- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.841
bir egzersiz daha yaptım kaldı 4daha da 30 day shred yapmam, amazondaki yarumlarada baktım cidden eklemlere etkisi kötü ripped in 30 daha sağlıklı bir programmış bu yönden, ama başladık işe 4 egzersiz sonra bir daha görüşmememek üzere elveda 30 ds
ben ilk leveli bitiremedim ağrıdan bıraktım valla ayağımı berbat etti olmazsa toparlayınca seninki gibi yaparım şimdi squat hareketi yapıyorum bileğimi zorlamadan bakalım inşallah toparlar da dönerim bir an önce sporaaaaa
evet canım şimdi bileğimi zorlamıyorum mahvoldum çünkü üstüne basamadım ne zaman ayağımın dün biraz leslie yapayım dedim onu da yapamadım şimdilik ufak hareketlerle devam ediyorum inşallah işe yarar da devam ederim
bu level 3 gerçekten çok uzun gelmeye başladı şu dambıllı şınavlarda inliyorum resmen bi bitseydi :18:
mrh kızlar ben level 2/6 bitirdim ve bazı nedenlerden dolayı 2 gun ara vermek zorunda kaldım yarın kaldıgım yerden devam etmek ıstıyorum, bastan baslamama gerek yok degılmı. yada bu ıkı gun neyı degıstırır??? iyi aksamlar sevgıler
dinlenirsen daha çabuk geçer canım,bide merhem falanda iyi gelebilir ama bilmeden sürülmez tabi.En kolayı bi eczaneye sorabilirsin...
ben jillian a söylene söylene tam şınav şeklinde çekiyorum.İyi akşamlar arkadaşlar level 3te dambıllı şınavları yarım şınav şeklindemi yoksa tam mı yapıyorsunuz?
İyi akşamlar arkadaşlar level 3te dambıllı şınavları yarım şınav şeklindemi yoksa tam mı yapıyorsunuz?
Bende 2 gündür yapamadım. Bunun için bu sabah 3/3'ü yapmış oldum.Yapsaydım 3/5 olacaktıben jillian a söylene söylene tam şınav şeklinde çekiyorum.
Dün çalışamadımbugün kaldığım yerden devam edeceğim
ben 1. levelin yarısını 2 kg luk dambılla yaptım dayanamadım sen 3 te nasıl dayanıyorsun 2 kg luk dambıllaraBende 2 gündür yapamadım. Bunun için bu sabah 3/3'ü yapmış oldum.Yapsaydım 3/5 olacaktı(( Fırsatım olursa bugün 1 defa daha yaparım.
Benim dambıllar 2 kilo ve çok büyük, kaba görünümlü o yüzden zor oluyor.yarım yapmak zorunda kalıyorum.
kızlarr ben 1 ay once 3 levelıde tamamladım 1 ay ara verdım sımdı gene 1. levelden bastan basladım dun ıtıbarıyle acaba 1. leveldenmı baslasam 3 tenmı devam etsem :26::26::26:
ben 1. levelin yarısını 2 kg luk dambılla yaptım dayanamadım sen 3 te nasıl dayanıyorsun 2 kg luk dambıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?