- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.901
Benim belimle sorunum yok yandaki simitlerim ve kolum sorun olan.akşam işten aç geliyorum ozaman ölçüyorum.mutlaka değişir tokken yarın çlçüp yazıcam senin için:)
Senin de oblique lerle ilgili sıkıntıların var sanırım. Kolların için pilates lastiğini öneririm.
oblique hangileri oluyo bu ortada top gibi sisen yermi cözemedimaydınlatsanız
Günaydın kızlar bugün level 3'ün bitmesi lazımdı.Ama toplam bugünle birlikte 4 gün eksiğim varBu şekilde devam etsem bir sorun olurmu acaba tecrübeli arkadaşlar.bebiş müsaade ederse birazdan 2 defa yapmayı düşünüyorum. Hani baştan tekrar etmeme gerek yok galiba..
Bugün 3/9 çarşamba da 3/10 u yapıp 6w6p e başlıyorum ama 6w6p in level2 sine ulaşamadım bilen gören link koyarsa çok büyük sevaba girmiş olur.
cevap için teşekkürleryok yok kaldığın yerden devam :)
Ben bugün shred'la vedalaşıyorumakşama resim eklicem
Dün ripped in 30'u izledim,6 week 6 pack mi yoksa ripped mı karar veremedim:44:6w6p düşünüyodum aslında,ripped daha kolay gibi geldi yanılıyomuyumHangisinde sonuç daha iyi olur acaba:44:MOVENIUS yardım sorunum hala bacaklar ve göbek
inanki göbek vücutta kurtulabileceğin en kolay yer :) ben 30ds sonrası 6w6p yaptım tavsiye ederim. bacaklar konusuna gelince halen sorunum var bacaklarla ama bir uzmanı dinlemiştim tv de en son oraların gideceğini söylüyordu bacaklar yavaş yavaş inceliyorlar fakat tam istediğimiz kıvama gelmesi uzun zaman alıyor biraz üzerine gitmek lazım ben bacaklara aşırı yoğunlaşamıyorum dizimde problem var ve bacak egzersizlerine her yönelişimde ağrım oluyor o yüzden genel programın içerisindeki bacak hareketleriyle yetiniyorum 6w6p sonunda killer buns yapabilirsin oda güzel bi program
kızlar level3/7 ve 8'i sabah yapmıştım. az öncede 9 ve 10'u yaptım eksiklerimi tamamladım ve bu egzersiz programı bitti.yarın yeni bir programa başlamak istiyorum. tecrubeli arkadaşlar ripped mi,killer abs mi yoksa 6six pck mi? hangi daha çok etkili olur. Ebru şallının karınsavarı,cardio pilatesi falanda var ama çok konuşuyor ve çok uzun sürüyor,sıkıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?