- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.701
Birde level 1,2,3 yapılma süreleri ne kadar?
2. level 3. günümdeyim. yalnız 1. leveli bitirdikten sonra bi 3 gün aram olmustu etkisi olur mu sizce?
az önce 27 dakikalık level 1 i uyguladım gerçekten işe yarıyor ama öldüm bittim yaa
Cevaplar için teşekkürler peki ağırlık var onu nasıl yapıyorsunuz?Göbek bölgesinde etkili mi ben şimdi lesli yapıyorum daha öncede lesliyle 6 kilo vermiştim bacaklarım sıkılaşmıştı ama karına pek etkisi yok onun malum sezeryan göbeği bunda etki oluyor mu? Bende başlıyım bugün inşaallah yapabilirim:) benimd pğlum varda pek fırsat vermez sağolsun.
Cevaplar için teşekkürler peki ağırlık var onu nasıl yapıyorsunuz?Göbek bölgesinde etkili mi ben şimdi lesli yapıyorum daha öncede lesliyle 6 kilo vermiştim bacaklarım sıkılaşmıştı ama karına pek etkisi yok onun malum sezeryan göbeği bunda etki oluyor mu? Bende başlıyım bugün inşaallah yapabilirim:) benimd pğlum varda pek fırsat vermez sağolsun.
sanırım senin oğlunla benim oglum aynı yaştalar akranlar yani14 şubat doğumlu benimki seninki ocak sonu mu? tickerinden ole goruyorum...
ağırlık derken dambıl kullanıyoruz,2-3 kg kullanan hulk gücünde arkadaşlarımız olsa daben 1 kg ile zor tamamlıyorum leveli...
Yaptım vaaaavvvv çok süper bununla sıkılaşmamak mümkün değil ve sormu geri alıyorum karına da etkili:) başım döndü zıplamaktan ve kaslarım titriyor çok zor ama alışana kadar sanırım devam ettirirsem güzel sonuç alırım lesliyle beraber:)
Önce bunu arkasına lesliyimi yapsam nasıl doğru olur?
sen önce bunu biyapta leslie kalsın bi süre :) gereğinden fazla yüklenince kilolar birden gitmiyor ama siz spordan bıkıp bırakabiliyosunuz o yüzden fazla abartmaya gerek yok sadece yedikleriniz her zamankinden daha az yemen yeterli
level 2/7 bitti, indirdiğim killer buns&thighs öylece duruyo :/ 40 dk çok uzun gelmeseydi keşke
Ikişer video yapanları da kutluyorum yani :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?