Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ya bu aralar misafir misafir üstüne tam yapamıyorum ama sürekli ayaktayım yapacak mecalimde kalmıyor açıkçası.

akşam 6 dan sonra yememeyede devam 63 kilo oldum bu arada

ya misafir olayı kötü olmuş ben misafir gelince yemeden duramıyorum sen iyi dayanıyosun sürekli hareket oluyo evet ama normalden daha çok yeniyo inşallah düzenin bozulmaz kolay gelsin

s.a movenius benim dün jillian shred bitti bugün rappide başlamayı düşünüyorum daha doğrusu onu indirmiştim pc ye bi o var ondan dolayı diğer egzersizleri yapamıyorum şimdilik gecende yazmıştım diğerlerinin adını defterede benim bebiş yırttı sağolsun onları bana tekrar yazabilir misin isimlerinş ve neye yaradıklarını şimdiden teşekkürler..

yada başka bilen arkadaslar varsa yazabilir mi..

Bugun biraz agri var kaslarimda ama cok degil
Olsun devam edicem ben birazdan 2. Ye basliyorum
Tarifi de vereyim hemen ben ictigimde inanilmaz bir sicaklik hissediyorum yanaklarim falan pembelesiyor o derece su soguk kis gunlerinde iyi bir kis cayi aslinda ve metabolizma hizlandirici

1 dilim limon
1 cubuk kabuk tarcinin yarisi
2 dilim taze zencefil
5-6 tane karanfil
1 tutam adacayi
1 tutam yesilcay (ben yaseminli yesilcay almistim onu kullaniyorum tadi daha yumusak)

Bunlarin hepsini demlige koyup demliyoruz. Bana gore oldukca lezzetli.
Bu arada zencefil tarcin ve karanfil kadin dostu olarak bilinir

Afiyet olsun hepinize

level1x2 tamamdır
biraz daha iyi dayandım diyebilirim bugün ama hala arada durdurmak zorunda kalıyorum
üzerine 10 min. full body circuit with andrea orbeck yaptım bugün bacak yaparım diye düşünüyordum ama bu egzersizde de iyi çalıştı bacaklarım,
inanılmaz ter attım

çayımı da içtim alev alev yanıyorum şimdi:126:

gece yatmadan da kol çalışacağım lastikle yine

aramıza hoşgeldin..bu kış çaını adaçayı hariç denemeyi düşünüyorm.arkadaşımın aldığı 9lu çaydan memnun kalmamış..bi spor mağzası denk gelirse 1er kiloluk dambıl ve orta kuvvette plates lastiği almak istiyorum...buarada 10 min. full body circuit with andrea orbeck nedemek sorması ayıp

Victoria's Secret Model's Full-Body Workout

şuradaki egzersiz oluyor canım
tüm vücudu çalıştıran 10 dklık bir egzersiz bacaklarda da işe yaradı bende
hoşbulduk bu arada
pilates lastiği kol-göğüs-bacak çalışmak için çok iyi gerçekten ben çok seviyorum

hayırlı olsun drvmzn negüzel dersini bitirmişsin... ben hala level 1 deyim malesef iş buara çok yoğun eve gelince yorgunluktan haşadım çıkıyor... sporada gidemez oldum kilo verimi takıldı.... sabah 67.700ü gördüm 68in belini kırdık şükür ama kırış o kırış..ayran detoksunu araya sıkıştırsan 700 gram kafadan gider..ama gören inanamıyor bugün kadının bitanesine eteğimin bedenini göstermek zorunda kaldım... sen zayıfsın zaten niye kilo veriyorsun diyolar herkes yeminediyor 38 duruyorsun diye 42 bedeni görünce dumura uğruyorlar:))

bugün kendimi daha güçlü hissettim nedense 3x15 kol egzersizi yaptım lastikle
ağrıları hissediyorum

günlük gibi oldu burası kızlar yazdıkça daha çok hevesleniyorum devam etmek için
herkese bol hareketli günler

bir de motivasyon resmi buldum kendime
paylaşayım dedim kendisi jennifer nicole lee fittnes uzmanı olarak biliniyor şu sıralar medyatik olarak öne çıksa da vücudunu beğeniyorum

bunlarda vücut tipimizi doğru belirleyip ona göre hedef koymak için

bu resimdekiler vücut yağ oranı

resimlere tıklayın büyüyecek eklenti olarak koydum

Son düzenleme:

ayyy süper bende haftaya yapım dıyorum ayran detoksu

ripped shared gibi genel çalıştırıyor
six week six pack karın için
killer abs karın için
buns and thighs bacaklar ve kalça için
body revolution tüm vucuda yönelik
diğer yazacaklarım hakkında bende tam bilgi sahibi değilim ama tüm vucüda yönelik olmaları lazım

Extreme Shed & Shred
Banish Fat Boost Metabolism
kickbox fastfix
No More Trouble Zones
yogası var bide sanırım Yoga Meltdown

hay maşallah önemli olan zaten görüntü zayıf olup kilolu görünmek daha kötü banada dün akşam diyolar nekadar zayıflamışsın ağzım kulaklarıma vardı mutluluktan evet 1 ay bitti ve bariz fark var çok güzel bişi sende devam edebilirsin inşallah vakit bulup yapamıyosan sorun değil ama tembellik olmasın sakın kilo iyi güzel ya maşallah ama yetişiyorum sana haberin olsun başlangıç kilom 74.7 bitiş kilom: 71.3 çok bi fark yok ama görüntü eskiye nazaran iyi ama devam edeceğim bakalım rappid yapıcam bugünden itibaren başlıyorum dün akşam bişi yapmadım..

ayyy süper bende haftaya yapım dıyorum ayran detoksu

patatesin peşine hemn yapma bence ara ver birkaçgün benimde ayran detoksum bugün bitti toplamda 1800 gitmiş ama ağzıma başka bişi sürmedim birde en az 3 lt su içtim fazlası bile olabilir bide 1.5 lt ayran bitiremiyorum yarısını anca tüketebiliyorum gecenkinde 1.5 kg gitmişti. ya haftaya yada sonraki hafta patates yapıcam bende inşallah senin sonucu çok merak ediyorum ...

