- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.061
kızlar 30ds ile six week-six pack birlikte yapan var mı faydası oldu mu? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
ben ripped ve 6w6p birlikte yaptım bikaç gün ama dayanamadım sonra,baktım bacaklarım inceliyo hep 6w6p'i bıraktım 16.günde
six week six pack bacaklar için mi? ben karın bölgesi için olduğunu sanıyordum
nerden bakarak yapiyorsunuz bu jialliani , bende yapmak istiyorum
ben ripped ve 6w6p birlikte yaptım bikaç gün ama dayanamadım sonra,baktım bacaklarım inceliyo hep 6w6p'i bıraktım 16.günde
Bacaklarınız mı inceldi aman Allahım hemen yapmalıyım
Nereden indirebilirim?
nerden bakarak yapiyorsunuz bu jialliani , bende yapmak istiyorum
ya bacaklarım zaten ince daha da incelip göbek ve üstle beraber gitmez yine orantısız durursa diye korkuyorum :26:
Ve shred bitmis bulunmaktaaa heyoooben de belden cok inceldim sirada ripped var
sen bi shred'i yap bakalım sonuç ne olucak ona göre karar verirsin,o kadarda çok incelmez,bende basen vardı onlar azaldı baya.Benim biraz göbek çalışmam lazım bundan sonrashred belden güzel inceltmişti,sürekli onumu yapsam diye düşünüyorum
çok zorlanıyorum bunu yaparken ya hem çok yoruluyorum belki de fayda etmez diye düşünüyorum bilmiyorum ofşaka bir yana kalbimi zorluyor biraz
bende öyle düşünüp hep sıkılarak yapıyodum ama öyle olmadı :)) kalbini zorluyosa kardiyoları yapma,bende onlara dayanamıyodum,gittim gidicem diyerek yapıyodumama faydası oluyo mutlaka,hatta benim resimlerim var bakabilirsin
tebrikler:))) ölçülerdeki değişimi de payasır mısın??
bakmak isterim evet. ama hırs yaptım. siz six pack de yapıyorsunuz değil mi? ben de shredla beraber yapsam olur mu sizce?
ağır gelir canım,ben bıraktım zor oluyo,5 gün sonra devam edicem.Yapabilsem yaparım ama biri bitince zaten pestilim çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?