- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.821
dvrmzn
senin patates diyeti noldu? birkaç kilo daha vermiştin di mi canım? bu arada çizelgeyi yapamadın mı?
çok soru sormuşum
Merhaba kızlar
Video indirebileceğimiz link var mı? Baktım ma buşamadım ya da gözden kaçırdım yardımcı olur musunuz
merhaba bayanlar.
Ds 1/10 bitti.bende hemen ölçülerimi aldım tabi ki.öncelikle şunu belirtmeliyim ki bugün yarın regli olucam ve haliyle vücudum biraz şiş.ama buna rağmen sonuç çok tatmin edici görünüyor.
Başlanıç.............................1/10 bitişi ............................Fark
kilo : 64,10...............................62,00.............................. 2,10 Kg
gögüs: 97 cm..............................94 cm...............................3 cm
bel: 80 cm...............................76cm................................4 cm
göbek: 90cm................................87 cm................................3 cm
kalça : 101cm...............................99 cm............................... 2 cm
bunlara ilaveten bacak 56 dan 54 e,kol 27 den 26 ya düşmüş ama kol ve bacağın ilk ölçülerini 1/5 te almıştım.yani belkide ilk gün alsaydım daha farklı olurdu sonuç
şunuda belirteyim ki programa ek olarak diyette yapıyorum.hepinizi öpüyorum arkadaşlar.yılmak yok spora devam.2013 yazının çubuk krakerleri biz olalım.sevgiyle kalın
süpermişşş ya tebrik ediyorum seni sadece 10 günde aldın demi bu sonucu?
diyet nasıl bişey uyguladın diyetisyen eşliğindemi yoksa dikkat falan mı ettin?
evet canım sadece 10 günde aldığım sonuç bu.vücut düzenli sporu ilk kez görünce sevindirik oldu sanırım
diyetime gelince klasik kalori sayma diyeti.1200 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenmeye çalışıyorum.örnek menü vermem gerekirse
sabah
beyaz peynir-2 dlm tuzsuz etimek-5 zeytin-domates-salatalık(haftada 2-3 kerede haşlanmış yumurta ekliyorum buna)
öğle
sebze yemeği-keten tohumlu yoğurt-1 dlm ekmek(domates salatalık eklenebilir)
ara
1 meyve veya 1 avuç içi fındık
akşam
4 köfte-yoğurt-salata(bol miktarda cin biber)
günde 2 bardak yeşil çay,spordan önce şekersiz neskafe-hergün 1 diyet kola
iştede bu kadar
kızlar bende bugün başladım ama ölçüm almadım sadece tartıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?