- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.861
sanmıyorum hepsinin 1 ayda olduğunu ama sporla olduğunu biliyorum
patates diyeti
1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. Gün
Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. Gün
Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. Gün
Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
7 günde 5_6 kilo veriliyormuş bu diyetle ben tam uygulayamadım hiç ama 2 seferdede 3 kilo verdim...
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Karışım yeniden yapılacak. ben bundan hep ii sonuçlar aldım ama sonrasında beslenmenize dikkat edin geri alırsınız yoksa...birde tansiyon düşüklüğü yapıyomuş bazılarında bende hafif olmuştu çok etkilemedi...
evet hepsinin sonucu muhteeşem ve 8. resim çok hoş gerçekten bizde öyle olsak daha ne isteriz ki dimi ama
çok saol canımm teşekkür ederim üşenmeyip yazmışsın bunları bişey daha sorcam jillian michaels level 1-2-3 bitti diyelim 1 ay oldu he bide level 1 kilo ne kadar çoksa o kadar yapılcak heralde 1 ay yapıyım ben 1-2-3 bittikten sonra baştan mı başlıycaz
mrb kızlar bende level 1i bitirdim level 2 de 2. gündeyim bu çok yorucu ama sanki benim kilo verişim durdu ne yapabiliriz benmi bi hata yapıyrm çok dikkatli diyet yapyrm oysa
bu nasıl bısey kızlaaarr? cok merak ettımm ama hepsını okuyacak kadar zamanım yokkk
olucazzz inşallahhhh.Allahın izni ve bizim müthiş irademizle halledemeyeceğimiz şey yok.ne eksiğimiz var başaran kadınlardan.jillianın da dediği gibi o yapıyosa sende yaparsın
yakaladım seniii
kilo vermen durduysa ayran detoksunu öneririm daha sonrasında diyetine devam edersin
hepsinden 10 ar gün yapacaksın hepsi 1 ayda bitecek ben shred den sonra ripped yapıyorum şimdi oda aynı tüm vucut için sende ona gecebilirsin birde karın için slim six pack öneriyorum oda 10 dk sürüyo zaten bişi değil tavsiyeederim yani
Kızlar bişey soracağım ben sizlere .
Ben bunu tee yazın yapmaya başlamıştım 7 gün yaptım bıraktım.
Şimdi tekrardan başlamak istiyorum ama korkum şu bunu 30 gün yaptım fit oldum sonra bıraktım vucud kendini salar mı ? Bitirenler var mı aranızda ?
Ve 1 ay minumum ne kadar - maxsimum nekadar incelme oluyor ?
Ben yaklaşık iki haftadır günde 40 dk yürüyorum ve şu titreşim kemeri varya günde 40 dk 20 er dakikadan belime ve kalçama uyguluyorum.
Dediğim giibi 30 gün sonra bu sporu bırakınca vucud kendini bırakır mı ?
oh oh maşallah.bende 2/2 yi şimdi bitirdim.çıft antreman oldu bugün.birazda kalça çalıştım.bakalım sabah nasıl uyanicam :))
bu arada jili iyi güzelde,soguma esneme haraketleri bana asla yetmiyor.ben baya uzatıyorum o yüzden.
hepinize iyi geceler yoldaşlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?