Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canım senin de mi sorun aşa bölgelerde? Benim vücut tipim armut ve kilo verince üstten gidip aşanın aynı kalması beni deli ediyor

Bu arada ne yaptın kasığın nasıl oldu?

Armutum bende canim ya:) ust taraf gidince daha da tuhaf oluyor vucudum..bugun agri falan kalmadi dun incitmisim galiba bir yerimi kasiklarima vurmus olmali
Bugun kalcami olctum baslangic 94 simdi 97 bu ne yaw normal degilim ben yukaridan gidenler asagiya mi yerlesti anlamadim ki..

gercekten level 3 level 2 gibi degil daha az yoruyor ve cok hizli bitiyor ben ek olarak 8 dak karin egzersizi yapiyorum aslinda kalca calistiran birsey bulmam lazim..onerilerinizi bekliyorum kizlar uzun surmeyen bir egzersiz olsa bebegim oglen cok uyumuyor 40 dakkada yapip bitirmeliyim

Ahh kader arkadaşım :) neler hissediyorsun en iyi ben bilirim.. Kilo versen yüzün süzülür kilo alsan bacaklar irileşir... Hiç bir zaman ideal kilonu göstermez vücudun. DIşardan bir şeyin yok derler ama acı gerçeği bir tek biz biliriz.. Ama üzülme bak sana hemen bir bilgi geçeyim... önemli olan vücudun oranı daha doğrusu bel ve kalça oranı 0,70 olan kadınlar çekici bulunuyormuş.. Öyle bir orandan tabii kimsenin haberi yok ama bu bilimsel olarak açıklandı.. beyne böyle sinyal gidiyormuş

yanlış yerden ölçmüşsündür. Toparlanma var mı sen ona bak..

Ah bide şu karın şişkinlikleri yok mu bir insanın karnı hep mi şişik olur yav kurtulamadım gitti ayrıca göbeğimde yok denecek kadar azken daha kilolu ve geniş gözükmesine neden oluyo bu yüzden hep içine çekiyorum

Toparlanma var gibi yalan soylemiim simdi
Bilimsel aciklamalari bosveer kimse cekici bulmasin beni ben kendimi cekici bulayim yeter di mi:) onemli olan o

Kendimi bildim bileli hep karnımı içeri çekerim. Bir süre sonra alışkanlık haline geliyor zaten. Keşke sabahları kalktığımdaki gbi olsa hep karnım. Akşama kadar nasıl o hale geliyor bir türlü anlam veremiyorum.. Su içsem yarıyor derler ya su içsem şişiyor.. Sinir oluyorum..

Toparlanma var gibi yalan soylemiim simdi
Bilimsel aciklamalari bosveer kimse cekici bulmasin beni ben kendimi cekici bulayim yeter di mi:) onemli olan o

kesinlikle canım orası öyle ama şimdi bu bilgiyi bilipte bununla övünmeninde tadı ayrı..
Senin o kadar kilon yok ama kalçaların geniş diyenlere güzel bir kapak..

Aynen bende çoğu zaman bilinçli veya bilinçsiz karnımı hep içeri çekiyorum hem omurgayıda düzgün tutuyo ama keşke o içeri çektiğimdeki hali gibi normaldede öyle olsaydı çok şey istiyorum sanırım mankenlerin sırrı nedir acaba :O

Bence ordaki yağ oranını en aza indirip kas yapıyorlar.. karın içinde gizli kaslar oluyor ya. tabii birde yapıyla alakalı. benim bir arkadaşım var benden kilosu fazla ama karnı dümdüz. daha hiç karnını şiş görmedim. çok özeniyorum ona.. bakalım bizde eritelim kas yapalım diye uğraşıyoruz ama inşallah güzel sonuçlar alırız. hem öyle içeri çekmek karın kaslarını hareketli tutuyormuş yani yapmaya aynen devam

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar,
Sporumu yaptım geldim
Sanırım bugün level 3/5 yaptık dimi?
İyice günler birbirine girdi. Yarın ben off günü yapıyorum canlarım bilginiz olsun.
Tüm gün dışarıda olacağım, bol bol yürürüm ama akşama da dinlenirim sonra şero kaytardı olmasın taam mı

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm umarım kısa zamanda toparlarsın bozma moralini

Tatlım istersen torrenti ben sana bir ara öğretirim, özelden yazarsın bana olur mu ?
Demek okey ! Harika !
O zaman ripped den sonra buns and thighs yapıyoruz oldu bu iş.
Bugün eşim inceledi beni diyoki o yandaki tutamaklar gitmiş basenlerdeki.Bende inceledim gözlerime inanamadım.Kilo vermedim ama oradaki yaglar resmen gitmiş ya süper bi his bu.
yaşasın spor

