- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.061
Ben videoları indiremedim bi türlü ripped 1 8 gün yaptım sonra plates vs boş durmim diye devam ediyorum
Bi zahmet elindeki videoları bana mesaj vs yolu ile yollarmısın. jilliye ara verdim iyice
Ripped W1 day 5 için giyindim.
Mahzen neredesin? Ses çıkmıyo kaç gündür.. İyi misin ?:26:
Sahi Mahsen yok kaç gündür.
Bir sıkıntısı yoktur inş:44:
off bogazımı tutamıyorum
durmadan canım tatlı şeyler çekiyor ve yiyorum.
tepin zıpla her akşam sonra ye ye. böyle de olmuyor.
canım sıkkın zaten mahzen de yok
Ripped week 1 day 6 ya geçte olsa başlıyorum.
Her gün aynı terane olacak ama yine canım istemiyooooo :)))
ama yapabileceğim daha iyi bi iş yok ki yatana kadar? öyle dizi takıntım filanda yok, hiç tv izlemem.Reklam olayı beni feci kasıyor.
tabletimden isler güclerin bi kac bölümüne bakıyorum yaparken, öyle zaman geçiyo.. spor yapmasam da bunu yayılarak izlicektim tek fark popomu yaymıyorum kasıyorum :)))
Mahzennnnnnnnnnnnn nolur ses ver merak ediyoruz((
Kazakistan mı? Oraların bu kadar souk olduğunu bilmiyordum.:26:
Mahzen yazdıklarımı beğene beğene geliyorHadi kızım bişiler yaz meraktan öldük...
Bi daha da böyle habersiz sırra kadem basma ( murat cemcir stayla ) tammmam
mahzen hadi kac cm kac kilo gittigini paylas bizimle
Ihtiyacimiz var :)
$ero soguk yaw bizim buralar gece -30 u gorduk baska sehirlerde -46 dusunmesi bile urkutucu
tek tek alinti yapamadim kizlar
Movenius sevindim cevabini okuyunca
Body revolution ripped ten sonra degil miydi?
O gunleri de goruruz senin izninden geliyoruz nasilsa..
En buyuk motivemizsin sen bizim..dogru mu yazdim ya :) motive kaynagimizsin demek istiyorum cumleyi toparlayamadim :)
$ero tesekkur ederim iltifat icin birbirimizden guc aliyoruz iste..mahzen bir gelse ne yapiyordur acaba ayni zaman basladigimiz icin yakin hissediyorum sizi :)
Rica ederim
Evet doğru yazdın, movenius bizim motivemiz:))
İzindeyiz Move bacı!I like to move it, move it
Bu arada evet insanın aynı anda başlamış ve devam eden arkadaşının olması çok güzel bişi,mahzenciğimin canı sıkkın sanırım ama ben buradan ses ver diye isyan edince gelip beğenip gidiyor, olsun buda yeter.Kendini iyi hissedince gelir yazar zaten sanırım :26:
Birinci levelde bende terlemedim de ikincide biraz daha fazla oluyor ter..
Hakketten Mahzen nerelerdesin sen?
Benim yoldaşlar gibi kaybolup gitme.. =/
gelmeye utandım resmen, bunca zaman hiç uğramadığım için, burayı ve sizleri çok özledim kızlar ama hiç fırsatım olmadı..
şerom, yol arkadaşım seni yalnız bıraktığım için de affet beni lütfen, inşallah telafi edeceğim, belki zor ama sana tekrar yetişirim, ilk fırsatta da geçmişi okumaya çalışacağım..
öpüyorum şekerler
geçmişi okudukça daha bir mahcup oldum size valla hakkınızı helal edin ve sizleri merakta bıraktığım için de beni affedin lütfen.. birara bi fırsat bulup girmiştim, beğenerek ve alıntı yaparak geliyordum ki sonunu getiremedim iş yoğunluğundan.. ne işte ne de evde fırsat bulamadım oğlum hastaydı onla uğraştım yaklaşık bir hafta, kriptik tonsillit oldu. bilenler bilir ne menem bir şeydir bu illet, o daha iyi artık çok şükür ama yorgunluk ve uygusuzluktan şimdi de ben kriptik oldum. işler de yoğun izin alamıyorum bakalım iyileşmek için elimden geleni yapıcam..
bu arada week1/ 2den sonra hiçbişey yapamadım. iyileşince hemen başlıycam inşallah...görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum
Kızlar ben Ripped videolarını yükleyecektim ama boyutları büyük geldi.. Part yüklemek bana da zor olur size de zor.. Şöyle yapalım isteyenlere 4shred engelini kaldıralım oradan tek video indirin. İsteyenler bana söylesinde onlara yazayım ^^
geçmişi okudukça daha bir mahcup oldum size valla hakkınızı helal edin ve sizleri merakta bıraktığım için de beni affedin lütfen.. birara bi fırsat bulup girmiştim, beğenerek ve alıntı yaparak geliyordum ki sonunu getiremedim iş yoğunluğundan.. ne işte ne de evde fırsat bulamadım oğlum hastaydı onla uğraştım yaklaşık bir hafta, kriptik tonsillit oldu. bilenler bilir ne menem bir şeydir bu illet, o daha iyi artık çok şükür ama yorgunluk ve uygusuzluktan şimdi de ben kriptik oldum. işler de yoğun izin alamıyorum bakalım iyileşmek için elimden geleni yapıcam..
