Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

killer buns level 2 jillian programları içerisinde beni en çok terleten sırılsıklam eden level bu kış soğuğunda bile sırılsıklam oluyorum yahu :122:

herkese merhaba , mesajlarınızı okuyunca ben de bu egzersizleri yapmaya karar ve rdim ve acaip gaza geldim, normalde yürüyüşümü yaparım, sporla da aram iyidir, fakat kilo problemi oluştu doğum sonrası ve kızım 5 yaşına girdi ve ben hala kilolarımı veremedim, bana detaylı anlatır mısınız bu programı 30 gün yaptıktan sonra başka bir programa mı geçiliyor? ve linkler lütfe çünkü bulamıyorum? 30 gün linklerini aldım da sonrası yok bir de egzersizlerle ilgili bilmem gerekenler varmı? mesajlarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin

kızlarrrr sizi burada görmek çok güzel sizin sayenizde motive olup başladım ben,hep gelin noolurrr

movenius zaten kazık çaktı gitmiyor. 0 bedene kadar yolu var sanırım

benim de bi 20 güne ihtiyacım var. Sonrasında buradayım. Yaza kadar taşlaşmam lazım belki kayra da hem gaza gelir, hem de topiğe

sana da merhaba...çok daha tecrübeli arkadaşlarımız da cevap verir mutlaka ama ben de nacizane anlatayım bildiklerimi

ilk olaraka 30 days shred ile başlıyoruz.her level 10 gün yapılıyor(10 günde bitirene madalya veriyoruz aslında ) bu program vücudun her yerine yönelik çalıştırıyor

sonra 30 günlük ripped e geçiyoruz,bu da her bölge için.

sonunda benim gözlemlediğim kadarıyla herkes sorunlu bölgesine özel programlara geçiş yapıyor.mesela ben basen bölümüm sorunlu olduğu için king li bun lu27:) adını daha ezberleyemediğim programa geçicem.

bir de yanında extra egzersizler yapan arkadaşlar var,ki hepsini yürekten kutluyorum,jillian hal bırakmıyor bende.mekik çeken var,leslie ile yürüyen(bu da ayrı bir topikte var videolu)bisiklete binen vs vs.tercih tamamen sana kalmış.

ama bazı şeyler de okumuştum ki bana mantıklı geldi,çok spor yapınca vücut azına cevap vermiyormuş,arsız ya hep daha fazlasını istiyormuş...

şimdilik aklıma gelen bunlar canım

movenius zaten kazık çaktı gitmiyor. 0 bedene kadar yolu var sanırım

benim de bi 20 güne ihtiyacım var. Sonrasında buradayım. Yaza kadar taşlaşmam lazım belki kayra da hem gaza gelir, hem de topiğe

taş atmaaaaaaaaaaaa...ben zaten burdayım........... yazmıyorum o kadar........hem movenius benim yerimede burda dimi kısssss

Son düzenleme:
Level 1-7. ve bi de Mari basen için olan bitti :114: Bi hafta oldu hala ölçü alamadım o da ayrı :/
Bu arada bu jillian yarım saatte kaç kalori yaktırıyodur acaba bilen var mı?

ii akşamlar herkese
jillian level 1/7 tamamdır
lessie ile 1 mil de tamamdır
10 gün olmak üzere bakalım ölçüler ne alemdeee:18::44:

taş atmaaaaaaaaaaaa...ben zaten burdayım........... yazmıyorum o kadar........hem movenius benim yerimede burda dimi kısssss

atın atın taşları ben atıyorum atıyorum hiç tınlamıyosunuz hıh. ben sizin yerinize buradayımda sporu sizin yerinize yapamıyorum hadi canım hadi kaldırın o totoları başlayın.

selam kızlar ben bu konuyu yeni farkettim baya bi okudum yorumları falan tabi 650 küsür sayfa okumam mümkün olmadığı için pek anlamadım sanırım level1 2 3 3ünüde indirdim şimdi 30 gün boyunca 1 sonra 30 gün 2 diyemi gitcez nasıl yapıyorsunuz siz bide çok uzun gelmiyomu yorulmuyomusunuz banada yardımci olursanız sevinirim

Tüm seviyeler 30 gün olarak değil de her seviye 10'ar gün olarak yapılıyormuş :) 3 seviye toplam bir ay yani :)

eee ben super karın dvdsıyle 45 dk pilateste yaptım nerelerdesınız neyse bız gezmelere gıtcez hazırlanalım gorusuruz fıt hanımlar olalım ıns. bol sporlu gunlerrr

günaydın kızlar level 2/1 bitti hareketler biraz gıcığıma gitti:))üstüne slim and six pack ve 10 dakika kalça hareketi yaptım hafta içi yapamıyorum bari haftasonu vicdan azabımdan kurtulayım dedim..67nin inadını bugün itibarıyla kırdım vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))

Kızlar merhaba, bugün shred level 1/1 arkasından 10 dakikalık cardio videosu yaptım. bugünden itibaren diyetimi de yapacağım inşallah iyi sonuç alırım. yabancı forumlardan takip ettiğime göre sıkı bir diyetle birlikte yapıldığında sıkılaşmakla kalmayıp kilo da veriliyormuş inşallah bende veririm. Sonuçta bu işin mantığı bu değil mi diyet yap spor yap kilo ver :)

ben yarım ltlik su şişeleri kullanıyorum ağırlığım yok malesef. Doğru mu yapıyorum sizce tecrübeli arkadaşlar?

Son düzenleme:
cnm bende yarım l lik su şişesiyle yapıyorum bugün çıktım dıarı alıcam diye 1lik dambıl unutup geldim
arttık başka zaman alıcam
Level 1-8. tamamdır :103:

tatlım aynı gidiyoruz hadi bakalım nasıl sonuç alıcazzz:18::18:

Bu ağırlık olayı o kadar önemli mi ben de alsam mı diye düşünüyodum da :44:Bu arada evet aynıymış :) Ölçü almış mıydın başta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…