Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bende dün ayran detoksu diye başladım ama akşama sürmedi dayanamadım yedim :2: seninki iyiy sonuçlanır umarım

torrentin sitesi kapatılmış dün akşam birsürü yere bakltım bulamadım kafayı yicemm. kafama göre shredden yaptım dün akşam. bi an önce bi program indirmem lazım...

bende diyete dayanıomda su sporu yapmak su aralar ezıyet gibi gelmeye basladı ıstıkrarlı gitsem 10 numara olcak eşimle oglumu ızmıre gonderiyom sınavlar varda halasıda oglumu oslemiş belki bu ara muthiş bir diyet ve sıkı bir sporla kocamın azını açık bırakabilirim... 10 gun yoklar

bu arada ben seninde fotolarını istiyom sen benden ıstedin album yaptım senin için ama sende bişi yok oluyo mu hiç motıvasyon sart bize demi

Bu program ile kilo veren oldumu ?

program kg verme değil sıkılaşma programı canım yağları kasa dönüştürüyo.kas dokusuda yagdan agır oldugu için daha zirade kg aldırabilir?? ama görünüş olarak yağlar gittiği için kg vermiş gibi oluyosun...

ben bu programla kg vermedim desen yalan olur ama çok sıkı bir diyet uyguladım 7 kg verdim 1 ayda... diyetle desteklenirse oluyo görüntu muhtesem selilutsiz vucut sımsıkı bir duruş insanın kendine guvenı geliyo olmayan kıyafetlerin içine girdikçe

iyiyim tatlım sende iyisindir umarım..

evet evde birileri olunca diyet yapmak daha zor ooluyo bu fırsatı kaçırma derim hem bool bol dinlen hemde sporunu yap

albüm yaptığını bilmiyodum şimdi baktım maşallah devamını dilerim sakın bırakma bende yeni foto çekeyim eklerim bi ara ama 65 olim önce yaa, sonra albüm yaparım

arkadaşlar kimse cevap yazmamış türkçe olarak bir tek bu var shared dediğinizin türkçesi bumu sizce yardımcı olsanız birda bu program göğüsleri dikleştirmede ve selülitlerdede etkilimi acaba

evet 2 de aynı ama sadece kapak Türkçe konuşmalar değil. evet tüm vücutta etkili göğüsler ve selülitlerdede bi an önce başla bence

az önce spor kıyafetlerimi çıkartmışken tartıya çıktım ki daha detoksun 2. günündeyim 1 kilo gitmiş görünüyor :) bakalım yarın tam olarak kaç kg görünecek. arada 2 çilek attım ağzıma adetliyken ayran detoksu yapmak daha bi zormuş :) ne kadar tatlı şey varsa gözüme gözüme batıyor.

annanemdende azar işittim kilo verenler sık sık az az yiyomuş sen bişey yemiyosun diye :) diyemedimki detoks yapıyorum yaşlı kadın anlamicak öyle kilo verilmez dicek dedim aç değilim ben tokum tabi inanmadılar kotumda belimden düşüyodu kemer tak beline daha zayıflicam diye uğraşıyosun diye bir daha azarlandım

bu arada bu torrent linkini denedinmi canım jillian michaels extreme shed and shred - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop

ben bu programa daha önce başladım ama hep yarım bıraktım

dün yeniden başladım. bugun 2. günüm bitti

ama korktugum bişey var. yağlar kasa dönüşüyo diyolar ama kaslı kötü bi vucuda sebep olmaz di mi yaaa
ben çok fazla kilo verdim. biraz toparlanmak istiyorum vucudum sıkılaşsın istiyorum ve aynı zamanda bi beden daha incelmek istiyorum

şu an 38 40 beden arasındayım bacaklarımdan ve göbeğimden şikayetçiyim kızlar faydası olur mu

ben 42-44 bedenden 36-38 e indim (75 den 63 e) bu programla şahsen hiçbiyerimde kas görüntüsü yok :) yaklaşık 1 senedir yapıyorum kollarım dışında hiçbiyerim kaslanmadı kollarımıda sıkmadıkça belli olmuyor

o zaman sevindim yapmaya devam ediyorum :) çok teşekkürler

bnm böle bi programa ihtiyacım var. diğer sporlar yormuyo bile beni. vucudum alıştı çok spor yaptım çünkü.

ayyyy canım yaaa çoook teşekkür ederim ne zamndır kafayı yiyodum bi indirememiştim sayende şimdi iniyor. pc ye bisürü gereksiz şey indirmiştim o yüzden . bakalım açılır inşllh şimdi daha iniyor çook sevindim yahu Allah razı olsunnnnn

ayran detoksunun işe yaramasına sevindim ama sonrasında yine yemene dikkat et alırsın yoksa geri. senin kg güzel maşallah artık fazla diyet yapma bence korumaya al kendini yeter bende bi 5 kg daha versem okadar kasmıcam kendimi gerçi pek kastığım yok bu aralar çok yiyorum bi ayran detoksunu bile beceremedim ama önümüzdeki hafta sıkı bi diyet yapmayı düşünüyorum neyse gece gece çenem düştü bugün jillianımı yapamadım az önce slim six pack yaptım bugünlük bukadar yetsin bakalım hadi ii gecelerr

kilo iyide bacaklar istediğim kıvama gelmedi henüz. Bitiştirdiğimde üst bacağın içi değmesin istiyorum yazın senelerdirdir bu yüzden etek giyemedim azmettim 18 kilo verdim inş istediğim bacaklarada az kaldı çünkü üstte bişey kalmadı bu saatten sonra giden kilo alttan gidicek zaten bi uzmandan dinlemiştim en son bacak ve basen erirmiş sonuca ulaşamıyorum diye pes etmeyin bu yolda en son oraların eriyeceğini kabullenin hemen mucize beklemeyin diyordu e bende yolun sonuna geliyorum az kaldı.
bu arada yoğurdu zaten tek başına sevmezdim resmen tiksindim inş tiksinmeme değmiştir

Bir aydır call yaptım ama çok az sıklaştırdı, aynı zamanda sırke bal su karışmıda içtm hiç etkilemedi :) bu hafta ara vermek zorunda kaldm şmdi yeniden başlycam call a devam mı ediym bu programa mı başlym hangisi daha etkili olur sizce. 62 kiloyum ideal kilom 53 hiç diyet girişimim olmadı bi yardımsever el atsa da bana fikir verse bende biraz formda gözüksem olmaz mı kii

günaydın babylerr....
bu sabah 38 beden olan çok sevdiğim bi kotum vardı içine giriyodum ama o kadar sıkı oluyodu ki önünün ilikleyemiyodum bacaklarım patlıycak gibi oluyodu deniyim dedim şu an içindeyim ve cok rahat hareket ediyorum onunde ilikledim yandan sepetlerim bile çıkmadı (42 bedendim spora başlamadan önce)
ayyyy çok mutluyum ama kg sabitlendi kaldı bea esimi gönderiyimde önce ayran detoxu ve sonra da epey sıkı bir diyete daha girecem ziraa ne annem var baskı yapcak ne eşim ye ye die mükemmel 5 kg vermem gerek 10 gündee destek olun kızlar banaa

Son düzenleme:
70,7 de takıldım kaldımmm ben kgları nasıl vercem yaaa 36 beden olmak istiyom hiçbiryerde fazlalıgım kalsın ıstemıyorum mesia goguslerim kuculsun ıstemıyorum 89cm oldular oranın ıncelmemesı için hangi hareketleri yapmamam gerek bilgisi olan varmı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…