Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhabalar kızlar. çok fazla sayfa var hepsine bakamadım. ben bidahaki ay tatile çıkıcam ve bu 1 ayda sıkılaşmaya ihtiyacım var 25kilo verdim ve inanıllmaz yumuşadım. bu egzersizlerle 1 ayda fark edilebilinir bi şekilde sıkılaşabilir miyim? yada 1 ayda en hızlı şekilde sıkılaşabilmem için ne yapmam gerektiği hakkında bana fikir verebilecek birisi varsa çok sevinirim :) çünkü babaanneler gibi sallanıyo bacaklarım ve kollarım utanıyorum bian önce çözüm bulmam gerekiyo :/

merak ettim izliyim dedim ama bulamadım hiçbiyerde:44:vimeo'da vardı oda açılmadı

Kızlar benim yaparken dalağım ağrıyor hep çok sinir oluyorum, azimle sonuna kadar bitiriyorum ama neden ağrıyor anlayamıyorum? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı benim gibi? yemek yedikten ve su içtikten en az 1,5 saat sonra da yapıyorum ama işte...

kızlar jillian yaparken göbek çevrenize yağ veya krem sürüyo musunuz? bölgesel incelmede etkisinin çok olduğunu söylüyolar.

kızlar jillian yaparken göbek çevrenize yağ veya krem sürüyo musunuz? bölgesel incelmede etkisinin çok olduğunu söylüyolar.
Ben surmuyorum cunku bolgesel degil benim her yerim esit kilo aliyor
Ama bi donem biberiye yagi surup strecliyodum ama spor yapmiyodum bolgeselse sorunun jillian yaparken sarabilirsin faydasi olur

kızlar ben geçen hafta bir yaptım bir yapmadım ama dün kararlı bir şekilde başladım bugün level-1/2 yi yapcam oğlum uyusunda ramazana umarım gözle görünür bir incelikle girerim

merhaba kızlar,dünden beri konunun bi 100 sayfasını okumusumdur heralde:) çok gaza getrdiniz beni gerçekten bu aksam başlıyorum bende:))youtube dan buldum yanlız çok yavas yükleniyor.bana da link gönderebilir misniz acaba?vimeo açılmıyor kaldırıldı uyarısı alıyorum.şimdiden teşekkürler

Ben surmuyorum cunku bolgesel degil benim her yerim esit kilo aliyor
Ama bi donem biberiye yagi surup strecliyodum ama spor yapmiyodum bolgeselse sorunun jillian yaparken sarabilirsin faydasi olur

biberiye yağı mı sürmemi önerirsin? lahana yağı duymustum hangisi daha iyi bilemedim

nerden sipariş ettiniz faydasını gördünüz mü bende almak istyorum

DVD si olan ripped bence internetten 30 day sharedla başlayın.Linkler 707. sayfada vardı sanırım.Ben sırasıyla shared, ripped ve killer abs bitirdim en güzel sonuç sharedda alınıyor sonra rippedla devam edebilirsiniz.

kizlar benim kilo da vermem lazım aslında her yerimde fazla var ama asıl sorun basenlerimde bugün 30 days shred'e başlamıştım ama o daha çok karın çalıştırıyo sanırım sizce bunu bırakım killer thighs and buns'a mı geçsem?

Ben shred i bitirmek uzereyim.orantili bi vucudum var.ama basenlerde cok bi degisim goremedim ben gobegimde fazlaca degisim var. Killer buns u basen icin daha cok oneriyolar izledim de ben bacak ve basen cok calistiriyo

Eğer torrent kullanabiliyorsan hemen göndereyim linki :)

Ben kullanabiliyorum, gönderebilir misiniz?

Ve birkaç soru soracağım. Benim olayım üst kısmımın ve göbek kısmımın olması. Bildiğiniz elma vücut tipi. Bunu yapsam, şikayetlerim için tek başına yeterli olur mu? Yoksa bunu yapsam + dumbella kol çalışsam + kardiyo bisiklete binsem 30 45 dk falan daha mı iyi olur sizce?

level 3/4 u de yaptim bugun.bitiricem ins.kilo veremedim kas mi yapti acaba cok zorlaniyorum pes diye diye hic ara vermeden geldim bugune

kızlar 30ds ile six week-six pack birlikte yapan var mı faydası oldu mu? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…