- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.941
DUN aksam ıtıbarıyle 2/10 bıttı bugun 3. leveldeyım umarım 3. level zor deıldırrrr :18::18::18::18:
şu meşhur ayran detoksunu denemek istedim ama çok iğrenç oluyor yahu bi kaseyi içmek çok zor insanı yemek yemekten soğutur
belkide amacı budur......
şaka bir tarafa ... ben bir çorba yapıyorum onuda buna benzetiyorum.. sıcacık çorba içsek daha iyi olmaz mı.. haşladığım bulguru (yalnız bu bulgur pilavlık değil.. öğütülmemiş bulgur ) katı yoğurtla yoğurup içine haşlanmış nohut atıyorum...bunu paketler halinde buzluğa koyuyorum.. gerektiğinde çıkarıp bir yumurta kırıyorum 1 kaşık un atıyorum..suyunuda ekleyip pişiriyorum... en son az yağla kekikle sos yapıp üstüne döküyorum.... benim çorbamda fazlalık olarak yumurta yağ ve un var...yumurta zararsız ..unu ve sos için yağı kullanmayabiiriz ama kullansakta koca tencerede 1 kaşık un ve yağ sorun olmaz... daha önceden ben bu çorbayla diyet yaptım.. hatta günde 2 öğünde 4 kase yediğim oldu..3 haftada 10 kilo verdim.. hatta benim çorbalarım kıvamlı olur
benimde diyetim şöyleydi.... kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates öğlen genelde bu çorbayı içiyordum.. akşamda sebze yemeği -ızgara yada yine çorba içiyordum.3 hafta boyunca patates pirinç makarna ve ekmek yemedim
şaka bir tarafa ... ben bir çorba yapıyorum onuda buna benzetiyorum.. sıcacık çorba içsek daha iyi olmaz mı.. haşladığım bulguru (yalnız bu bulgur pilavlık değil.. öğütülmemiş bulgur ) katı yoğurtla yoğurup içine haşlanmış nohut atıyorum...bunu paketler halinde buzluğa koyuyorum.. gerektiğinde çıkarıp bir yumurta kırıyorum 1 kaşık un atıyorum..suyunuda ekleyip pişiriyorum... en son az yağla kekikle sos yapıp üstüne döküyorum.... benim çorbamda fazlalık olarak yumurta yağ ve un var...yumurta zararsız ..unu ve sos için yağı kullanmayabiiriz ama kullansakta koca tencerede 1 kaşık un ve yağ sorun olmaz... daha önceden ben bu çorbayla diyet yaptım.. hatta günde 2 öğünde 4 kase yediğim oldu..3 haftada 10 kilo verdim.. hatta benim çorbalarım kıvamlı olur
benimde diyetim şöyleydi.... kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates öğlen genelde bu çorbayı içiyordum.. akşamda sebze yemeği -ızgara yada yine çorba içiyordum.3 hafta boyunca patates pirinç makarna ve ekmek yemedim
yok yok değil bana göre 2 daha zordu
DUN aksam 3/1 yaptım canım hemde sol bacagım dızden alt tarFI COKK agrımasına ragmen bır kac hareket harıc bende zorlanmadım desem yerı. supermen hareketı ıle bır kac zıplama hareketı zor demı:26:
bıde dızımın asagsının agrısı hergecen gun artıo kızlar ara vermekte ıstemıyorum napsamkı??? ılk baslarda yanlıs bır hareket yaptım sanırımkı o gunden berı hıc gecmedı :18:
ripped lvl4/6 ve slim six pack yapılmıştır
canım bende diyet ve egzersiz ile 45 günde 9 kilo vardim şimdi vücudum kilitledi böyle birşey arıyordum 3 haftada 10 kilo süper hele bi de egzersizle devamı olursa ta ii o yüzden senden ricam biraz daha detaylı anlatabilirmisin ölçü ile canım mesela bulguru nohutu yoğurdu ne kladar kullandın kaç dakika pişirdin haşladın bide bu öğütülmemiş pilav ile katı yoğurt ne oluyor nasıl bulunur lütfen cvp bekliyorum..
