insaların daha ne kadar zor egzersizler yapabildiğini görünce doğalmış terlememeleri diyorum. Kondüsyon arttıkça sizde öyle olucaksınız. Sizi motive etsin diye body revolution videolarında ter içinde yüzdükleri hallerinden koyucam buraya

mahzen77, kötükedişerafettin ; kızlar sizin vücudunuz alıştımı bu ağrılara, yada ne kadar sürede alıştınız?

benim bu 2. başlayışım, ilk başladığımda forumu sıkı takip etmiştim, yeni başlayanlara uyarıları dikkate aldım zorlamadan, yoruulduğumda dinlenerek yaptım, o yüzden çok ağrım olmadı. Bahsettiğiniz yoğun tutulma ağrısıysa azalarak 4-5 günde geçer. ama hafif kas ağrılamız geçmiyor hiç bir zaman bu da normal..

evet canım memurum ama şimdilik öğretmen değilim, sanırım allah söyletti geçen yıl formasyon aldım geçiş için uğraşıyorum. ben yemekten önce yapayım bir an önce bitsin diyorum, yemekten sonraya kalınca yapamadığım oluyor ama bu sefer de çok yiyorum, sabah yapamayacaksam bir formül daha düşünüyorum yemekten 2 saat sonra yapıcam o zaman çok yememiş olurum... ayrıca da seninle bir yapmış oluruz, akşam 8-9 gibi yaparım denk geliyomuyuz o zaman?

valla ne güzel kocalarınız var yav, demek ki çıtırsınız, benimkisi hiç kızmaz :))

Hele bin şükür 2/9 yaptım sonunda.. Ama dün spor yapmış kadar yoruldum. çok hareketli bir gün geçirdim ondan kayıp olarak görmüyorum..

Şerocum ve mehzencim ben level 2 yi uzatmayı düşünüyorum siz level 3 te takılın bensiz :)

eve gidiyorum 1/3 yapmaya,
bu bacak ağrısıyla nasıl olacak bilmiyorum ama yapcam inşallah

inşallah allah gönlüne göre verir de geçersin öğretmenliğe.
Ben yemek işini az önce hallettim ki eve varır varmaz işe koyulayım sporumu yapayım.
spordan sonra ya bişi yemem yada bi elma bi bardak süt filan olur en fazla.
Ama gündüz yiyorum epey :)
Evet akşamları yaparsan güzel olur birbirimize arkadaş oluruz yani sana da uyarsa.
Ben en erken 19.30 da başlıyorum bir saati buluyo bitmesi.

Nasıl istersen canım,
yapta ne yaparsan yap yeter ki bırakma..
eve gidiyorum 1/3 yapmaya,
bu bacak ağrısıyla nasıl olacak bilmiyorum ama yapcam inşallah
Yapa yapa bedenin kasların alışacak agrıların dinecek

bak moveniusum valla yazmasamda okuyorum buralardayım..üstünkörü okuyorum ama .... dedim ya utancımdan...

slm kayra göremiyoruz seni buralarda, demek gizli gizli okuyup kaçıyosun :)) neyse bu da bişeydir hiç gelmemenden iyidir yani.. naptın bıraktın mı sen? yapıyo musun hala? 2 çocuklu ve çok azimliydin maşallah..

sen bilirsin canım, belli mi olur, belki başka videolarda yollarımız kesişir birgün :)

Hem jillian hemde pilates yapıyorum ama yemektende kendimi alıkoyamıyorum

güzelmiş ya.. 2in1 olmuş maşallah, hangisinden daha çok keyif alıyorsun, herkes beni platese çağırıyor ama ben evde jilllian yapmayı tercih ediyorum, ne dersin plates için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…