- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.961
bir yanında neler yaptın 3 haftada 10 kilo demişsin bunuda bi detaylıca nalatırsan söz başka sormıcam diyet yaparken neler yaptın yanında spor olsun diyeti nasıl yaptın bide bunu nolur .. hadi bekliyorum :)
ripped levelleri bitti diğer programlardan bişi indiremedim bende shred level 1 yaptım bugün ama çook basit geldi hiç yormadı vucut alışmış demekki biraz zorlayıcı bişiler bulmam lazım.. birde slim six pack yaptım...
bu ara yemeği fazla kaçırmaya başladım 68kg da takılı kaldım ayran detoksu yapsam iyi olacaksizler neler yapıyorsunuz bakalım
Kayra sen bununla ne kadar fark ettin ?
20 günde tam 10 kilo ama su içmeyi unutmayın...70 den 60 a düştüm... bende bugün bu diyete başladım..62 kiloyum.. geçtiğimiz ay kullandığım ilaçlardan dolayı 2 kilo aldım.. hedefim 57 hadi başlayalım
KIZLAR benım 5 gun sonra level 3 bıtıor 30 gunu tamamlamıs oluorm . ondan snra tekrar basamı donucem???yoksa baska br programamı geceyım tavsıyesı olan varmı??
rippede gecebilirsin ben bitirdim oda shred gibi tüm vucut için link vereyim bi bak..
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
Extreme Shed & Shred yapsana ben bugün 2. levela geçicem ilk level güzeldi zorlamadı pek ama 2. level zor görünüyor. yarın bende ayran detoksunu tekrar denicem :)))
Arkadaşım bana da yardımcı ol lütfen sabah erken saatlerdemi yoksa yatmama yakınmı yapmam lazım sporu[/QUOT
bence sabah daha iyi ama ben yapamıyorum bebeğim olduğundan hep akşama kalıyo gece bile yapıyorum bazen ama yinede güzel etki ediyor. önemli olan yapmak ne zamn müsaitsen o zmn yapabilirsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?