banada yollasana çorbalarından :)) annem evde yok ve ben yemek yapmaktan nefret ediyorum. dediğin gibi sıcak birşeyler içmek daha iyi hissettirir gibi geldi banada. ben diyetimsi bir havaya girersem mutlaka bol domates salatalık ve biber olmalı yoksa kahvaltıdan gram zevk almıyorum kuru kuru mevsimde henüz gelmediği için hepsi plastik gibi kahvaltıda doymuyomuşum gibi geliyor
evde kendin yaptığın koca bir tencere yoğurdu tülbente koy as çeşmenin üstüne süzülsün.. yada şarküteriden yarım kilo katı yoğurt al... öğütülmemiş bulgura bizim burda göce derler.. 1 kilo al..hani aşureyede koyarlar ya işte ondan... onu güzelce haşla yumuşasın... bir avuç haşlanımş nohutu ,haşladığın göceyi yoğurtla karıştır... paketle at deepfreeze... yiyeceğin zaman çıkar dolaptan buzunu çözünce tencereye koy 1 yumurta kır silme yemek kaşığı un koy birazda su ... karıştıra karıştıra kaynat.. 10 dakika kaynasa yeter... üstüne kekikle sos yap yada nane serp.... tadı süper doyurucu çorba.. ayran diyetinin sıcağı... süper olur... yadaaaaaaaaaaaaa yapamadın bulamadın..yoğurt çorbası yapmayı bilirsin ... normalde pirinç atlır ya sen göce koy.... inşallah anlatabilmişimdir....
valla cnm yaptım bugun 5 gunum patates diyetinde fakat birebir uymama rağmen yarım kg anca gitti. patates diyetine baslamadan öncede ayran detoxunu yaptım oda 1 kg eksilme yapmıştı bende ne olacak böyle bilmiyorum keyfim kaçık sanırım benim metabolizmamda sıkıntı zira benim yaptıgım bu duzgun diyetlerin sonucunu bu kg çok daha hızlı vermem gerekirdi die düşünüyorum...evet canım ara öğün yok malesef ama ben şöyle yapıyodum normal öğündeki pataesimden yiyodum aradada küp küp doğruyodum midem kazındıkça ondan gidip 1-2 yiyodum zaten normal öğünde o patates fazla geliyo bende fazlasını arada yiyordum sende öyle yapailirsin umarım iyi sonuç alırsın. shred bitince rappide de gecebilirsin ben rappid son haftadayım oda tüm vucuda yönelik güzel sonrası neye gececeğim karar vermedim daha hadi bakalım kolay gelsin
bende çok güzeldi tadı cacık gibi ben nane koydum baharat olarak içine ayran ası corbası gibi çokda hoştu yani 2 gunde gelip geçiyo yaa abartılcak bişi yok...bana göre güzeldi demk senin damak tadına pek uymadı bence salatalıksız daha güzel ondan ben 2 değil 1 rendeliyorum
sagol güselim darısı tüm isteyenlerin basına inşallah...Canım önce seni tekrar tebrik edrim. bu patates diyeti nasıl bişi ?
dizin çok ağrılıysa kesinlikle ara vermelisin ben bisiklet binerken dizi sakatladım 2 senedir çekiyorum ihmal etmeden de doktora gidin en azından ağrı kesici ilaçlar versinki diz ağrısıda hiç çekilmiyor tamamen yaşamı kısıtlıyor. ben çok ağrıdığı zaman buz koyuyorum hemen geçiriyor ağrımı spor yaparken yoğun bi ağrı olursa buz koymanı tavsiye ederim.
merhabalar bilgi arkadaşlardan yardım bekliyorumvideoyu şimdi you tube dan izledim. bir kaç sorum olucak
1. videonun türkçesini bulamadım sanırım yok
2. platesdeki gibi nefes alıp vermeler yok galiba
3. platesdeki gibi şuranı sık buranı sıklar yok galiba
4. level 1 i izledim şimdi 10 gün boyunca bu videoyu tekrarlıycam galiba hiç ara yok sanırım
5. video türkçe olmadığı için her hareketi kaç kere tekrarlıycaz acaba
birde göğüslerde dikleşme oluyormu farkedilir şekilde.
deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim
merhabalar bilgi arkadaşlardan yardım bekliyorumvideoyu şimdi you tube dan izledim. bir kaç sorum olucak
1. videonun türkçesini bulamadım sanırım yok
2. platesdeki gibi nefes alıp vermeler yok galiba
3. platesdeki gibi şuranı sık buranı sıklar yok galiba
4. level 1 i izledim şimdi 10 gün boyunca bu videoyu tekrarlıycam galiba hiç ara yok sanırım
5. video türkçe olmadığı için her hareketi kaç kere tekrarlıycaz acaba
birde göğüslerde dikleşme oluyormu farkedilir şekilde.
deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?