Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlarr ben 1 ay once 3 levelıde tamamladım 1 ay ara verdım sımdı gene 1. levelden bastan basladım dun ıtıbarıyle acaba 1. leveldenmı baslasam 3 tenmı devam etsem :26::26::26:

shred çok zor,senin yerinde olsam başka bişeyle devam ederim,hem tekrar yapmana gerek yok zaten bitirmişsin geçen ay...bende bi an önce bitsin diye gün sayıyorum

30 day shred şu andan itibaren bitmiştir
30 egzersizi tamamladım başlamak isteyenlere nacizane tavsiyem...

öncelikle kesinlikle ama kesinlikle tamamlayacaksanız başlayın, çünkü her level farklı bölgeye ait, ilk zamanlar göbekten inceldim level 3 te ise alt bacağım tam 1 cm inceldi, üst bacak 2 cm. sadece göbekten gidiyor sadece bacaktan gidiyor diye düşünmeyin kesinlikle her bölgeden incelme oldu bende birde başlamadan önce bir hafta yürüyüş yapın ya da evde basit egzersiz hareketleri, ben öncesinde 20 gün kadar düzenli yürüyüş ve pilates yaptığım halde ilk 5 gün çektiğim hamlık ağrıları nedeniyle yürümekte bile zorlanıyodum

30 dakika bunun hiç bir özürü olamaz, yoğunum, yorgunum diye kendinizi kandırmayın, bildiğiniz gibi bileğimi sakatladım, hasta olduğum, üzerimde kırıklık olan dönemleri oldu, önemli sınavlara girdiğim zamanlar oldu, ama egzersizleri hiç bırakmadım. çok önemli bir şey olmadıkça mutlaka devam edin ya da modifiye edin, mesela bileğimi sakatladığımda cardiyo hareketlerini modifiye ettim, ya da 30 egzersizi tamamlamak adına egzersiz aralıklarını kısalttım ben.

pazartesi günü ripped in 30 ile geri dönücemmm

Son düzenleme:
30 ds level 1/ 7 tamamdır

bu sabah aynada kendime baktım, çoook ama çoook zayıf gördüm kendimi..psikolojik biliyorum ama bu hisse bile değer günde 27dk'lık yorgunluk

jillian michaels e baslamayı düşünüyorum. önce yürüyüşe başlayıp öyle onu yapayım dedım de bnm karın ve göğüs bölgem de fazlalık var kolum bacagım kiloma göre ince
asıl soruma gelince dayanabilirsem jillianı günde 2 yapayım diyorum yararı olur mu?

arkadaşlar yaklasık 3 ay sonra evleniyorum. evleninceye kadar bende bu programı uygulamayı düşünüyorum ama uygulayıp da bırakanlar var mı? bıraktıktan sonra hemen eski haline dönüyo mu vücut ya da bırakınca eskisinden daha fazla genişliyor mu vücut? çünkü ben 2 ay kadar yapabilirim en fazla sonra telaştan yapabileceğimi sanmıyorum. sizce nasıl olur??

sia,
spor yaparak ve yediklerine dikkat ederek kilo verdin diyelim. Sonra yapamadığın süre boyunca, yine eski yeme alışkanlıklarına dönmez, yediklerine dikkat etmeye devam edersen, muhtemelen almazsın. Hatta evlilik telaşı yüzünden (stresten yiyemeyen gruptaysan) ekstra verebilirsin bile.

Günaydın arkadaşlar 2 gün boşluğum vardı.Dünde yapamadım, etti 3( ama sabah 2 defa arka arkaya yaptım.yani level 3/4 ve 3/5 bitti. eksiğim olmasaydı 3/7 bitecekti bugün. Akşamda 2 defa yaparsam açığım kapanır. yapabilirsem tabiii:))) yapmadığım günler boş geçmiyor yürüyüş yapıyorum. umarım etkisini görürüz

aynı durumdayım:18:benimde 2 gün sonra bitmiş olucaktı aksamalar olmasaydı2 gündürde yapamadım,biraz önce 3/4 yaptım,dinlenip 3/5 yapmayı düşünüyorum ama yinede etkisi oluyo merak etmeçünkü sabah ölçtüm 2 gündür yapmamama rağmen belden 1 cm daha gitmiş

ogltkn; çok teşekkür ederim..
bi sorum daha olucak ben jillian michaels 30 günde forma gir (4 hafta harika çalışma 3-2-1 interaval sistemi) adında bi dvd aldım 30 days shrad mi bu dvd yoksa ripped in 30 days mi ayrımsayamadım. veya hangisinden baslasam daha iyi olur sence kısa zamanda maksimum sonuç almak istiyorum 6week-6 pack programıyla birlikte yapıcam. yardımcı olursan cok sevinirim :)

Ben cevaplayayım hazır burdayken :) Aldığın dvd ripped ben shareddan başlamanı tavsiye ederim en etkili o bence bende o dvd yi almıştım ama biraz araştırınca önce shared yapmanın doğru olduğunu anladım.en güzel sonucuda shareddan aldım. Rippedin shared kadar pek etkisi olmadı sanki bana.

3/4 yaptım,3/5'te bittibirazdan 3/6 yapıcam hatta gecenin ilerleyen saatlerinde 7'yi bile yapabilirim...3.levele bayıldım süperman hareketi dışındahiçbirinde zorlanmıyorumda onda zorlanıyorumacaba sürekli 3. leveldenmi devam etsem napsam:44:bide kızlar bişey sorucaktım bilen vardır kesin,bu shredda 25 dk'da ortalama ne kadar kalori yakılıyodur bilen varmı:26:
3.levelde bacaklara etkili oldu sanırım,belden incelmeye devam ediyorumda,bacaklarda incelmiş bu çok güzel...1 buçuk 2 ay sonra istediğim gibi bi vücut şekli olucak sanırım...Tabi bırakmak yok baklavaları görene kadar devam :))

Son düzenleme:
Selaam kızlar..Bugün 1/2 yi yaptım gerçekten çok eğlenerek yapıyorum hemen bitsede kurtulsam gözüyle bakmadığım tek spor diyebilirimm Amaa hiçç bukadar terlemedim ben hayattımdaa :d hareketleri hiç eksiksiz yapıyorum 1.günün fotoğrafını çektim 10 20 30 günün de fotoğraflarını çekicem bakalım gözle görülür bir fark olcakmı

iyi geceler kızlar sabah 2 defa level 3'ü yapmıştım.akşamda 2 defa yapar açığı kapatırım diyordum.Ama 6 buçukta yürüyüşe çıktım.2 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş yaptım sahilde:)) Fazla yormayim kendimi en iyisi:))
Canımvecanı senin kilo durumun nasıl,göbişin kaç cm hedefin ne?

2 günüm kaldı bu program bitiyor benim sorunum karın bölgesi karın bölgesinden inceldim ama hala 60 cm olmadı ölcmüyorum regl dönemindeyim 60 cm olmadı hala :/ sizce hangi programla devam edeyim ?

2 günüm kaldı bu program bitiyor benim sorunum karın bölgesi karın bölgesinden inceldim ama hala 60 cm olmadı ölcmüyorum regl dönemindeyim 60 cm olmadı hala :/ sizce hangi programla devam edeyim ?

kaç cm şuanda?regl öncesi şişkinlikte olabilir...belki 1 hafta incelme olmuyo ama bi anda oluyo,bende öle olmuştu,halada öle devam ediyo :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…