Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bir yanında neler yaptın 3 haftada 10 kilo demişsin bunuda bi detaylıca nalatırsan söz başka sormıcam diyet yaparken neler yaptın yanında spor olsun diyeti nasıl yaptın bide bunu nolur .. hadi bekliyorum :)

sor canım sorun yok...cevaplarım nolcekkk...

AC KARNINA KOCA BARDAK ILIK LİMONLU SU
SABAH haşlanmış yumurta , kekili zeytinyağlı domates,peynir zeytin,,

ARA yeşil elma (yağ yakıcı özelliğ var)

ÖĞLE 1 kase çorba salata ( YADA sebze yemeği, bulgur pilavı, haşlanmış 1 tavuk, 5-6 ızgara köfte , ızgara et)

ARA yeşil elma

AKŞAM 1tabak sebze yemeği salata (YADA çorba , bulgur pilavı, haşlanmış 1 tavuk, 5-6 ızgara köfte , ızgara et)

SON OLARAK yeşil elma

AKŞAM MEYVE HARİCİ BİŞEY YOK..MAKARNA ,PİRİNC PİLAVI , PATATES,MUZ YASAK

HİC SPOR YAPMADAN VERMİŞTİM... 3 YIL OLDU DİYETİ YAPALI...SPORA KİLO VERMEK İCİN DEĞİL SARKAN GÖBEĞİ TOPARLAMAK İCİN BAŞLADIM... AMA KEŞKE BIRAKMASAYDIM ..BU DİYETTEN SONRA HİC KİLO ALMADIM.. HALA 60 KİLOYUM... SARKAN GÖBEĞİ TEMBELLİĞİM YÜZÜNDEN TOPARLAYAMADIM... 3 COCUĞA BAKIP BİR SPORU YAPAMADIIIIIIIIIM.

HEEE UNUTMADAN İKİZLERİM COK KÜCÜKTÜ..ÖĞLEN YEMEK YAPAMADIĞIM ZAMANLAR OLUYORDU..AC KALMAMAM GERKTİ.. YİNE HAŞLANMIŞ YUMRTA YEDİM..DİYETİ BOZMAMALIYDIM....

Son düzenleme:
evet ilk gün çalışamı yaptım çok yormadı beni ya

boyum: 162
kilom:63
göğüs:90
bel:75
göbek:90.5
kalça: 97.5 ((
üst bacak: 54.5
alt bacak: 36

her hafta ölçüp yazacağım bu sefer kararlıyım inceleceğim

ripped levelleri bitti diğer programlardan bişi indiremedim bende shred level 1 yaptım bugün ama çook basit geldi hiç yormadı vucut alışmış demekki biraz zorlayıcı bişiler bulmam lazım.. birde slim six pack yaptım...

bu ara yemeği fazla kaçırmaya başladım 68kg da takılı kaldım ayran detoksu yapsam iyi olacak sizler neler yapıyorsunuz bakalım

dun level 3/5 bıttı ya kızlar banamı oyle gelıyor bılmuyorum ama cok cok fark goremıyorm kendıme sıkılasma anlamında keske en basta olculerımı alsaydımm

Extreme Shed & Shred yapsana ben bugün 2. levela geçicem ilk level güzeldi zorlamadı pek ama 2. level zor görünüyor. yarın bende ayran detoksunu tekrar denicem :)))

Kayra harikasın bende 1 hafta sora buna başlayacağım yaklaşık 3 haftadır spor yapıyorum ekmek 3 haftada toplam 1 ekmektir abur cubur yok bişey yok kilo veremiyorum sadece 2 3 kilo verebildim delireceğim.

KIZLAR benım 5 gun sonra level 3 bıtıor 30 gunu tamamlamıs oluorm . ondan snra tekrar basamı donucem???yoksa baska br programamı geceyım tavsıyesı olan varmı??

Extreme Shed & Shred yapsana ben bugün 2. levela geçicem ilk level güzeldi zorlamadı pek ama 2. level zor görünüyor. yarın bende ayran detoksunu tekrar denicem :)))

dene dene bu sefer seversin inşallah..
ben indiremedim onu sen nasıl yapıyosun netten mi izliyosun zahmet olmazsa link verir misin?...

ilk sayfadaki sporun etkisini gören var mı yapıp okuduklarımdan pek bişey anlayamadım da kilo verip sıkılaşmak istiyorum ayrıca bacaklarım ve basenlerinde sorunum var ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

Ne yani bu kadar incelme ve sıkılaşma olmasına rağmen sadece 1 kilo mu vermişler?
İnanmam inandırın beni :)))
Kilo vermeden sıkılaşıcaksam eğer ben varım :)
Zaten sadece birazcık popomun havaya kalkması ve belimdende bi kaç cm gitmesi lazım:)
Aaa en önemli şeyi unuttum selülitim var onlar gitsin kilo vermeyim zaten kilomu seviyorum :)
Böyle kilo vermeden incecik durucaksam bi kaç kilo daha bile alabilirim :) Bu arada 55 kiloyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…