- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.541
sağ diz kapağımda 3gundur ınanılmaz agrı var dun dehset acı cekerek yaptım bugun dınlenmeye cekılıcem yarın kaldıgım yerden devam edıcem
tebriklerrrrrrrevet kızlarrrrrr...ilk ölçüm sonucu benden,level1 bitti hayırlısıyla
kilo kaybı 1.6 aslında hiç beklemiyordum çünkü spora ilk başladığında + bile görebiliyorsun okuduklarıma göre...
göğüs 3 cm
kol 1 cm
göbek 4 cm
bel 3 cm
basen 3 cm
bacak 3 cm
sonuçlar bana göre muhteşem...sorunlu bölgem alt kısmım ve en zor giden yer orası...mükemmel bir şekilde dağılmış incelme oranı...ne diyeyim jillan BÜYÜKSÜNzorlandığım oldu,inanmadığım oldu ama yılmadım,sonuç süper...bu gazla 2. leveli de bitiririm ben ama diyet şart...onun da kolayını kalori hesabıyla buldum...günlük kalori ihtiyacımı aşınca hopppp diyorum kendime limit doldu...
tatlım seni de tebrik ederimkızlar bir aylık ölçülerimi yazıyorum haftanın 2 günü 30 dak cardio spor+haftanın 2 günü jilian +10 dak mekikle aldığım sonuç
TARİH.....17.01.2013................17.02.2013
Kilo 71.300gr 67.500
bel 80cm 78
karın 101cm 99
kalça 105cm 105
basen 104 cm 100
bacak 64cm 61
YAĞ %36 %31
Nasıl sizce:18: ben tatmin oldum ama kol ve baldırlarda incelme yok onlar için dambıl çalışmayı düşünüyorum
valla çok iyi bence hem kilo hem ölçüler çok güzel maşallah diyeyim devamı gelir inşallah Nazar yağ oranıda güzel düşmüş kol için sen demiştin dimi eşim 1 kg luk dambılları hafif buldu diye bende duydum ki ağırlıkla yapınca daha kalınlaşıyomuş o yüzden 1 kg luk iyidir bence belki ondan incelme olmamıştır kasa dönüştüğü için kalın kalabilir belki.. ben ilk ölçü almamıştım mezuram yoktu :2: ama foto çekmiştim sonundada çektim fark var ama ölçü alsaydım daha gerçekçi görecektim sonucumu ama ripped e başlamadan ölçümü aldım(artık mezuram var) tabi doğru alabildiysemripped 1 de 6. günümü yaptım az önce şimdide slim & six pack yapıcam bu saate kaldı malesef hadi bakalım ii gcler
tebriklerrrrrrr
darısı banada olsun benim gögüs altım inceldi ama ölçmedim
bakalım benimde salı günü yazıcam ölçülerimi bakalım ne kadar gitmiş:26:
tatlım seni de tebrik ederim
ne güzel böle yazıları okuyunca daha çok motive oluyorum hepimiz jillianlı harika olalımmmmmmmmmm
rippede bir hafta valla maşallah sende azimlisin...Henüz dambıla başlamadım drvmzn.. vücut yağ oranı düştükten sonra abartmadan yapmak gerekmiş sıkılaşmak için...Sende ölçülerini kaydet ben sabah öğle akşam tartılıyorum 67 yi hala kıramadım motivasyon işim yüzünden düştü ofiste delirmiş gibi çalışıyoruz bedenen değil ama beyin olarak hergün spordayım:))acaba beynimde ölçülerim gibi küçülürmü yakında:)))
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydanoz, limon, domates, salatalık, roka. limonu salatanın üzerine sıkıyoruz.. peynir yerine haşlanmış yumurtada konulabilir.
Öğlen: Salata köfte 1 dilim çavdar ekmeği ve yoğurt.
Köfte yerine tavuk, yumurta veya balıkta koyabilirsiniz. salatamız sabahki salata gibi olabilir.
İkindi: Yağsız tost, ayran ve büyük bir portakal.
Akşam: 1 kase çorba, 5-6 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
Ara öğünlerde eğer acıkırsanız 3 kuru erik yanına 8-10 tane badem yiyebilirsiniz. bir fincan süt yada sütlü kahvede içebilirsiniz.
aşkolsun kızlar niye topiği uzaktan uzaktan takip ediyorsunuz yakına gelsenize:)hem siz bu gurubun demirbaşlarısınız...tecrübeleriniz bizim için önemli
bu saate kaldı ripped 1-7 bitti şimdi peşine slim six pack yapıcam sonrada mışıl mışıl uyucam inşallah
öncelikle çok geçmiş olsunkendini inzivaya al bacakla olmayan yatay egzersizleri yapabilirsin ama. geçen verdiğin 2 günlük diyeti denedin mi merak ettim. bu diyette güzel aslında ama ben uymayı sevmiyorum illa bişileri değiştiriyorum yapabilene helal olsun inşallah güzel sonuç alırsın merakla bekliyorum
Böyle saatlerde de yapabilmek büyük başarı bence tebrik ederim :129:
mawiş, 30 day shred linkleri...her level 10 gün yapılıp, sonraki levele geçiliyor
Level 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
Level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
Level 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
canıımm çok teşekkür ederiiimm ben şu an bir aylık ameliyatlıyım doktoruma danışıp en kısa sürede başlayacağım inş.fakat şu şınav hareketi yerine mekik yapsam olurmu ben onu beceremiyorum daa
hatırlamammı hic kaçak........... eskilerden kimse yok movenius tan başka..seni kimse tanımaz burda...bende sen gibi kacağım ama takipteyim yinede topiği...
gunay eğer yaparken dizin çok ağrılıysa önce ağrının geçmesini bekle sakın ağrı varken zorlama dizini
bu arada tuannan ben hatırlıyorum seni eskilerdensin ama bayadır kaçaksın umudu kestiklerimizdensingerçikimse kalmadı kayra hanımda gizliden gizliden izliyor
mawiş, 30 day shred linkleri...her level 10 gün yapılıp, sonraki levele geçiliyor
Level 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
Level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
Level 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
hoşgeldingeçmiş olsun ama daha istirahat etmelisin bence ,1 ay çok erken spor için...sen üzülme biz daha 5-6 ay buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?