- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.001
rica ederim ne demekripped 4 levelden oluşuyor hepsi 1 er hafta yapılacak toplamda 1 ay yine güzel yorucu ben bu bittikten sonra başka program bulamayınca shredden yaptım çocuk oyuncağı gibi geldi vücut zora alıştı sanırım ben rippedi indirmiştim torrentten ama nasıl becerdim bilemiyorum onu indirirken birsürü şeyde indirmiştim şimdi diğer programları indiremiyorum bi türlü bende netten izlicem galiba hiç sevmiyorum ölede ama ne yapayım...
dene dene bu sefer seversin inşallah..
ben indiremedim onu sen nasıl yapıyosun netten mi izliyosun zahmet olmazsa link verir misin?...
canım torrent ile indiriyorum ben jillian videolarını torrent ile indirmeyi deneyebilirsin.
bu arada 2. level popo ve iç bacağı çalıştırıyoriç bacaktaki acıyı anlatamam dün yapamadım ama bugün hala acıyor :)
ve ayran detoksundayım bugün ayranın kıvamı koyu olunca tadı kötü gelmedi :) bakalım yarında devam edebilecekmiyim
ayran detoksunu ikinci duyuşum nasıl oluyor bu acep bilgi verir misin:44:
geçmiş sayfalarda arkadaşlar vermişti ama aynısı zaten
AYRAN DETOKSU Nasıl Yapılır?
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak.
gün içinde o nohutlu ,bulgurlu, salatalık ve mercimekli yapılan ayranı içiceksin kahvaltı dışında başka birşey yok su ve şekersiz yeşil çay norml çay serbest
neden üzülcen tatlım herkesin bunyesi aynı degil ya ben oldum bittim az kg veriyorum zaten ayran detoksu bile 1 kg verdirdi bana dusun tum gun cumbul cumbul ayran içiyon ama yok ben bu kadar sıkı diyetteyim 1 ayda anca bu kadar oldu güselim sen canını sıkma emi?patates diyeti az etki etmiş ben yönlendirmiş gibi oldum üzüldüm o yüzdenama şunu söyleyeyim ölçülerin çok güzel değişim süper,1.5 ayda 6 kg çook güzel vermişsin bence birde sıkılaştın sporla daha fazla vermiş gibisindir devam et canım arada duraklama dönemleri olabilir sıkma canını o zamnlarda ayran detoksunu öneririm mesela ben bugün yapıyorum gerçi kahvaltıda börek yedim inşallah etkisini görebilirim sporunu eksik etme yediklerine dikkat et boll su iç ve geç vakit yeme bişi aslında kolay ama biz pek uyamıyoruz alışkanlıklar yüzünden. bende bayadır aynı kilodayım diyet yapmıyorum gerçi biraz sıkmam lazım kendimi yaza az kaldı hadi bakalım durmak yok çıtır olmaya devam
Onu günde kaç kere içicez peki ?
Bide canım bu içine atıcaklarımızın hepsi haşlanmış olacak ya aynı tencerede haşlasak sorun olmaz değil mi ?
Baharat olarak ne ekleyebiliriz ki buna ?
geçmiş sayfalarda arkadaşlar vermişti ama aynısı zaten
AYRAN DETOKSU Nasıl Yapılır?
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERiLMEKTEDiR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak.
kızlar bende 1 nisan itibariyle jılıan ve nesfit diyetine başladım başlangıç kilom 70.5 haftalık paylaşırım sizlerle inşallah başarılı olurum bende : ) hedefim 58 kaç ayda ulaşırım acaba
haftada 2 gün de detoks yapacagım bir hafta ayran bir hafta proteın bir hafta sebze bir hafta meyve detoksu şeklinde bu şekilde vücudu şaşırtmalar kilo kaybı sürecinde metabolizma hızını azalmamak için gerekliymiş haftada 2 gün şart
tamam canım senın bu yolladıgın lınkte sanırım sadece level 1 demı kalanlarının lınkı varmı sende rıca etsem cok zahmet vermez ısem ??
benımde days bıtmek uzere 8/3 teyım bıtınce bunu yapayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?