- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.581
Canım senin de mi sorun aşa bölgelerde? Benim vücut tipim armut ve kilo verince üstten gidip aşanın aynı kalması beni deli ediyor
Bu arada ne yaptın kasığın nasıl oldu?
Armutum bende canim ya:) ust taraf gidince daha da tuhaf oluyor vucudum..bugun agri falan kalmadi dun incitmisim galiba bir yerimi kasiklarima vurmus olmali
Bugun kalcami olctum baslangic 94 simdi 97 bu ne yaw normal degilim ben yukaridan gidenler asagiya mi yerlesti anlamadim ki..
Ahh kader arkadaşım :) neler hissediyorsun en iyi ben bilirim.. Kilo versen yüzün süzülür kilo alsan bacaklar irileşir... Hiç bir zaman ideal kilonu göstermez vücudun. DIşardan bir şeyin yok derler ama acı gerçeği bir tek biz biliriz.. Ama üzülme bak sana hemen bir bilgi geçeyim... önemli olan vücudun oranı daha doğrusu bel ve kalça oranı 0,70 olan kadınlar çekici bulunuyormuş.. Öyle bir orandan tabii kimsenin haberi yok ama bu bilimsel olarak açıklandı.. beyne böyle sinyal gidiyormuş
yanlış yerden ölçmüşsündür. Toparlanma var mı sen ona bak..
Ah bide şu karın şişkinlikleri yok mu bir insanın karnı hep mi şişik olur yav kurtulamadım gitti ayrıca göbeğimde yok denecek kadar azken daha kilolu ve geniş gözükmesine neden oluyo bu yüzden hep içine çekiyorum
Toparlanma var gibi yalan soylemiim simdi
Bilimsel aciklamalari bosveer kimse cekici bulmasin beni ben kendimi cekici bulayim yeter di mi:) onemli olan o
Kendimi bildim bileli hep karnımı içeri çekerim. Bir süre sonra alışkanlık haline geliyor zaten. Keşke sabahları kalktığımdaki gbi olsa hep karnım. Akşama kadar nasıl o hale geliyor bir türlü anlam veremiyorum.. Su içsem yarıyor derler ya su içsem şişiyor.. Sinir oluyorum..
Aynen bende çoğu zaman bilinçli veya bilinçsiz karnımı hep içeri çekiyorum hem omurgayıda düzgün tutuyo ama keşke o içeri çektiğimdeki hali gibi normaldede öyle olsaydı çok şey istiyorum sanırımmankenlerin sırrı nedir acaba :O
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm umarım kısa zamanda toparlarsın bozma moraliniMalesef sanıdğımdan cıddı bır sakatlık olmus baglarımı zedelemısım ancak persembe falan baslayabılırım cokta hareket etmedıgımden kılo aldım bıraz tum moralım gıttısızın nasıl gıdıyor
ben week1 ve week2 yi indirmişim, çok önceden indirmişim nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama week3 ve week4 yok elimde. bulamadım da nerden indirecez ben de bilmiyorumişu torent diye bahsedilen kavramı da hiç bilmiyorum :))
Allaah derim :))) evet canım bölgesel sorunumuz da benzeşiyo senle bence de yapalım :)))
Canım sakın pes etme devam et zorlukların azalacak.Her an pes edebilirim o kadar çook zorlanıyorum kipilatese kaldığım yerden devam edicem sanırım.Durum şuki boyum 165 ve kilom 50 herkes gayet normal buluyo ama bölgesel kilo alıyorum neredeyse jlo nunki gibi bir kalçaya sahibim en azından benimki ona nazaran biraz daha küçük bende 30 day shred'ı bırakıp Killer Buns & Thighs yapmayı düşünüyorum
Seninde mi bir ay oldu? beraber başlamışzı sanırım.Boyuna gore kilon cok guzel.. 58 olmak icin ugrasan bana bir hayal gibi geliyor jillian kadar olabilmek..onun boyundayim ama iki katiyim:)
Bugun 1 ay olmus baslayali az yoruldugumu hissediyorum gecende bir yere acele gidiyorduk esimle cok hizlanmisim farkinda degilim esim keklik gibi zipliyorsun vay be dedi..bugun de asiri zorlanmadan yaptim..bedenimde belim ve omuz bolgesinde incelme var popo gobek ayni yukaridan asagiya dogru eriyorum galiba..acelem yok yavas yavas gidicek insallah..
Bende armutum bende..Canım senin de mi sorun aşa bölgelerde? Benim vücut tipim armut ve kilo verince üstten gidip aşanın aynı kalması beni deli ediyor
Bu arada ne yaptın kasığın nasıl oldu?
