Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

benim de reglime bir kaç gün var, haftasonu insanın düzeni ister istemez bozuluyor, napalım artık hafta içi telafi edeceğiz inşallah...

Yeni başladı baş ağrıların? Belki bir ihtimal yaptığın spordan olabilir. Hani yerde yaptığımız hareketler biraz zorlaştı ya boynu zorluyor olabilirsin. Mesala ben nivea body yaptığım zamanlarda ilk günler boynumu zorladım başım kaç gün ağrıdı.

benim de reglime bir kaç gün var, haftasonu insanın düzeni ister istemez bozuluyor, napalım artık hafta içi telafi edeceğiz inşallah...

Tabii ki. Bu durumda hemen şu tesellimiz devreye giriyor.. Hiç spor yapmadığımız günlerde boş boş oturuyorduk ama şimdi yapıyoruz ve arada yapmama hakkımız var.. Ayrıca gerçekten vücut dinlendiği günlerde şekilleniyor..

Yukarıda üçümüz yazmışım,dördümüz demek istedim

Evet canım yeni başladı ama spordan değil biliyorum.Öğlene doğru başlıyor ve akşama kadar ilaç alsam bile faydasız yine ağrımaya devam ediyor.
Bende astigmat var çok baş belası bişi ve kendini baş ağrısı ile belli ediyor.
Umarım gözdendir ve başka bişi yoktur:26:

aynen canım ben de çok gerginim, evdekilere bağırıp duruyorum..

Dimi bu kadar olur.
Sen,ben apelsin ve mahzen.Üçümüz de kaytarmışız.
Ama tümüyle bırakmadık ya, pes etmek yok devam
evet ya, en azından aynı durumdayız ve telafiye hazırız..

geçmiş olsun canım inş. bişey yoktur, stres falan da sebep olabilir, bir ara benim de öyleydi yani bir kaç yıl önce... tomografi mr hepsi normaldi, stres falan da yoktu ama bazen oluyor öyle. inşallah tez zamanda geçer..

Son düzenleme:
herkese merhaba insanytinin düzlerimin içine etmesinden sonra dnlendim ağrılarım baya azaldı ve başladığım yere geri döndüm. beni yeniden aranıza alır mısınız? bu akşam yeniden jili'ye başlıyorum.

arkadaşımın diyetinide aldım diyetisyene gidiyor kendisi 2sini birlikte götürmeyi düşünüyorum. bu arada kiloda aldım yine 73.5 geldim sabah tosun gibiyim maşallah. akşam foto çekerek yeniden başlıyorum artık sonuçları yazarım zaten buraya.

hoşbulduuuummmm

Bende de var o illet.. Nasıldır biliyorum. Gözlük kullansan bir dert kullanmasan bir dert. Gözlüğü uzun süre taktığımda gayet güzel görüyorum ama çıkardığımda her yer o kadar bulanık oluyor ki. Gözlüğün netliğine alışınca çıkarttığında daha kötü oluyor. Haber ver bizede..

Herkese merhaba.
Saglık sorunu olan arkadaşlara acil şifalar dilerim.

Uzun karar aşamasından sonra bugun itibariyle jiliana başlamış bulunmaktayım.izlerken ne varkı bunda yapılmayacak bi hareket yok diye epey kendimi inandırdım.

Ama arkadaşlar ilk gün level 1 ilk ders.Kalbimi elimde tuttum dışarı çıkacak gibi oldu.Jilian hiç ara vermeden so so diye bagırıken epeyde söylendim hatuna.27 dakıkalık leveli 35 dakkıkada bitirdim bende bittim.

En çok dambıl elde bacak açıkken kalçayı bir saga bir sola egilmek zor geldi bana.videoyu durdurup durdurup soluklanıp devam ettım.
Zaten bu hareketlerı düzenli yapıpta o bel incelmesse çok ayıp eder.Agzıma attıgım her lokmada artık jilianın sesı gelecek kulaklarıma.

Başlamışken devam etmeye kararlıyım.Sızlerdende başlangıç ve gidişat durumlarınızı paylaşmanızı isterim. Ne zaman soluk soluga kalmıyoruz mesela.En çokta akşam oluncakı halımı merak ediyorum.

