- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.721
kizlar isteyenlere linki gonderdim umarim atladigim olmamistir, yalniz esradlr sizin posta kutunuz doluymus ozel mesaji gonderemedim orayi bosalttiginizda buradan yazarsaniz o zaman yollarim
Bende link alabilir miyim?
cnm genede vermişsin tebrik edemicemsonuçlarım hüsran kızlar :2:
kol yarım cm
göbek 1 cm
göğüs aynı
bel aynı
basen 1 cm
bacak 1 cm
ama hakettim ben bunu...yedim yedim yedimbu spor yine de harika...10 luk leveli 16 günde falan bitirdim ve 16 gün boyunca hamur işleri tatlılar hepsini yedim...eğer spor yapmasaydım bu bana en az 2 kilo olarak geri dönerdi,garibim yine de 1 er cm inceleyim bari,o etti ben etmeyeyim demiş
pişmanmıyım,EVET...bu levelde tutucam boğazımı da,çok pis kızdım kendimebu arada kilom aynı kalmış 64.6 kg
Günaydın,ben jillian yapamıycam :) çok zorlanıyorum önce lesli ve platesle açılsın kaslarım epeydir spor yapmıyorum çok hamlamışım birden bunla başlamak zor oldu:) bir ay sonra falan başlıyayım ben:)
sonuçlarım hüsran kızlar :2:
kol yarım cm
göbek 1 cm
göğüs aynı
bel aynı
basen 1 cm
bacak 1 cm
ama hakettim ben bunu...yedim yedim yedimbu spor yine de harika...10 luk leveli 16 günde falan bitirdim ve 16 gün boyunca hamur işleri tatlılar hepsini yedim...eğer spor yapmasaydım bu bana en az 2 kilo olarak geri dönerdi,garibim yine de 1 er cm inceleyim bari,o etti ben etmeyeyim demiş
pişmanmıyım,EVET...bu levelde tutucam boğazımı da,çok pis kızdım kendimebu arada kilom aynı kalmış 64.6 kg
karma diyetim bitti 5 günlük diyette 3 kg verdim 6 lı rakamları gördüm şükürler olsunaslında 1 hafta devam edecektim ama haftasonları kayınvalidemlere gidiyoruz orda pek yapamıyorum. oda sağolsun onu ye bunu ye diyip duruyo, ama dikkat etmem, bu kiloyu korumam lazım biraz boğazımı tutucam haftayada bi ayran detoksu yapıcam inşallah o zamn garantilemiş olurum sanırım.
hadi bakalım herkes istediği kiloya ve inceliğe kavuşur inşallah durmak yok hadi birki birki
çok kg vermeyi hedeflediyseniz ben gibi kızlar (16kg fazlam var ideal kg'ma)kesinlikle tüm kaçamakları silmelisiniz diyete başladıgımdan beri bir 2 yerde çaya bir yerde yemeğe davetliydim çayda o kadar hamuruişi gözümün içine baktı ama bir çatal sallamadım ceza bile verdim kendime bir elma bir portakal yedim o akşamlarda..Level 2/8 bitti
apranxx ölçülerde büyük değişiklik olmasa bile, üstüne kilo almaktan iyidir bence :) Zaten çoğu şeyin başı o güzel kaçamaklarda, o da azalsa hiç sorun olmıcak işte
karma diyetim bitti 5 günlük diyette 3 kg verdim 6 lı rakamları gördüm şükürler olsunaslında 1 hafta devam edecektim ama haftasonları kayınvalidemlere gidiyoruz orda pek yapamıyorum. oda sağolsun onu ye bunu ye diyip duruyo, ama dikkat etmem, bu kiloyu korumam lazım biraz boğazımı tutucam haftayada bi ayran detoksu yapıcam inşallah o zamn garantilemiş olurum sanırım.
hadi bakalım herkes istediği kiloya ve inceliğe kavuşur inşallah durmak yok hadi birki birki
evet kızlar aslında patates diyeti diye başladım bol bol haşlanmış patates yedim bol su içtim 3.5- 4 lt gibi aç karına ılık 2 bardak su içtim gün içindede ılk su içtim ara ara akşam 6 dan sonra hiçbişi yemedim acıksamda su içtim hep. birde ben emziriyorum bukadar çok vermemde onunda etkisi olmuştur kesinlikle. neler yedim ona geçeyim;
sabah 1-2 haşlanmış tuzsuz patates gün içinde acıktıkça haşlanmış 1-2 patates dilimi küp küp doğruyorum akşam eşime hazırladığım yemekten 1-2 kaşık bu kadar günde toplam 3 patates falan ekmek yok. dengesiz bi diyet olabilir uydurma oldu benim için ama irademe hakim olmaya çalıştım inşllh koruyabilirimde kilomu haftayada dediğim gibi ayran detoksu yapmaya çalışıcam ve yediklerime daha bi dikkat edicem bundan sonra. insanın gözü doymuyoki ya bi doysa zayıflıcaz zatende kendimizi frenlememiz lazım birbirimize destek olacağız inşllh
çok kg vermeyi hedeflediyseniz ben gibi kızlar (16kg fazlam var ideal kg'ma)kesinlikle tüm kaçamakları silmelisiniz diyete başladıgımdan beri bir 2 yerde çaya bir yerde yemeğe davetliydim çayda o kadar hamuruişi gözümün içine baktı ama bir çatal sallamadım ceza bile verdim kendime bir elma bir portakal yedim o akşamlarda..
