- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.041
bana en hafif geleni Extreme Shed & Shred idi
ben normal şınav çekiyorum en son saydığımda 21 idi baya oldu kaça kadar yapabiliyorum şuan bilmiyorum ama şınavlarım hep erkek şınavı :) ilk başladığımda bende diz üzerinde çekiyodum ama bir süre sonra normal şınav çekilebiliyor. kollar benimde halen tam istediğim gibi değil eski hallerini gördüm gerçekten çok aşırı şişmiş ve kilo gittikçe bölgesel olarak yönelmeyince bi noktaya kadar sıkılaşıyorlar şuan bendeki sorun bacaklarım ve sağ kolum :) sağ kolum sürekli onu kullandığım icin daha kalın ve daha kaslı sol kolumun kalınlığından gayet memnunum sarkma pek yok ama sağ kolumdaki hafif sallanmayı henüz gideremedim. başkalarındada tek kol kalınlaşması varmı merak ediyorum kollarınızı havaya kaldırıp aynada bakın bakalım biri diğerinden daha kalın duruyormu :)
Ben surmuyorum cunku bolgesel degil benim her yerim esit kilo aliyorkızlar jillian yaparken göbek çevrenize yağ veya krem sürüyo musunuz? bölgesel incelmede etkisinin çok olduğunu söylüyolar.
merhaba dvd yı nerden ındırcem
Ben surmuyorum cunku bolgesel degil benim her yerim esit kilo aliyor
Ama bi donem biberiye yagi surup strecliyodum ama spor yapmiyodum bolgeselse sorunun jillian yaparken sarabilirsin faydasi olur
Bilemiyorumki hic duymadim lahana yagini.sbiberiye yağı mı sürmemi önerirsin? lahana yağı duymustum hangisi daha iyi bilemedim
dvd'sini buldum hemen sipariş verdim türkçe dublajıda varmış içinde 30 günde inceltiyomuş bakalım doğrumu
nerden sipariş ettiniz faydasını gördünüz mü bende almak istyorum
kizlar benim kilo da vermem lazım aslında her yerimde fazla var ama asıl sorun basenlerimde bugün 30 days shred'e başlamıştım ama o daha çok karın çalıştırıyo sanırım sizce bunu bırakım killer thighs and buns'a mı geçsem?
Eğer torrent kullanabiliyorsan hemen göndereyim linki :)
kaç kg dambıl olcak biliyomusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?