Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

taş atmaaaaaaaaaaaa...ben zaten burdayım........... yazmıyorum o kadar........hem movenius benim yerimede burda dimi kısssss

duyan "yapıyorum ama yazmıyorum" dediğini sanacak, neyseki aşağıda mesajında totonun büyüdüğünü yazmışsın

toto büyüdü kuzuuuum kalkmıyooooo

atın atın taşları ben atıyorum atıyorum hiç tınlamıyosunuz hıh. ben sizin yerinize buradayımda sporu sizin yerinize yapamıyorum hadi canım hadi kaldırın o totoları başlayın.

ikimiz kayranın totoya bi el atsak, tek başına kaldıramıyo herhal

kizlar bende yeni katildim araniza, dun basladim. Fakat rejimsiz yapiyorum ben faydasi olur mu bilmem :))

level 1/2

level1/ 10 bitmiştirrrr
yarın ölçülerimi yazacağımmmmmmmmmmmmmm:26:

1 ay 1 hafta olduu 71.300 den 66.500e geldim(5kilo).ben jilianı haftada 2-3 gün yapabiliyrum haftada 2 gün 30 dak cardio yapıyorum oyüzden level 2ye ancak gelebildim ortaya karışık yani:)) ama jilianı düzenli yapıp azcıkta yediğine içtiğine dikkat edersen kesinlikle sonuç alırsın çünkü jilian cardio sıkılaştırma hepsini ortaya karışık yapıyor ölçülerimi 4-5 sayfa önce paylaştım..Yalnııız spor yaparken insan acıkır ...sakın sakın spora güvenip yeme çünkü yediğini yakarsın sıfıra sıfır elde var sıfır olur sonra..ben diyet yapmıyorum ekmeği azalttım 6dan sonra yemiyorum protein kalsiyum ağırlıklı(yumurta et yoğurt salata)ağırlıklı besleniyorum

kızlarr ben tekrar geldim... belki unuttunuz ama neysee artıkk :) bugün 6 six 6 packle başladım.kendime 96 gün verdim ve hedfledim.mezuniyet var ve kurulmalıyım artıkkk.sizlerin nasıl gdiyor???

hee hee, konuyu kaynatmak için bak ortaya karışık yapmışsın. yazsana, yapçam, şu gün başlıyom desene

yemiyo kuzum napıyım yaaaaaaaaa....benim yapcam başlıyom dediğim değil de başladım dediğim önemli sanırım...tabi eğer başladım dersem sende burda ol başla...

valla siz eskilerin muhabbettine hayranım:)))Yalnız sana fazla yükleniyolar kayra bence altta kalma

altta kalmam kız ben .... gaza getiriyorlar beni...... haklılar ama bırakmamalıydım... buranın sohbeti başkadır seviyorum arkadaşlarımı.... trip atan niye böle yazdın diyen olmaz şaka kaldırır benim güzel arkadaşlarım

bende 3 gündür yapamıyorum annem bizde taa memleketten geldi o yüzden ara verdim bende çarşamba akşamı kaldığım yerden devam edeceğim inşallah...

alacan kalça için hangi hareketi yapıyosun

yemiyo kuzum napıyım yaaaaaaaaa....benim yapcam başlıyom dediğim değil de başladım dediğim önemli sanırım...tabi eğer başladım dersem sende burda ol başla...

benim bi 20 güne ihtiyacım var (daha çok şişmek için dermişim ) sonrasında burdayım....killer abs + 6w6p ile yaza hazırlaniciiim
senin de bi 20 günün olsun motivasyonunu sağlamak için.. sonrasında burada çoşalım

slm kızlar dün level 1 tammalanmıştı sabah kalkıp ölçülerimi yaptım

veeeeeeeeee şokkkkk nasıl olur acayip incelmişim yazayım hemen

kilo da yaklaşık 2 kilodan fazla vermişim

göğüs: 106 -------
103 3 cm

bel : 95 cm --------- 90 5 cm

basen: 110----------107 3 cm incelmişim kızlarrrrrrr

bacak ve kolu ölmemiştim bu sefer ölçtüm 2.ci bitince onuda yazarım

ve bugün level 2 / 1 e başlıyorum hadi bakalımmmm

kızlar bu arada size bişey sormak istiyorum kaç cm incelince bi beden zayıflamış oluyoruz anlaymadım da:((

Son düzenleme:

tebrikler canim cok iyimis yaa ben bu kadar inceltme saglayacagini sanmiyodum ama bayagi iyimis ))

bu arada rejimde yapmismiydin ?

Ben daha yeniyim bugun level 1/3

tebrikler canim cok iyimis yaa ben bu kadar inceltme saglayacagini sanmiyodum ama bayagi iyimis ))

bu arada rejimde yapmismiydin ?

Ben daha yeniyim bugun level 1/3

sağol cnm evet bende bu kadar beklemiyordum açıkcası
diet yaptıum cnm bakalım 2 .ci level nasıl olacak sabırsızlıkla o günü bekliyorum
sen yenisin inş sende bayağı incelirsin

sağol cnm evet bende bu kadar beklemiyordum açıkcası
diet yaptıum cnm bakalım 2 .ci level nasıl olacak sabırsızlıkla o günü bekliyorum
sen yenisin inş sende bayağı incelirsin

insallah 2. ci level de de fayda gorursun cnm,

ben diyetsiz yapiyorum bakalim faydasi olurmu bilmem ) ama yediklerime dikkat edeyim bari cabam bosuna gitmesin

insallah 2. ci level de de fayda gorursun cnm,

ben diyetsiz yapiyorum bakalim faydasi olurmu bilmem ) ama yediklerime dikkat edeyim bari cabam bosuna gitmesin

aynen cnm bari işe yarar 1 kilo verip 2 cm inceleceğine
dietle veya dikkatli beslenmeyle 3 kilo ve 4 veya daha fazla incelmek daha güzel ve mantıklı
hadi sağlıklı bi şekilde zayıflayıp incelmeyeeeeee

aynen cnm bari işe yarar 1 kilo verip 2 cm inceleceğine
dietle veya dikkatli beslenmeyle 3 kilo ve 4 veya daha fazla incelmek daha güzel ve mantıklı
hadi sağlıklı bi şekilde zayıflayıp incelmeyeeeeee

insallahhh yaa ne guzel soyledin valla 3-4 kilo verip az incelsem yeterr, dogumdan sonra kalan gobekte gitsin oohh tamamdir :))

8 dakikalik karin egzersizinide yapiyorum 3-4 hafta olmustur baslayali onunda biraz faydasi oldu gibi, simdi bunuda ekledim ustune umarim sonuc harika olur.

sen kaç kilosun cnm hedefin kaç
bebişşin analı babalı büyüsün darısı bana ve herkese olsun
ahh ben o 8 dk tamammını yapamıyorum ağır geliyo bana
sonuç harika olacak sende yazacaksın buraya gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…