- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.901
arkadaşlar bu egzersizi nasıl uyguluyorsunuz? mesela 10'ar gün olarak mı?
3 GUN Zorunlu aradan sonra dun aksam 2/7 jıllenımı yaptımneysekı vucudum araya alısmamıskı zorlanmadım yaparken
Öve öve bitiremedikleri Jillian Michaels egzersizini bugün deniyim dedim oyyy çok fena gercekten bu kadar hoplayıp zıplayık agır egzersiz yaparak tabiki forma girersin aksi olamaz zateno yarım saat bana ölüm gibi geldi ya gerçekten çok ağır bi çaba sarfetmek gerekiyor. Yeni başlayan hatunlar ne kadar sürede sonuç almaya başladınız ? Bakalım ben kaç gün dayanabilicem :18:
link varsa bana da yollayabilirmisin arkadaşım,çok mutlu olurummm
iyi geceler kızlar.2/5 bitti.bi şokta sevgilim ve yan komşumuz yaşadi.onlarda 2 haftadir görmüyorlardi beni.ben başka bi şehirde memurum.2 haftada bir geliyorum ankaraya.şuan regli olmama ragmen karnim epey dümdüz.aman diyim kızlar sakin birakmayin.10 günden sonra acayip farkediyor.yaza hepimız mankeniz allahın izniyle :)))
tebrik ederim ecmel maşallah süper sonuç devamını diliyorum hedefe kadar durmak yokpatates diyetini ben 2 kere yaptım 2 dede 3 er kilo gitti ama bitürlü tam uygulayamadım patates diye başladı uydurma bi diyet oldu ama yinede sonuç aldım hep. inşallah sen harfiyen uyarsın ve sonuç daha iyi olur bende sabırsızlıkla bekliyeceğim sonucu hadi kolay gelsinnn
hiloş senide tebrik ederim daim olur inşallah bu azmin hiç bitmesin diyorum bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?