çook çook tteşekkürler ripped indirmiştim zaten ona başlıcam diğerlerinide indiricem inşallah yazdım defterime bu arada 1 ay öncesi resim çekmiştim dünde tekrar çektim arada fark var ama öle bariz değil yinede çok güzel 1 ayda bukadar fark iyi bence bakalım durmak yok yola devam yaza fit fit oluruz inşallah

ozdens cnm eliptik bisiklet ile ilgili soru sormuştun cnm hocaya bütün aklıma gelen soruları sordum.Eliptik bisiklet faydalıymış kalça ve basenler için ağır modda zor seviyede yaparsan kalça ve basen büyümesi hatta kas büyümesi yapıyormuş.O yüzden normal ayarda yaptığında hem yağ yakımı hemde sıkılaşması sağlanıyormuş cnm.

Şimdi size öğrendiğim bilgileri sorduğum soruları sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben neden yerimde sayıp duruyorum dedim diyet yapmazsan aynen olduğun yerde sayarsın o anda yediklerini yakarsın sadece dedi ama diyet yaparsan depodan da gideceği için daha hızlı sonuç alırsın dedi.Bende zayıflamak istemediğimi incelmek yerine balık etli ama sıkı olmak istediğimi zayıflarsam kalçamın küçüleceğini ve bunuda istemediğimi söyledim.Önce yağları yakmalısın ki gerçek vücudunu görebilirsin senin gerçek şeklin siluetin yağların altında kalmış yağları yaktığında gerçek vücudun da ortaya çıkacaktır.O yağları eritmek içinde protein ağırlıklı diyet ve L-Carnitin kullanmalısın L-carnitin çok çok etkili %100 yağ yakıcı dedi.Yağları yaktığında istediğin kiloya geldiğinde işte o zaman ne istiyorsan oraya yoğunlaşıp kas yapabilirsin dedi mesela benim kalçam küçüldü ki dolgun ve dik seviyorum ben kalçaya çalışıp istediğin gibi büyütebilirsin dedi.Önce yağ sonra kas ve o şekilde sıkılaşma gerçekleşecekmiş.

Bacaklarım içinde program verdi çok tekrar önemliymiş yani lunge hareketi 4x20 şeklinde aletlerle çalışıyorum iç bacak dış bacak arka bacak olarak bisikletler ve step yapıyorum nerdeyse 2 saat spor yapıyorum.Diyette yapıyorum akşamları yemiyorum eğer acıkırsam kepekli galeta nescafe iyi tutuyo yumurta yiyorum süt sevmesemde içiyorum peynir yoğurt içine keten tohumu vs bu şekilde evde ne varsa onları yiyorum az abartmadan.Önceki gün tarıldım 66.7 'den 65.5'a düşmüşüm.Bakalım azimle devam bide bu aralar pek giremiyorum foruma kocam evde iş güç kalıyo diye izin vermiyo malesef sonra elimden geldiği kadar öprendiklerimi paylaşmaya çalışıcam.

cnm cok tsk ederim 3 gundur en dusuk seviyede yapiyorum bende 15 dakika ile basladim haftaya 5-10 dk daha artirmayi planliyorum umarim.sorunum.cozulur.daha fazla genislemesin de

patates pazar son canım 3-4 gun ara persembe cuma ayran bende kurala uygun yıyorum ama patates hep fazla geldı daha az yedım yapı olarak cok su ıcen bırıyım 3-4 lıtre tuketıyorum zaten aynı devam bır de 1-2 bardak yesıl cay tuketıyorum bı 52-53 gorsem pazartesı sabahı tartıda gobek atcam

kızlar ben de varım ben de :119:

gemişin hepsini okudum neredeyse,kayra-elif havva-movenius-mahzen77-kötü kedi şerafettin-ogltkn ve diğerleri... o kadar destek aldım ki yazışmalarınızdan...hayatımın en yüksek kilosundayım...yazsam belki kızarsınız ama 170 cm boy 67 kilo...çok kilolu durmuyorum ve herkes senin boyun uzun kaldırıyorsun diyor ve ben sinir oluyorum çünkü çıplak halimi ben biliyorum
işin kötü tarafı boğazımı tutamıyorum,yemek yemek çokkk zevkliii geçen sene spor yapmıştım 3-4 ay düzenli,her gün 30 dk.inanılmaz sıkılaşmıştım,sadece 3 kilo vermeme rağmen çok daha zayıflamış görünüyordum...bu shared tıpkı benim yaptığım spora benziyor..ve bende başladım sizden özenerek...30 D shared 1/7 bitti bugün,ölçülerimi aldım,her levelin sonunda ölçüp yazıcam burayada...yeni başlayan arkadaşlar da var,onlarla da devam etmek istiyorum...inşallah ben de sizler gibi başarırım

hgdin apranxx evet kilon çok değil ama insan mutlu olduğu kiloda olmalı jillian çok güzel sıkılaştırıyor eminim yapacağına hadi hayırlı olsun bakalım...

şimdi jillian ripped week 1 de 1. günümü yaptım peşine slim & six pack yaptım. rippedi sevdim shred e benziyo yoruyo ama sıkmıyo jillian bıcır bıcır konuşuyo sıkılmıyosun shredi bitirenlere tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…