Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ve son on gundur egzersız olarak jıllene basladım dun aksam 1. level bıttı zorda olsa bu aksam bakalım 2. levele baslıcam.

bu arada bedenım 42-44 tu su anda lıkralı 38 bedene gırıyorum kot bedenımde 32-33 tu 29 a dustu

hgdin seda benimde 9 aylık bebeğim var yaklaşık 2 aydır jillian yapıyorum diyet için birşey diyemem ama egzersiz yap mutlaka ben şimdiye kadar yapmadığıma pişman oldum çünkü çook faydasını gördüm güzel inceldim 74 kg başlamıştım şimdi 69 kiloyum ama arada diyetler yaptım ve yediklerime dikkat ettim. jillian kg olarak pek düşürmüyo ama çok güzel kg vermiş gibi inceltiyo sıkılaştırıyor mutlaka yapmanı tavsiye ederim... zumba bende denemiştim 1 gün ama o kadar onla kaldı sonra jillianı keşfettim ve onda karar kıldım birde karın için egzersiz yapıyorum linkini paylaştım hergün bunları yapıyorum baya faydası oldu fazlada zamnım olmadı zaten bebekten dolayı 40 dk spor yetiyo bana senin zamnın olursa başka şeylerde ekleyebilirsin ama önceliğin jillian olsun ve diyet yapamasanda yediklerine dikkat et ve en azından günde 3- 4 lt su iç ben içiyorum hem sütte oluyo birde akşam en geç 8 de yemeğini yemiş ol sonrasında hiçbişi yemek yok. inşallah yardımcı olabilmişimdir....

canımmmm benim çok teşşekür ediyorum..öncelikle yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sabahları 1-2 dilim kepek-çavdar ekmeği,11 gibi meyve bir porsiyon ya da 2-3 adaet lissini,2,30da eve gidiyorum süt izinli olarak evde ayak üstü hafif bişeyler atıştrıyorum akşam yemeğinide 6-7 gibi yiyoruz...öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum suyu çok tüketiyorum günde en fazla 2 lt olacak şekilde ama...yani zumbanın arkasına jıllıean yapsam nasıl olur bi kaç kez ilk levelini yaptım dehşet bişeydi 3 gün bacaklarım ağrıdı...bugün denicem bakalım yapabilecekmiyim bundan sonrada havalar düzaeldikçe yürümeyi düşünüyorum günde 1 saat tempolu

önerilerin için çok teşekkür ediyorum son bi kaç aydır doğru düzgün kıyafet bile almıyorum bu kiloları kabul etmek istemiyorum..yaza kadar incelmek istiyorum eşiminde çok desteği var akşam sadece salata yesem yemek yap demeznşallah bende vericem yaklaşık 3,5 ay var 15 kilonun gitmesi lazım...dr.ayça kaya diyeti var ayda 8 kilo onu da uygulamayı düşünüyorum ama bilmiyorum sütüm azalır diye korkuyorum

bence önce jillianı yap zumba yapıp jillianı bırakırsın belki ondan dolayı jillianı öne almanı öneririm vucut alışıyo merak etme. süt konusuda psikolojik bence azalır diye düşünürsen gercektende azalır bol sıvı tüket ayran su vs gibi bişicik olmaz sütüne mesela ben bugün ayran detoksu yapıyorum bişi olmuyo şükür. istersen herşey olur yaza fit olacaksın inşallah...

harıkasın arkadaşım! Superrr.. Başarıların devamını dilerim

cok tesekkur ederım canımm darısı tum ısteyenlerın basına

bu arada dun 2. levele basladım asırı derecede ter attım ve ılk level kadar zorlanmadım dıyebılırım sankı bana daha kolay gıbı geldı 2. level :26:

canım bol su ıcersen sutun cogalır saglıklı bır beslen programı uygularsan sutunde azalmaz canımcım

dün yazmayı unuttum ripped lvel3/3 ü tamamladım ve slim six pack yaptım bugünde erkenden yapabilirim inşallah...

bana shred lvl 2 daha zor gelmişti bana göre en yorucusu lvl 2 hai bakalım devam devam

selam bayanlar, bende jillian killer bun level 1-8 e kadar gittim sonra düşündüm taşındım bütün vücut çalışsın diye jillian 30 day shred başladım ..bugün yaparsam level1-3 olucak.kol kaslarım çok zayıfmış zorlandım ve ağrı oldu ama devam edicem güzel çalıştırıyor ve çabuk bitiyor.yanında da leslie yle 2 yada 3 mil yürüyorum .bugün 3 mil yürüdüm öğleden sonra kızım uyuduğunda shred yapıcam .herkese kolay gelsin bol sporlu günler oldun

kızlar merhaba bende bugün videosunu bulup başladım 10kilo fazlam var vallahi şimdi bitti sporum ama bende bittim yaa 2.ye falan geçmeme gerek yok gibi geldi nefes nefese kaldm ne 30 günü bunu hergün yapsam tığ gibi olurum o değil dayak yemiş gibiyim yani

ne güzel hemde yürüyüş yapıyosunuz bende yapıyordum 6km falan yürüyordm bu ara bıraktım misafirler falan çok yoğun oldum saldım kendimi akşamlarıda yürüş yapıyım tekrardan

Eklıycem albümden bak tatlım

merhaba kızlar

azminiziçok sevdim bende dün itibari ile başladım julliana. aslında insanity istedim ama çok zor geldi gözüm korktu yediklerime de 12 şubattan beri dikkat ediyorum anca 2 kilo verebildim .. hareket şart

Aramıza hoşgeldin hadi bakalım yanlız degilsin hep beraber sıkılaşmaya...
kesinlikle heraket şart oglum cok hastaydı bronşit baslangıcı dedi doktor. 2 gun spor yapamadım
geceden sabaha ayagımda sallayarak sabahladım inşallah bu gece devam edicem ama ınanki 2 gunde sanki şiştim öle gelio bana ama alakası yok spor süper bişi yaa ne olursa olsun heleki jullıan apla başka

kızlar hu huuuu 5 gündür net yoktu,hem buraya yazamadım hem de sporumu yapamadım shred 3/1 bugün yapıldı...kilo aldım korkusundan tartılamadım ...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

alacan senin de geri dönüşüne çok sevindim yarışımız noldu ?

ben bugün yapamıcam misafirim var ama yatmadan slim six pack yapmayı düşünüyorum o bile fayda eder sanırım hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…