- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.861
kızlarr ben 1 ay once 3 levelıde tamamladım 1 ay ara verdım sımdı gene 1. levelden bastan basladım dun ıtıbarıyle acaba 1. leveldenmı baslasam 3 tenmı devam etsem :26::26::26:
bence ripped e geç oda çok güzel shrede tekrar başlamana gerek yok bence...
Eki Görüntüle 728716 Eki Görüntüle 728718
buda önce ve sonrası fotoğraflarımmmmilk fotoğrafta içimde korsede vardı üstelik
arkadaşlar yaklasık 3 ay sonra evleniyorum. evleninceye kadar bende bu programı uygulamayı düşünüyorum ama uygulayıp da bırakanlar var mı? bıraktıktan sonra hemen eski haline dönüyo mu vücut ya da bırakınca eskisinden daha fazla genişliyor mu vücut? çünkü ben 2 ay kadar yapabilirim en fazla sonra telaştan yapabileceğimi sanmıyorum. sizce nasıl olur??
Günaydın arkadaşlar 2 gün boşluğum vardı.Dünde yapamadım, etti 3( ama sabah 2 defa arka arkaya yaptım.yani level 3/4 ve 3/5 bitti. eksiğim olmasaydı 3/7 bitecekti bugün. Akşamda 2 defa yaparsam açığım kapanır. yapabilirsem tabiii:))) yapmadığım günler boş geçmiyor yürüyüş yapıyorum. umarım etkisini görürüz
sia,
spor yaparak ve yediklerine dikkat ederek kilo verdin diyelim. Sonra yapamadığın süre boyunca, yine eski yeme alışkanlıklarına dönmez, yediklerine dikkat etmeye devam edersen, muhtemelen almazsın. Hatta evlilik telaşı yüzünden (stresten yiyemeyen gruptaysan) ekstra verebilirsin bile.
ogltkn; çok teşekkür ederim..
bi sorum daha olucak ben jillian michaels 30 günde forma gir (4 hafta harika çalışma 3-2-1 interaval sistemi) adında bi dvd aldım 30 days shrad mi bu dvd yoksa ripped in 30 days mi ayrımsayamadım. veya hangisinden baslasam daha iyi olur sence kısa zamanda maksimum sonuç almak istiyorum 6week-6 pack programıyla birlikte yapıcam. yardımcı olursan cok sevinirim :)
2 günüm kaldı bu program bitiyor benim sorunum karın bölgesi karın bölgesinden inceldim ama hala 60 cm olmadı ölcmüyorum regl dönemindeyim 60 cm olmadı hala :/ sizce hangi programla devam edeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?