Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sağ diz kapağımda 3gundur ınanılmaz agrı var dun dehset acı cekerek yaptım bugun dınlenmeye cekılıcem yarın kaldıgım yerden devam edıcem

Geçmiş olsun günay..benimde ilk dönemler ayak bileklerim çok ağrımıştı..hareketler zorluyordu acı çekiyordum..sonra bir hafta ara verdim düzeldi...hatta eşim bi krem almıştı oda iyi geldi..adını öğrenince yazarım...bu arada mekik falan yaptım..Vücut hoplayıp zıplamaya alışkın olmayınca eklem yerleri ağrıyor sanırım sakın zorlama hiç bişey sağlığından önemli değil

tebriklerrrrrrr
darısı banada olsun benim gögüs altım inceldi ama ölçmedim
bakalım benimde salı günü yazıcam ölçülerimi bakalım ne kadar gitmiş:26:
tatlım seni de tebrik ederim
ne güzel böle yazıları okuyunca daha çok motive oluyorum hepimiz jillianlı harika olalımmmmmmmmmm

rippede bir hafta valla maşallah sende azimlisin...Henüz dambıla başlamadım drvmzn.. vücut yağ oranı düştükten sonra abartmadan yapmak gerekmiş sıkılaşmak için...Sende ölçülerini kaydet ben sabah öğle akşam tartılıyorum 67 yi hala kıramadım motivasyon işim yüzünden düştü ofiste delirmiş gibi çalışıyoruz bedenen değil ama beyin olarak hergün spordayım:))acaba beynimde ölçülerim gibi küçülürmü yakında:)))

teşekkür ederim cemre..hadi bakalım bende sizin ölçülerinizi merakla bekliyorum

ben başladımı yapıyorum yeterki başlayayım bıraktımıda bırakıyorum onun için ara vermeden devam etmeye çalışıyorum. yazıyorum ölçülerimi artık bakalım nekadar fark olacak, sabah öle akşam çok tartılıyosun ya sabah aç karına olan gerçek kilodur diğerlerine bakma sen.. işinde Allah kolaylık versin kafa yorgunluğu beden yorgunluğundan daha kötü oluyo :44:

öncelikle çok geçmiş olsun kendini inzivaya al bacakla olmayan yatay egzersizleri yapabilirsin ama. geçen verdiğin 2 günlük diyeti denedin mi merak ettim. bu diyette güzel aslında ama ben uymayı sevmiyorum illa bişileri değiştiriyorum yapabilene helal olsun inşallah güzel sonuç alırsın merakla bekliyorum

aşkolsun kızlar niye topiği uzaktan uzaktan takip ediyorsunuz yakına gelsenize:)hem siz bu gurubun demirbaşlarısınız...tecrübeleriniz bizim için önemli

Bi başlasam devamı gelecekte...şu gün bugün erteliyorum...başlarsam zaten hep yazarım... aslında diyete ihtiyacım yok. iştahım gitti veriyorum bu aralar..ama şu ayran detoksunuda merak ediyorum..

yok canım buna basladım dun yapamadım ızmırdekı ablam burada cumartesı aksam gıtcek bugun annemler gıtcem emınım onlar artı bıseyler yedırcek yoksa dun kurallara uydum ama artık pazar kesın baslayısım olcak sanırım

hoşgeldin geçmiş olsun ama daha istirahat etmelisin bence ,1 ay çok erken spor için...sen üzülme biz daha 5-6 ay buradayız

hatırlamammı hic kaçak........... eskilerden kimse yok movenius tan başka..seni kimse tanımaz burda...bende sen gibi kacağım ama takipteyim yinede topiği...

kızlarrrr sizi burada görmek çok güzel sizin sayenizde motive olup başladım ben,hep gelin noolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…