- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.801
ben jıllıeanın ilk levelinde çok zorlandım ondan öncesinde zumba yapıyodum ama bu kadar zorlamamıştı beni sonrasında kaç gün bacaklarım kollarım falan ağrıdı
bende ılk levelde cok zorlandım hatta ılk yaptıgım gun 16 dakıka yaptım oluyorum sandım ertesı gun zor kalktum ayagaama ıkıncı level zor gelmedı bana ve ılk levele gore daha cok kan ter ıcınde kalıyorum
2 gündür bende yapamıyorum sanırım bir süre daha yapamayacam. dizim bel fıtığım ve siyatiğim kudurmuş durumdalar saolsun hepsi sol ayakta nüksettiler. bütün gün yayılmış yatar durumdayım inşallah sonu kilo olarak geri dönüş yapmaz :)))
ben dünde başladımda bugün 2. günüm her leveli 10 gün mü yapcaz nasıl yapcaz tam bilmiyorum aslında bi anlatan olursa çok sevinirim
3/2 yi yaptım...3.level daha kolay geldi bana...yalnız 1 haftadır dizimin arkasında gerilme var,yürürken falan çok acıyor...sporu yaparken fazla zorlamamaya çalışıyorum...asla bırakmak istemiyorum...dizinde sorun yaşayan var mı aranızda?
Canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. Sağlığına kavuş da burada beraber yapalım. yemene dikkat edersen gr almazsın, kilo açısından hiç endişelenme. Çok öpüyorum seni..
Canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. Sağlığına kavuş da burada beraber yapalım. yemene dikkat edersen gr almazsın, kilo açısından hiç endişelenme. Çok öpüyorum seni..
her level 10 gün yapılıyor..
level 1= 10 gün
level 2 = 10 gün
level 3 = 10 gün
toplam 30 gün oluyor.. teorikte öyle ama pratikte jillian derki; kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz o zaman level değiştirin.. yani çok kilolu bir insan belki level 1'i 20-25 gün sürdürecekken, önceden spor geçmişi olan daha antremanlı bir kişi 10 gün belki 6 gün bile sürdürüebilirmiş..
Sorma bende dun 2/3 yaptım bır ıkı gundur benımde sol dız altım ve yanı muthıs agrıyor bende bırakmak ıstemıorm napcam bılmıorum :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?