bu arada week1/ 2den sonra hiçbişey yapamadım. iyileşince hemen başlıycam inşallah...görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum
yazıları okuyamadım birtek mahzenin oğlunun hasta olduğunu görebildim geçmiş olsun mahzencim tez zamanda iyileşir ufaklık inşallah.
bana gelince ev taşıyoruz bugün temizliğe gidicem ve cardio günüm giyindim cardio yapıcam arada 1 gün kaytarıcam galiba bazen kendi azmime bende şaşırıyorum içime ne kaçtı da bu hale geldim
Mahzencim hoşgeldin,
seni gördüm ne kadar iyi oldum bilemezsin çok merak ettik seni gerçekten de..
Utanacak bişi yok hayat bu ve herşey insanlar için.
Oğlun için üzüldüm canımcım geçmiş olsun, iyidir inşallah Aslan parçası.
Sana da geçmiş olsun..
Toparla ben ve diğer arkadaşlarım buradayız canım.
Ben sistemi 5+0 yaptım yani haftaiçi dinlenip haftasonlarını off yapıyorum.
Weekleri de 10 ar gün yapmaya kadar verdim.
Dün ilk hafta bitecekti ama ne yazık ki yapamadım. Eşim kaç gündür yoktu evde ve ben anahtarı da evde unutmuşum .
Avrupa yakasına abime gideyim dedim - off gebze beyoglu telef olacaktım - eşim aradı tam binerken metrobüse geliyorum dedi.
Eve geldik ama saat olmuş 20,40. Zaten regl olacağım her yerim dökülüyo kaç gündür de uykusuzum.
Dünü de off yaptım kendime...
Regl olsam da kurtulsam.Çok sıkıntılı günler yaşıyorum bunun yüzünden...
Bu akşam biticek ilk hafta inşallah.
Bitmesin ya tam da alışmıştım
yazıları okuyamadım birtek mahzenin oğlunun hasta olduğunu görebildim geçmiş olsun mahzencim tez zamanda iyileşir ufaklık inşallah.
bana gelince ev taşıyoruz bugün temizliğe gidicem ve cardio günüm giyindim cardio yapıcam arada 1 gün kaytarıcam galiba bazen kendi azmime bende şaşırıyorum içime ne kaçtı da bu hale geldim
Mahzencim gecmis olsun sana da oglusuna da..iyi olun da spor nereye kacacak..utanilacak birsey yok ki 1 ileri 2 geri gidiyoruz iste..merakta birakma bizi en kisa zamanda buraya bekliyoruz seni kendine ve ufakliga iyi bak
Mahzencim gecmis olsun sana da oglusuna da..iyi olun da spor nereye kacacak..utanilacak birsey yok ki 1 ileri 2 geri gidiyoruz iste..merakta birakma bizi en kisa zamanda buraya bekliyoruz seni kendine ve ufakliga iyi bak
Kızlar ben Ripped videolarını yükleyecektim ama boyutları büyük geldi.. Part yüklemek bana da zor olur size de zor.. Şöyle yapalım isteyenlere 4shred engelini kaldıralım oradan tek video indirin. İsteyenler bana söylesinde onlara yazayım ^^
evet canım nihayet geldim sana yetişmek için elimden geleni yapicim ama daha 3-5 gün falan başlayamam heralde..
oğlum artık daha iyi çok şükür bugün okula gitti..
anahtarı unutman kötü olmuş canım. regl dedin de aynı dert bende de vardı, bi gerginlik bi ajitasyon ama nihayet benimki başladı sayılır, darısı başına canım..
bu arada ufak bi ayrıntı haliyle kilo aldım biran önce çizelgemdeki kiloya dönmem gerek..
Ben ne demek istediğini şahsen pek anlamadım
Ben bir linkte varsa indirip yüklerim ötesini pek anlamam
Ben istiyorum dedimdi ama benim anlaycem şekilde anlatman lazım
Enerji topumu yuttun kıssyazıları okuyamadım birtek mahzenin oğlunun hasta olduğunu görebildim geçmiş olsun mahzencim tez zamanda iyileşir ufaklık inşallah.
Ripped hafta 1 in son gününü yapacağım bugün.
Acayip düşük enerjili bir günüm o kadar nutella yemişolmama rağmen
Regl olabilseydim bi rahatlardım, başımda bi agrı var sanki kafamda biri oturuyo ..
Neyse ben ufaktan başlayayım
Mesajımı aldın mı?
Amanın nettin öyle
Gitti bir haftalık çalısma
Bende yapıyordum bu gereksiz davranısı ama çözümü buldum artık nutella, sarelle her neyse eve almıyorum
Canım tatlı gibi bişiler çektimi biraz badem,fındık ve ligt kola içiyorum kola kandırıyor beni
Daha sağlıklı diye düşünüyorum:26:
kizar size birsey danisacagim
Ben w 2/2 yaptim oyle kaldi bugun yapamadim
10gun misafirim var 10 gun ara versem
Yeniden w 1/1 den mi baslayacam yoksa kaldigim yerden devam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?