- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.481
merhabalar... uzun zamandır forumda sessiz sessiz dolaşıyordum. artık bir ses vereyim dedim... ben de sizlerden heveslenip başladım spora... iki sene önce yapmıştım sporu en son... hamile kalınca ara verdim... bir daha da yapmak nasip olmadı.. evet tembelimbugün 1. level 2. günüm... öldüm öldüm dirildim... nasıl biter ki 30 gün....
ahaha alemsin mahzen.
ama aynen bende senin gibi oldum, sırtım filan çok ağrıdı sonradan.
elimden geldiğince ben natalie ye uymaya çalışıyorum ama makas mekiği diyebiiriz sanırım o harekette artık pes ettim.
içimden bildiim bütün küfürleri etmişimdir her halde :26::26:
Merak etme şero haftasonu gelince muhakkak su koyveriyo. koyvermicem dese bile dayanamıyo yine koyverebiliyo. sen de o aralarda extralar yapabilirsin.
hayır yeniden yapma 30 ds yi beraber gidelim yaaaaaaaaa
yada sen bilirsin canım,başka programlar da yapsak biz burada birbirimize arkadaş oluruz nasılsa.
Bende kalça basen sorunu çok acaba dedim rippedden önce buns and tighs mı yapsam jillianın.
neyse karar vermeye daha çok var.
evet allahım bu level biter mi ya:26:
ama geçen eşim bana selülitlerin azaldı dedi moral vermek için mi ( ki bunu çok sık yapmaz ) yoksa harbiden öyle mi bilemedim.
bence harbiden öyle, çünkü bende bişiler hissediyorum olumlu anlamda.
o lömbüş karnım kısmen toparlandı ama kardiyolarda ben zıplıyom göbegim ayrı zıplıyo bööööööööööööööööööööööö
regl öncesi sinir harbi ve tatlı krizleri kadınların ortak sorunu. bence çok dert etme ye ama akşama bırakma.
oğluna da kıyamam ne korktu canım kim bilir.
bilerek dökmedi ya miniş.
kaç yaşındaydı?
Bence de yapabilirsen sabah yap ama ben mecbururm akşama..
Dün akşam da yedi gibi bitti programım yarım tost bi kase salata ile akşamı kapadım ama bi bardakta kola içtim napim spordan sonra canım istedi gzlı gazlı.
oysaki kolayı bırakmıştım tümüyle ben
mahzen77, kötükedişerafettin çok teşekkürler... bugün 1/3. günü de bitirdim... zıplama hareketleri çok yoruyor beni... yer hareketlerinde dinleniyorum resmen :) zamanla alışırım inşaallah...
a bende de kalça basen ayrıca da göbek sorunu var yapalım senle onu ama ripped den önce mi sonra mı yapsak?
xxxxxxxxxxxxxxx
Benim de eşim ilk başladığım zamanlarda çok azaldığını söylemişti, bende boy aynası yok göeremiyordum, öyle diyince çok sevindim, sonra da ben sordum durdum, nasıl azalmış mı diye sonra pek fark göremedi.. ama ilk başlarda ciddi bir fark vardı bende..
oğlum sekiz yaşında ama hala oldukça sakar :)) ama yazık yavrum çok mahcup oldu...
Bu arada sabah kalkamadım bakalım kısmet yarına akşam daha hakkını vermeye çalışacağım..
mahzen77, kötükedişerafettin çok teşekkürler... bugün 1/3. günü de bitirdim... zıplama hareketleri çok yoruyor beni... yer hareketlerinde dinleniyorum resmen :) zamanla alışırım inşaallah...
bende aynıyım, mekik çekerken dinlenebiliyorum.
bu akşam 1/3 yapcam bende beraber başlamışız beraber bitirelim bari lina_k :124: :122:
valla süper olur.. destek oluruz birbirimize... ben sabah yapıyorum çocuğu okula yolladıktan sonra. eşime söylemedim. çünkü geçen hafta boyunca bel ve sırt tutukluğundan yattım hep, duysa baya kızar... gizli gizli yapıyorum. bakalım sonuç farkedilecek mi???
