Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hoş geldin bence 30 day shredi dene mutlaka hem süresi az hem çook etkili. diyet konusunda bizde pek başarılı değiliz :) ama bol su iç ve saat 7den sonra hiçbişi yeme faydasını görürsün inşallah

ayran detoksu ile 63,7 den 61,8 e düşmüşüm inş hepsini geri almam :)

umarım istediğin inceliğe ulaşırsın canım. maşallah ayran detoksu güzel etki etmiş umarım kalıcı olur benim gibi verdim diye yemeği fazla kaçırma sakın

bu arada shed & shred süreleri uzunmuş ya ama yapacam yinede birde 2 level ya 15 er gün mü apıcam sen nasıl uyguladın...

tebriklerr çok sevindim 10 günde 5 kg çok ya okadarda kasma kendini ama bi 3 kg verirsin inşallah.

bu arada biyerde okudum sabah kalkınca 50 defa zıplayın ve üstüne 2 bardak ılık su için diyo bende 2 gündür öle yapıyorum bakalım bi faydası olur inşallah. 50 zıplama yarım saatlik yürüyüş yerine geçiyomuş bugün 103 defa zıpladım bende

50 defa zıplanır ya nolcak ki :) ben de deniycem bunu ilginç geldi şimdi. zıplamanın çok faydalı oldugunu söylüyolar bi denemek lazım.

bende bugün başlıyorum bu programa hayırlısı bakalım sonuç ne olacak resımlerimi akşama eklerim bitincede karşılartırma yaparız. herkeze bol sıkılaşmalar :)

valla kaçar gün yapıldığını bulamadığım için 1. Levelda yorulmamaya başlayınca 2. Levela geçtim 15 gün falan yaptım 1. Leveli. Yalnız 2 zorladı ilk level pek yormuyodu zaten 2 bacaklarımı titretiyo :)

hoş geldin bence 30 day shredi dene mutlaka hem süresi az hem çook etkili. diyet konusunda bizde pek başarılı değiliz :) ama bol su iç ve saat 7den sonra hiçbişi yeme faydasını görürsün inşallah

çook teşekkür ederim :) bi de bunu denym o zaman inşallah bende mağazalarda 'en küçük bedenini alabilr miyiim' derim

arkadaşlar bu dediğiniz video 27 dakika olan videomu acaba?
ayyy sen burdamıısn hoşgeldin tekrar
arkadaşlar yeni tanıstık bu arkadaşla fakat cok sıcak ve samımı kendiside baska bır topık oncusu yaza kadar 10 kg verelim topiği çok istikdarlı sagolsun bende ondan feyz alaraktan diyeti daha sıkı uygulayacagım oda spora baslayacak jılıan aplamla 27 dk tatlım videoları zaten tek olay bu kadar hareketi dinlenmeden peş peşe yapabilmek ondan çabuk sıkılaşılıyo basarılar...

Selam kızlar..Ben de başlamak istiyorum bu egzersizlere..Ama merak ettiğim bir kaç şey var..level 1 i yaparken..37 dklık video var..onu günün hangi saatinde ve kaç defa uyguluyorsunuz..Günde bir defa istediğim zaman yapsam olur mu yani ?

canım benım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Bu videoyu söylemeseydın çok uğraşırdım çokkk.. canım benimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
27 dklık ilk level cnm sole ki okudugum form yorumlarından solıyım
ac karnına kesinlikle yapmamalısın cunkı cok acıkıcagından yemege çok yuklenebilirsin yemekten 2 saat sonra gunun her saatinde yapılabilir ben gece yapıyorum genelde çalışıyorum bebegım var onu uyutunca yapıyorum misal sana hangi saat uygunsa ...gunde 1 kere

akşam ancak 7 gibi yemek yeme şansım oluyor canım. bende saat 9 gibi yaparım ozaman :)

Teşekkür ederim ecmelcim

1 saattir indirmek için uğraşıyorum yapamadım bulamıyorum çok üzüldüm ben..link varsa özelden yollayabilir misiniz?

Son düzenleme:
demin rippedinkileri vermişim bunlar shredinkiler izleme linkleri level 1-2-3

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

Jillian Michaels: 30 Days Shred - Level 2 - YouTube

30 Day Shred Level 3 - YouTube

indirme lindinide uzun uğraşlar sonunda buldum ama torrent indirmeniz lazım önce

http://kat.ph/30-day-shred-jillian-michaels-t5704362.html

bu linke tıklıyoruz hemen sol altta 'torrent indirin' yazıyo ona tıklayıp indiriyoruz
ama öncesinde torrenti ayrı indirmemiz lazım sonra bu linkten shredi indirip torrentte açıcaz umarım anlatabilmişimdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…