- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.041
hoş geldin bence 30 day shredi dene mutlaka hem süresi az hem çook etkili. diyet konusunda bizde pek başarılı değiliz :) ama bol su iç ve saat 7den sonra hiçbişi yeme faydasını görürsün inşallahBir aydır call yaptım ama çok az sıklaştırdı, aynı zamanda sırke bal su karışmıda içtm hiç etkilemedi :) bu hafta ara vermek zorunda kaldm şmdi yeniden başlycam call a devam mı ediym bu programa mı başlym hangisi daha etkili olur sizce. 62 kiloyum ideal kilom 53 hiç diyet girişimim olmadı bi yardımsever el atsa da bana fikir verse bende biraz formda gözüksem olmaz mı kii
ayran detoksu ile 63,7 den 61,8 e düşmüşüm inş hepsini geri almam :)
günaydın babylerr....
bu sabah 38 beden olan çok sevdiğim bi kotum vardı içine giriyodum ama o kadar sıkı oluyodu ki önünün ilikleyemiyodum bacaklarım patlıycak gibi oluyodu deniyim dedim şu an içindeyim ve cok rahat hareket ediyorum onunde ilikledim yandan sepetlerim bile çıkmadı (42 bedendim spora başlamadan önce)
ayyyy çok mutluyum ama kg sabitlendi kaldı bea esimi gönderiyimde önce ayran detoxu ve sonra da epey sıkı bir diyete daha girecem ziraa ne annem var baskı yapcak ne eşim ye ye die mükemmel 5 kg vermem gerek 10 gündee destek olun kızlar banaa
tebriklerr çok sevindim10 günde 5 kg çok ya okadarda kasma kendini ama bi 3 kg verirsin inşallah.
bu arada biyerde okudum sabah kalkınca 50 defa zıplayın ve üstüne 2 bardak ılık su için diyo bende 2 gündür öle yapıyorum bakalım bi faydası olur inşallah. 50 zıplama yarım saatlik yürüyüş yerine geçiyomuş bugün 103 defa zıpladım bende
umarım istediğin inceliğe ulaşırsın canım. maşallah ayran detoksu güzel etki etmiş umarım kalıcı olur benim gibi verdim diye yemeği fazla kaçırma sakın
bu arada shed & shred süreleri uzunmuş ya ama yapacam yinede birde 2 level ya 15 er gün mü apıcam sen nasıl uyguladın...
arkadaşlar bu dediğiniz video 27 dakika olan videomu acaba?
hoş geldin bence 30 day shredi dene mutlaka hem süresi az hem çook etkili. diyet konusunda bizde pek başarılı değiliz :) ama bol su iç ve saat 7den sonra hiçbişi yeme faydasını görürsün inşallah
ayyy sen burdamıısnarkadaşlar bu dediğiniz video 27 dakika olan videomu acaba?
ayyy sen burdamıısnhoşgeldin tekrar
arkadaşlar yeni tanıstık bu arkadaşla fakat cok sıcak ve samımı kendiside baska bır topık oncusu yaza kadar 10 kg verelim topiği çok istikdarlı sagolsun bende ondan feyz alaraktan diyeti daha sıkı uygulayacagım oda spora baslayacak jılıan aplamla27 dk tatlım videoları zaten tek olay bu kadar hareketi dinlenmeden peş peşe yapabilmek ondan çabuk sıkılaşılıyo basarılar...
27 dklık ilk level cnm sole ki okudugum form yorumlarından solıyımSelam kızlar..Ben de başlamak istiyorum bu egzersizlere..Ama merak ettiğim bir kaç şey var..level 1 i yaparken..37 dklık video var..onu günün hangi saatinde ve kaç defa uyguluyorsunuz..Günde bir defa istediğim zaman yapsam olur mu yani ?
27 dklık ilk level cnm sole ki okudugum form yorumlarından solıyım
ac karnına kesinlikle yapmamalısın cunkı cok acıkıcagından yemege çok yuklenebilirsin yemekten 2 saat sonra gunun her saatinde yapılabilir ben gece yapıyorum genelde çalışıyorum bebegım var onu uyutunca yapıyorum misal sana hangi saat uygunsa ...gunde 1 kere
27 dklık ilk level cnm sole ki okudugum form yorumlarından solıyım
ac karnına kesinlikle yapmamalısın cunkı cok acıkıcagından yemege çok yuklenebilirsin yemekten 2 saat sonra gunun her saatinde yapılabilir ben gece yapıyorum genelde çalışıyorum bebegım var onu uyutunca yapıyorum misal sana hangi saat uygunsa ...gunde 1 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?