- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.521
Level 1-5. bitti, bunun yanında yapmak için killer buns videolarını indirdim ama 40 dk. şimdilik uzun geldi :18:
Ben de Mari winsor denedim ilk kez. Çok güzel ve 18 dk, bilmeyen varsa öneririm basen için
2/1 yapıldı...bu level öldürmüyor süründürüyor yemin ederim...süreyi takip etmekten doğru düzgün yapamadım bile...daha önce yapan arkadaşlar hu huuuuuuuu ; alışılır mı bu levele :92:
inşallah dediğin gibi kolay geçer level 2 canım...moralim diplerde,hem adam gibi yapamadım 2/1 i hem de eşşek gibi yedim
bendede aynen öyle olmuştu ama alışıyo insan en yorucu level 2 level 3 daha kolay buna göre zor ama lvl 2 kadar yorucu değil . yorul yorul gitsin kilolar
beni hatırlayan varmıııı
kızlar bir aylık ölçülerimi yazıyorum haftanın 2 günü 30 dak cardio spor+haftanın 2 günü jilian +10 dak mekikle aldığım sonuç
TARİH.....17.01.2013................17.02.2013
Kilo 71.300gr 67.500
bel 80cm 78
karın 101cm 99
kalça 105cm 105
basen 104 cm 100
bacak 64cm 61
YAĞ %36 %31
Nasıl sizce:18: ben tatmin oldum ama kol ve baldırlarda incelme yok onlar için dambıl çalışmayı düşünüyorum
inşallah dediğin gibi kolay geçer level 2 canım...moralim diplerde,hem adam gibi yapamadım 2/1 i hem de eşşek gibi yedim
Apranaks yarışa tutuştuk unutma..yediğine içtiğine dikkat et ..benden bir dost tavsiyesi...bugün itibariyle rakibimsin:)))17 martta ölçülerini isterim
sağ diz kapağımda 3gundur ınanılmaz agrı var dun dehset acı cekerek yaptım bugun dınlenmeye cekılıcem yarın kaldıgım yerden devam edıcem
beni hatırlayan varmıııı
kızlar cok saglıklı beslenme seklını degıstırerek yaptıgın bı dıet aldım kanal d den bugun ona basladım ayda 8kılo dıyor ben ona 4 olarak bakıcam cunku belkı bende patates dıetı gıbı daha az etkı eder 1ay sonra 55,700 kılom sıze ıns. azmeder devam ederım kılomu dıyecem ısteyene verım lısteyı
hatırlamammı hic kaçak........... eskilerden kimse yok movenius tan başka..seni kimse tanımaz burda...bende sen gibi kacağım ama takipteyim yinede topiği...beni hatırlayan varmıııı
sorulur mu,tabi ki istiyoruzzzz
gunay eğer yaparken dizin çok ağrılıysa önce ağrının geçmesini bekle sakın ağrı varken zorlama dizini
bu arada tuannan ben hatırlıyorum seni eskilerdensin ama bayadır kaçaksın umudu kestiklerimizdensingerçikimse kalmadı kayra hanımda gizliden gizliden izliyor
hatırlamammı hic kaçak........... eskilerden kimse yok movenius tan başka..seni kimse tanımaz burda...bende sen gibi kacağım ama takipteyim yinede topiği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?