Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

tamam canım senın bu yolladıgın lınkte sanırım sadece level 1 demı kalanlarının lınkı varmı sende rıca etsem cok zahmet vermez ısem ??

benımde days bıtmek uzere 8/3 teyım bıtınce bunu yapayım bende

dene dene bu sefer seversin inşallah..
ben indiremedim onu sen nasıl yapıyosun netten mi izliyosun zahmet olmazsa link verir misin?...

canım torrent ile indiriyorum ben jillian videolarını torrent ile indirmeyi deneyebilirsin.
bu arada 2. level popo ve iç bacağı çalıştırıyor iç bacaktaki acıyı anlatamam dün yapamadım ama bugün hala acıyor :)

ve ayran detoksundayım bugün ayranın kıvamı koyu olunca tadı kötü gelmedi :) bakalım yarında devam edebilecekmiyim

ayran detoksunu ikinci duyuşum nasıl oluyor bu acep bilgi verir misin:44:

ayran detoksunu ikinci duyuşum nasıl oluyor bu acep bilgi verir misin:44:

geçmiş sayfalarda arkadaşlar vermişti ama aynısı zaten

AYRAN DETOKSU Nasıl Yapılır?
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak.

Canım ya ben bunu anlayamadım

gün içinde o nohutlu ,bulgurlu, salatalık ve mercimekli yapılan ayranı içiceksin kahvaltı dışında başka birşey yok su ve şekersiz yeşil çay norml çay serbest

Bide canım bu içine atıcaklarımızın hepsi haşlanmış olacak ya aynı tencerede haşlasak sorun olmaz değil mi ?
Baharat olarak ne ekleyebiliriz ki buna ?

neden üzülcen tatlım herkesin bunyesi aynı degil ya ben oldum bittim az kg veriyorum zaten ayran detoksu bile 1 kg verdirdi bana dusun tum gun cumbul cumbul ayran içiyon ama yok ben bu kadar sıkı diyetteyim 1 ayda anca bu kadar oldu güselim sen canını sıkma emi?
spor konusundada nedendir bilemiyorum su ıkı gundur hiçbişi yapmak içimden gelmıyo bugun vitamin aldım gınvıt die cin gibi olayım kudurayım die bu akşam kurtlarımı dökecem jıllıan aplayla

Onu günde kaç kere içicez peki ?

Bide canım bu içine atıcaklarımızın hepsi haşlanmış olacak ya aynı tencerede haşlasak sorun olmaz değil mi ?
Baharat olarak ne ekleyebiliriz ki buna ?

kahvaltıdan sonra 2 şer saat arayla için deniyor bende ilk defa bugün yapıyorum.

ben tek tek haşladım beraber haşlansa sorun olmaz heralde haşlanma süreleri farklı ise dağılabilir tek sorun o :) baharat ben birşey atmadım ama pul biber veya nane atılabilir

gayet güzel bir tadı var soguk çorba gibi düşün icindeki baklagıllerden sebep ole algılanıo fakat cacık gibi kokuyo salatalıktan oturu nane kekık yada pulbiber katılabilir zevkinizce...

teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsın canım Allah razı olsun

kızlar bende 1 nisan itibariyle jılıan ve nesfit diyetine başladım başlangıç kilom 70.5 haftalık paylaşırım sizlerle inşallah başarılı olurum bende : ) hedefim 58 kaç ayda ulaşırım acaba

kızlar bende 1 nisan itibariyle jılıan ve nesfit diyetine başladım başlangıç kilom 70.5 haftalık paylaşırım sizlerle inşallah başarılı olurum bende : ) hedefim 58 kaç ayda ulaşırım acaba

diyet yaparsan 3 ayda istediğin kiloya inersin :) ben geçen sene hazirandan beri yapıyorum 74 den 63 e düştüm ama boğazı pek tutamadım :) o yüzden uzun sürdü.

bu arada ayran detoksu yapıcak olanlar çok fazla yapmasınalr 2 litre falan diyor o çok fazla bugün yaptım 1 litreyi bile bitiremedim :) bi kase daha içebilirim belki ama arada yeşil çay vs başka bişeyler içmem lazım yoğurdu çok sevmediğimden son kaşıklarda sanki nefes almadan yutuyorum

haftada 2 gün de detoks yapacagım bir hafta ayran bir hafta proteın bir hafta sebze bir hafta meyve detoksu şeklinde bu şekilde vücudu şaşırtmalar kilo kaybı sürecinde metabolizma hızını azalmamak için gerekliymiş haftada 2 gün şart

valla irade lazım detoks yapmak için şuan midem allak bullak kas gevşetici alıyorum bel ağrım için sporu zor yaptım. allak bullak mayış mayış bi haldeyim

evet o level 1 in linkiydi diğerlerinide ekliyorum

ripped level 1-2-3-4 linkleri
lvl1 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion

lvl2 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 2 (35 min) on Vimeo

lvl3 Jillian Michaels - Ripped In 30. Week 3 Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

lvl4 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 4 (34 min)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…