Şimdilik benden bu kadar .Sizlerede tamda istedıgınız gibi beller basenler kalçalar dilerim.

hoşgelin aramıza.. izlerken çok kolay gibi geliyor, beni kardiyolar nefes nefese bırakıyor, ama yapmaya devam ettikçe alışıyosun,alıştıkça daha rahat yapar hale geliyosun..
hadi bakalım hayırlı olsun ama bırakmak yok ona göre :))

hayırlı uğurlu olsun canım benim

eminim benim gibi tam gaz devam edeceksin

Hosgeldin.. ^^ İnsanity yapmış biri olarak 30DS basit gelmez mı sana?
Gerçi dizlerin simdi nasıl bilmiyorum ama..

---------
İnsallah bugün Ripped e başlıyorum. Ama hiçbirşeyi alamadım ayakkabı mat vs.. Yine aynı devam edeceğim.

Son düzenleme:

stresten de olabilir evet.
Benim eşim pek anlayışlı davranmıyor bana böyle zamanlarda açıkçası. daha çok üstüme geliyo. yine bi sinir harbi yaşattı dün sabah ama sebebi o değil biliyorum :26:

Heşgeldinnnnnnnnn
Ben devamlı kullanıyorum gözlüğü, yada lensi. Miyopum çok yüksek değil ama astigmatta devamlı takmak zorundasın.
Artık numaramda bir değişiklik var diye düşünüyorum, şimdi lens gözlük hepsi silbaştan değişecek poff. Neyse, bu ağrılar geçsin de razıyım :26:

Hoşgeldin,
sağlık sorunu olanlar derken beni de kastettin sanırım teşekkürler.
35 dk da bitirmen büyük başarı benim 45 dk yı hatta oyalanırsam 1 saati bile buluyor. ama sen benim gibi yapma, cardiolardan sonra benim kalbim çıkacak gibi oluyor dayanamıyorum
Sana da güzel belller basenler kalçalar.

Ogltn de sölemiş ,ilk bir hafta ağrın olacak pes etmek yok ama tamam mı? Hepimiz yaşadık bunları sıra sende şimdi

yine haftabaşı hareketliliği yaşanıyor gördüğüm kadarıyla :d yeni gelenler hoşgeldiniz.

missdance bence sen insanity sonrası body revolution ile başlayabilirsin. dize aşırı yoğunlaşan hareketler yok olsaydı ben yapamazdım

ben de en çok yarın sabah bu saatlerdeki halini merak ediyorum. Spor tutulmaları 24. saat civarı ayyuka çıkıyor. İlk 4-5 gün çok tutulacaksın ama sık dişini..sonra daha da taş olacaksın aledaxçım

Gözümü korkutamassın tamam mııııı=!!!!!!!!:))))))))))

Hemde 4.5 gün öylemı.Yarın ola hayrola o halde.Yarın benı buralarda göremessenız jiliana övgüüüü dolu mektup yazıyo olacagım:)

Şaka bi yana fena bişey.Kardıyolar da SOS SOS diye bagırasım geldi.jİLİAN hala so so desede:)

Yaşayalım görelım.Fazla iddialı degilim nede olsa.

ben de en çok yarın sabah bu saatlerdeki halini merak ediyorum. Spor tutulmaları 24. saat civarı ayyuka çıkıyor. İlk 4-5 gün çok tutulacaksın ama sık dişini..sonra daha da taş olacaksın aledaxçım

Gözümü korkutamassın tamam mııııı=!!!!!!!!:))))))))))

Hemde 4.5 gün öylemı.Yarın ola hayrola o halde.Yarın benı buralarda göremessenız jiliana övgüüüü dolu mektup yazıyo olacagım:)

Şaka bi yana fena bişey.Kardıyolar da SOS SOS diye bagırasım geldi.jİLİAN hala so so desede:)

Yaşayalım görelım.Fazla iddialı degilim nede olsa.

Hoş bulduk teşekkur ederim.Alışmak için zaman lazım elbet.Bekledigimin üstünde bir performas istedi bayan jilian.

Herkes yaşadıysa kural buysa sıkacagız dişi ve bilimum organları.

Tekrar geçmiş olsun.ilgine teşekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…