Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Mide yanması zor evet son iki ay oldu bende akşam bir şey yersem oluyordu bende yemiyordum,inşaallah ulaşırsın hedefine boyun uzun sanırm benim1,60

Mide yanması zor evet son iki ay oldu bende akşam bir şey yersem oluyordu bende yemiyordum,inşaallah ulaşırsın hedefine boyun uzun sanırm benim1,60

benim 5 aydan basladı yanmam zor donem atlattım ama sukur oğlum ıyı sağlıyı yerınde
boyum uzun sayılmaz standart turk kadınıyım 1,68 boyum var

kızlar bugün çok aktifsiniz maşallah yılmak yok yola devam,en kısa zamanda hepimiz incecik olalım inşallaaaahhhh

ii akşamlar kızlar oh sayfalar uçmuş ne güzel
vee level 2 / 7 bitti pilates ve 200 mekik de yanında eşantiyon oldu

Dün gece bir rastlantı sonucu bu konu başlığıyla ve Kadınlar Kulübüyle karşılaştım.Öncelikle herkese selamlarımı gönderiyorum.Uzun zamandır bu konuda arayış içindeydim ve tam istediğim gibi bir egzersiz programı buldum sonunda..Yorumları okudum ve acayip motive oldum.Hemen ölçüler alındı(fena ölçüler olduğundan şimdilik yazmamak en iyisi),akşam iş dönüşü 1/1 gerçekleştirildi..Sabaha nasıl kalkarım bilemiyorum.Ama kesinlikle bırakmadan devam etmek niyetindeyim.

günaydınlar dun gece 12 itibariyla level 2de 5.gunum bitmiştir henüz hareketler oturdu zor hareketleri dogru yapmak için cok cabaladım
arada bırgun atlandı oglumu uyuturken bende sızmısım
pazartesi yaklasıoo tartı ve olcum gunu bakalım sonuclar nasıl olcak...

Slm kızlar 2 haftadır aranızda yoktum spora uzun süre ara verdim vicdan azabından ölüyorum((hepinizi özledim neler yaptınız bakalım kilolar gidiyormu. ben kilo almadım çok şükür ama sporu bıraktım bırakalı bir gram veremedim...pazartesi yeniden başlıyorum inş motivasyonum devameder işlerin yoğunluğundan bazen tüm iştahımı kaybediyorum...Bu arada 10 gündür adet olmuyorum neolur neolmaz hoplayıp zıplamayayım dedim testlerde negatif çıktı..ama kan testi yaptır diyorlar kafam karışık..ilk kızmdada negatif çıkmıştı sonra kan testiyle öğrenmiştim hamileliğimi..:))

bizde özledik seni gel gayri :)) ben spora devam gecen hafta diyet yaptım 3 kg verdim inşlh geri almam az öncede ripped lvl 2/7 yi yaptım ve slim six pack yaptım sayende
yeğen mi geliyo yoksa bi yaptır bakalım kan testini garanti olsun sonucu merakla bekliyorummm

slm kızlar level 2 bugün son yarın ölçülerimi yazıcam
ve level 3 ü yapmıcam çünki biraz rahatsızlandım
bi müddet ara vericem

EVET KIZLAR BUGUN BUYUK GUNDU...

19 ŞUBAT boy:1,68 kg:76,0
gögüs:95cm
bel:80cm
kalça:105cm
üst bacak(tek):62cm
alt bacak(tek):38cm
kol:28

25 ŞUBAT kg:74,6
gögüs:95cm
bel:79cm
kalça:104
üst bacak(tek):60cm
alt bacak:38cm
kol:27cm

2 MART kg:73,1
göğüs:91cm
bel:78cm
kalça:102cm
üst bacak(tek):59cm
alt bacak:38cm
kol:26cm

11 MART kg:72,5
Göğüs:90cm
bel:75cm
kalça:100cm
üst bacak:57cm
alt bacak:37cm
kol:25cm

Kg verişim düşmeye başladı bu konuda neden böle oldugu konusunda fikrim yok diyetimi hiç kaçamak yapmadan devam ettiriyorum hayırlısı

maşallah canım müthişsin diyette yaptınmı yanında

maşallah canım müthişsin diyette yaptınmı yanında

yaptım diyetsiz bu sporu yaptıgında zaten kg verimi degıl alımı oluyo yaglar kasa dondugu için cnm
sanırım bu hafta az kg vermemın nedenıde bu level 2 de 7gunum bitti epey zorlanıyorum yaparken
inşallah yuksek kg vermeyide basarabilirim ziraa 60 kg yalan olsun istemiyorumm diyet listelerinide takıp edeyim topıklerden
midem kucuk benım cok yemek yemezdım onceleride sımdı yedıgımın yarısını bile yemıyorum ama hiç yemedende olmaz kı saglıksız kg vermek ıstemıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…