- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.881
iyi geceler kızlar sabah 2 defa level 3'ü yapmıştım.akşamda 2 defa yapar açığı kapatırım diyordum.Ama 6 buçukta yürüyüşe çıktım.2 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş yaptım sahilde:)) Fazla yormayim kendimi en iyisi:))
Canımvecanı senin kilo durumun nasıl,göbişin kaç cm hedefin ne?
kaç cm şuanda?regl öncesi şişkinlikte olabilir...belki 1 hafta incelme olmuyo ama bi anda oluyo,bende öle olmuştu,halada öle devam ediyo :)
Ben cevaplayayım hazır burdayken :) Aldığın dvd ripped ben shareddan başlamanı tavsiye ederim en etkili o bence bende o dvd yi almıştım ama biraz araştırınca önce shared yapmanın doğru olduğunu anladım.en güzel sonucuda shareddan aldım. Rippedin shared kadar pek etkisi olmadı sanki bana.
Tebrikler güzel gidiyorsun bence65 kiloyum ben,5 kilo vermişim bu ay jillian+diyetle...55 olmaya çalışıyorum
kaç cm şuanda?regl öncesi şişkinlikte olabilir...belki 1 hafta incelme olmuyo ama bi anda oluyo,bende öle olmuştu,halada öle devam ediyo :)
Tebrikler güzel gidiyorsun bencejillian dışında başka egzersiz yapıyormusun. Diyetisyene gidiyormusun? uzun süre sonra geçen hafta 75'in altını gördüm.Umarım bende 65'e ulaşırım senin gibi 7-8 kilo daha vermem lazım 65 olmam için bu defa pes etmek yokkk
Ya benim karın bölgem göbek delğinden ölçtüğümde 65cm ideali 60 mı.ideal olçü kaç bilen var mı.çünkü bana hala gbeklıyım gıbı gelıyo ama annem normal oldu artık dıyo karsılastırma yapamıyorum bırde kol cevresının ıdeal ölçüsünü bilen var yazabilirmi???
arkadaşlar yaklasık 3 ay sonra evleniyorum. evleninceye kadar bende bu programı uygulamayı düşünüyorum ama uygulayıp da bırakanlar var mı? bıraktıktan sonra hemen eski haline dönüyo mu vücut ya da bırakınca eskisinden daha fazla genişliyor mu vücut? çünkü ben 2 ay kadar yapabilirim en fazla sonra telaştan yapabileceğimi sanmıyorum. sizce nasıl olur??
Ya benim karın bölgem göbek delğinden ölçtüğümde 65cm ideali 60 mı.ideal olçü kaç bilen var mı.çünkü bana hala gbeklıyım gıbı gelıyo ama annem normal oldu artık dıyo karsılastırma yapamıyorum bırde kol cevresının ıdeal ölçüsünü bilen var yazabilirmi???
tienen seninle aynı yere takılmışızBelin en ince yeri 60 olmalı diyolar ama göbek deliğinden 65se bence gayet iyisin :) ama belim 55 falan olsun diyosan bilemiycem tatlım
Belin en ince yeri 60 olmalı diyolar ama göbek deliğinden 65se bence gayet iyisin :) ama belim 55 falan olsun diyosan bilemiycem tatlım
tienen seninle aynı yere takılmışız
göbek deliği 65 cm olan kişi bildiğin victorias secret mankeni gibi bir şeydir benim hayalimde.
aynenşaşırdım kaldımm
belin 61 cmse oda güzel valla peki akşam ölctüğünde o ölcü değişiyormuu scapula?
kol ölcüsünü bilmiyorum canım
Benim belimle sorunum yok yandaki simitlerim ve kolum sorun olan.akşam işten aç geliyorum ozaman ölçüyorum.mutlaka değişir tokken yarın çlçüp yazıcam senin için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?