Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

çok saol canımm teşekkür ederim üşenmeyip yazmışsın bunları bişey daha sorcam jillian michaels level 1-2-3 bitti diyelim 1 ay oldu he bide level 1 kilo ne kadar çoksa o kadar yapılcak heralde 1 ay yapıyım ben 1-2-3 bittikten sonra baştan mı başlıycaz

mrb kızlar bende level 1i bitirdim level 2 de 2. gündeyim bu çok yorucu ama sanki benim kilo verişim durdu ne yapabiliriz benmi bi hata yapıyrm çok dikkatli diyet yapyrm oysa

slm kızlar.Ds 2/1 bitti.öğlen yaptım.çok zorlanmadım ama anladığım kadarıyla en güzel değişiklikler 2.levelın ortalarında oluyormuş.akşamda bişeyler yapmak istiyorum.belki 2/2 yi yaparım(ağır gelmez inşallah.hem daha çabuk bite arada 2 kez yapınca :)
hepiciğinize kocaamaannn sevgiler..

evet hepsinin sonucu muhteeşem ve 8. resim çok hoş gerçekten bizde öyle olsak daha ne isteriz ki dimi ama

olucazzz inşallahhhh.Allahın izni ve bizim müthiş irademizle halledemeyeceğimiz şey yok.ne eksiğimiz var başaran kadınlardan.jillianın da dediği gibi o yapıyosa sende yaparsın

Son düzenleme:

hepsinden 10 ar gün yapacaksın hepsi 1 ayda bitecek ben shred den sonra ripped yapıyorum şimdi oda aynı tüm vucut için sende ona gecebilirsin birde karın için slim six pack öneriyorum oda 10 dk sürüyo zaten bişi değil tavsiyeederim yani

bu nasıl bısey kızlaaarr? cok merak ettımm ama hepsını okuyacak kadar zamanım yokkk

30 günlük bi fitness 3 levelden oluşuyor bütün vucuda yönelik çok güzel sıkılaştırıyor her leveli 10 gün yapacaksın toplam 30 günde çook güzel inceliyorsun mutlaka yapmanı öneririm....

oh oh maşallah.bende 2/2 yi şimdi bitirdim.çıft antreman oldu bugün.birazda kalça çalıştım.bakalım sabah nasıl uyanicam :))
bu arada jili iyi güzelde,soguma esneme haraketleri bana asla yetmiyor.ben baya uzatıyorum o yüzden.
hepinize iyi geceler yoldaşlar :))

30 gün içinde zayıflarım inşallahh bi 10 kilo gitse 10 kilo kalsa :) sonra bunlara başlıyım çok teşşekür ederim saoll

Kızlar bişey soracağım ben sizlere .
Ben bunu tee yazın yapmaya başlamıştım 7 gün yaptım bıraktım.
Şimdi tekrardan başlamak istiyorum ama korkum şu bunu 30 gün yaptım fit oldum sonra bıraktım vucud kendini salar mı ? Bitirenler var mı aranızda ?
Ve 1 ay minumum ne kadar - maxsimum nekadar incelme oluyor ?
Ben yaklaşık iki haftadır günde 40 dk yürüyorum ve şu titreşim kemeri varya günde 40 dk 20 er dakikadan belime ve kalçama uyguluyorum.
Dediğim giibi 30 gün sonra bu sporu bırakınca vucud kendini bırakır mı ?

Sporu tamamen kesince genelde vücut kendini bırakıyor. Onun için ripped var ona devam edebilirsin veya özellikle karın içinse ona uygun 10ar dakikalık videolar var, onları da yapabilirsin. Kısaca vaktine ve yapma durumuna göre mutlaka devam et
Ben bırakmıştım vakti zamanında 3 ay kadar ve hiç yapmayınca bi salma durumu oluyor yani :)
İncelmeleri bilmiyorum ama henüz bitirmedim

Merhaba :) Ben de bi günde 2 defa yapmayı düşünüyodum bi ara ama sonra duydum ki hızlı bitsin diye öyle yapmak pek olmuyormuş. Onun yerine başka videodan bi spor yapmak daha mantıklıymış mesela Leslie 3 mil gibi :) veya başka sporlar.
Yani biraz kulaktan dolma ama görünce yazayım dedim, belki bu şekilde daha etkili olur :103:

merhaba arkadaşlar, tesadüfen bulduğum bu topiği okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı, tam benlik bir spormuş bu :) doğumdan sonra haliylehem göbek kaldı hem de eski formuma dönemedim hala. kendi çapımda diyet ve spor yapıyorum ama bu teyzenin yaptıkları daha iyi planlı programlı olacağı için bu egzersizleri bende yapmak istiyorum. lütfen bana da indirebileceğim linkleri gönderebilir misiniz?
bir de size sorum var cevaplarsanız: acil olarak erimesi gereken bi rgöbeğim var ve de aynı zamanda hemen :) sıkılaşmakta istiyorum. bunun için hangi yolu izlemeliyim? yani hem level 1,2,3ü hemde şu sadece karın için olanegzersizleri aynı andamı yapmalıyım? cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlarşimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…