Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

aynen umarım bir daha görüşmeyiz,shredlebenimde 8 günüm kaldı,neyseki level 3 en kolayıymış...illallah gelmişti level 2'den

dinlenirsen daha çabuk geçer canım,bide merhem falanda iyi gelebilir ama bilmeden sürülmez tabi.En kolayı bi eczaneye sorabilirsin...

mrh kızlar ben level 2/6 bitirdim ve bazı nedenlerden dolayı 2 gun ara vermek zorunda kaldım yarın kaldıgım yerden devam etmek ıstıyorum, bastan baslamama gerek yok degılmı. yada bu ıkı gun neyı degıstırır??? iyi aksamlar sevgıler

hiçbişi değiştirmez, kaldığın yerden devam et

dinlenirsen daha çabuk geçer canım,bide merhem falanda iyi gelebilir ama bilmeden sürülmez tabi.En kolayı bi eczaneye sorabilirsin...

evet canım görümcem eczacı zaten krem ve merhemle daha iyiyim artık çok şükür biraz daha toplarsam 15inden sonra tekrar başlarım gibi geliyor bakalım hayırlısı inşallahh

İyi akşamlar arkadaşlar level 3te dambıllı şınavları yarım şınav şeklindemi yoksa tam mı yapıyorsunuz?

ben bizim bralarda tarla işi olyo oraya gidiyorm yani level 1 8. günde ara verdim ama yarın son iş günüm devam edicem halim kaşlmıyo hiç yoksa bırakmammm göbişim farkediyo sanki valla

İyi akşamlar arkadaşlar level 3te dambıllı şınavları yarım şınav şeklindemi yoksa tam mı yapıyorsunuz?

plank pozisyonundaki kol ve bacak kaldırmadan bahsediyorsanız onda natalie gibi yapıyorum ama travelling push uplarda anita

bir ay önceki halimle şimdi arasında gerçekten fark var belirgin
bir ayda verdiğim kilo 2.4 kg. düzenli olmasada diyet yaptım daha çok akşamları yememeye çalıştım, haftasonları protein ağırlıklı beslendim 2 gün sonra program bitince ölçülerimi alıp yazarım

ben jillian a söylene söylene tam şınav şeklinde çekiyorum.

Dün çalışamadım bugün kaldığım yerden devam edeceğim
Bende 2 gündür yapamadım. Bunun için bu sabah 3/3'ü yapmış oldum.Yapsaydım 3/5 olacaktı(( Fırsatım olursa bugün 1 defa daha yaparım.
Benim dambıllar 2 kilo ve çok büyük, kaba görünümlü o yüzden zor oluyor.yarım yapmak zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:
ben 1. levelin yarısını 2 kg luk dambılla yaptım dayanamadım sen 3 te nasıl dayanıyorsun 2 kg luk dambıllara

kızlarr ben 1 ay once 3 levelıde tamamladım 1 ay ara verdım sımdı gene 1. levelden bastan basladım dun ıtıbarıyle acaba 1. leveldenmı baslasam 3 tenmı devam etsem :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…