Canım sakın pes etme devam et zorlukların azalacak.
Bu arada 30ds den önce bende buns and thighs denedim çok zorlandım yapamadım bence bu program ona göre daha kolay.
bunda biraz kondisyon edin sonra başla ona.
sen bilirsin yine de..
Seninde mi bir ay oldu? beraber başlamışzı sanırım.
Aynı şey bizim de başımıza geldi eşim hop yavaş biraz diyo arkamdan .. Bu kilo verme konusunda benim de öyle hep üstten gider yine iman tahtası denen yer var ya gögüs üstü oradaki kaburga vs görünmeye başladı ama bacakların maşallahı var diz üstleri filan hala kalın kalın
ama sporsuz kilo verince daha fena belli oluyordu şimdi daha homojen şekillenme oluyo sanki.
Canım senin de mi sorun aşa bölgelerde? Benim vücut tipim armut ve kilo verince üstten gidip aşanın aynı kalması beni deli ediyor

Bu arada ne yaptın kasığın nasıl oldu?
Bende armutum bende..
gülenkalp demeden geçemicem bu yaşta ruh genç olsun filan ne iş.
Daha çocuksun sen yahu
Allah allah bu leveli zor bulan tek ben miyim :26:
Gerçi geneli kolay kardiyolar filan zorlamıyor ama bazı hareketleri felaket zorluyo
165 boy 50 kiloda göbeğin mi var?_
O zaman yağ oranın oldukça yüksek olmalı canım.. açlık diyetleri ile kilo verip kas kaybetmiş olabilirmisin ?

Son düzenleme:
apelsin ne tesadüf ben de 29 ekimde başlamıştım cumhuriyet bayramında (bu başlangıç benim de cumhuriyetim olacak ve ilelebet payidar kalacak inşallah), benim de 1 ay oluyor. henüz ölçü almadım, reglim bitsin diyorum bi de level 3 bitsin o zaman alıcam, belimi ben de farkediyorum, pantolandan sarkan çıkıntılar da oldukça azaldı, eskisi gibi çabuk yorulmuyorum, eşimde farketmiş beni eskisi kadar ezmiyosun diyor:))) (önceden ev işlerinde daha çok yardım ister,dırdır ederdim de) henüz tartıda eksiyi göremesem de kazanımlarım bayaa var..

benim de öyle basen ve göbek sorunum var, üstüm oldukça incedir, bilhassa bileklerim ve kollarım kiloma göre oldukça incedir, demek ki ripped den sonra hep birlikte killer buns yapıcaz..

level 3 bana da farklı geldi ama etki etmeyeceğini düşünmüyorum bence buda feci karın çalıştırıyor, sadece kardiyolar kolay

Son düzenleme:
şerocum valla ben de karıştırdım kaç yaptığımızı 5 mi yaptık, yarılamışız be maşallah bize..

bu arada gülenkalp apelsin ve şero hepimizin vucut tipi aynı, bölgesel de beraberiz ona göre.. yan çizmek yok...

ayrıca şerocum bu level bence de çok zor, en çok bunda çığlık atıyorum ve ertesi gün en çok ağrı bunda oluyor.. özellikle bacaklar süper çalışıyor..

Aynen su koyvermek yok beraber devam edicez
Benim sırtım,boynum ve karnım da çok fena oluyo ertesi gün.. bak level2 de bu olmadı bende.:44:
Alt karnı feci çalıştırıyo

Aynen su koyvermek yok beraber devam edicez
Benim sırtım,boynum ve karnım da çok fena oluyo ertesi gün.. bak level2 de bu olmadı bende.:44:
Alt karnı feci çalıştırıyo

hele o ayaklar yukarıda makas hareketi mahvediyo en çok onda bağırıyorum..
canım geçmişime baktımda 28inde 3/2 yaptım diye yazmışım o zaman bugün 3/4 oluyor sen de teyit eder misin?

Ayrıca bugün bir çılgınlık yaptım yapmaz olaydım daha level 1 bitmemişken level 2 yi denedim ve yarısına kadar yapabildim yüzümden resmen alevler çıktı dayanılmaz birşey bu ya level 1 inse sıkıcı olduğu konusunda hala ısrarlıyım ://

hele o ayaklar yukarıda makas hareketi mahvediyo en çok onda bağırıyorum..
canım geçmişime baktımda 28inde 3/2 yaptım diye yazmışım o zaman bugün 3/4 oluyor sen de teyit eder misin?
Canım haklısın pazartesi level 2 yi bitirdik salı başladık level 3 e bugün 4 oldu ..
İyice kopmuşuz sayıdan filan spora odaklanmışız.
Bu arada ben kilo almış görünüyorum yaw :26:

Hayır göbeğim yok ama karnım sürekli şiş o yüzden kilolu gösteriyo
karnın sürekli şiş o zaman arada indiği de oluyo öyle ise o yağ değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…