- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.741
benımde aynı sekilde yemek yapanım yoktu. bide benım mıdem cok kucuktu olekı cocougum bıle gelısemedı erken dogdu yemek hıc yıyemedım bıraz yesem mıde yanması yapıodu yemek borum gazoz gıbı kaynıyodu ne ılactar tuketım yok gavıskon vss en son pulcet dıe bısı verdıde rahatladım 76 kgdum gecen pazartesı 73,1 ıdım bu pazartesı allah kerım hedefım 60
Mide yanması zor evet son iki ay oldu bende akşam bir şey yersem oluyordu bende yemiyordum,inşaallah ulaşırsın hedefine boyun uzun sanırm benim1,60
bu diyet tam benlikmiş hee ağzıma layık patatesin her türlüsünü severim bide yanında kuru soğan olcak tuzlıycan yıyen :)
yanlız canım dediğin gibi preteinsiz sakat bir diyet olmuş sağlığı kaybetmemek vucut dırencını yitirmemekte önemli ki bide bebişin var emziriyorum diyosun dikkat et kendine balım...
şimdi ona kalırsa tek çeşit beslenmeyin die bas bas bağırıyo diyetisyenler.ben bekarken bir diyet uygulamıştım 10 günde 8 kg vermiştim bununla sırf meyve diyeti yazdı o zaman bir ogunde bir şeftalı ıkı dilim karpuz bir dilim kavun kiraz bolca hep bole yedım acıktıkca yeşil elma yedim resmen tüm kglarım uctuydu ama sonrasında bıraktıgım anda kg aldım yanı bu tarz seylerde ters tepebiliyo
en güzeli jıllıan ablayı dinlemek gunde 1200 cal geçmemek şimdi ben öle yapıyorum istikrarla kglar gibi ne vıtamınsız ne demirsiz kalıyorum kiş bıraktıgındada duzenlı beslenirsek kg almıyormusuz.
bende çok seviyorum patatesi tek tip değil aslında çoğunluk patates ama o akşm az bi iki yediklerimde ette sebzede vardı ama çok azdı. bidaha bukadar sıkı yaparmıyım bilmiyorum dikkat etsem yeter diye düşünüyorum.
kalori hesabı yapmadım aslında onu yapmak daha iyidir sanırım ona göre rahat yersin..
kalorı hesabı yaparkende dıkkat edılmesı gereken seyler var tabı misall su gun canım bunu cektı kalorıyı gecmıyo dıe kg yapıcı seylerde yememek lazım burda bır kaç formda okudum cok guldum adam tatlı yemıs gun boyu kal gecmemeıs yedıklerı ole dıyet yapmısbu diyet tam benlikmiş hee ağzıma layık patatesin her türlüsünü severim bide yanında kuru soğan olcak tuzlıycan yıyen :)
yanlız canım dediğin gibi preteinsiz sakat bir diyet olmuş sağlığı kaybetmemek vucut dırencını yitirmemekte önemli ki bide bebişin var emziriyorum diyosun dikkat et kendine balım...
şimdi ona kalırsa tek çeşit beslenmeyin die bas bas bağırıyo diyetisyenler.ben bekarken bir diyet uygulamıştım 10 günde 8 kg vermiştim bununla sırf meyve diyeti yazdı o zaman bir ogunde bir şeftalı ıkı dilim karpuz bir dilim kavun kiraz bolca hep bole yedım acıktıkca yeşil elma yedim resmen tüm kglarım uctuydu ama sonrasında bıraktıgım anda kg aldım yanı bu tarz seylerde ters tepebiliyo
en güzeli jıllıan ablayı dinlemek gunde 1200 cal geçmemek şimdi ben öle yapıyorum istikrarla kglar gibi ne vıtamınsız ne demirsiz kalıyorum kiş bıraktıgındada duzenlı beslenirsek kg almıyormusuz.
bende çok seviyorum patatesi tek tip değil aslında çoğunluk patates ama o akşm az bi iki yediklerimde ette sebzede vardı ama çok azdı. bidaha bukadar sıkı yaparmıyım bilmiyorum dikkat etsem yeter diye düşünüyorum.
kalori hesabı yapmadım aslında onu yapmak daha iyidir sanırım ona göre rahat yersin..
bebişlerimizi allah bizlere bağışlasın..
amın rabbim bızlere bagıslasın kuzularımızı...
kalorı hesabı yaparkende dıkkat edılmesı gereken seyler var tabı misall su gun canım bunu cektı kalorıyı gecmıyo dıe kg yapıcı seylerde yememek lazım burda bır kaç formda okudum cok guldum adam tatlı yemıs gun boyu kal gecmemeıs yedıklerı ole dıyet yapmıs
amın rabbim bızlere bagıslasın kuzularımızı...
ya iyi yapmış aslında tatlı ye ne güzelkuralsız bişi yokmu bu hayatta yahu onu yeme bunu yeme off neyse katlanıcaz mecbur ne yapalım
bu arada ripped levl2/6 yı vede slim six packimi yapmış bulunmaktayımdarısı başınızaa bana müsade
Slm kızlar 2 haftadır aranızda yoktum spora uzun süre ara verdim vicdan azabından ölüyorum((hepinizi özledim neler yaptınız bakalım kilolar gidiyormu. ben kilo almadım çok şükür ama sporu bıraktım bırakalı bir gram veremedim...pazartesi yeniden başlıyorum inş motivasyonum devameder işlerin yoğunluğundan bazen tüm iştahımı kaybediyorum...Bu arada 10 gündür adet olmuyorum neolur neolmaz hoplayıp zıplamayayım dedim testlerde negatif çıktı..ama kan testi yaptır diyorlar kafam karışık..ilk kızmdada negatif çıkmıştı sonra kan testiyle öğrenmiştim hamileliğimi..:))
merhaba jillian michaels 30 day shred linkini ben de alabilir miyim? 2 ay sonra düğünüm var ve benim michelin lastiklerinden farkım yok
EVET KIZLAR BUGUN BUYUK GUNDU...
19 ŞUBAT boy:1,68 kg:76,0
gögüs:95cm
bel:80cm
kalça:105cm
üst bacak(tek):62cm
alt bacak(tek):38cm
kol:28
25 ŞUBAT kg:74,6
gögüs:95cm
bel:79cm
kalça:104
üst bacak(tek):60cm
alt bacak:38cm
kol:27cm
2 MART kg:73,1
göğüs:91cm
bel:78cm
kalça:102cm
üst bacak(tek):59cm
alt bacak:38cm
kol:26cm
11 MART kg:72,5
Göğüs:90cm
bel:75cm
kalça:100cm
üst bacak:57cm
alt bacak:37cm
kol:25cm
Kg verişim düşmeye başladı bu konuda neden böle oldugu konusunda fikrim yok diyetimi hiç kaçamak yapmadan devam ettiriyorum hayırlısı
maşallah canım müthişsin diyette yaptınmı yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?