Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

gunaydın gecmıse tam bakamadım am abugun ıtıbarıyle baslıyorum level 1 eolcu faln yazıyomusunuz benıde aranıza alırmısınız yüüütfeeen

hoşgeldin şekerkız ... valla jilian linki çığ gibi büyüyor...başlamadan önce tüm ölçülerini almayı unutma(kilo göğüs bel basen göbek bacaklar )hadi bakalım inş istediğin kiloya ulaşırsın ben 3 kilo verdim 3 haftada daha 8 kilo vermem lazım

slm patates diyeti nasıl????

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.
PATATES DİYETİ

Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal
Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

ben bu patates diyetini yapmıştım ve 3 ilo verdim ama tam uygulamadım günlük 6 7 ptates diyo ama ben okadar bile yememiştim patatesi küp küp doğruyodum gün içinde gidip gelip yiyodum azar azar diğer yemeklerden(evde eşime yaptıklarımdan) tadımlık yemiştim bol su içmiştim.tam uygulasam belki daha çok verirdim kacamaklarım oldu arada. doğumdan sonra 78 de takılı kalmıştım ne alıyodum ne veriyodum bu diyetle 3 kilo vermiştim. tabi herkesin bünyesine göre olmayabilir ama bence diğer diyetlere göre daha yapılabilir bi diyet.

bu arada patateste tuz kullanmak yok.

bunu yaptın mı canım hiç tuz kullanabılıyor muyuz

bak bu tuz meselesi kotuymus neysem hadi bakalım hayırlısı bugün basladım 3 bile versem razıyım takıldım kaldım 56 da

hosbulduk tatlım bu akşam olçuyorum ozaman iş yerındeyım suan cunku dun cnm cıktı 1/1 de valla:) ay ınsallah verırım bakalım tıg gıbı olalım aslında resımlerımıde cekeyım vucudumun farkı ozamnada anlaybılırım kendımde:)

bak bu tuz meselesi kotuymus neysem hadi bakalım hayırlısı bugün basladım 3 bile versem razıyım takıldım kaldım 56 da

evet ama alışıyo insan tuzsuzda hadi bakalım hayırlı olsun sonucu merak ediyorum bende yarın ayran detoksu yapmayı düşünüyorum patatesi bu hafta yapamayacağım malesef kayınvalidemlere gideceğiz ondan. verirsin inşallah hadi kolay gelsin

benim salı ünü 1 ay doluyo ben ölçülerimi almamıştım mezuram yoktu keşke alsaydım diyorum şimdi inceldiğimin farkındayım ama nekadar inceldim bilmiyorum ama foto çekmiştim bitincede çekicem bakalım fark olacak mı sen al ölcülerini çok ii yaparsın sakın pes etme durmak yok

ayyyy inş. canım yaaa heyecanla tartıya cıkıcagım anı beklıyorum

şuan bi zayıflama yok gram dahi acele mi ediyorum ama su 3gun zor yahu sadece tuzsuz patates bi atlatsaydım bol su ve yesıl cayda tuketıyorum 4-5 kilo gitse yahu

acele etme canım moralinide bozma 1 hafta ve 4-5 kilo çok güzel birşey sabret. patates okadarda kötü değil diğer diyetlere göre ben severek yapmıştım gerçi diğer yiyeceklerde gözün kalıyo ama olsun sonuç önemli

benimde bugün jillianda son günüm 1 ay doluyo sonunda yarın fotomu tekrar çekeceğim bakalım fark varmı bundan sonra jillianın diğer sporlarına geçicem bakalım bugün bi araştırma yapayım.. bu arada bugün bende ayran detoksuna başladım gec kalktım zaten güzel kahvaltımıda yaptım bakliyatlarımıda haşladım daha ne olsun :) inşallah faydası olur yine haftayada patates düşünüyorum bakalım sabredeceğiz ve bu kilolar gidecek

hadi inş. gitsin kilolarrrrrrrrrrr

merhaba bayanlar
ben 23 yaşında yüksek lisans öğrencisiyim aranıza yeni katıldım.
daha yazın indirdim jillian videolarını ancak bugün başladım
neyse arada başka sporlar yapmayı denemiştim

ölçülerimi bildiriyorum

Boy:1.68
Kilo:60
Hedef kilo: 55 (sadece spor yaparak kilo verecekmiyim bilmiyorum ama:44:) (neyse bi hedefim olması iyidir)

göğüs altı: 76
gögüs üstü: 90
bel: 66
kalça: 96
kolun pazu kısmı:28 (kollarımı kalın buluyorum da):44:
bacağımın basen kısmı: 57( ah bir zamanlar 51 idi )

bugün 1. bölümü ilk defa yaptım çok fazla zorlanmadım aslında kardio bölümlerinde biraz nefesim tıkandı 3-4 tane eksik yaptım hareketleri sadece
kendimi bir hayli enerjik ve dinamik hissediyorum şimdi
haydi bakalım yaz gelmeden halledelim şu işi

şimdi kendime özel çayımdan demliyorum üzerine onu da içeceğim ohh mis

tarif isteyen olursa söyleyin özellikle metabolizma hızlandırıcı olarak kullanıyorum ben

slim and 6 pack yapıldı bir de üstüne
kol çalıştım bir de pilates lastiğimde kalın lastikle denedim 2x10 ancak yapabildim
extra olarak bir gün bacak&kalça diğer gün karın bölgesi çalışmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
ya bu aralar misafir misafir üstüne tam yapamıyorum ama sürekli ayaktayım yapacak mecalimde kalmıyor açıkçası.

akşam 6 dan sonra yememeyede devam 63 kilo oldum bu arada

hg din aramıza inşallah istediğin sonuca ulasabilirsin gerçi 5 kilo rahat verirsin bence baya spor yapmışsın çokta yorma vucudu akşam 6 -7 den sonra bişi yememeye dikkat et ve bol su tüket. özel çayını merak ettim ama emzirdiğim için tüketemem sanırım ama diğer arkadaşlar için yazabilirsin tekrrdan hayırlı olsun...

cok tesekkürler 2gunde 1 kılo gitti sayende bugun 3gun devam yapabılırsem haftaya persembe cuma ayran detoksunu denıycem yıne
ohhhhhhh gıtsın kılolarrrrrrrrrrr

ooo çok güzel canım hadi bakalım hafta bitince nekadar vermiş olacaksın merak ediyorum. benimde bugün ayran detoksumda 2. günüm sabah tartıldım 800 gr gitmiş ama bugün halsizlik yaptı galiba bakalım günüm iyi gecer inşallah 3lt su tükkettim bu arada. gitsin gitsin kilolar :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…