Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

2 gündür bende yapamıyorum sanırım bir süre daha yapamayacam. dizim bel fıtığım ve siyatiğim kudurmuş durumdalar saolsun hepsi sol ayakta nüksettiler. bütün gün yayılmış yatar durumdayım inşallah sonu kilo olarak geri dönüş yapmaz :)))

bende eskisi gibi gelmıyorum cunku artık haftada 1-2 kere yapıyorum hergun pilates 3mil yuruyus vs. oyuzden burda yerım yok dıye dusundum sizler nasılsınız

bizlerde hergün yapamıyoruz insanlık hali akşam yine oğlum durmadı ve ben yine yapamadım çok üzülüyorum bu duruma bu gece sabaha karşıda olsa yapıcam kendimi salmak istemiyorum toparlamam lazım hatta ve hatta bu ay bitince basa döncem cunku daha fazlalıklarım var

merhaba kızlar dün benimde ilk günümdü heryerim çok ağrıyo özellikle bacaklarım kollarım kol kaslarım çok zayıfmış valla onu anladım elinizden geleni kadar yapmaya gayret gösterin ama benim gibi yapmayın sakın sporumu yaptım gittim üstüne ayıptır söylemesi lahmacun yedim ahhh ahhh

ben jıllıeanın ilk levelinde çok zorlandım ondan öncesinde zumba yapıyodum ama bu kadar zorlamamıştı beni sonrasında kaç gün bacaklarım kollarım falan ağrıdı

bende ılk levelde cok zorlandım hatta ılk yaptıgım gun 16 dakıka yaptım oluyorum sandım ertesı gun zor kalktum ayaga ama ıkıncı level zor gelmedı bana ve ılk levele gore daha cok kan ter ıcınde kalıyorum

Merhaba bayanlar Yaklaşık 1 haftadır uğrayamadım buraya.
Her gün yapılması gerektiği için o biraz zorluyo ve iş güç yüzünden fazla aksattım. Bugün level3/1'i bile yarısına kadar yapabildim :/ Şimdilik zaman sorunu olmadan Leslie yaparım belki haftada 2-3 gün.
Yine de azim gelir de devam edersem yazarım :) Devam eden herkese kolay gelsin

evet dünde benim ilk günümdü ölüyorum sandım bi an gözüm her dakika videonun dakikasında nezaman bitcek bu diye diye arada bir dura dura tamamladm bırakmadım şuan ölüyorum birazdan yapcam akşamada brezilian but lift yapmayı düşünüyorum

arkadaşlar Ripped in 30 programının indirme linkleri var mı burada biliyor musunuz ? Hangi sayfada varsa bulamadım ben. bir el atın yahuuuu :)

Canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. Sağlığına kavuş da burada beraber yapalım. yemene dikkat edersen gr almazsın, kilo açısından hiç endişelenme. Çok öpüyorum seni..

bende başladm bugün 4. günüm. işten sonra bugün 4. levelimi tamamlıcam. ama inanılmaz acılar var. böyle olmasına rağmen yılmak yokkkkkkkk

ben dünde başladımda bugün 2. günüm her leveli 10 gün mü yapcaz nasıl yapcaz tam bilmiyorum aslında bi anlatan olursa çok sevinirim

ben dünde başladımda bugün 2. günüm her leveli 10 gün mü yapcaz nasıl yapcaz tam bilmiyorum aslında bi anlatan olursa çok sevinirim

her level 10 gün yapılıyor..
level 1= 10 gün
level 2 = 10 gün
level 3 = 10 gün

toplam 30 gün oluyor.. teorikte öyle ama pratikte jillian derki; kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz o zaman level değiştirin.. yani çok kilolu bir insan belki level 1'i 20-25 gün sürdürecekken, önceden spor geçmişi olan daha antremanlı bir kişi 10 gün belki 6 gün bile sürdürüebilirmiş..

3/2 yi yaptım...3.level daha kolay geldi bana...yalnız 1 haftadır dizimin arkasında gerilme var,yürürken falan çok acıyor...sporu yaparken fazla zorlamamaya çalışıyorum...asla bırakmak istemiyorum...dizinde sorun yaşayan var mı aranızda?

Sorma bende dun 2/3 yaptım bır ıkı gundur benımde sol dız altım ve yanı muthıs agrıyor bende bırakmak ıstemıorm napcam bılmıorum :26::26:

Canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. Sağlığına kavuş da burada beraber yapalım. yemene dikkat edersen gr almazsın, kilo açısından hiç endişelenme. Çok öpüyorum seni..

merhaba sızdekı degısım muthıstı su an nasıl??? baslardan bıraz baktım ordan bılıyorum

saol ogülüm bugün daha iyiyim istirahat sonuç veriyor. inşallah şu yeme işinide kontrol edebilirsem sorun yok dediğin gibi

bilgilendirmen için çok teşekkür ederim ben çok kilolu değilim ama büyük ihtimal kendimi öyle kabul edip uzatabilirim bugün 3. günüm her yerim ağrıyo zor ayakta durp yürüyorum desem yeri yani..ilk level diğer arkadaşların dediğine görede zor bu ortak bir görüş galiba...o yüzden bu leveli biraz uzun tutmayı düşünüyorum senin bilgilendirmenden sonra teşekkür derim

Sorma bende dun 2/3 yaptım bır ıkı gundur benımde sol dız altım ve yanı muthıs agrıyor bende bırakmak ıstemıorm napcam bılmıorum :26::26:

3/3 yaptım...bacağımın ağrısı hafifledi biraz çok şükür...level 2 nin sonlarına doğru,bitirirken soğuma hareketlerini yapmaz olmuştum gereksiz diye ve ağrım ondan sonra başladı...şimdi yapıyorum ve ağrı azaldı...alakası var mı bilmem ama dikkatimi çekti :26:

dvrmzn

senin patates diyeti noldu? birkaç kilo daha vermiştin di mi canım? bu arada çizelgeyi yapamadın mı?

çok soru sormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…