- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.561
kızlarrrr sizi burada görmek çok güzelsizin sayenizde motive olup başladım ben,hep gelin noolurrr
herkese merhaba , mesajlarınızı okuyunca ben de bu egzersizleri yapmaya karar ve rdim ve acaip gaza geldim, normalde yürüyüşümü yaparım, sporla da aram iyidir, fakat kilo problemi oluştu doğum sonrası ve kızım 5 yaşına girdi ve ben hala kilolarımı veremedim, bana detaylı anlatır mısınız bu programı 30 gün yaptıktan sonra başka bir programa mı geçiliyor? ve linkler lütfe çünkü bulamıyorum? 30 gün linklerini aldım da sonrası yok bir de egzersizlerle ilgili bilmem gerekenler varmı? mesajlarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin
movenius zaten kazık çaktı gitmiyor. 0 bedene kadar yolu var sanırım
benim de bi 20 güne ihtiyacım var. Sonrasında buradayım. Yaza kadar taşlaşmam lazımbelki kayra da hem gaza gelir, hem de topiğe
taş atmaaaaaaaaaaaa...ben zaten burdayım........... yazmıyorum o kadar........hem movenius benim yerimede burda dimi kısssss
selam kızlar ben bu konuyu yeni farkettim baya bi okudum yorumları falan tabi 650 küsür sayfa okumam mümkün olmadığı için pek anlamadım sanırım level1 2 3 3ünüde indirdim şimdi 30 gün boyunca 1 sonra 30 gün 2 diyemi gitcez nasıl yapıyorsunuz siz bide çok uzun gelmiyomu yorulmuyomusunuz banada yardımci olursanız sevinirim
killer buns level 2 jillian programları içerisinde beni en çok terleten sırılsıklam eden level bu kış soğuğunda bile sırılsıklam oluyorum yahu :122:
cnm bende yarım l lik su şişesiyle yapıyorum bugün çıktım dıarı alıcam diye 1lik dambıl unutup geldimKızlar merhaba, bugün shred level 1/1 arkasından 10 dakikalık cardio videosu yaptım. bugünden itibaren diyetimi de yapacağım inşallah iyi sonuç alırım. yabancı forumlardan takip ettiğime göre sıkı bir diyetle birlikte yapıldığında sıkılaşmakla kalmayıp kilo da veriliyormuş inşallah bende veririm. Sonuçta bu işin mantığı bu değil mi diyet yap spor yap kilo ver :)
ben yarım ltlik su şişeleri kullanıyorum ağırlığım yok malesef. Doğru mu yapıyorum sizce tecrübeli arkadaşlar?
Level 1-8. tamamdır :103:
cnm bende yarım l lik su şişesiyle yapıyorum bugün çıktım dıarı alıcam diye 1lik dambıl unutup geldim
arttık başka zaman alıcam
tatlım aynı gidiyoruz hadi bakalım nasıl sonuç alıcazzz:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?