- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.601
taş atmaaaaaaaaaaaa...ben zaten burdayım........... yazmıyorum o kadar........hem movenius benim yerimede burda dimi kısssss
toto büyüdü kuzuuuum kalkmıyooooo
atın atın taşları ben atıyorum atıyorum hiç tınlamıyosunuz hıh. ben sizin yerinize buradayımda sporu sizin yerinize yapamıyorumhadi canım hadi kaldırın o totoları başlayın.
duyan "yapıyorum ama yazmıyorum" dediğini sanacak, neyseki aşağıda mesajında totonun büyüdüğünü yazmışsın
ikimiz kayranın totoya bi el atsak, tek başına kaldıramıyo herhal
zapuk karuuuuuuuuuuuuuuu
Hosbuldum canim, Tesekkurlerr hemen bugun baslamayi dusunuyorum) zaten 1 aydir duzenli yaptigim bazi sporlar (gunde 8 dakika olanladan) vardi bunuda eklerim ustune insallah. Gunluk girip burayada yazarim.
Sen ne zamandir yapiyosun ve vucudunda SIKILASMA oldu mu ?
zapuk karuuuuuuuuuuuuuuu
level1/ 10 bitmiştirrrr
yarın ölçülerimi yazacağımmmmmmmmmmmmmm:26:
hee hee, konuyu kaynatmak için bak ortaya karışık yapmışsın. yazsana, yapçam, şu gün başlıyom desene
valla siz eskilerin muhabbettine hayranım:)))Yalnız sana fazla yükleniyolar kayra bence altta kalma
günaydın kızlar level 2/1 bitti hareketler biraz gıcığıma gitti:))üstüne slim and six pack ve 10 dakika kalça hareketi yaptım hafta içi yapamıyorum bari haftasonu vicdan azabımdan kurtulayım dedim..67nin inadını bugün itibarıyla kırdım vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))
yemiyo kuzum napıyım yaaaaaaaaa....benim yapcam başlıyom dediğim değil de başladım dediğim önemli sanırım...tabi eğer başladım dersem sende burda ol başla...
slm kızlar dün level 1 tammalanmıştı sabah kalkıp ölçülerimi yaptım
veeeeeeeeee şokkkkknasıl olur acayip incelmişim yazayım hemen
kilo da yaklaşık 2 kilodan fazla vermişim
göğüs: 106 ------- 103 3 cm
bel : 95 cm --------- 90 5 cm
basen: 110----------107 3 cm incelmişim kızlarrrrrrr
bacak ve kolu ölmemiştim bu sefer ölçtüm 2.ci bitince onuda yazarım
ve bugün level 2 / 1 e başlıyorum hadi bakalımmmm
kızlar bu arada size bişey sormak istiyorum kaç cm incelince bi beden zayıflamış oluyoruz anlaymadım da:((
tebrikler canim cok iyimis yaa ben bu kadar inceltme saglayacagini sanmiyodum ama bayagi iyimis))
bu arada rejimde yapmismiydin ?
Ben daha yeniyim bugun level 1/3
sağol cnm evet bende bu kadar beklemiyordum açıkcası
diet yaptıum cnm bakalım 2 .ci level nasıl olacak sabırsızlıkla o günü bekliyorum
sen yenisin inş sende bayağı incelirsin
insallah 2. ci level de de fayda gorursun cnm,
ben diyetsiz yapiyorum bakalim faydasi olurmu bilmem) ama yediklerime dikkat edeyim bari cabam bosuna gitmesin
aynen cnm bari işe yarar 1 kilo verip 2 cm inceleceğine
dietle veya dikkatli beslenmeyle 3 kilo ve 4 veya daha fazla incelmek daha güzel ve mantıklı
hadi sağlıklı bi şekilde zayıflayıp incelmeyeeeeee
insallahhh yaa ne guzel soyledin valla 3-4 kilo verip az incelsem yeterr, dogumdan sonra kalan gobekte gitsin oohh tamamdir :))
8 dakikalik karin egzersizinide yapiyorum 3-4 hafta olmustur baslayali onunda biraz faydasi oldu gibi, simdi bunuda ekledim ustune umarim sonuc harika olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?