- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.681
patates diyetinin sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum :18:
evet ya aslında tutsan boğazını patır patır gidiyo kilolar ama,evdekilerle yemekte acayip keyifli oluyor...ben kendimi bütün gün tutuyorum,akşam olunca hooopp bozuluyor yeminler...kısır döngü yani
kızlar bişey sorucam sizlere
shrede ilk başladığımda regldim...ölçülerimi reglin ilk günü falan aldım...şimdi 2.levelde 9 dayım...yani öbürgün ölçü günü ama ben şimdi regl oldum...yine de zamanında ölçeyim mi,yoksa leveli uzatıp regl sonunda mı ölçeyim :26:
bu arada reglim 6-7 gün sürüyor ...
hoşgeldin...
1) ilk 10 günün sonunda benim kolum 1 cm inceldi...bi de askılı giyince o koltuk altından fışkıran şişlik var ya (yazarken bile nefret ettim) orası işte,gözle görülür biçimde azaldı :)
2) başından beri ağırlık kullanıyorum 1 kg lık dambıllarım...fazlasını yapan arkadaşlar da var ama benim harcım değil,bazen benimkileri bile fırlatıp atıyorum
regl oldugun zamn çok mu şişiyosun beklesen 6-7 günde çok bence şimdi al yine fark çıkar sanırım öncekinide regli aldığın için 3. ölçünde inşllh regl olmazsında işte o zamn fark baya olur yinede sen bilirsin tabi
ben sana bişi sorayım bu alttaki tablon var ya onu nasıl oluşturdun acaba :44:
merhabalar...
uzun zamandır sizleri takip ediyordum ziyaretçi olarak yeni üye oldum Sayenizde bu spora başladım...
çokda faydasını gördüm şu an level 2 de 4.Günüm artı sıkı birde diyet uyguluyorum ... ıkı haftada 3kg verdim
19 şubatta ilk spora başladım ölçülerim şöyleydi boy:168 kg:76.0
Göğüs:95
Bel:80
Kalça:105
25Şubat ölçülerim kg:74.6
gögüs: 93
bel:79
kalça:104
2Mart ölçülerim kg:73.1
göğüs:91
bel:78
kalça:102
ayrıca tam ölçü nasıl alınır bilemiyorum fakar üst bacak ve kollarımı tek ölçüm aldım kollarımda 2cm üst bacaklarımın en kalın yerinde 3 cm azalma oldu çok mutluyum etlerimin sıkılaştıgını hissetmekte ayrıyetten mükemmel...
haftalık olarak tartılma ve ölçümleri yapıyorum hepinize tesekkürü borç bilirim özellikle fotogaflarınız sayesinde bu kadar azmettim
aramıza hoşgeldinvede tebrik ediyorum azmin ve başarın için devamını diliyorum. diyetle beraber daha çok etkili oluyor o yüzden bırakma sakın hadi hayırlı olsun tekrardan
aramıza hoşgeldinvede tebrik ediyorum azmin ve başarın için devamını diliyorum. diyetle beraber daha çok etkili oluyor o yüzden bırakma sakın hadi hayırlı olsun tekrardan
Bugün isteyerek ve güzelce level 2/6. yı bitirdim
Ölçüleri de aldım biraz geç olsa da1 hafta sonra başta aldığım ve şimdiki ölçülerimi de yazıcam, bakalım ne gibi değişiklikler var :)
Bugün isteyerek ve güzelce level 2/6. yı bitirdim
Ölçüleri de aldım biraz geç olsa da1 hafta sonra başta aldığım ve şimdiki ölçülerimi de yazıcam, bakalım ne gibi değişiklikler var :)
google yaz 30 day shred die level 1,level2,level3 videolar var ben ordan izliyorum
Birde level 1,2,3 yapılma süreleri ne kadar?
Birde level 1,2,3 yapılma süreleri ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?