yemegede babanneme gittim neler yapmış bir tek corbasıyla zeytinyağlı sarmasından aldım ıkı tane ekmek kepek ekmegı yok die agzıma sürmedim...
ardından iş yerimde bir firma müdürü ne zaman gelse jest yapar sağolsun milka beyaz çikolata almış tüm gün önümde durdu yemedim sonra (babamla beraber çalışıyorum patronumdur kendısı) babam ahh benim kızım nasılda babasını düşünürmüş diyerek burnumun dibinde yedi... içim gitmiyomu gidiyo ama bir kere tadına bakım dersem irademi kaybetcem biliyorum.Beynıme hukmetmeyi öğrendim ...
rabbim yardımcımız olsun
Oruç tutar gibi niyet ettim allah rızası için yemek yememege der başlarım gunume
SABAH:bir kibrik kutusu peynır ,2 yeşil 2 siyah zeytin,bir haslanmıs yumurta,bir dilim kepek ekmeği,1 bardak form çayı yada yeşil çay
ARA ÖĞÜN:2kepekli galeta yeşil çay,yada bir kase yogurt
ÖĞLEN:yoğurt corbası yada herhangi bir çorba,ızgara tavuk yada et (100gr gecmiycek şekilde),salata yapmaya zamnım olmuo göbek marul koparıp yiyorum
ARA ÖĞÜN:1greyfurt ,1 portakalla 1kivi,yada 1 Büyük elma
AKŞAM:Çorba bir kase etli yada kıymalı bir sebze yada ızgara balık ,salata
öğünlerim böle geçiyo arada 2 lt min su tüketiyorum gunde en az 10 bardak...
12 günde 3 kg bole verdim işte normaldede fazla yemem fakat 10 fincandan asagı çay tüketmezdim içine bir tatlı kasıgı şeker en çok kg bu yapıodu çayı gunde 1 bardak anca içiyorum ve şekersiz...
aaa süpersin darısı başıma 7li rakamların sonundayım bende ...
kayınvalidene sole bende kımseye kırıcı olmadan elinize sağlık eminim cok gusel olmustur ama bana dusmanlıgınız yoksa ısrar etmeyin bir kereden bişi olmaz hiç demeyin prensiplerimi çiğnememem gerekiyo diyip gönüllerini alıyorum
Diyetinizi soracaktım ama yazmışsınız ama emzirirken sağlıksız değil mi böyle?
Azminiz çok iyi maşaallah, bende bundan dört yıl önce ömrümde ilk kez diyet yaptım evlendikten sora aldığım altı kilo için üç ayda diyet+lesliyle verdim ramazana denk gelmişti bir lokma tatlı yememiştim iftardan yarım saat önce bile spor yapıyordum sonra tekrar normal yedim ben kolay kilo almam aburcubur yemezsem hamilelik ve sonrası yemeye alıştım hamilelikte 18 kilo aldım 10 u kendiliğinden gitti 8 kilo kaldı tabi hamile kalmadan önce 3-4 kilo fazlam vardı yine diyete başlamıştım ama hamile kaldım oğlum 22 aylık ben dört senedir rahat rahat yiyorum şimdi diyet yapmak çok zor geliyor kaçamaklarım çok oluyor ikinci haftamdayım bir kilo verdim sadece kaçamak olmaması lazım kesinlikle size katılıyorum ben çok zor kilo veririm çünkü, bu arada bende çok çay içerdim bir kaşık atardım şekeri kestim iki haftadır onun etkisi çok olur dedim ama pek olmadı
sagol guselim bende çok iradeli sayılmam ama bir şey beni kendime getirdi sölemiyim şimdi toparlaman lazım kalk kızım dedim yani.
ben 3,5 yıllık evliyim 13 aylık bir oğlum var hamilelik zamanında toplamda 10 kg aldım normal doğumla beraber bir hafta sonra eski kgdaydım işe basladıktan sonra oturmamdan kaynaklanıyo muhtemelen 3 kg aldım şimdi yeni 3 kg verdim ama balıketli kıvamdan bıraz fazlayım ben ve bölgesel kg vermem gerekli. toparlanacagıma eminim ama kg konusunda zor veriyorum.
bakalım inşallah desteklerimizle vercez kgları ben 60kg görene kadar devam edicem 1 yıl surse bile sonrasındada yememe dıkkat ettikten sonra degıscegımızı sanmıyorum.
Ben hamilelikte çok aldım yemek yapanım yoktu bende tiksindiğim için yapamıyordum bol meyve yedim şiştim:) maalesef sezeryan oldum inşaallah ikinciyi normal istiyorum bende 5 yıllık evliyim,sezeryan göbeğimden dolayı kilo vermek istiyorum:) 68 kiloum hedef 55 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?