Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

65 kiloyum ben,5 kilo vermişim bu ay jillian+diyetle...55 olmaya çalışıyorum

tesekkür ederim :)

65 kiloyum ben,5 kilo vermişim bu ay jillian+diyetle...55 olmaya çalışıyorum
Tebrikler güzel gidiyorsun bence jillian dışında başka egzersiz yapıyormusun. Diyetisyene gidiyormusun? uzun süre sonra geçen hafta 75'in altını gördüm.Umarım bende 65'e ulaşırım senin gibi 7-8 kilo daha vermem lazım 65 olmam için bu defa pes etmek yokkk

Son düzenleme:
kaç cm şuanda?regl öncesi şişkinlikte olabilir...belki 1 hafta incelme olmuyo ama bi anda oluyo,bende öle olmuştu,halada öle devam ediyo :)

Ya benim karın bölgem göbek delğinden ölçtüğümde 65cm ideali 60 mı.ideal olçü kaç bilen var mı.çünkü bana hala gbeklıyım gıbı gelıyo ama annem normal oldu artık dıyo karsılastırma yapamıyorum bırde kol cevresının ıdeal ölçüsünü bilen var yazabilirmi???

saol cnm :) başka bişey yapmıyorum,sadece akşamları yürüyüş yapıyodum bu aralar yapamıyorum..Diyetisyene gitmiyorum kendi oluşturduğum bi diyet.Ulaşırsın inş :) birazda yediklerine dikkat etsen daha hızlı olur tabi.Azmin elinden bişey kurtulmaz

Bence göbekli diilsin,göbek 65 cm'se belin daha incedirpsikolojik olarak öyle hissetmen normal

selam kızlar bende 2 3 gun kadar yapamadım..sonra bugun level 2\1 le başladım..ve su an sol ayak bileğim ağrıyor yanlış bı hareket yaptım sanırım..bide ustune leslie ile 1 mil yuruyus yaptım ondan mı bilmiyorum..benım sorum su kı ben dambılsız yaptım şişe felanda almadım karın bölgem sankı çok fark etmedi bu yüzden olabilir mi?

Evet canim birakinca eski haline donuyo ben level 2/6 dan birakmak zorunda kaldim kalp sorunum nedeniyle yaklasik on gundur yapmiyorum ve sıkı olan yerlerim yumusadi en azindan bitince baska sporla desteklenmeli ama level 1den tekrar yarin basliycam

Belin en ince yeri 60 olmalı diyolar ama göbek deliğinden 65se bence gayet iyisin :) ama belim 55 falan olsun diyosan bilemiycem tatlım

Belin en ince yeri 60 olmalı diyolar ama göbek deliğinden 65se bence gayet iyisin :) ama belim 55 falan olsun diyosan bilemiycem tatlım

Belim 61 ama benim sorunum yanlarımla göbek deliğimin aşagı kısmından birden simitlerim oldugu ıcın bi genişleme var yanı göbeğimin en sivri yerinden ölçtüğümde de 73 geliyo.yok canım 55lerde degil gözüm:)peki kol cevresinin ideal ölçüsü hakkında bilgisi olan var mı???

tienen seninle aynı yere takılmışız
göbek deliği 65 cm olan kişi bildiğin victorias secret mankeni gibi bir şeydir benim hayalimde.

aynen şaşırdım kaldımm
belin 61 cmse oda güzel valla peki akşam ölctüğünde o ölcü değişiyormuu scapula?
kol ölcüsünü bilmiyorum canım

aynen şaşırdım kaldımm
belin 61 cmse oda güzel valla peki akşam ölctüğünde o ölcü değişiyormuu scapula?
kol ölcüsünü bilmiyorum canım

Benim belimle sorunum yok yandaki simitlerim ve kolum sorun olan.akşam işten aç geliyorum ozaman ölçüyorum.mutlaka değişir tokken yarın çlçüp yazıcam senin için:)

Benim belimle sorunum yok yandaki simitlerim ve kolum sorun olan.akşam işten aç geliyorum ozaman ölçüyorum.mutlaka değişir tokken yarın çlçüp yazıcam senin için:)

kolun için ağırlık çalışsan yağlar toparlanır kasa dönüşür ve incelir diye düşünüyorum bence eline dambılın yoksa benim gibi cam kültablalarınız varsa al sağa sola yukarı aşağıya oynat sayı belirle her hafta o sayıya 10 ekle kaslaşır bence jillian tüm vücut calıstırıyor simitlerin içinde yan mekik öneririm

bitti kızlar 30 günlük programım incelme oldumu evet kilo artışı yaşamıştım hala aynı gitmedi tabi ben geç saattede yemek yedim o ayrı konu...Şimdi jillianın yeni bir programını istiyorum sizlerden göbek bel eriten...60 hatta 59 cm falan olsun şu belde yedikçe şişmesin yarın regl döneminde olduğum için gerçek ölcülerimi veremiyorum size yoksa yarın sabah aç karnına ölcülerimi vericektim 30 gün sonunda.. regl bitince yazarım :)

yeni programda yediklerimede dikkat etmek istiyorum 50yle basladım 52 oldum bu programda simdi 47-48 kiloya düsmek icin kolları sıvadım insallah basarırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…