Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

biraz zorlanarak ve aralarda dinlenerek de olsa 1. günümü tamamlamış oldum. üstüne de 20 dk eliptik bisiklet yaptım. yarın bacaklarımdan yürüyebilcek miyim bilmiyorum

Öve öve bitiremedikleri Jillian Michaels egzersizini bugün deniyim dedim oyyy çok fena gercekten bu kadar hoplayıp zıplayık agır egzersiz yaparak tabiki forma girersin aksi olamaz zaten o yarım saat bana ölüm gibi geldi ya gerçekten çok ağır bi çaba sarfetmek gerekiyor. Yeni başlayan hatunlar ne kadar sürede sonuç almaya başladınız ? Bakalım ben kaç gün dayanabilicem :18:

süper bişey bu kesin zayıflatır yani :) 5 gündür yapıyorum ben sabahları akşamları karın çalışıyorum slim&six pack sonra basen çalışıyorm Mari Winsor Pilates Buns & Thigh
linklerinide veriyim cnm
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion
Slim & Six Pack.mp4 - YouTube

iyi geceler kızlar.2/5 bitti.bi şokta sevgilim ve yan komşumuz yaşadi.onlarda 2 haftadir görmüyorlardi beni.ben başka bi şehirde memurum.2 haftada bir geliyorum ankaraya.şuan regli olmama ragmen karnim epey dümdüz.aman diyim kızlar sakin birakmayin.10 günden sonra acayip farkediyor.yaza hepimız mankeniz allahın izniyle :)))

tebrikler minyatür daim olur inşallah benim içinde söylüyorlar okadar mutlu oluyorum ki inşallah istediğimiz sonuçlara ulaşırızzz bende cuma yaptım ama yazamadım c.tesi yapamadım bugün yaptım ripped 4 /2 bitti slim six pack imide yaptım bu hafta son benim sonrasında ne yapacağım karar veremedim araştırmaya girmem lazım boşluk vermeden devam etmeli

SELAM KIZLAR TABLOMU YAZIYORUM

19 ŞUBAT boy:1,68 kg:76,0
gögüs:95cm
bel:80cm
kalça:105cm
üst bacak(tek):62cm
alt bacak(tek):38cm
kol:28

25 ŞUBAT kg:74,6
gögüs:95cm
bel:79cm
kalça:104
üst bacak(tek):60cm
alt bacak:38cm
kol:27cm

2 MART kg:73,1
göğüs:91cm
bel:78cm
kalça:102cm
üst bacak(tek):59cm
alt bacak:38cm
kol:26cm

11 MART kg:72,5
Göğüs:90cm
bel:75cm
kalça:100cm
üst bacak:57cm
alt bacak:37cm
kol:25cm

18 MART kg:72,3

Gögüs:89cm
bel:74cm
kalça:99cm
üst bacak:56cm
alt bacak:37cm
kol:25cm

25 MART kg:71,1

gögüs:89cm
bel:72cm
kalça:98cm
üst bacak:56cm
alt bacak:36cm
kol:24cm

bu hafta patates diyeti yapmayı planlıyorum basarabilirsem bakalım sonuçlar nasıl olcak yarından itibaren başlıyorum...

BRAVO ARKADAŞLAR! TAM GAZ DEVAM :)
25 SUBAT 30 GÜNLÜK MARATON BAŞLADIĞINDA 97 KG DIM. SİMDİ 90.4 KG.
BENIM İÇİN ÇOK IYI BI RAKAM.
AMA VAZGEÇMEK YOK.
ÜSTELİK SADECE ŞEKER-HAMUR İŞİ - ABUR CUBUR ÇIKTI HAYATIMDAN...O KADAR . BİRDE GUNDE 3 LİTRE SU.

Canım bişi mi çekti aynaya bakıyorum vazgeçiyorum , buzdolabinda güzel bir not buldum ... Azmine hayranım yazmış eşim.

Sizlerde de haberler güzel. aman nazar değmesin :)

tebrik ederim ecmel maşallah süper sonuç devamını diliyorum hedefe kadar durmak yokpatates diyetini ben 2 kere yaptım 2 dede 3 er kilo gitti ama bitürlü tam uygulayamadım patates diye başladı uydurma bi diyet oldu ama yinede sonuç aldım hep. inşallah sen harfiyen uyarsın ve sonuç daha iyi olur bende sabırsızlıkla bekliyeceğim sonucu hadi kolay gelsinnn

hiloş senide tebrik ederim daim olur inşallah bu azmin hiç bitmesin diyorum bende....

sağol güselim hepimizin calısmalarımızın sonucunu alırız insallah... şimdi patates diyetiyle ilgili sorum olcak sana ara öğün yazmamaıssın ara ogunsuz bir diyet olur mu bu kafamı kurcaladı netten baktım ordada yazmıyo sanırım ara ögunsuz bu dıyet ama sonrasında kg alımı olarak yansımasından korkuyorum.ben sadece verme derdindede degilim o kg geri gelsin istemiyorum.anladım ki gelmemesi icin hayat boyu diyet yapacagım az yaglı şeker tatlı vs hersey yasak :S ne ise bi once hedefe ulaşalımda bakalım bir hafta nasıl geçicek onumuzdeki hafta pazartesi degil çarşamba sabahı tartılıcam merakla bekliyorum bakalım 7 kg vermek istiyorum bu diyetle inşallah bedenim yıgılmadan veririm...aksam level 3/3 bitti. kaldı bir hafta diyetimle sporum aynı gun sona ercek daha sonra bir 30 days daha yapcam tam sekil alması için vucudumun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…