kötükedişerafettin,zaten baktım çok zorlanıyorum arada bekliyorum.. ben nefes nefese yapıyorum hareketleri o bayanlarda hiç bir yorgunluk belirtisi yok... hele o arkadaki bayan sürekli sırıtıyo benle dalga geçiyomuş gibi... zor zahmet 3. güünü de bitirdim... umarım hepsini yapabilirim...
mahzen77, kötükedişerafettin ; kızlar sizin vücudunuz alıştımı bu ağrılara, yada ne kadar sürede alıştınız?
Bence rippedden sonra yapalım.
Zira söylediğim program öyle böyle değil harbi zor ve bacak ve kalçaları feci çalıştırıyor.
ek olarak göbek bende de var, işin komiği eskden yoktu bi ara kilo verdim epey 59 a kadar inmiştim sonra geri aldım hep göbee geldi o kglar.
yaştan sanırım.
Yerim ben o oğlunu.Maşallah
Bizde daha bişi yok çocuk mocuk.
Neyse zamanı gelince olur inşallah.
Programını da akşama yaparsın artık, beraber yaparız dicem ama ben eve geldiğimde sen bitirmiş olursun.
Sen memursun sanırım değil mi? Öğretmen?
kötükedişerafettin,zaten baktım çok zorlanıyorum arada bekliyorum.. ben nefes nefese yapıyorum hareketleri o bayanlarda hiç bir yorgunluk belirtisi yok... hele o arkadaki bayan sürekli sırıtıyo benle dalga geçiyomuş gibi... zor zahmet 3. güünü de bitirdim... umarım hepsini yapabilirim...
bak moveniusum valla yazmasamda okuyorum buralardayım..üstünkörü okuyorum ama .... dedim ya utancımdan...
evet canım memurum ama şimdilik öğretmen değilim, sanırım allah söyletti geçen yıl formasyon aldım geçiş için uğraşıyorum. ben yemekten önce yapayım bir an önce bitsin diyorum, yemekten sonraya kalınca yapamadığım oluyor ama bu sefer de çok yiyorum, sabah yapamayacaksam bir formül daha düşünüyorum yemekten 2 saat sonra yapıcam o zaman çok yememiş olurum... ayrıca da seninle bir yapmış oluruz, akşam 8-9 gibi yaparım denk geliyomuyuz o zaman?
valla ne güzel kocalarınız var yav, demek ki çıtırsınız, benimkisi hiç kızmaz :))
Nasıl istersen canım,Hele bin şükür 2/9 yaptım sonunda.. Ama dün spor yapmış kadar yoruldum. çok hareketli bir gün geçirdim ondan kayıp olarak görmüyorum..
Şerocum ve mehzencim ben level 2 yi uzatmayı düşünüyorum siz level 3 te takılın bensiz :)
Yapa yapa bedenin kasların alışacak agrıların dinecekeve gidiyorum 1/3 yapmaya,
bu bacak ağrısıyla nasıl olacak bilmiyorum ama yapcam inşallah
bak moveniusum valla yazmasamda okuyorum buralardayım..üstünkörü okuyorum ama .... dedim ya utancımdan...
Hele bin şükür 2/9 yaptım sonunda.. Ama dün spor yapmış kadar yoruldum. çok hareketli bir gün geçirdim ondan kayıp olarak görmüyorum..
Şerocum ve mehzencim ben level 2 yi uzatmayı düşünüyorum siz level 3 te takılın bensiz :)
Hem jillian hemde pilates yapıyorum ama yemektende kendimi alıkoyamıyorum
güzelmiş ya.. 2in1 olmuş maşallah, hangisinden daha çok keyif alıyorsun, herkes beni platese çağırıyor ama ben evde jilllian yapmayı tercih ediyorum, ne dersin plates için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?