Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu konuda yeniyim; d&r da nette rattığımda iki tane dvd çıkıyor birisi 30 günde incel diğeri 30 günde forma gir; öncelikli olarak hangisinden başlamam gerekiyor?

bu konuda yeniyim; d&r da nette rattığımda iki tane dvd çıkıyor birisi 30 günde incel diğeri 30 günde forma gir; öncelikli olarak hangisinden başlamam gerekiyor?

Valla biz önce 30 days shredden başladık türkçe ismi hangisi bilmiyorum.
İkinci olarak 30 days ripped ..
Sizin gördükleriniz de bu iki program sanırım ama hangisi hangisi bilemedim. Bi fotolarına bakayım D&R dan

İnceledim ayırmak zor olsa da şöyle bir fikir edindim..
30 günde incel bizim 30 ds dediğimiz program ve biz ilk bundan başladık.
30 günde forma gir de benim şu anda yaptığım 30 days ripped olmalı.

Kolay gelsin..

Link isteyen arkadaşlar çok değil 8-10 sayfa geride arkadaşlar link vermişlerdi zaten. Ben linkte yapmadığım için yardımcı olamayacağım.
Bu arada dün gelip rapor veremedim ama dün 30 days ripped Week1 day7 yi yaptım ve ben 10 gün yapacağım her haftayı.
Bugün day 8 i yapacağım ve haftasonu arası vereceğim

Son düzenleme:
Ripped in 30'nin w4/6 bir turlu yapamadim yogunluktan..
pazar w4/5 yapmistim, pazartesi olculerimi almistim
bendeki degisim:
gogus: -1.5
bel: -2
alt karin: -2
kalca: -0.5
bacak: -0.5
yediklerime dikkat ettigim halde aldigim sonuc bu...
buyuk degisiklik olmayacaginida biliyordum...
bundan sonra incelmem dahada yavaslar...
ripped in 30 yaparken 2 kiloya yakin verdim, oda yediklerime dikkat ettigim icin...
callaneticse basladim, sanirim bundan sonra o biraz daha sIkilasmami saglayacaktir...
yilbasindan sonra jilliana devam...

Evet yazın bol bol su içip kilo vermek kolay deniyor gerçi ben dondurma yemekten pek kilo vermeye fırsatta bulamıyorum
yapış yapış terlemektende pek haz etmiyorum belki gelecek yaz daha farklı olur

Ne zamandan ne zamana bu incelmeyi sagladın? En başından mı rippedin başındaki ölçülerinle mi kıyasladın.
Yine de bir başarı var.
Şimdi ben aslında kilo aldım gibi ama bedenen genişleme yok aksine belden incelme var ama kilo almışta görünüyorum.
Bunu kaslanmama bağlıyorum.Görünümümde de olumlu değişim var.

kötükedişerafettin çok teeşkkür ederim yardımın için :)))

benim de acilen sıkılaşmam gerek. Aslında kilo olarak normalim ama göbeğim ve yanlarım var bir de vücudumdaki yağ oranım fazla çıktı. Sen ne kadar süredir uyguluyorsun?

Acilen sıkılaşman gerekiyorsa acilen başlıyorsun.
Ayrıca rica ederim :)))

Önemli olan kilo değil zaten, ölçülerimiz.
xxxxxxxxxxxx
Ripped week 1 day 8 zamanı.
Yarın tatil diye başlamak için agırdan aldım bugün...

valla kızlar dizlerinize dikkat edin spor ayakkabısız yapmayın ben dizimi ilk merdivenden yukarı bisikletimi taşırken incittim o zamandan beri kendine gelemedi. ilk gittiğimde kıkırdak yumuşaması var demişti diz çevresindeki kasları kuvvetlendirmemi istemişti doktor şuan kaslarım kuvvetlendi fakat dizimin hemen üstünde havaların soğumasıyla bir ağrı daha bşladı ayaklarım üşüdükçe o kısım ağrı yapıyor bugün doktora gittim ama mr istedi bakalım mr çektirdikten sonra ne çıkacak.

Ripped in basi ve sonunu kiyasladim cnm...
iki hafta yaptim sonra bir hafta sadece bir kere yapabildim, sonra iki hafta yine cok duzenli bir sekilde yapmistim...
bir basari var evet yanlis anlasilmasin ben yinede mutluyum... dogumdan sonraki en fit halim degil ama yaklasiyorum...
belimden 0.5 cm daha incelmem lazim... sorun bacaklarda onlar incelmek bilmiyor ama callaneticsle olucak bu is...

regl doneminmi yaklasti acaba ondanmi kilo almis gibi gorunuyorsun?
senin beldeki incelme saten muthisti..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben şimdi 30 days yapıyorum ve level 2/ 6 gün bugün ama bende bir değişiklık yok yaa.. popom düştü gittikçe bacaklarım falan direk bana hangisi iyi gelir simit bölgem var bacak, kollar ve popo. benım sırt yağım yok. şimdi 30 d. den sonra ripped yapacaktım ama yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabılrsnız sevnirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…