Allah allah bu leveli zor bulan tek ben miyim :26:Kızlaar toplaşın bir şey takıldı benim yine aklıma...
Şimdi ben level 3'e geçtim. Benim hatlarda en çok fark yaratan level 2 oldu. Karın bölgemde beliren kaslar falan oldu. Bu level 3 bana bir tuhaf geldi, sanki çok etki etmeyecek gibi hissettim nedense. Level 2'nin etkisi olmucak gibi geliyor. Yapanlar yada yorumları bilenler var mı. Level 3 nasıl fark yaratıyor(muş)?
165 boy 50 kiloda göbeğin mi var?Ah bide şu karın şişkinlikleri yok mu bir insanın karnı hep mi şişik olur yav kurtulamadım gitti ayrıca göbeğimde yok denecek kadar azken daha kilolu ve geniş gözükmesine neden oluyo bu yüzden hep içine çekiyorum
apelsin ne tesadüf ben de 29 ekimde başlamıştım cumhuriyet bayramında (bu başlangıç benim de cumhuriyetim olacak ve ilelebet payidar kalacak inşallah), benim de 1 ay oluyor. henüz ölçü almadım, reglim bitsin diyorum bi de level 3 bitsin o zaman alıcam, belimi ben de farkediyorum, pantolandan sarkan çıkıntılar da oldukça azaldı, eskisi gibi çabuk yorulmuyorum, eşimde farketmiş beni eskisi kadar ezmiyosun diyor:))) (önceden ev işlerinde daha çok yardım ister,dırdır ederdim de) henüz tartıda eksiyi göremesem de kazanımlarım bayaa var..Bugun 1 ay olmus baslayali az yoruldugumu hissediyorum gecende bir yere acele gidiyorduk esimle cok hizlanmisim farkinda degilim esim keklik gibi zipliyorsun vay be dedi..bugun de asiri zorlanmadan yaptim..bedenimde belim ve omuz bolgesinde incelme var popo gobek ayni yukaridan asagiya dogru eriyorum galiba..acelem yok yavas yavas gidicek insallah..
Canım senin de mi sorun aşa bölgelerde? Benim vücut tipim armut ve kilo verince üstten gidip aşanın aynı kalması beni deli ediyor
level 3 bana da farklı geldi ama etki etmeyeceğini düşünmüyorum bence buda feci karın çalıştırıyor, sadece kardiyolar kolayKızlaar toplaşın bir şey takıldı benim yine aklıma...
Şimdi ben level 3'e geçtim. Benim hatlarda en çok fark yaratan level 2 oldu. Karın bölgemde beliren kaslar falan oldu. Bu level 3 bana bir tuhaf geldi, sanki çok etki etmeyecek gibi hissettim nedense. Level 2'nin etkisi olmucak gibi geliyor. Yapanlar yada yorumları bilenler var mı. Level 3 nasıl fark yaratıyor(muş)?
Şero banada her yeni geçtiğim level bi öncekinden zor geliyo 6 aydır devam edio ama hala zor
şerocum valla ben de karıştırdım kaç yaptığımızı 5 mi yaptık, yarılamışız be maşallah bize..
bu arada gülenkalp apelsin ve şero hepimizin vucut tipi aynı, bölgesel de beraberiz ona göre.. yan çizmek yok...
ayrıca şerocum bu level bence de çok zor, en çok bunda çığlık atıyorum ve ertesi gün en çok ağrı bunda oluyor.. özellikle bacaklar süper çalışıyor..
Aynen su koyvermek yok beraber devam edicez
Benim sırtım,boynum ve karnım da çok fena oluyo ertesi gün.. bak level2 de bu olmadı bende.:44:
Alt karnı feci çalıştırıyo
165 boy 50 kiloda göbeğin mi var?_
O zaman yağ oranın oldukça yüksek olmalı canım.. açlık diyetleri ile kilo verip kas kaybetmiş olabilirmisin ?
Canım haklısın pazartesi level 2 yi bitirdik salı başladık level 3 e bugün 4 oldu ..hele o ayaklar yukarıda makas hareketi mahvediyo en çok onda bağırıyorum..
canım geçmişime baktımda 28inde 3/2 yaptım diye yazmışım o zaman bugün 3/4 oluyor sen de teyit eder misin?
karnın sürekli şiş o zaman arada indiği de oluyo öyle ise o yağ değilHayır göbeğim yok ama karnım sürekli şiş o yüzden kilolu gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?